- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #39390 üzenetére
Akartam is mondani, hogy nem jöttél szakaszolni hétvégén.
diegho: a mesteri Bat-re gondolsz, aki az ellent "erősíti"?
-
diegho
nagyúr
Ha már eff, ezt nemrég linkelte valaki SG-re, ki találja meg a két kakukktojást a képen?
-
Atlantis
veterán
Tegnap az asszony hozzám se mert szólni, mert látta, hogy bolond vagyok...mindegy, néha beleférnek ilyen napok, de már megtanulhattam volna, hogy a 4. bukta után ki kell lépni, várni negyed órát, vissza és más lesz a helyzet (néha persze inkább romlik). Ez legtöbbször segít, tegnap sajnos megfeledkeztem róla és a leszarom-tabletta is éppen elfogyott.
-
jano_77
nagyúr
Nekem sajnos csökkent 1038-ról 1000-re, a WN6 érték pedig 978. Ez mit jelent, mi befolyásolja az értékeket? Tudom, hogy van egy képlet, de ha vki lámáknak érthetően elmagyarázná - hogy pl. keveset foglalok/vagy sokat/, keveset védek/vagy sokat/, vagy túl kevés még mindig a sebzésem, esetleg a killjeim száma - azt nagyon megköszönném.
Haveromnak 1323-ról lett az EFFije 1259, viszont a WN6 értéke meg több lett 1331!?
(#39385) ollie: nekem a tegnapom - csak reggel 6:30 és 8:30 között játszottam - viszonylag jól sikerült. Nem mondható, hogy sokat foglaltam, viszont hozzám képest egészen sokat sebeztem.
Victory arány: 72,73%
Csaták: 11
Hatékonyság: 1473,02
WN6: 1984,53
Átlagos szint: 6,18
Tapasztalat: 9052 822,91
Capture pontok: 21 1,91
Védelmi pontok: 0 0
Sebzés: 13393 1218
Kills: 23 2,09
Találtam: 7 0,64 -
forras2
őstag
Nekem 1000-ről 940-re csökkent...
Havernak sokat csökkent... 1030-ról 820-ra. Ezek szerint Ő sokat foglalt?
jano_77
Pont ez miatt "panaszkodtam" vmelyik nap... Tigrissel, max összeszűkült cél keresztel nem találtam el 1 párducot... 3× egymás után mellé ment, de úgy, hogy a célkörön kívülre csapódott be a lövedék -
Azzal sztrájkoltam, hogy csak azért sem költöttem free XP-t hogy megvegyem a kínai 6-7-es tankokat. Kapja be a Wargaming...
Végre egy tökös legény! Jól kiszúrtál velük!
Nekem amúgy meg 1340-ről 1380 lett az eff-em.
Amúgy én a tegnapi estét 1600 WN6 és 1800 eff körül végeztem, 16 csatával (3 csata kivételével csak M103-mal toltam). Elég pocsékul ment, több csata is volt, ahol gyakorlatilag sebzés nélkül kiszedtek. Egyszer álltam csak be foglalni, akkor szereztem 34 foglalópontot, és ez dobta meg annyira az effet, ráadásul simán nyertünk volna foglalás nélkül is (bár a foglalás kezdetekor még nem úgy tűnt). Ebből is látszik, hogy tényleg mennyire torzít a foglalás.
-
jano_77
nagyúr
Köszönöm.
Amúgy volt olyan is, hogy 5-ös tankkal csinálta meg ugyan ezt, 8-asko közé tett be minket. Csapatunk szégyenére mi lettünk a legjobbak a csapatból....messze a legjobbak. Elég ciki a 8as tankokra nézve, hogy Stuggal többet sebzek mint ők.forrás2: mind a "9" oldalon?!? hány csapatot adott be egy csatába!?
(#39382) Mcray: egy szavad ne legyen! Én a fasz másik végén voltam tegnap! Német tankokkal, amiknek híresen jó ágyújuk van - Tigris, VK3002 DB, VK3601 H, Panther - alig volt sebző találatom! Inkább úgy írom, hogy alig találtam el tankot, annak ellenére, hogy a beszűkült célkeresztben ácsingóztak és azt várták, hogy pufogtassam őket. Mintha a holdba ment volna minden lövésem. Volt olyan is, mikor 100m-re vagy közelebb volt a tank és azt sem találtam el. Szóval szerintem egy szavad ne legyen.
-
Mcray
senior tag
Valaki tud versenyezni a botrányos 16 játék 12 vereség 25%-os szombatommal? Szerintem ilyen szar napot még az AFK botok sem csinálnak
Mindezt úgy, hogy majd minden csatában legjobb sebzés és XP...A feleségem nap végén megdicsért, hogy hónapok óta nem voltam ilyen nyugodt és cuki. Mondtam neki, hogy "Mégis milyen legyek? Ha a tetves játék nem megy, legalább mint apa és férj legyek már jó"
Tegnap 70%-os napot mentem úgy, hogy minden csatában kb elsőként haltam DE sosem volt rosszabb sebzésem mint a csapatom fele. Ezt hogyan? Mindezt úgy, hogy végig káromkodtam, kiabáltam, csapkodtam, elkergettem asszonyt aludni, mert zavart, hogy aggódó tekintettel nézeget...
A játékosok tegnap ugyanolyanok voltak (mindkét oldalon, mint szombaton, amikor mindent buktam), mégis: Minden lövés áthatolt. Minden lövés betalált. Minden lövés sebzett max sebzésre. És rólam pattant nagyon sok minden...
Én mondtam, itt régebben, hogy nincs szopóág, meg nincs olyan, hogy a Wargaming rendszere manipulálni tud egy-egy kipécézett játékost, de ez a hétvége nem igazolja, hogy nincs ilyen. Azt, hogy van, viszont annál inkább...
Azzal sztrájkoltam, hogy csak azért sem költöttem free XP-t hogy megvegyem a kínai 6-7-es tankokat. Kapja be a Wargaming...
Más Az új számítás miatt nem 1440 hanem 1340 az eff értékem az XVM-ben. Az jó vagy rossz eredmény most?
-
válasz
jano_77 #39377 üzenetére
Volt olyan csata, mikor 3-an voltunk szakaszban 6-os tankokkal és csak mi voltunk 6-os szintű tankokkal az egész mezőnyben! Az ellenfélnél csak 7-es szintű tankok voltak meg 8-asok.
Nincs ezzel semmi baj. Ez a legjobb alkalom arra, hogy sok sebzést kiosszatok, és sok XP-t kapjatok. Az XP rekordom KV-1S-sel tartom, melyet tier 8 csatában szereztem. Tier 7 csatában simán ki lehet osztani 2000 sebzést tier 5 meddel, tier 8 csatában még jobb a helyzet.
(#39378) forras2: csak az egyik oldalon volt arty?
-
forras2
őstag
válasz
jano_77 #39377 üzenetére
4en haverokkal nyomtuk 2 napja szakaszban a WoT-ot. Elindultunk mind a 4-en 1 irányba. Nem is volt semmi fura. Csak amikor számoltunk. 1 IS 2 IS 3 IS... nahm, nyomjuk csak meg a TAB-ot. Nálunk 7 IS és 8 Tigris volt, az ellennél meg 4 IS 4 Tigris, 3 T29 meg 4 arty. Nahm, az milyen leosztás?? Az MM vicces kedvébe volt.
Meg nem is olyan régen amelyik csatában voltam, mind a 9 oldalon 9-9 ELC, vagy ugyan ez csak KV1-ekkel
-
jano_77
nagyúr
Néztétek mostanában a PlanetWot-ot?
Miért van az, hogy ott az EFF értékem még mindig 1038, viszont az XVM a játékban már csak 1000 mutat?!?
Volt vmi változtatás, amit a PlanetWot még nem követett le és én lemaradtam róla?Tegnapi napom nekem is hasonlóan alakult mint Atlantisnak, vagyis az első pár csata után abba kellett volna hagyni, mert borzalmas csapatokba sorsolt be folyamatosan az MM és az esetek 85%-ban a csapatunk legaljára.
Volt olyan csata, mikor 3-an voltunk szakaszban 6-os tankokkal és csak mi voltunk 6-os szintű tankokkal az egész mezőnyben! Az ellenfélnél csak 7-es szintű tankok voltak meg 8-asok. Mennyire igazságos!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
GaburroSan #39373 üzenetére
Utólag mondanám hogy szívesen visszacserélném IS-8-ra de már nem fogom. Viszont ha lesz másik 10-es gépem szó nélkül eladom. Sőt lehet nem is várok addig, minek tartsam ha még duplára se veszem elő?
-
diegho
nagyúr
válasz
Napfénysüti #39372 üzenetére
Én is csak tripla és ötszörös xp-re veszem elő az IS-7et.
Jól indul a nap:
Victory!
Battle: Erlenberg 2013. február 12. 8:54:19
Vehicle: AMX 13 90
Experience received: 4 964 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 75 120
Battle Achievements: Confederate -
GaburroSan
aktív tag
Sajnos Diegho-val kell egyetértenem, az IS-7 botrányosan szar!!!Tudom mert azért mentem vele jó pár csatát és csak a CW miatt tartom meg addíg eszi a rozsda! Viszont a WZ-120 a nagy ágyúval OP szar!!!
-
diegho
nagyúr
Nézd meg ki mondja azt, hogy jó és milyen statisztikája van vele. Az IS-7 jelenleg egy rakás szar randomban. Botrányos aim time, pontatlan löveg, kis átütés gold ammoval (maus lövege sokkal használhatóbb), kevés hp, szemből kigyullad... Én kb 2 hónapja írtam, hogy az IS-7 gyenge, akkor pár "profi" rögtön nekem esett itt, hogy pedig az szuper...
-
Sunsetjoy
aktív tag
Tegnap volt első futamra 9 tank 9 win, a 10. meccs, amikor már nem tripláztam, komoly bukó.
Oké, egyikkel összehoztam 45 sebzést (arty), de a többi adta rendesen,Most előre félek, hogy ma mit kapok a randomtól
-
Atlantis
veterán
Tegnapi nap: kemény 38%-os win rate, 21 csata mellett. A végére olyan ideges lettem, hogy már én is csak a baromságokat csináltam, de így legalább remekül passzoltam az aktuális csapatba. Kb. a 10. csata után egyszerűen ki kellett volna lépnem.
-
KaLeun
senior tag
-
Djuree
félisten
lol, tegnapi nap a lórival:
Vehicle Games played Victory ratio
Lorraine 40 t 19 68.42%lehet a végén ment volna vele?
-
KaLeun
senior tag
Na én barom... Megint csak megesett a szívem egy E-75-ön. IS-3/Centurion duó fenyegette a 76hp-s hősünket, míg le nem vakartam róla. Aztán odajött egy másik IS-3 is, ez a gyökér ott állt a szikla másik oldalán de egy lövéssel sem segített ki. Sokan panaszkodnak a lengyelek miatt, de németeknél hülyébb nincs ebben a játékban (mutterja biztos csuklott, eléggé elkapattam magam). Ha szóvá teszed a dolgot, még ő van megsértődve.
Buktam az összes 3x kört. Ismét Lakeville, változatosság kedvéért "lemmingparádé" a kanyonban.
A másikban pedig az arty mellett táborozó IS-6 rájött, hogy lőni is lehet... Aztán annyira megijedt a támadó scouttól, hogy hátulról pont telibe kapta a parancsnoki kupolám. Tök jó, hogy pont az a 417 hp hiányzott...Aztán Himmelsdorf, hol is másutt, mint fenn a hegyen... Még nem jut el az emberek agyáig, ha mindenki felmegy a hegyre, akkor simán bekerítik az egész csapatot. Főleg ha az ellenfélnél van egy 50 100, akkor logikusan gondolkozva nem fog frontálisan támadni 10x tank ellen... Mondjuk az ellenfél szépen is csinálta (leszámítva egy f....fejet, aki végig bőgette azt a rohadt szirénát), igaz a töltelékük megdöglött a várnál. De ilyen a noobok élete... Egy T29/T32 duó tartotta a frontot az emelkedő tetején, lövegpajzsuk már fehér volt a sok találattól... Az 50 100 és pár med/light pedig hátulról került.
-
jahrn
senior tag
válasz
Plasticbomb #39322 üzenetére
Az en tapasztalatom h a T34 elegge gyulekony. Emiatt az eger gombra a javito keszlet helyett a poroltot tettem annal a tanknal (ezt meg asszem Plokijuma javasolta amikor latta h tobb egymas utani csataban kigyulladok)
-
Patrick76496
őstag
válasz
slayer006 #39288 üzenetére
Végre nerfelik a troll 105-ösöket. Viszont ez a modulsérülés miatt kevesebb sebzés nem valami jó ötlet.
(#39322) Plasticbomb: Mi is próbálgattuk gyakorlóban az amcsi heavy-ket. Némelyik hamar meggyullad , valamelyiknek pedig csak szimplán elfogy a hp-ja égés nélkül, amíg próbálgatom, mert nem adja be a random faktor. T110E5-öt az utolsó alsó kis kerék felett 2x lőttem meg Type-pal és kigyulladt. Ez a T29/T30/T30 triónál ugyan abban a sorban hátulról a 3. kerék feletti részt jelenti, konkrétan a sárvédőt. T32-nél pedig azt hiszem hátulról a második (fogaskereket még mindig nem számolva) felett. Amúgy meg nem vészes, random meccseken nem annyira gyulladósak.
-
Mcray
senior tag
Na megtaláltam: 1513 XP sima fiokkal és 1512 saját sebzés + ki tudja mennyi spottolási sebzés. 76 000 credit. Nekem erre adta be a Tank ászt 9.én délután 1 és 2 között az M5A1-gyel.
Itt a spot sebzés lehetett magas, mert több körben is sebeztem majdnem ennyit, de csak 45 000 crediteket kaptam.
Meglepett, hogy Nyunyunak 1000 XP alatt megadta, amit nekem nem akart...
-
nyunyu
félisten
válasz
Stauffenberg #39344 üzenetére
Ebben a körben meg debütált a régóta hiányzó láncszemem: VK3601H
Rögtön fel is tettem a Konisch ágyút. Az eredmény egy pillanatok alatt szétforgácsolt SU-100. Mondjuk nem tudom mire jó ez a cső prémium lőszer nélkül, gyanítom semmire.
Rovid 88-assal azert lehet alkotni, es az sokkal koltseghatekonyabb, mint a konisch.
(Egyszer probaltam, -25k credit lett a vegeredmeny a sok 0 dmg penetration miatt.) -
törölt tag
válasz
Stauffenberg #39346 üzenetére
Azt az időt már nem az élők között töltöttem
De végül is belesebeztem 400 körül Tigerrel ... Persze goldoztam
-
törölt tag
Na, most már tudom, hogy ha AMX50 120-al találkozok, az első lövése után nem dugom ki a fejem
-
Stauffenberg
nagyúr
Bocs a dupla miatt, nem írtok eleget.
Én szóltam a kör elején a társaimnak, hogy ez a szakasz veszélyes lesz és érdemes volna össztüzet zúdítani rájuk.
Persze ebben a játékban bármilyen kommunikációs kísérlet meddő próbálkozás. Jól le is daráltak minket.
Ebben a körben meg debütált a régóta hiányzó láncszemem: VK3601H
Rögtön fel is tettem a Konisch ágyút. Az eredmény egy pillanatok alatt szétforgácsolt SU-100. Mondjuk nem tudom mire jó ez a cső prémium lőszer nélkül, gyanítom semmire.
Azért a Panzer III/IV nem fog hiányozni. Nem szerettem.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
echterion #39340 üzenetére
Kilőttem négy ellenséget és kiosztottam kb 2400 dmg-t (M4 Sherman + prem ammo). Végső soron nem panaszkodtam a jussomra, de azért bosszantó, hogy valaki hülye és ezt másokon kéri számon.
Eleinte még teljesen természetesnek vette, hogy még igaza is van abban, hogy milyen unalmas ez a kör. Gondolom azt hitte, hogy az a nagy csatározás a látóhatárán túl a dombtetőn, meg a másodpercenként érkező segélykérések csak viccnek vannak...
Rászóltam, hogy ha játszana is, akkor nem unatkozna. Erre még visszaírt, hogy nem értem a problémáját... neki az a gondja, hogy nincs kire lőnie, egyébként játszana.
Vagy úgy... barom.
-
echterion
nagyúr
válasz
Stauffenberg #39339 üzenetére
Utálom azt a pályát. Ha ilyen csapatba kerülsz, tuti bukó, sőt, ha nincs szerencséd, még sebzést sem tudsz nagyon kiosztani. Igazi campinovka.
-
Stauffenberg
nagyúr
Értem én, hogy valaki gyökér, de miért kéri ezt számon másokon? A pofátlanság határtalan!
Malinovkán az idióta társak ugye mi mást csináltak volna, kempelték az alapbázison az épületeket. Hiába próbáltuk rávenni őket, hogy induljanak meg, letojták. Mi hárman medek körbe mentünk a malom felé, ahol elég sokáig csépeltük az ellent, eredményesen, de végül beledöglöttünk, mert senki (még az artyk sem) segítettek.
Aztán ezek odalent az alapbázison elkezdtek vernyákolni, hogy jajj de unatkoznak és pofáztak, hogy átérhetnénk már az ellenséges bázisra scoutolni nekik... Aztán mikor elhullottunk, akkor még ők kezdtek noobozni minket.
Hát az anyádat te gyökér...
-
BaLee
addikt
Úgy vártam az IS-7-et, mint a messiást sok helyen írták, hogy az az egyik legjobb 10-es tank. Háááát.
IS-8-al a végén nem sokszor jöttem ki csatábol 2500dmg alatt, de gyakori volt a 3500-4500 is, itt 2000nek már örülök, sőt ha 2 találatot be tudok vinni mielőtt kilőnek már jó....
Most lehet én vagyok béna de nem értem, nagyjából mindenben jobb lenne mint az IS-8 mégis csalódtam benne. Más hogy van vele?Statisztikám 41% körül van vele, IS-8-al meg olyan 55% körül volt. Ez is sokat elárul. Sokszor már a dupla szorzót sincs kedvem lenyomni vele mert 2 harmatgyenge csata után megunom.
-
Plasticbomb
addikt
... Kötve hiszem. Csak szimplán rám lőttek, és még ők is meglepődtek... egyik gyakorlóban öcsém T32vel, én T34el csapattam, két másodperc különbséggel mindkettőnket leégettek... Rendes csatában soha senki nem gyújt fel. Se században, durva csapatok sem.
Gyak azért nem viszek magammal poroltót, mert soha nem gyújtanak fel gyakorlón kívül. -
Fel
addikt
válasz
nyunyu #39329 üzenetére
Annyi biztos kevés még.
Nekem ma volt egy ilyen csatám: 3368 dmg, 1456 xp (prémium nélkül) -
nyunyu
félisten
Sherman Jumbora mennyi manapsag az asz?
2856+406 sebzesre kapott 1173XP-re meg nem adott. -
vhw
addikt
válasz
Plasticbomb #39322 üzenetére
Talán ők tudják hol kell lőni, hogy lánga boruljon?
-
Djuree
félisten
válasz
Atlantis #39324 üzenetére
hát nekem még másfél milla kredit kéne, de előbb sztem megveszem a bélát, az is már csak 20k xp. ezt majd később. a lórit nem szerettem, lehetett vele nagyon jó kört menni, de ritkán jött össze vele. vagy én voltam béna, ez is benne van, nekem nem volt elég gyors, igaz a jobb motor nem volt kifejlesztve.
Enzolord: még kéne sok zsé
47% win ratem volt vele, meg 1100 átlag dmg. elég silány...remélem a bat-el jobb lesz, a 13-asokkal jól ment.
-
Djuree
félisten
ohhhh végre!!!!!
"Researched:
Bat Chatillon 25 t researched. Undistributed experience spent: 200000. Free Experience spent: 0."ezt meg soha többet nem akarom látni:
"Sold:
'Lorraine 40 t' successfully sold. + Credits: 1 766 221." -
Plasticbomb
addikt
Kérem, valaki mesélje el nekem, a T34et mióta lehet kigyújtani, de miért csak gyakorlóban tudják kigyújtani? Se században, se randomban nem gyújtanak fel, csak gyakorlóban! Ez kb 20 gyakorlóból 4ben leégettek a klántársak. És random, hogy ki az...
-
Axel007
tag
Sziasztok. Egy kérdésem lenne általában úgy 10-12 meccsenként lefagy a játék (kimerevedik a kép) ez mitől lehet? Valamint az fps kb. úgy 42-45-ről lement 28-30-ra. Hozzá kell tennem a 8.2-es verziónál tökéletesen ment minden.
-
emre
veterán
válasz
nagysandor88 #39314 üzenetére
Tévedés, nem volt mindig így, pontosabban átlag évente megváltoztatják.
Az elején így volt, aztán egy darabig nem számított, és most megint. -
MZsoltee
veterán
Kimaxoltam a stugot, de nem tudok belőle elitet csinálni miért nem?
-
SoulReaver
veterán
válasz
Zeratul #39309 üzenetére
GJ
más:
himmelsdorfon kúszok fel a kastélyhoz (IS3), h sergítsek IS3 csapattársamnak kilőni az uccsó t34-et, utamba akadt egy grille.. nem engem célzott, tehát oldalról lelövöm...aha... nem pattant, de nem is sebzett, mondom wtf
ez a lehúzás... lősz-talál-no demidzs...
Cseri0058 : elképzelhető, h a sebzések miatt. a 4k-s sebzésnél érthető
a másik meg majdnem 3k
-
Zeratul
addikt
Ennél is epikusabb hiba. Kilőttük az utolsó tankot és nem vártam meg az eredményjelzőt a garázsba lépés előtt. Erre úgy vette hogy dezertáltam.
-
jano_77
nagyúr
Megtudja vki mondani, hogy a noobmetert, hogyan kell értelmezni?
Melyik szám mit jelent? -
Bingisz
addikt
Konischt mi
Még a 2801-re se raknák rá...luke: Az a gond a ti "furcsa eseményeitekkel", hogy max .benyomtok egy képet, és váltig állítotok valamit.
Miközben a játékban olyan interaktív visszajátszás is van, amiből gyakorlatilag mindent vissza lehet nézni, de ezek valamiért soha nem kerülnek fel a fórumra..... -
Tubi1976
tag
Jó ez így... 3-3-at nyertem
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest