Hirdetés

Aktív témák

• Simulacrum

senior tag

válasz ktg3 #44027 üzenetére

Nincs pontos statisztikám, de nagyon sokszor megnézem a T10 meccsek végeredményét és azt kell mondanom a hozzászólásod első fele elég véleményes. Mivel az Obj 268 felé haladok, ezért azok teljesítményét minden csata után megnézem, ha vannak bármelyik oldalon. Azt kell mondanom rettenetesen ritka, hogy ne a topban legyenek sebzés tekintetében még akkor is, ha bőven 50% alatti játékos vezeti őket. Nem így pl. a Batchattal vagy T62-vel. Én azt mondom érzésem szerint főleg az Obj 268, de a JPZE100 markánsan vezethet az átlagsebzés tekintve T10-ben. Úgy általában a medeket a rossz játékosok kb. 1 percig használják a csatákban, utána elfüstölve indulnak egy másikban. Míg TD-vel egy rossz játékos is védekezik és nem rohan előre így 1-2 lövést tuti lead, amivel már rásegít a nagyobb átlagsebzésre. Én szerintem sokkal nagyobb eltérések lehetnek átlagsebzéseben, 500-1000, de meg sem lepődnék, ha ennél nagyobb lenne mondjuk az Obj 268 és a Batchat közti átlagsebzés közti különbség. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy mondjuk a Batchat közben hoz egy 1000-2000 közti spotdamage-ot, míg a TD-k átlagban kb. 500 alatt lehetnek. Szóval átlag teljesítményükben biztos jól kiegyenlítettek én most csak a saját sebzésre mondok más véleményt, mint te.

T10 creditermelésről pedig azt mondom, hogy az unicum játékosok és azokból is csak szerintem a legjobbak tudják esetleg 0 közelében tartani a hozamot prémium nélkül, de szerintem átlagban ők is alatta lennének, csak ha direkt erre koncentrálva játszanának (nem lőnek veszélyes tankra, aminek kisebb a hp-ja, mint a lövegük átlagsebzése, nem lőnek goldot) tudnák hozni ezt a 0 körüli átlagot.

Aktív témák