Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Gyuri27
üzenetére
Szerintem a hatos td-k prímák. Hellcat, su100, m36 mind jó td-k. Érdemes ezeket használni.
JagdPz IV egy nagyranott Stug, rosszabb kezelhetoseggel.
ARL V39 meg instant idegbaj, annyira francia.Brit TDkben meg nem tetszik, hogy T5-tol T9-ig 20-szal vanszorgo motorhibas teknoseik vannak, de legalabb a franciakat is alulmulo traverse speeddel/fordulekonysaggal rendelkeznek.

Hellcatot mostanaban probaltam leporolni, de nagyon elszoktam attol, hogy nem lehet vele egynel tobb celpontot szemmel tartani/kovetni vele, mert lassu a tornya.
Valamint minden talalatot megerez, ez azota faj kulonosen, miota elszaporodtak a trollgunos Shermanok+PzIV-k, akiknek ugyanugy 2 loves a Hellcat, mint a Hellcatnak ok, valamint a toltesi idejuk is osszemerheto...
-> nem szabad esz nelkul elorerohanni vele, mert bekeritik+szetszedik, mint hulyegyerek a zseborat.
Aktív témák
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest