Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen processzort vegyek?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- i7-14700K vagy i5-14600K
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Djuree
félisten
ez a bat ez qrtva jó kis gép. érzem is asszem, sokkal jobb mint a lóri. ez gyors, kicsi és üt is. pont fekszik nekem. lehet a jó öreg is-4-et el is adom, csak sajnálom mert sokat bukok vele ha eladom, 3 milkát. ez olyan 13 75 meg 90 feeling.
-
Napfénysüti
nagyúr
Jó lesz a T-44.
Tegnap mentem vele 2 csatát amiből a bukóban összejött egy elég jó sebzés 5 kill mellett. Kár hogy nem az lett a triplás köröm de hát a csapat tele volt 2 perc után halott aztán végig noobozó csodajátékosokkal.
De maga a tank frankó, én szeretek vele menni nagyon tetszik hogy fürge és elég lapos így nem akkora célpont.M46 Patton nem rossz de készülj fel rá hogy ez stoccként nagyon szenvedős lesz. Oké melyik tank nem az na de itt 9-es tierben erre már hatványozottan igaz ez.
-
törölt tag
Tököm tele van ... bokor mögött kempelek 3601-el, T-69 jön a prérin, én nem látom, csak már miután kilőtt ... tököm az ilyen spot rendszerbe.
Ilyenkor tiszta szívből kívánom, hogy buknának bele a fejlesztők a saját szarukba -
bartucc
addikt
Üdv!
Jelentkeznék én is a játékosok listájába, Battila91 néven. Tudom, nem sok fantázia van a névben, de nem voltam épp túl aktív pillanatomban regisztráció idején.
-
Dobi 562
addikt
Végre meglett a tank ász T32-vel is. Már többször mentem vele 2K xp körüli kört, de még 2100 xp-re sem adta meg.
-
forras2
őstag
válasz
Pttypang #39887 üzenetére
Igen, jól
vendingo
Jó tank a KV1... Gyorsulási versenyen ne indulj vele, mert veszteni fogsz. Se olyan versenyen, ahol a legnagyobb km/h nyer
76mm-est ajánlom rá, bár én ajánlanám azt is, hogy próbáld ki a kisebb 56(?)mm-est is...
És még a pénzt is jól hozza.
Hülye biztos tanknak is szokták nevezni, mert sokan nem tudják hogy hol kell lőni szemből, így erőteljesen vonza a steel wall medálokat -
vendingo
veterán
Meglett a kv1 :-)
Jelenleg full alap és nagyon gázos. Ugye a későbbiekbe jobb lesz a helyzet?
Milyen löveget érdemes rá tenni, milyen taktika ajánlott hozzá? Még nem volt nehéz tankom.Ma majdnem 2x-r is meglett a tank ász pz4-el, mindig csak 1 lövés hiányzott...grrrrr
-
Patrick76496
őstag
Engem még egyszer sem dobott ki, viszont csata után gyakran csak kattintgatás közben mozog az egér, és beleég a képernyőbe a célkereszt. Damage panelekre érzékeny, úgyhogy azokat majd biztos ki kell cserélni. Új kedvenc tankom az AT-15, eddig az tetszik a 3 top TD közül a legjobban.
-
Jól emlékszem, hogy azt írta itt vki nemrég, hogy az updates mappát törölhetjük nyugodtan? o.O
-
jahrn
senior tag
No ennek a Tortoise-nek kegyetlenul jo a loveg kiterese. Emelle jol fordul es pattog. Az agyurol mar nem is beszelek, nagy nerf szagot erzek...
Az FV215b(183) agyuja elegge pontatlan, de ha beut az nagyon faj. 100% crew+rammer+venti - 25 sec koruli reload. -
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Enzolord #39882 üzenetére
Nem azt mondom, hogy nem hoz, mert hoz, valamicskét de farmolásra szerintem nem alkalmas, ezt leginkább tank fanatikusoknak ajánlanám, 1100 a lőszer bele, és nyilván ha sikerül sérülés nélkül sokat sebezned vele akkor hoz, de ahhoz jó arányban kell találnod , sebezned ugye, de még akkor se kiemelkedő, farmolásra mindenképp tier8-as prém tank való.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Magasság szélesség megegyezik az AMX50B-vel, gyakorlatilag majdnem olyan magas mint az E100, annál viszont soványabb.
A löveg kitéríthetőség rendben van, eléggé hasonló a su152höz (érzésre), de ehhez tegyük hozzá hogy én már hozzászoktam a botrányosan sz*r orosz vízszintes mozgáshoz
A véleményem összességében néhány játék után, hogy jobb mint amire számítottam, de otthonra nem kellene..túl nagy darab, és aki kicsit is tapasztalt az ki tudja kerülni hogy ne szaladjon arcal neki a maflásnak amit azért ki tud osztani.
-
-
L-e-f-i-e
senior tag
Meglepően gyorsan fordul, és a mozgása is rendben van a löveg lassan céloz viszont a rofja tűrhető.
A legnagyobb baj vele, hogy mindenki könnyen átlövi, a löveg pedig nem kifejezetten sniper ágyú, és mivel egy kocka gyakorlatilag az egész gép, elég könnyű célpont, gyk az is eltalál aki nem célozza ...
-
Fel
addikt
Sikerült oldalba durrantanom vele egy E-50M-et, leszedett róla ~750 hp-t.. Simán át kellett volna ütnie az oldalát, de helyette a külső felületen robbant. Valahogy nem azt vártam..
Nekem még szerencsém volt, ~1,5MB/s-mal jött le. Most már gondolom sokan töltik, sokan is vannak fent (korábban bitang mód laggolt).
vhw: Így, hogy minden csatában ennyi van belőle, simán OP. Pont annyi idő alatt tölt, mint a KV-1S (13,5s), csak nagyobbat rúg (prémium lőszerrel még nagyobbat..). A páncélja szerencsére nem valami durca, és szép nagy is. Ha jobban vegyülne a felhozatal, lennének artik is, talán szelídülne egy kicsit.
-
nevyk01
csendes tag
esküszöm letörlöm az egészet a gcbe már elegem van hogy mindig csak vesztes csatám van .......................
-
jahrn
senior tag
-
sebijani1982
senior tag
mi az isten van? egyszerűen nem tudok semmit csinálni mert állandóan lag van. Más is tapasztalt az elmúlt 1- 1,5 órában laqgot?
-
Fel
addikt
Végre sikerült kipróbálni azt a 3 cm-es repülőgép ágyút. Kazettás mint pl. a 2 cm-es Flak. 4x3 lövést tud leadni, majd bő 16s újratöltés. Oldalba támadáshoz elég az a pen, de a sebzés nagyon gyenge.. Potenciálisan ugye 360 dmg egy tárból, ami nem sok mindenre elég egy tier 5 tanknak.
Viszont ugyanezzel a stukkerrel a Pz. II. G. a pedotankerek új kedvence lehet..
Egy ilyet sikerült összelőni vele az imént:
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2013. február 14. 19:09:00
Vehicle: VK 1602 Leopard
Experience received: 3 134 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 35 565
Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker" -
vbbb
őstag
M46 Patton tényleg annyira gáz?
Összejött rá a lóvé és az xp is...M26 Pershing-et szeretem, bár sose könnyű csatákba rakja.Az 55%-os győzelmi rátáját le is kapta 50%-ra...
-
nyunyu
félisten
At nem kepzett legenyseg
- azonos osztalyu prem tankba atteve: aktualis kepzettseg=tenyleges kepzettseg*100%, 100% XPt kap
- azonos osztalyu nem prem tankba atteve: tenyleges kepzettseg*75%, 75% XP
- mas osztalyu prem tank: aktualis kepzettseg=tenyleges kepzettseg*75%, 75% XP
- mas osztalyu nem prem tank: aktualis kepzettseg=tenyleges kepzettseg*50%, 50% XPJa, meg a skillek/perkek sem mukodnek, amig atkepzes hianya miatt buntiben vannak.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Bingisz #39842 üzenetére
Fogalmam sincs létezik-e olyan progi.
Ez a WG-s tank bemutató videók viszont egyre jobbak lesznek, én mindig megnézem őket.
-
Jolet
őstag
amíg nem képzed át a legénységet, addig is gyűjtik a tapasztalatot?
-
nyunyu
félisten
válasz
sebijani1982 #39837 üzenetére
Alapjában véve azonban ha esetleg érdekel a TD ág is, akkor ez éri meg szerintem, mert így átugorhatsz 2 TD-t és egyből Ferdinand-od lehet utána meg Jagdtigered.
Szerintem vetek kihagyni a JPt.
Vert fog izzadni a Ferdi stock agyujaval (88 L/71), mire osszeszed 14500+16800XPt a lanctalpra, meg a 105mm-re, es akkor hol van meg a 128mm? (+63000 XP)Gyakorlatilag azt fogja tudni, mint a JT88, csak eppen kevesebb pancelzattal, es nem konnyitett MMmel.
Mondjuk annyi pozitivuma van, hogy nem a stock motorral cammog, mivel a kozepso mar ki lesz neki fejlesztve a 3001P vagy Tig P-n, ami se a TDknel, se a Tig H agon nem elerheto.
JP/JP2/JT a Parducok es Tigrisek motorjait hasznalja.
-
vbbb
őstag
Győzelem!
Csata: Malinovka 2013. február 14. 17:21:17
Jármű: T-43
Szerzett tapasztalat: 3 300 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 29 877
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"prém nélküli, 8Kill...
Izgalmas kör volt!!!T-43 bejövős kis tank, remélem a T-44 is hasonlóan jó lesz!
Replay-t feltölteni most nem lehet...(#39851) ollie
Biztosan 10 év alatti, sajnos van hasonlóval tapasztalatom...
-
nyunyu
félisten
Ezek szerint tovabbra sem eri meg a kb. hasznalhatatlan Leoval osszeszerencsetlenkedni az 56k XPt a 2801-hez, hogy patch utan "upgradelve" adjam el oket a francba
Akkor tolom inkabb a kinai medeket, hogy jovo hetvegi T7 med akciora ki legyen fejlesztve a T34-1.
Panther, VK3002DB mar ki van, csak meg kene venni oket. -
-
Linkin
senior tag
válasz
GaburroSan #39847 üzenetére
Megcsináltam de így sem akar működni
-
Bingisz
addikt
Szerintem ő rekord közeli, amilyen jól tolja a tankot:
_Schlappi_Érdemesebb megnézni bent a játékban a statját. A múltkor velem volt t-29-el persze....
-
Jolet
őstag
KV-4-ről mi a véleményetek? már meg tudnám venni
a KV-3 nekem bejött -
luke.
aktív tag
Az M40/M43 önjáróra fölmegy a 203 mm Howitzer M1 löveg az M43 felfüggesztés nélkül?
-
Linkin
senior tag
Helló felakartam rakni ezt a modot
[link]
De ahova rakni kéne a fájlokat nekem olyan mappa nincs csak res mods 0.8.3 mappa és kész akkor mégis mi a teendő? -
-
sebijani1982
senior tag
válasz
vendingo #39825 üzenetére
VK 3001 P ha megvan rá minden fejlesztés és sikerült 100%-ra felhúzni a legénységet elég kellemes, 1100-1600 között simán lehet vele sebezni még akkor is ha vannak bent 7-8-as tankok. Természetesen 8.8-as löveget használva. 10,5-es kb szerintem semmire nem jó.
Az elején szidni fogod, de ahogy fejlődik a legénység annál jobban megszereted. természetesen 1-1 ben KV1-S ellen macerád lesz, meg néha megijedsz a Tigrisektől és T29-ektől.
Alapjában véve azonban ha esetleg érdekel a TD ág is, akkor ez éri meg szerintem, mert így átugorhatsz 2 TD-t és egyből Ferdinand-od lehet utána meg Jagdtigered.
Más:
Leopard mindenkinél szenvedős vagy csak én vagyok balek hozzá? Egyszerűen nem fordul, nem gyorsul a T50-ek meg zúznak el mellettem. -
Fel
addikt
Gyanítom, hogy nem fog így maradni. De az is biztos, hogy nem 10s-ra emelik majd a töltésidőt, úgyhogy egész kellemes kis TD kerekedhet ki belőle.
--------------------------------------------------------------
Úgy veszem észre, hogy mókoltak valamit a tracerekkel, mert most sokkal jobban láthatóak (sokkal-sokkal).
Olybá tűnik, hogy a tesztszeró elérhetősége viszont brutálisan kaki lesz. Már többször kidobott, azután alig enged vissza, annak ellenére, hogy kb. 8000-en lehetnek fent (két részre van most is osztva)... Hétvégén szerintem esélytelen lesz a belépés.
-
Fel
addikt
Eléggé biza. Épp most sikerült egy csatába bekerülni az A39-cel. Tűrhetően fordul - és most vettem észre, hogy nem raktam rá a jobb motort (810 LE), és a rádiót is kihagytam.. Szerintem van olyan jó, mint az O. 704, sőt valószínű ez kicsit jobb, mert erősebb a top motorja.
Játékon belül, 100%-os legénységgel + rammer + ventivel 5,99s az újratöltési idő..
És igen, ennek több a hp-ja, mint a tier 10 FV 215b-nek. Ez szerintem vmi hiba lehet. -
Dobi 562
addikt
Nem tudom, volt-e már, ha igen akkor légyszíves töröl Ollie a hsz-t.
A WG legújabb bemutató filmje, ezúttal a Maus-ról: World of Tanks. Guide Park - Maus
-
vbbb
őstag
Rájöttem a taktikára...ez egy tipikusan olyan tank amivel nem szabad elmozdulni a bázisról.
Győzelem!
Csata: Abbey 2013. február 14. 15:54:25
Jármű: Churchill I
Szerzett tapasztalat: 3 208 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 23 186
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály" -
vendingo
veterán
A pz4 után következő t6-os tankokról mi a véleményetek?
-
Fel
addikt
Jéé, az a sebesség nerf nekem fel se tűnt.. Szép..
Igen, a 2801 teljesen változatlanul került egy szinttel feljebb. Valószínű ugyanez a sors fog várni a Chaffee-re és a T-50-2 majdani utódjára is.Az M.K. 103 löveg tényleg hulladéknak tűnik. És még tegyük azt hozzá, hogy 3 arany bele egy prémium lövedék (1200 kredit)!
----------------------------------------------------------------
És az aktuális prémium csoda:
SU-100Y
3250 aranyba kerül. Az AP 1118 kredit, a prémium lőszer 10 arany.
-
Z.m.Z
aktív tag
Áruljátok már el nekem légyszi, hogy kétszáz kilóméterről hogy a p....ába lövik le elsőre a lánctalpamat folyton. Gyakorlószobán próbáltam 75-80%-os legénységgel, mozdulatlan tankon sem könnyű de menet közben csak véletlenül megy. De az én ellenfeleimnek mintha nyúlláb lenne a zsebében és ma ahány csatában voltam, az első golyó ami eltalált, rögtön lekapta a láncom. Aztán következő persze..... Eleinte gondoltam, na ennek szerencséje volt, de utána még 15-nek is? Vagy van erre valami tuti recept??
-
vhw
addikt
Ez a 3cm-es hulladék valami táras gépágyú lesz? Merthogy pontatlan és nevetséges a sebzése az biztos... (a prem lőszernek 15-el nagyobb a penje? na pff... még a +/-25%-os randomot se haladja meg...)
A Vk28-nak a fejlesztett toronnyal 610 a HP-ja?
És már csak 60km/h a sebessége??? (a Leo-nak is lement 68-ról 60ra??) -
Jolet
őstag
én nem tudom, de vannak napok amikor villogó jelzés van a tankjaim tetején hogy ide lőjjetek artyk
tuti én vagyok az első akit kiszúrnak és ha 3-an vannak ki is csinálnak :-( -
Fel
addikt
Az újdonságok képekben:
Brit TD-k zanzásítva:
Egészen jó lövegeik vannak. A legnagyobb részük ismert, de került be pár új darab is. Pl.: a 94 mm-es 32 fontos AT löveg és az Alecto 84 mm-es 25 fontos AT howitzere.
Az A39 Teknőc megkapta az L1A1-et. Hmm...
A top FV 215b (183)-ba 12 (tizenkettő!) lőszer fér csak! Igaz, hogy gyenge a RoF, de igencsak meg kell nézni mire lő az ember..
Szervizablak:Lőszerek:
A két másodlagos lőszer típusa az FV 4202 és a Mk. 7 Centuricska L7A1 lövegéből ismerős HESH. Viszonylag magas páncélátütésű HE.
És végül a germán könnyű tankokról is valami:
A Leopard kapott egy kis plusz hp-t, és egy új löveget: M.K. 103; 30 mm-es gépágyú (ha jól rémlik ezt használták a Bf 109-eseken és az FW 190-eseken is..). Gyanítom semmivel sem lesz jobb a kis Leo tier 5-ben, mint most tier 4-ben.. És ez a löveg már elérhető tier 3-ban, a Pz. II. G-re, ott még biztosan jó is..
A döncike (VK2801) változatlanul kerül át tier 6-ba.
A Luchs kimaradt, de ott annyi a változás, hogy kapott egy kis plusz hp-t (gondolom ua. lesz, mint most a Leo), és megkapta az M.K.103-at és az 5 cm-es L/60-ast.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- E-roller topik
- ZIDOO médialejátszók
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Elite series v2 komplett ( fülekkel, töltővel, tartóval ) - újszerű - 15 hó alza garral FÉLÁR ALATT
- Eladó MSI B550M-A PRO alaplap - Újszerű állapotban
- Apple iPad Air 5 64GB,Használt,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Series X - két hónapos - karcmentes + Xbox wireless headset
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest