- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Most akartam triplázni, de azt hiszem 4 bukta után adtam fel. Ebből három volt 800xp feletti, egy 1200xp-s. Nem is az a legnagyobb baj, hogy minden átlövi és semmit nem lő át, mert azt megoldom skillből, de mit csináljak a csaták végén 0 ammo-val? Ha lenne mondjuk 100 lőszer, használható is lenne, de ennyi lőszerrel semmit nem ér, egy hetzer-re simán el kell lőni a lőszerek negyedét és van, hogy annyi nem is elég...
-
kisküzdő
tag
Győzelem Steppes 2013. február 10. 19:57:39
Jármű T-25
Szerzett tapasztalat 2 973 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért) + kredit: 29 031
1575 sebzés A következő túlélő a csapatból 545-t sebzett.Szóval nem volt top a csapatEzért sikerült ennyi .
-
vhw
addikt
válasz
diegho #39094 üzenetére
Nem nagyon hallani erről pletykákat...
Jobb pihentetni azt a tankot mostanában.Talán ha most Valentin napra megint csinálnak neki valami zsúrt, és kicsit többen megveszik akciósan lerontják az átlagát, meg nyafognak miatta forumokon... akkor talán kezdenek vele valamit. (megkaphatná a brit valentine stock 2 pdr-es lövegét - 78 pen 50 dmg, oszt hadd szóljon. Ezzel még akár max T5 csatába is mehetne)
-
Motyi
senior tag
válasz
Plasticbomb #38979 üzenetére
Szia!
Igaz nem nekem írtad, de megkérdezném van esetleg tgf nálatok most?Pont egy ilyen jó hangulatú, nem hc orientáltságú klánt keresnék.Jöhet az infó priviben is, a feltételeket amiket írtál tudom teljesíteni, de nem akarok ennyire előre szaladni.
Üdv.
-
diegho
nagyúr
Múltkor tier10 csatában északi oldalról egy T110 és egy VKA ölt ott meg 8 tankot, ebből 7db tier10-et 2v8-ban, mindegyik megállt a domb tetején meghalni, a VKA meghalt, a T110 1700hp-val ment át. Velük voltam szerencsére, de egyszerűen felfogni nem tudom hogy a fenébe döglött ott meg annyi tank, volt köztük E4 és Maus is, meg a szokásos E-100-ak IS-4-ek.
Kicsit más: Valentine2 nem lesz buffolva? Az oké, hogy már semmit nem ér a páncélzata és vannak tankok, amiket gold ammo-val is csak 10ből 1szer üt át, de az már nagyon zavaró, hogy 3 kört bukok, mert elfogy a lőszerem, pedig minden kör elején könyörgök, hogy ne legyenek öngyilkosak, de jellemzően mire ellenfelet tudok lőni 0-8 környékén áll a csata, onnan csinálok egy 12-12-t és elfogy a lőszer, bukta.
-
MZsoltee
veterán
Elég új vagyok a játékban, most jutottam el a stug- ig prem nélkül jatszom. Hát ez valami szörnyű a hetzerrel nagyon ment , de most valahogy stug 2/2 0 pont. Rémes. Esetleg lenne valaki akinek van kedve együtt nyomni picit? A játékban is ugyan az a nevem mint itt.
-
KaLeun
senior tag
Na rájöttem, hogy ez viszonylagos jó páncélzat, 0 átütés, nagy sebzés, lassú célzás és pontatlan löveg nem az én műfajom.
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #39079 üzenetére
Túlzás. Bár előfordul, de elég ritka, hogy magyar tahózik ... persze van. Inkább csak jobban szemet szúr, mert Te is magyar vagy. Azt meg sose szégyelld.
-
KaLeun
senior tag
válasz
Ha ismernél esetleg egy szláv nyelvet eléggé megváltozna a véleményed.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
myckey #39085 üzenetére
Most tartok közel 5500 csatánál, megmondom őszintén én még szinte alig találkoztam anyázós vagy hasonlóan csúnya szavakkal magyar részről. Nagyon ritka mikor látok egy-kettőt, persze angolul van bőven legyen az bármilyen nemzetiségű. Ellenben mikor látják hazánk hogy magyar vagyok, mert ugye az én nevemből is egyből vágni, akkor normálisan válaszolnak még akkor is ha kilövöm őket. A sok lengyel meg német írás sem szokott zavarni mikor csak írnak és írnak a játékban, mást sem látva bal oldalt, persze ha játszanak mellé rendesen.
Azért látni sokszor hogy elpattan valakinél az a bizonyos húr (általában arty ktalálatnál) még ha köze sem volt az esethez. Tegnap például Ruinbergen mentem kv-4-el, városban voltunk. Szépen kigurultam a sarkon miután az egy szem ellenfél aki ott állt lőtt egyet, egy lövés lett volna a drága de ekkora hátulról kilőtt a saját társ azt hiszem T29. Nem figyeltem pont közte és az ellenfél közt voltam abban a pillanatban. Elnézést kért egyből de a halott T71 egyből elkezdett szidni, hogy én voltam a noob barom meg hasonló szépségek. Normális hangnemben válaszoltam neki, hogy igen én voltam a hibás bocsánatot kérek nem figyeltem és a többi. Ez csak egy játék. Erre ő elnézést kért az előző írásáért és pont. Persze mindezt angolul. Nem kell mindig a másik torkának esni
Más: Ez a T21 egész jó kis járgány, persze nagyon oda kell vele figyelni mikor játszom mert hajlamos a gyors elhalálozásra, de közeledve a T71 felé kezdem megkedvelni. Lazán körbetáncoltam vele egy kv-1s tankot miután leláncoltam így könnyű préda volt.
-
kisküzdő
tag
válasz
"Már rég leszűrtem azt, hogy hazánk fiai a legbunkóbb alpári parasztok egész Európában." Eme kijelentéseddel meg is nyerted köztünk az első helyet Fogd meg a kezed és rázd meg.Vagy huss át más országba ha ott jobban érzed magad.Én vagyok a bunkó nem más.Fórum szabályzat nem enged többet.
-
myckey
veterán
válasz
aha
szóval mi vagyunk a legnagyobb kretének
aha
értem
gyerekek,hogy ezek a magyarozások mennyire fel tudnak basznibocs a kötekedésért
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Pete55555 #39064 üzenetére
10 éve tolom különféle multis játékokban. Már rég leszűrtem azt, hogy hazánk fiai a legbunkóbb alpári parasztok egész Európában.
Mivel a nickem a játékban egy magyar szó, ezért sűrűn megesik, hogy kilövök valakit és magyarul anyáz le chaten.
De tojok a fejükre, ha magyarul beszélnek hozzám akkor is angolul válaszolok. Ez egy EU szerver és ugyan nincs kikötve sehol, hogy az angol az egyezményes nyelve, de akkor is illik a legtöbbek által használt nyelven kommunikálni.
De a kelet-európai emberek hagyományosan aluliskolázottak idegen nyelvekből. Rendszeres, hogy lengyel, szlovák, horvát, magyar játékosok csak a saját nyelvükön képesek megnyilvánulni és nem is értik azt amiről szó van.
-
luke.
aktív tag
válasz
callmeakos #39061 üzenetére
12.6 használok HD4850-hez, nincs gond vele.
Az, hogy lesz e valami intézkedés a feljelentések számától függ. Ha 30-ból 20 jelent akkor biztosan kasz bannt.
-
Scheffer
tag
-
Vigneau
félisten
válasz
HD 7950-nel sincs semmi baj. Inkább a 12.11 első bétájával volt nyűgöm.
-
diegho
nagyúr
válasz
SoulReaver #39041 üzenetére
Jajj ne is mondd, abba sokszor belerohanok scout-al.
-
Cucuska2
addikt
válasz
memphis221 #39067 üzenetére
Azok megmaradnak. Arra figyelj, hogy aminél anyacsavar jel van, azokat 10 gold fejében tudod leszedni, ha nincs goldod, akkor pedig a vételár feléért adhatod el.
-
válasz
memphis221 #39067 üzenetére
Attól függ, hogy milyen extrát veszel, van ami simán leszedhető, van amit csak goldért lehet leszedni.
-
memphis221
tag
sziasztok!
Lehet hülye kérdés da ha veszek a Felszerelés Felhelyezés-be valamit, akkor az csak egyszer használható?
Pl.: 100.000 álcaháló ami -25 % észlelhetőségálló helyzetbe ! meg stb
-
vhw
addikt
válasz
A 4650 már nem éppen mai kártya, nem vagyok benne biztos, hogy a legfrissebb driverrel lesz a legjobb neki.
-
Pete55555
addikt
Nem tudom ismeri-e valaki, de gondoltam felrakom ide. Rászóltak, hogy scoutoljon, nem ment. Szóltam én is neki mivel láttam, hogy magyar "menj scoutolni, az a dolgod" Erre Ő, meg az m3Lee haverja: "De ha nem akar" meg "nem akarok"
Aztán egész csata alatt tolta a hülyeségét, meg, hogy gyerünk pepe, scoutolj...Ja, és aztán gondolt egyet, előrerohant, és megdöglött, írta, hogy b@sszam meg, stb stb, erre már csak annyit írtam, hogy "thats no scouting, thats suicide" illetve írtam a többieknek, hogy reportolják provokálásért...
-
vendingo
veterán
válasz
Nekem fut vele rendesen (HD6950)
-
válasz
Hogy, hogy nem szereti? A játék közben üzenetekkel bombázz, hogy fu** off? Vagy mit értesz "nem szereti" alatt?
-
callmeakos
veterán
Játszik valaki 13.1es Catalyst alatt?
Mert ráfrissítettem erre és a játék nem nagyon szereti.... (HD4650)#39062) ollie
Majdnem(kehet hogy csak engem szivat)
Egy ponton kifagy azt leteszi tálcára magát, vissza már nem tok lépni szóval ALT+F4 -
KaLeun
senior tag
Mit tudtok a t8-as kínai nehézről (110)? Ugyanolyan, mint az IS-3?
-
echterion
nagyúr
Minden tankomnál van annyi, hogy akár egy egész csatát is végig lehessen velük tolni (de legalább a felében ezt használhassam), mert vannak tankok, amit az éppen játszottal nem tudok átlőni szemből, vagy nagyon az alján vagyok. Ilyenkor nincs spórolás, gold be, oszt' hadd szóljon.
-
törölt tag
a kínaiaknál a med vagy a light ágon érdemesebb haladni a t34-után?
-
ktg3
őstag
Az új xvm-el felugrott az effim 1750-re. Lehet egyszer elérem azt a bűvös lila 1800at
KV1-S-sel kell csapatni, mert azzal nagyon durván lehet növelni az effit.Az meg durva, hogy tier 10-ben mennyire nem adja a dmg-re az XP-t.
IS-4 top speedjét mióta buffolták így fel? Akkor amikor felkerült T10-be?
T50-2 orosz scout tényleg prémium lesz?@L-e-f-i-e: Kivéve pl. a vk36-ra rakható konisch-t, mert ott a golddal a dmg is nő meg a penentration is.
-
luke.
aktív tag
válasz
mynames #38888 üzenetére
Nincs logika de így van teszteltük. Tudod 300%-os legénységel tízből egy lövés megy mellé arty-val ha az ellenfél nem mozog. És a teszben nem mozgott. Amikor látszódott találtak a lövések amikor nem akkor előtte leestek 10 méterrel kb (ez esetben mövé kellett célozni akkor talált).
-
Jolet
őstag
én tigerP-re vettem és a bohócszines helyekre lövök csak és mégse éreztem semmi extrát :-(
akkor még gyakorolni kell
ja közvetlen tűzharcban voltam pár méterre egy med tankkal, a típusát már nem tudom -
Stauffenberg
nagyúr
Az M4 Shermanból állandóan azt lövök. Öröm nézni amikor 350-400 dmg megy bele az ellenségbe egyetlen lövéssel. De ez meg ugye HE lőszer, aminek alacsony a penje, ezért kell belőle a gold verzió.
Más esetben szerintem nem érdemes használni, kivéve ha máshogy nem tudod az ellenséget átlőni és sok múlik rajta.
-
Jolet
őstag
ti konkrétan mikor használtok gold lőszert?
én kipróbáltam, de vagy pattogott vagy ugyanannyit sebzett -
törölt tag
Általában, mikor a spotrendszer szopat, a meccs úgy indul, hogy 0:X, ahol az X lehet akár kétjegyű is.
Ilyenkor jobb, ha elhúzol a picsába, bár a végére úgy is megtalálnak, szal nem sok értelme van. -
Pete55555
addikt
Na jó, mostmár elhiszem, hogy van szopóág....
Folyamatos Ammorack, kigyújtanak, kiszed az arty, kilövik a motoromat, a tornyomat. Mi a f*sz ez ?
Ennyire béna nem vagyok azért. Kell egy kis szünet... -
nagysandor88
tag
válasz
nyunyu #39035 üzenetére
Nem kell bonthatónak lenni a háznak, vannak ablakok, meg lyukak a falon. Múltkor egy KT-t aprítottan ki full életről Mines D8-E8 határán egy bontható ház mögül párduccal.(északról indultam) Van rajta egy ablak. Nem nagy, de pont át lehet lőni rajta, ha rossz helyen áll az ellen. Kis 400 efis páfrány volt, egyedül "védte azt az oldalt". A házat direkt nem lőttem le előle, mert akkor megoldottam volna neki a rejtélyt. Kaptam is, hogy cheater, meg minden.
-
SoulReaver
veterán
válasz
nyunyu #39035 üzenetére
Jah, valamelyik nap én is így jártam el
foglalták a bázisunkat és a sok here ment egyből az ellenséges bázishoz...(ez am. nem tudom milyen zombireflex, na mind1)
2db tank volt a bázisunkon, mire oda értem majdnem befoglalták, de aztán egy tégla falon átb@szódtam kv-1 el, még lesem rázkódott rólam a törmelék már le is reseteltem
megnéztem volna magam az ellenség szemszögéből XDD
-
-
echterion
nagyúr
Értem én, nem is akarok ezen rugózni, viszont az egyéni teljesítménnyel ugyanígy kapcsolatba lehet hozi a foglalást is. Mint írtam fentebb is, nekem csak az nem tetszik, hogy teljesen irtsuk ki a stat számításból a foglalást. Megfelelő súlyozással szerintem benne kellene hagyni. Szerinted nem, ez nem gond számomra, csak nem értünk egyet, ennyi.
Ollie: igen, az ellen nem volt a helyzet magaslatán, de ez elég gyakran előfordul a lemmingek korában, ugye.
-
Azt elfelejted, hogy nem minden tank lát egyforma távolságra. Lehet, hogy te mondjuk csak 300-ra látsz, az aki meg meglátott 500-ra, és mondjuk 450 méterre volt tőled. És ha ő ,meglátott, akkor az összes ellenfél fog (persze rádiójuktól függően) látni téged, és bármilyen távolságról tud téged lőni. Őket meg akkor sem látod meg, ha téged lőnek, amennyiben messzebb vannak, mint a te látótávod.
-
nyunyu
félisten
válasz
slayer006 #39026 üzenetére
Ha ez az a bunker amire gondolok, akkor legközelebb nézd meg alaposabban. TD 'magasságban' van rajta egy rés amit előszerettetel át is lőnek ...
C2 @ Siegfried Line?
Na meg a romos palyakon, mint Ensk, Ruinberg is lehet szivatni a nepet a helyenkent atlatszo falakkal.
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
slayer006 #39026 üzenetére
Ezen nem volt rés, és fullra szemből löttek halomba ahonnan nem számítottam senkire, de nem is volt senki a közelembe aki spottolhatott volna nekik. Vagy olyan tank ami menet közben álcázza magát a sík pusztában??
Időközben újabb csata, ahol feldughattam magamnak a tehetségem, csontra egyedül maradtam és az ellenségből az a két tank hiányzott aki én kilőttem. Csapattársak 0!! kill!! Kiváncsi vagyok, hogy ehez milyen skill kellett volna.
-
Gyuri27
félisten
A német lightok egy tierrel feljebb tolásakor lesz valami ingyen tank mint eddig?
-
diegho
nagyúr
Tier10 csatában olyanok játszanak a hétvégén, akiket tier2-be is csak akkor engednék be, ha fizetnének legalább 10k eurót érte, ráadásul sokszor platoonban járnak, én meg VK-val szeretnék menni egy duplát, de mindig tier10 csatát kapok, általában ilyeneket:
Az E-50M-en kívül mindenki 500 alatt sebzett a csapatban, Az artyk sebeztek 800-1000 környékén, én 2400-at. Nehéz így nyerni. Az egyik arty ráadásul végig anyázott németül, de nem értettem miért, hiszen ő volt a legrosszabb játékos a csapatban. Biztos nincs szerencséje, azért ilyen a statja...
A fenti képen látható eredményekre lehet azt mondani, hogy nem rajtam múlott a csata, ha valahol mondjuk az E-100 környékén lennék, akkor bizony rajtam ment volna el...
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
echterion #39015 üzenetére
Ez lett volna a következő kérdésem! Szóval a spotrendszer bugos.... Az előbb én is így jártam közel s távol senki és egyszer csak benyaltam 6! találatot egyszerre úgy hogy egy beton bunker mögött álltam egy bokorban. Pedig a gépem és a netem is több mint kiváló, úgyhogy lag-ról szó sincs. Szóval mégis csak igazam lesz...
-
slayer006
addikt
válasz
SoulReaver #39018 üzenetére
Szerencsére nekem 15:00 -től ultiverseny van. Mire onnan megjövök nemigen leszek WoT képes.
-
babferi
tag
Ezt ne vedd szemelyesnek csak reagalni szeretnek arra amit a hsz. elejen irtal. Hidd el , hogy az abszolut top T34 vagy Lowe player akinek mondjuk van max 1000 csataja 40% winrate meg csatankenti nehany szaz atlag dmg , o is tudja! magarol , hogy megtett mindent es nem rajta mulott , hogy eluszott a csata !
-
vhw
addikt
válasz
echterion #39013 üzenetére
Az egész csak egy hasonlat volt, ami azt volt hivatott bemutatni, hogy egy bokszolónak nem az az elsődleges "teljesítmény-mérője", hogy mennyi alatt futja a 100at. Így-úgy kerülőutakon kapcsolatba lehet hozni az állóképességgel stb.
Mint ahogy ingame is kapcsolatba lehet hozni a foglalást a játékos teljesítményével, de nem meghatározó, nem elsődleges. Lehet ezt akárhogy csűrni-csavarni.Z.m.Z: attól, hogy utolsók között maradtál életben, meg megvolt az 1-2 kill, még nem jelenti azt, hogy minden lehetséges megtettél a győzelemért. Magadhoz képest, az eddigi játékismeretedhez képest lehet, de egy tapasztaltabb játékos ettől bizonyára többet is tudott volna, és van hogy még néha ez sem elég.
A jó fizető játékos - jó fizető profikkal elmálet ott sántit, hogy szinte minden csapatban látni 8as prem tankosokat, sokszor siralmas eredményekkel, a vesztes oldalon! (ugye a statjaikból lejön, hogy hiába van akár 4-5 8as prem tank a garázsban, mégis ~40% a győzelmi arány, az átlag sebzés meg jó ha van ~500)Én nem tartom magam jól fizető játékosnak. 2011 áprilisa óta olyan ~15k forintot költöttem, főleg prem tankokra és garázsra (és egy nap premiumra! ugye tudják azok, akik miatt erre vetemedtem!?
)
Mégis, azt hiszem nem nagyon panaszkodhatom... -
SoulReaver
veterán
az agyam eldobom.... ez nem szopó ág és nem vagyok béna, de folyamatosan olyan csapatokba rak be, h mindenki fasz láma és olyan szinten kikapunk, mert semmi észjárás nincs, egyedül meg esélyem sincs ha 5-en lőnek... 6 meccs... 5 bukta.... de még csak nem is szoros vereség... áh... mára inkább leteszem.... megyek moziba vagy nem tudom
-
Stauffenberg
nagyúr
Előbb még azért vernyákoltam, hogy utálom a low tier csatákat, erre elkezdtem a kínai ágat és a Vickers Type B-vel szétaprítottam az ellent!
- 7 kilőtt ellenség
- A végén már csak 4 HP-m maradt összesen amikor 1v1 maradtam egy AT-1-el szemben
- "Átszáguldottam" a mapon a saját bázistól az övéig és kb 50% HP-ról lepompomoztamGyőzelem!
Csata: Mines 2013. február 10. 13:46:21
Jármű: Vickers Mk. E Type B
Szerzett tapasztalat: 3 486 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 12 003
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
emre
veterán
válasz
marked one94 #39009 üzenetére
khm khm, neked lenne jobb dolgod is mint itt vitatkozni.....
-
törölt tag
Azt gondolom, hogy valóban nem teljesen random a game, de szerintem 10%-nál azért jóval több múlik rajtad.
Egyfelől teljesen érthetetlen számomra, hogy miért van, hogy bizonyos napokon 6-700 efit, vagy 38/42% WR-t produkálok, másszor predig 1200/1400 effes, 65% WR-ek társulna.
Ennyire nem játszhatok eltérően ...Aztán néha a spotrendszer is "húz" valamerre, most, az uccsó csatámban is, úgy lőttek ki, hogy a környéken nem volt felderítő, engem láttak, én az ellent nem. Ennek mi az oka? Szerintem az MM valami randomfaktort is épít a spotrendszerbe, amit megspékel egy +/- tényezővel, az esélyegyenlőtlenség jegyében.
Aztán elképzelhető ugyanez a találati aránnyal.
De mondom, ezt csak én gondolom így ... -
echterion
nagyúr
Nem csak 100m-es futás létezik, másrészt meg az ilyen jellegű képességet leginkább futással lehet erősíteni.
(#39011) Z.m.Z: Hát igen, kérdezhetném, hogy vajon miért van az, hogy az átlag winrate-em 50%, de a T26E4-gyel meg 44% (ráadásul wotdossier szerint ezzel a tankkal 1200-1440 közötti az eff-em, az eltérő számítási módoknak hála)?
Biztos, csak rajtam múlik a dolog.
-
Z.m.Z
aktív tag
Szkeptikus vagyok... mert pl. én még egy igazi noob vagyok 927 csatával de a mai napon egyszer sem éreztem magam hibásnak a csaták elvesztésért. Végsőkig álltam a sarat mindig az utolsó 2-3-4 ben haltam meg és 1-2-3 kill szinte végig meg volt. Mégis folyton buktuk a csatákat. Ha tényleg random lenne a csapatösszeállítás akkor kb. 50-50-ben kéne ennek történni. Nem kell hozzá bonyolult program, hogy a jólfizető vendégeket folyton egycsapatba rakja a jólfizető profikkal... És aki csak a free vonalon halad pedig csak mozgó célpontként színesíti a játékot! Mert ugye akárhogyan is fényezzük a dolgot ez csak üzlet semmi egyéb...
-
válasz
Plasticbomb #38972 üzenetére
Jujj, már a jelmondatuktól is rosszul lettem.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Patrick76496 #38876 üzenetére
Ki kéne tesztelni, hogy melyik az a betűtípus, ami hiányzik W8ból, és kell ehhez az órához. Öcsém is ezzel szenvedett...
-
vhw
addikt
Eltérően van szerencséje? Ne hívjuk ezt a "szerencsét" skillnek, és a valódi szerencsét máknak, hogy ne keverjük? Mert mákja mindenkinek közel egyformán van kellően nagy számú csata után (ez mondjuk olyan ~500-1000 csatától értem, nem 10-20-ra)
Máris megvan mi a különbség az emberek és a statjaik között.Az emlegetett embernek véletlenül nem sokadik accja volt? Egy elitre fejlesztett T18-al, MS-1-el, PzII, T82-el vagy bármilyen más, kifejezetten jó low tier tankkal? Amivel 3as platoonban bucira verhetik az összes kezdőt, és meg is van az "emberfeletti stat" titka.
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
Stauffenberg #39001 üzenetére
Én az előbb szóvátettem, hogy miért nem megy senki scout-olni és megkaptam egy bt-7-től hogy ha annyira akarok akkor menjek én és ne pofázzak. Matildával voltam.....
-
Z.m.Z
aktív tag
Ez azért van mert az embereknek eltérően van szerencséje... De rosszul is gondolkodsz mert nem az eredmények különbségében mutatkozik meg a rajtad múló százalék. Hanem egy játékosnak az elért értékéből max 10% volt ami rajta múlt de ha bénább lett volna is max ennyivel lenne kevesebb és ha baromi ügyes akkor is csak ennyivel több. Viszont láttam olyan emberke statját aki mindössze 450 csatát játszott de ambból több mint 300 volt a megnyert és 380 körül volt a túlélési aránya.... ha legközelebb ilyet látok lementem és kirakom!!
-
fradi81
veterán
válasz
Stauffenberg #39001 üzenetére
Megoldás, csak ismerősökkel játszol együtt/csatlakozol egy klánhoz ahol hasonlóan gondolkodnak mint te. (randomot meg elfelejted)
-
slayer006
addikt
-
Stauffenberg
nagyúr
Ez már olyan, mint egy kabaré... ez már a Benny Hill Show!
Utálom a low tier csatákat, mert senki sem tudja, hogy mi a dolga... erre már tier 8-10 körül is az ÖSSZES csapattársam egy gyökér faszkalap. Redshire-en a két szemközti dombon állnak, én előre megyek meddel spotolni, meg csipkedni az ellenséget és FOLYAMATOSAN jelzek nekik (pittyegek, chaten írok, beépített parancsokat adok ki), hogy lőjenek már a szájbakúrt spotolt tankokra, de nem... inkább egymást lökdösik, mint Tier 1-ben a Loltraktorok. Aztán mikor végre megindulunk támadni, akkor egy öngyilkos scout berohan közénk az artykat keresve, az arty veszettül vernyákol, hogy valaki védje meg, erre az EGÉSZ csapat visszafordul a bázisra és azt a nyomorult Leopárdot kergeti, közben meg még egymásba is belelőnek, mert kereszttűzbe kerülnek.
Csak egyszer éljem meg, hogy legyen olyan multis játék ahova szellemi képességek alapján lehet bekerülni. Csak egyszer... de tényleg.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- MacBook Air (13 hüvelykes, 2014 eleje)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (243)
- Zbook 14 Firefly G10 I7 1370P/L14 /T14 G1/T490/T495/Hp 840 G6 I5/830 G6 I7/745 Ryzen 3 Dell X1 yogaH
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- A.R.E.S. L50 hangsugárzó pár
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest