Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen processzort vegyek?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- i7-14700K vagy i5-14600K
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
-
Fel
addikt
válasz
jano_77 #39594 üzenetére
A lag-et nem mérjük, csak tapaszaljuk (sajnos..). A pinget jelzi a bal felső sarokban a játék, azaz az aktuális válaszidőt (kliens-szerver).
Amúgy érdekes ez a wot ebből a szempontból is. Nekem normál körülmények között 40-60 ms között van a ping az eu szerveren játszva. Ha közelíti a 80-at rögtön elkezd késni az irányítás, beragad vmi, késik a lövés, stb. 100ms felett pedig gyk. játszhatatlanná válik az egész.
Ha az orosz szerós accountomat veszem elő (hétvégén volt rá példa), akkor ott alap a 100ms-os ping (RU2 szeró), de lag nincs. Ki érti ezt..? -
gy-daniel
tag
Akkor elnézést kérek, ha félreérthető voltam. (Nálam a lebaszás nem ilyen
) Csupán arra próbáltam rávilágítani vendingo számára, hogy nem pár statisztikai adat fogja eldönteni, hogy milyen játékos, mert több típusú tank van a játékban, és attól függően, hogy ki melyiket favorizálja, más más stat érték számít jónak. És valóban neked válaszoltam, de nem csak neked szólt. Egyébként számomra érdekes kérdés ez a stat... mármint az a része, h a statban szereplő adatok ténylegesen mennyire befolyásolják a győzelmet.
-
jano_77
nagyúr
Erre is elmondanád a véleményedet, ha megkérlek?
Scout tankom nincs, nem játszom velük, többnyire MED, Heavy és TD-kkel tolom és 4-8 tierben.(#39582) Flayer: 70 körüli lag?! hmmmm....azt nem mondanám jónak! Én ha 70 körülire megy fel a lag, már ilyen vagyok
....normál esetben nálam 25-45 között van az FPS pedig ahogy Virkir-nél 40-100 között, ritkán feljebb is ugrik.
-
vbbb
őstag
De hüle vagyok....el se olvastam pontosan miért figyelmeztettek...egy számot és egy szövegrészt kiemeltem pirossal amit csak a moderátorok és adminok használhatnak...és kékre cserélték. OMG
-
Brian_GT
őstag
válasz
aDamker #39562 üzenetére
Az improved vagyis fejlesztett grafika mit okoz? Írtad lehet nekem is azt kéne kikapcsolni és utána simán tudnék játszani az egyéb beállításokkal?
Megnézem majd mert a procimnak semmi baja, dirt 3at fullon viszi nagytvn ahova 1920x1080 kell, akkor skyrim ezek simán futnak szépen. Erre egy WoT beakasztja
-
Geza26
senior tag
Hello!
Melyik nemzetet érdemes választani scout tank céljára?
Köszönöm!
-
diegho
nagyúr
Draw
Battle: Serene Coast 2013. február 13. 13:15:25
Vehicle: T26E4 Super Pershing
Experience received: 2 132
Credits received: 156 925
Battle Achievements: Steel Wall, DefenderElfogyott a lőszer...
-
vendingo
veterán
Köszi mindenkinek.
Menne nekem jobban is, csak még nem ismerem ki magam a pályákon, nem tudom hova és hogyan érdemes helyezkedni. Van pár map, amin megvannak a tuti helyeim, azokon jól is teljesítek.
A statok engem baromira nem érdekelnek, az a lényeg hogy jól érzem magam játék közbe (kivéve, ha felidegesítenek a gyökér csapattársak).
Számomra nem verseny, hanem időtöltés. Most csak kíváncsi voltam, hogy mégis hogy állok, min lenne érdemes fejlesztenem.A PzIV-re vettem töltésgyorsítót, álcahálót. Még van egy üres slot, oda mit lenne érdemes venni?
-
gy-daniel
tag
Azért ezek az értékek elég durvák, hogy neked mi számít jónak. Ha csak heavy tankokkal rohangál az ember, akkor oké, de ha szeret scouttal rohangálni, akkor azzal nehezen hozod össze az átlagsebzés kritériumot. A túlélési arány is kérdéses, hogy mennyire mérvadó (pl nálam az elmúlt 1000 csatában 20,6%, a winrate meg 56,3%) szóval az egyik adat szerint jó játékosnak számítok, a 30%-os túléléshez képest meg marha rossznak... Másrészt pedig ennyi csatával a háta mögött teljesen korrekt stat-ja van vendigo kollégának. De még bőven abban a szakaszban van, amikor még gyorsan fejlődik az ember. (Mint a legtöbben) magamból indulok ki, és tuti jelentősen rosszabb statom volt 6-700 csata környékén, szóval Hajrá vendingo
.
-
diegho
nagyúr
Victory!
Battle: Ruinberg 2013. február 13. 12:44:22
Vehicle: Hummel
Experience received: 2 888 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 55 278
Battle Achievements: Sniper, Master GunnerNem gondoltam volna, hogy ezzel snipert tudok csinálni...
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Tudom lerágott csont a téma de szerintem a winrate nagyban függ,hogy milyen emberekkel kerülsz össze!Stug III-al gold ammo nélkül kiosztottam 2100 dmg 4 tankot kilőve és nem killvadász módon!Persze vesztettünk ha 14 noobal kerülsz össze!Egy fecske nem tud nyarat csinálni!
Más!
Azt vettem észre,hogy néha de elég idegesítő a TD ha megállok lőni lövés után elindul magától előre,tegnap meg elkezdett forogni magától körbe és meg sem tudtam állítani vagy 10 másodpercig!
Ez mitől lehet!? -
emre
veterán
válasz
vendingo #39558 üzenetére
Hát nem túl acélos.
Átlag tier 3,5, az átlag sebzés: 204 (ezt tier pontonként minimum 100-ra fel kéne tornázni, 200 felett már jó)
átlag kill: 0,59 (ezt csatánként 1-re) A pontosság meg majd remélem a jobb lövegekkel javulni fog, ilyen alacsony tierben a meggymagköpködő lövegekkel szerintem felesleges komolyabb követelményt támasztani.
Túlélés 30% és felette jó. -
Fel
addikt
válasz
fradi81 #39560 üzenetére
Nem a 8.4-ben lesz cserélve a fizikai motor Havok-ra, tehát nem most fog átkerülni a fizikai számítás külön cpu magra. Majd valamikor ez év folyamán, de semmiképp sem a következő frissítésben.
----------------------------------------------------------------
A 8.4-ben azt sem tudják még kijavítani, hogy a kilőtt személyzetű tankokat, ne aktív tankként jelenítse meg a játék*, mert még valami javításra várnak a motor készítőitől (bigworld).
*Értsd: Ki van lőve, mert lehalt benne mindenki, és a játékospanelen szürke is, de mindenki lövi, mert még van hp-ja, és a minimapon is ott van, és még spotol is..
-
slayer006
addikt
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Svájcinéger #39555 üzenetére
Tényleg nem mindegy. Sokszor a társaktól lehet idegbajt kapni.
Egyébként ebben a játékban a fiad statja tényleg kb az átlagosok körébe számít, lehetne még rajta csiszolni.
-
csaabz
őstag
Most váltottam Sapphire 7950-re. Mik a tapasztalatok Ati kártyákkal ebben a játékban?
-
AlexWolf
senior tag
válasz
slayer006 #39561 üzenetére
Hát szerintem ebből a statból nem lehet messzemenő következtetéseket levonni még. főleg nem a találati arány tekintetében.
Valszeg nem 100%-os legénységgel tolja ezekben a kis tankokban illetve a kis tierben lévő ágyúk sem túl pontosak (főleg ha a sorozatlövőkre vagy a pom-pom-okra gondolunk).
Majd még alakul ez. -
aDamker
aktív tag
válasz
Brian_GT #39552 üzenetére
Ez fura mert nekem is hasonlo tudasu vga-m van, de annyival nem jobb procim hogy ekkora kulonbseg legyen.
Nalam 1920x1200-ben fixen megvan a 60 fps vsyncel, csak nagyon ritkan esik be ala. Minden maxon kiveve az improved grafika van kikapcsolva. Lehet neked is azt kene kikapcsolni? -
fradi81
veterán
válasz
A videókártyád kb 2x jobb mint az enyém. Nálam gyengébb procival megy olyan 10-40 fps között minimum részletességgel.
[link]Akkor szerintem nálad egy újabb proci lehet megoldás, de a 8.4-ben már egy másik mag is használva lesz, akkor viszont már lehet elég lesz a géped.
-
-
vendingo
veterán
Én nemrég kezdtem a wot-ot, kíváncsi lennék a véleményetekre.
Ez a profilom. Nagyon szarok a az eredményeim? -
virkir
veterán
válasz
Így van beállítva a normál grafikához, azért nem a fejlesztettet használom mert nekem forralja a VGA-t de fps-ben az sem volt kevesebb.
A 9550 3,2-őn ketyeg ha terhelve van, tehát elvben nálad is elfogadhatóan kéne futnia.
Svájcinéger
Azért a MW2 egy nagyon más játék, hogy finoman fogalmazzak lényegesen kevésbé összetett.
-
AlexWolf
senior tag
válasz
Svájcinéger #39551 üzenetére
Kb minden hétvégén van valamilyen akció. sokszor olyan is ami a pénztárcát is érinti (mert pl prémium tankokat adnak féláron)
(#39552) Brian_GT szerintem azzal nincs gáz, ha átterheled a játékot másik magra. Néha nekem is eszembe jut, hogy ne az első magon menjen, olyankor átrakom másikra...bár én nem veszek észre különbséget.
-
Djuree
félisten
válasz
Svájcinéger #39551 üzenetére
itt a statja, majd 6000 csata:
[link]nem olyan jó a statja azért, olyan átlag körüli....
-
Brian_GT
őstag
válasz
virkir #39549 üzenetére
Ahh mindig elfelejtem...nah most végre frissítettem az adataim. Már egy ideje másik vgam van.
Gigabyte GTX 460 OCAmúgy én is úgy állítottam be, hogy minden közepesen, az árnyékot le is vettem még külön alacsonyra. Monitorom mivel nem tud 1280x1024 fölé menni így az annyin megy és így is beesik 30 alá és nagyon idegesítő.
A nyomok és egyéb ( ahol a 3 pipa lehetőség van grafikánál ) azok neked be vannak jelölve ??NEkem is van fel megy 50-60-70 fpsre az frankó is, de hogy beesik 30 alá az nem. Maradna meg egy 35 körül már boldog lennék..de nem
Amúgy a procira akkor nincs megoldás?? Marad így terhelve szegényt? LEhetne majdnem dupla fpsem ha nem szerencsétlen 1 magom végezne el mindent.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Bingisz #39542 üzenetére
Nem tudom mennyi csatája van. Szerintem majdnem minden nap játszik.
virkir: most nem azért mert az én fiam, de nem hinném, hogy ne játszana jól. Szerintem nagyon kevesen voltak arra képesek MW2-ben amire Ő. Igaz, az egy más játék.
AlexWolf: nem fogom.
Akciók itt is szoktak lenni Húsvétkor mondjuk, mint Steamen vagy Originen ?
-
virkir
veterán
válasz
Brian_GT #39544 üzenetére
Ahogy néztem az adatlapodon nálad a VGA lehet a szűk keresztmetszet.
Nem tudom milyen felbontáson játszol de nekem hasonló a procc és egy 4870-el alap grafikán amit lehet közepesre állítva pályától függően 40-100 között van az fps, 1680x1050-ben.
Szvsz nézz szét az aprón ha esetleg forráshiánnyal küszködsz, már 15k környékén vannak a 4870-ek amik még a 8800sli-t is elverik egymagukban. -
Brian_GT
őstag
Nagyon régóta nem játszom még a játékot, de hallottam meg hát tapasztaltam, hogy 4 magos proci mellett is olyan fps számom van, mintha Battlefield 3al tolnám 1920 fullon.
Hallottam, hogy nem támogatja csak 1 mag használatát a játék.MEgtudnátok mondani, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy változzon ez vagy milyen lehetőség van most a játék megjelenése óta erre? Nem javították még ki valamivel ezt a gondot?
Csak akkor kérem, hogy segítsetek, hogy ha nem látja más program vagy hardver kárát abból, hogy variálok a processzorral.
Előre is köszönöm, mert jó lenne ha lassan minden medium meg alacsony mellett nem látnám folyton azt hogy 30 alatt van az fpsem....durva azért -
virkir
veterán
válasz
Svájcinéger #39537 üzenetére
No azért ha másfél év után megakadt a T8-nál akkor ott azért akad némi játéktudásbeli hiányosság is.
Még jó, hogy úgy hirdetik, hogy Játssz ingyen !
Miért?
Kell fizetni egy vasat is, hogy játsszon vele valaki? Nem.
El lehet jutni a csúcsra prémium nélkül is? El.
Lehet tartósan T8+-ban játszani egy fillér nélkül? Lehet.
Akkor hol a gond? -
Bingisz
addikt
válasz
Inkább az számít, hogy mennyi csatát játszott már le. Másfél év alatt lazán le lehet tolni 10k csatát aktív játékkal, és ha ennyi csata mellett nem tud kihúzni egy tier 9-es tankot, az eléggé probléma. Ha viszont csak 1-2 ezer csatája van, akkor nincs nagy baj, viszont akkor csak a prémium tank érné meg, mert ritkán játszik.
-
AlexWolf
senior tag
válasz
Svájcinéger #39540 üzenetére
Azért ne bántsd nagyon, szép próbálkozás volt
-
slayer006
addikt
válasz
Lehetséges, hogy csak 8-as szintű tankig tud eljutni prémium nélkül ?
Nem lehetséges.
-
AlexWolf
senior tag
válasz
Lehetséges, hogy csak 8-as szintű tankig tud eljutni prémium nélkül ?
Nem lehetséges. A prémium csak annyit jelent hogy 50%-kal több XP-t és pénzt kap csatánként, vagyis egy prémium nélküli is eljuthat akár 10-es tankig csak lassabban.
Prémium (pénzért vehető) tank meg igazából arra jó, hogy játékbeli pénzt keress vele, esetleg legénységet húzz. -
Svájcinéger
őstag
válasz
fradi81 #39535 üzenetére
és Mcray: nem játéktudásban nem tud fejlődni. Néhány magyar klánba fel is kérték, de szerintem már otthagyta mindegyiket. AngelOfDeath74 néven tolja, amit még magamnak regisztráltam, de én most inkább BF3-azok, bár az ottani tankozás nagyon bejön. 16 éves és már másfél éve biztos tolja. Lehetséges, hogy csak 8-as szintű tankig tud eljutni prémium nélkül ?
Djuree: hát az nem valami sok. Még jó, hogy úgy hirdetik, hogy Játssz ingyen ! Játssz online !
Az viszont szimpi, hogy ha akarsz fizetsz és gyorsabban fejlődsz, de ki is hagyhatsz egy-két hónapot. Bár neki azt hiszem az a baja, hogy 9-es szintű tankot nem tud kifejleszteni és ahhoz kellene a prémium.
-
forras2
őstag
igen, lehet... de nekem ez úgy van, hogy arra gyűjtök, azt veszem meg, amit fontosabbnak érzek
Amikor meg lett a KV1s-re a nagy löveg, akkor a tigrisre gyűjtögettem, és fontosabbnak éreztem a tigrist, mint a KV1s-t. Utána az IS-re gyűjtögettem, és fontosabbnak éreztem az IS-t, mint a KV1s-re a töltésgyorsítót.
Most meg alig játszok a KV1s-el, és most meg amúgy is a tigrisII-re gyűjtögetek, így most meg azért nem veszem meg. -
fradi81
veterán
válasz
Svájcinéger #39530 üzenetére
Játéktudásban nem tud fejlődni? Azon a prém sem segít
Ha meg játszik, kapja az xp-t és fejlesztheti a tankjait, vehet újakat, ez nem egy olyan játék amit egy hónap alatt végig lehet játszani, szerencsére, hosszú távúra lett kifejlesztve
-
Mcray
senior tag
válasz
forras2 #39533 üzenetére
Ha kevés tankod van és féláras akcióban be tudod szerezni, akkor a töltésgyorsító nagyon megéri.
Nincs olyan csatám, ahol ne számítana az a hajszálnyival gyorsabb töltés. Nem számít, hogy a tier 5 prém Churchill 3 töltését viszem le 1,8 másodpercre, vagy a KV-1S töltését közel 13 másodpercre, amikor az ellenfél ugyanazzal csak 2,2 másodperc vagy 16 másodperc alatt tölt újra, akkor azért nem mindegy
-
Mcray
senior tag
válasz
Pontosan mit ért a fiad az alatt, hogy nem tud fejlődni? Másfél évet prémium nélkül játszottam, és folyamatosan fejlődtem. Mind elérhető felszerelés, mint játékbeli tudás tekintetében.
Igen, arra jó a prém fiok, hogy megdobja az ezüst (credit) és XP termelést, de semmi másban nem segít. Minden a régi.
-
Djuree
félisten
válasz
a havi prém 2500 gold, ez kb. 2500ft. ezért semmit nem kapsz, "csak" 1,5x xp-t és kreditet ad a csaták után, ami nagyon sokat jelent. játszottam 1 hétig prem nélkül, alig fejlődtem, gyorsan be is fizettem magam újra
bankkártyával a legjobb fizetni. nekem mastercardom van, de biztos jó visa is.
-
Svájcinéger
őstag
Sziasztok !
Prémiummal kapcsolatban tudna valaki felvilágosítást adni ? Mik a lehetőségek ? Fiam teljesen bele van szerelmesedve a játékba, de nem tud tovább fejlődni prémium nélkül. A havi díj, ha jól láttam 2500 HUF körül van. Ebben mi van benne ? Tank - lőszer
, stb. ? Azt mondta lehet venni külön tankot is, de ahogy néztem elég húzós áraik vannak. (6600-ért az egész BF3-mat megkaptam DLC-kel
) Fizetési lehetőségek: eddig azt találtam, hogy átutalás, VISA és PayPal ? Ha hülyeséget írtam elnézést, én soha nem játszottam a játékkal.
-
törölt tag
balfaszság, hagyjuk ...
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Utóbbi pár napomból 1-2 jobban sikerült csatám - mindkettő ÁSZ lett
:
Panther1, Panther2, Panther3
KV-1 a, KV-1 b, KV-1 cVmelyik nap említette Diegho, hogy Lakeville-i pályán a völgynél mennyire balfékek általában a csapatok - akik lentről próbálnak meg feljutni. Itt egy ékes példája ennek. Drága heavy-k leghátul campelnek.
Tigrissel is lehet azért jó kört menni.
EZ pedig szerintem önmagáért beszél......8-as tankok szégyene volt szerintem ez a csata.
MÁS: aki használja a PlanetWot-ot, attól kérdezném, hogy ott az EFF számítást még nem frissítették, mert még mindig a régi EFF értékemet mutatja. Nálatok?
-
-
Zeratul
addikt
válasz
SoulReaver #39495 üzenetére
Milyen neted van, használsz routert? Ha routert + DSL-t használsz akkor érdemes a MTU-t a TCP optimizerrel akkorára állítani (általában 1452Kb) mind a hálókártyán mind a routerben amit még nem darabol hanem egészben elmegy. Sokat segít.
-
-
Djuree
félisten
na csak megvettem nem szaroztam. kell és kész
Purchased:
'Bat Chatillon 25 t' successfully purchased. - Credits: 6 100 000. -
Dobi 562
addikt
Egyik ismerősöm videója, Pz IV 105 mm-es ágyúval.
-
adrian360
őstag
lehet hogy rosszul fogalmaztam, nem "leglényegtelenebb" hanem abban a helyzetben (10-5) lényegtelen helyen voltak annyian. Konkrétan ez a Lakeville volt, 10 ből 8 ember a városban, 1 arty volt hátul, én meg egyedül a szurdokban. a pálya közepén meg hárman bementek a bázisra, és vége volt.
-
vhw
addikt
válasz
adrian360 #39510 üzenetére
Ja... végülis ezek tök lényegtelen helyek, főleg; mines, prohorovka, malinovka, lakeville, siegfried line, highway, fisherman's bay, westfield, ruinberg pályák esetében...
De ha mindenki ott harcolt, 10:5-re ment a csapat, akkor te ugyan merre voltál? A lehető legfontosabb helyen, bizonyára, csak hát az ellenség olyan kőbunkó, hogy nem oda ment?
-
adrian360
őstag
Komolyan mondom még egyszer valaki a csata elején beírja hogy "go hill" vagy "go city", sajátkezüleg lövöm szét a seggét. ma már másodszor bukok el meccset amiatt mert mindenki a pálya lehető leglényegtelenebb pontján harcol, 10-5 re vezetünk, és berusholják a bázisunkat, és mindenki csak néz ki a fejéből. én a hetzerrel meg hiába indulok el bármerre is mire megfordulok eltelik egy perc
-
jimmy74
őstag
Győzelem!
Csata: Ruinberg 2013. február 13. 0:11:29
Jármű: T-44
Szerzett tapasztalat: 3 764 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 50 433
Csatában elért Achievement: Acélfal, Spártai, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Acélfal haha!
Ráadás ammohit-tel kellett lőnöm ami közel 20 mp töltést eredményezett! -
Enzolord
addikt
-
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
nevyk01 #39498 üzenetére
Üdv a klubban...... Ezt hívják szopóágnak..... Most mentem egy olyan csatát ahol az ellenség tankji közül összesen 3db-ot láttunk!!! Mindannyiunkat kilőtték és egy tankot vesztettek!!! Amikor kilőttek kiderült, hogy azzal aki spottolt egy kockán belül álltunk mindketten!! Csak azt tudnám, hogy hogy az édesanyjába jött oda!! És ebben az esetben már azt sem lehet mondani, hogy ő messzebbről meglátott, mert én a szikla egyik felén dekkoltam már vagy egy perce ő meg a másik felén, mert ahogy kilőttek pont arra jött az egyik kolléga és akkor feltűnt egy pillanatra de ahogy a kollégát kilőtték el is tűnt. Persze szarrá dicsérték egymást a végén!! A mi csapatunk meg tajtékzott az idegtől!!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- E-roller topik
- ZIDOO médialejátszók
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Elite series v2 komplett ( fülekkel, töltővel, tartóval ) - újszerű - 15 hó alza garral FÉLÁR ALATT
- Eladó MSI B550M-A PRO alaplap - Újszerű állapotban
- Apple iPad Air 5 64GB,Használt,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Series X - két hónapos - karcmentes + Xbox wireless headset ( 22 hó garancia )
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest