- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Simulacrum
senior tag
Nincs pontos statisztikám, de nagyon sokszor megnézem a T10 meccsek végeredményét és azt kell mondanom a hozzászólásod első fele elég véleményes. Mivel az Obj 268 felé haladok, ezért azok teljesítményét minden csata után megnézem, ha vannak bármelyik oldalon. Azt kell mondanom rettenetesen ritka, hogy ne a topban legyenek sebzés tekintetében még akkor is, ha bőven 50% alatti játékos vezeti őket. Nem így pl. a Batchattal vagy T62-vel. Én azt mondom érzésem szerint főleg az Obj 268, de a JPZE100 markánsan vezethet az átlagsebzés tekintve T10-ben. Úgy általában a medeket a rossz játékosok kb. 1 percig használják a csatákban, utána elfüstölve indulnak egy másikban. Míg TD-vel egy rossz játékos is védekezik és nem rohan előre így 1-2 lövést tuti lead, amivel már rásegít a nagyobb átlagsebzésre. Én szerintem sokkal nagyobb eltérések lehetnek átlagsebzéseben, 500-1000, de meg sem lepődnék, ha ennél nagyobb lenne mondjuk az Obj 268 és a Batchat közti átlagsebzés közti különbség. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy mondjuk a Batchat közben hoz egy 1000-2000 közti spotdamage-ot, míg a TD-k átlagban kb. 500 alatt lehetnek. Szóval átlag teljesítményükben biztos jól kiegyenlítettek én most csak a saját sebzésre mondok más véleményt, mint te.
T10 creditermelésről pedig azt mondom, hogy az unicum játékosok és azokból is csak szerintem a legjobbak tudják esetleg 0 közelében tartani a hozamot prémium nélkül, de szerintem átlagban ők is alatta lennének, csak ha direkt erre koncentrálva játszanának (nem lőnek veszélyes tankra, aminek kisebb a hp-ja, mint a lövegük átlagsebzése, nem lőnek goldot) tudnák hozni ezt a 0 körüli átlagot.
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- Asztalos klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest