- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 3D nyomtatás
- VR topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
FoBCRaistlin
őstag
Srácok, ez a PZIV Schmalturm milyen prémium tank?
Érdemes megvenni esetleg kredit farmra? -
SoulReaver
veterán
Minek kell olyat kérdezni, új stock tanknál, hogy milyen löveget tegyek majd rá?
-
malysoma
csendes tag
válasz
Enzolord #39995 üzenetére
Amiknál leragadtam a t32-nél t29 super egy tank igazából a t32 sem rossz demár uncsi a játék. bár egy napon jó lenne beszerezni egy t110e5-t.
Egyébként mióta vannak ezek az autoloaderes amik azóta van még a régi ágnak létjogosultsága? Van egy pershingem is de szerintem az amcsi alap medium ág pont mehet a kukába úgyis mindenki revolverekkel flangál. -
malysoma
csendes tag
-
AlexWolf
senior tag
válasz
jano_77 #39991 üzenetére
jól érted. vagyis a T29 legénységét be tudod rakni a T14-be és az fejlődik is, fordítva viszont nem működik.
De nem mondanám, hogy ez így nem jó, mert pl akár 2x is leduplázhatsz egy nap egy legénységgel. Egyszer a T29-ben, majd átülteted őket T14-be
Meg ugye akármelyik heavy amcsi tank legénységét beleültetheted a T14-be nem csak a T29-ét. -
jano_77
nagyúr
vagyis akkor ha jól értelmezem a prém legényeket hiába húznám, mert nem tudnám büntetlenül átültetni őket akár az M6-ba, akár a T29-be!? Csak fordítva, hogy mondjuk a T29 legénységet átültetem a prém T14-be, míg azzal megyek és így akkor több csata tapasztalata lesz a T29 legénységén!?
Mondjuk fordítottan jobban megérné, mert így akkor csak egy adott legénységet tudok benne húzni
Ha jól értelmezem a dolgokat. -
Pete55555
addikt
Na igen, pattog a Ferdi.... én ezt annyira nem vettem észre, mert Panther 2-vel olyan szépen átlövöm szemből, hogy jó nézni
(kivéve ha a random faktor épp a -25%-ot adja be)
Én azt mondom, jó választás a Jagdpanther2 is, talán nem pattog úgy, de az arty ugyanúgy kiszedi a Ferdit isengem meg kárpótol a mobilitás a 200-as frontpáncél helyett.
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #39984 üzenetére
Én egy körre vettem elő tegnap a JT-t, Siegfried Line-on mentem vele felfelé a városba, erre a mezőről szétlőtt egy Bat...hogy a pics...ba vett észre, azt nem tudom, mert egy deka ellenfelet nem láttam a minimap-on, parancsnokom meg szerintem aludt, mert a 6.érzék se jelzett, csak a második beérkező lövés után.
Eredmény: 0 sebzés, de persze ezt megnyerték...Ezután láttam a meg a privátodat és jobbnak láttam nem elrontani a te napodat is...AlexWolf: igen, tudom, meg amikor olyan kedve van...gondolj bele, meglát, rámfordul, megcéloz, ennyi idő alatt azért jelezhetett volna, no nem mintha esélyem lett volna kámforrá válni vagy ráfordulni, mert azt se tudtam, hol van.
-
BaLee
addikt
válasz
Atlantis #39982 üzenetére
Igen a JPII lehet célszerűbb főleg akkor, ha nincsenek meg a Proschne motorjaid a Tigrisekből.
Viszont nekem az tetszik a Ferdiben, hogy sok esetben szemből lőhetik mert csak pattog, főleg igaz ez a tier 6-7-es ellenfelekre. JPII elég papír bár tegnap pl. arról is képes voltam lepattanni tegnap T29 közepes ágyújával...
Nekem kell ennyi biztonságérzet egy TD-nél, hogy legalább szemből ne lőjjék át... -
Napfénysüti
nagyúr
-
jimmy74
őstag
Szerintetek melyik a jobb?
OB 212 v. GW Tiger? -
Atlantis
veterán
T30-on egy dolgot megtanultam: a nagy sebzés egy dolog, az újratöltési idő meg egy másik...
Egyébként a JagdTiger-ig tényleg célszerű elmenni, az egy jó TD, ámbár én a Ferdinand helyett már a JPII-vel érném el, az biztos. Ízlése válogatja...
jimmy74: Egyik se, noob arty mind a kettő.
-
BaLee
addikt
Told ki a Jagdpantherig, mert az fullra fejlesztve egy remek tank, alap ágyúval sem olyan gáz mint a Jagdpz4, a Ferdinand már sebzésben sem lesz rossz (stock tanként az egyik legnagyobb szívás a játékban) Jagdtiger meg már főként, a tier 10es német TD meg talán a legnagyobbat sebzi a játékban a TDk közül. Szóval tier 8tól kezdve már a sebzés is megvan...
-
Atlantis
veterán
válasz
Enzolord #39979 üzenetére
Így van, 1 darab T10-esre van most tőke, de hogy az E50M-E100-Bat trióból melyiket veszem meg, azt még nem tudom.
Amúgy a T110E4-et lehet, hogy én is szeretném, de olyan elérhetetlenül sok XP kell hozzá, hogy ihaj. Akármennyire is agyonnerfelték, csak jobb páncélja van, mint a T30-nak...
-
nyunyu
félisten
Miben jobb a T25 AT-nél?
- 20%-kal gyorsabban tolt a JP
- 500 meterrol ot lovesbol 4 talalat, mig T25 AT jo ha ketszer-haromszor talal ilyen messzirol (aztan a hajad teped a toltesi ido miatt)
- jobb radio (na nem mintha ez olyan sokat szamitana)Persze pontosabb a JP lövege, de játékban a T25 AT olyan "hülyebarát" mint, amilyennek az IS-3-mat mondják.
Parszor mar megkaptam ingame, hogy noob camper vagyok, mert jellemzoen 4-500 meterrol lovoldozom, ahelyett, hogy eloremennek tamadni, aztan a meccs vegi stat szerint 2x annyit sebeztem, mint az engem noobozo.
T25 ATvel viszont kozelebb kell menni, hogy el is talaljam az ellent, ugy viszont sokkal nagyobb esellyel tudnak visszaloni+eltalalni az IS, KV1S jellegu csatabardok, mint a JPvel szokasos tavolsagrol.
-
Cseri0058
őstag
Teszt szerveren kipróbáltam jópár tankot. Az arty itt próbáltam ki elöszőr és azt kell mondjam tetszik. Sokkal nehezebbnek gondoltam. Szóval a német arty ágat elkezdem. Elakarok kezdeni egy medium ágat is és hát kipróbáltam szinte az összeset és lényegében a kínaiak tetszettek a legjobban. Batchat-et is kipróbáltam de valahogyan nem szimpi. Viszont az e-100 az valami über brutál tank.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
nagysandor88 #39972 üzenetére
A lényeg, hogy platoonban együtt legalább 12 ellenéget kell kilőni, és ebből is a legtöbb nettó xp-s kört jutalmazzák.
-
AlexWolf
senior tag
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
jano_77 #39968 üzenetére
Commanders,
Do you like playing as a lone wolf or do you prefer to rough up your opponents with friends by your side? If you’re a platoon fan, you will be thrilled to know that during this contest, you’ll not only get to do what you love, but will also have a chance to win prizes for your platoon of up to 12,000!
How does it work? During this contest you will have to create a platoon with one or two friends and kick some serious tank tracks! There will be two different contests categories for a 2-man platoon as well as a 3-man platoon. The objective of this contest is to obtain the Crucial Contribution medal and obtain as much experience as possible while doing it! Once you get the medal, just send the entry to the designated contest e-mail address with a proper title and attachments. After you do that, hope that you’ve done the best job there is!
Naturally, apart from the joy of competing, there will also be amazing gold prizes for top 10 winners! The winning team in each category will receive 12,000 gold to share between them! Are you interested in winning that kind of coin? If yes, it’s time to start kicking up some dirt.
Here is the full list of rules:
Players must play in platoons of 2 or 3 players.
There are two contest categories – one for two-player platoons and one for three-player platoons.
In order to enter the contest, only one member of the platoon needs to submit an entry. The prize is shared between all members of the platoon.
Individual players can enter more than once (as a member of different platoons), or enter both categories. However, it is only possible to win once! The higher ranking entry will be awarded a prize, and all others discounted.In order to win, players must obtain the Crucial Contribution medal and earn as much XP as possible (this will be the decisive factor that will determine the winner).
Only base XP values are counted. XP bonuses obtained due to premium, bonuses, specials or any other means do not count for the purpose of this contest.
If two teams obtain the exact same amount of XP, they will both receive the same prize.
Only battles taking place between the 15th and 21st of February are valid for the purposes of this contest.
All submissions must be sent to teamup@wargaming.net and the subject line of the email must be in the following format:
[Sum of XP gained][Number of players][nicknames]
Example: [3800][2][Tuccy, Obirian]
Please note that the number should not contain dividers: i.e. [3800] is correct whilst [3.800], [3,800], [3 800] etc. are not.
The email must contain the two following files:
Screenshot 1: Personal score screen of one of the players in the platoon.
Screenshot 2: The team score screen.
Battle replay.
Prizes are the same for both categories (2- and 3-person platoons) and are divided as follows:Place Prize
1st 12,000
2nd 9,000
3rd 6,000
4th – 5th 3,000
6th – 10th 1,500
-
Bingisz
addikt
válasz
virkir #39971 üzenetére
Rájöttek, hogy rájöttünk, úgyhogy már onnan se érhető el.
Amúgy az event nagyjából:
Szerezzetek kritikus együttműködés medált, legyen replay, meg pár printscreen, küldjétek el a megadott e-mailre. A szerzett nettó xp alapján van az arany osztás.
A 3 és a 2 fős platoonok külön lesznek jutalmazva. -
jano_77
nagyúr
válasz
diegho #39962 üzenetére
Mi volt az?
Abban tudna segíteni vki, hogy ha szeretnék venni egy prém tankot, hogy legénységet húzzak, akkor mondjuk ha amcsi heavy legénységet szeretném húzni T29-hez, akkor a T14 tier 5-ös heavy is megfelelő erre?
Vagy számít az osztály is?(#39966) Napfénysüti: akkor másold már be kérlek a szöveget, mert nekem még most is 404!
(#39969) vhw: köszönöm az infót, tanácsot.....még nincs meg, csak gondolkodom rajta. a wotdbinfóról szedtem csak az adatokat.
-
Mcray
senior tag
válasz
Zeratul #39958 üzenetére
Miben jobb a T25 AT-nél?
Sokkal lomhább
Sokkal rosszabb lefelé kitéríthetőség
Sokkal sérülékenyebb front (T25 AT elég gyakran pattint), mert a T25 AT-val általában úgy adok le lövést, hogy hull down vagyok, így nagyon lapos szögben áll a tank eleje.Persze pontosabb a JP lövege, de játékban a T25 AT olyan "hülyebarát" mint, amilyennek az IS-3-mat mondják.
-
Dr_Syrex
senior tag
Az előbb sikerült végre egy egész jó kört mennem a 8.8 JT-vel, de a végén sajnos besz@rt a kapcsolat és nem tudom, hogy mennyit sebeztem és milyen lett a statja a csatának.
Bár nyertünk. de engem inkább a részletek érdekeltek volna.
A replay is ott ér véget, ahol a kapcsolat, szóval az sem segít.Valami ötlet, hogy meglehet-e valahol nézni, vagy ez most olyan, mintha dezertáltam volna és hiába volt az egész,
-
Drenadar
veterán
-
sith7
félisten
Ki lehet számolni valahogyan , hogy ha a legénységnél az első skill 80% - on áll, mennyi xp kell ahhoz, hogy 100% legyen, és a 2. skill - t is be lehessen állítani ?
-
diegho
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
Létezik az, hogy a T-50-nél az alap ágyú nagyobbat sebez mint a Top Gun?
alap ágyú: 47/47/62, míg a TG: 40/40/50?!?T-50-2-nél ez a következő:
alap: 47/47/62; TG: 110/110/156 -
Linkin
senior tag
A JGpanther csak nálam játszhatatlan a stug és a JagdPZ-vel ment a játék de ezzel
-
Mcray
senior tag
válasz
jano_77 #39945 üzenetére
Miért csinálnának belőle prémium tankot?
SEMMIT sem fognak változtatni rajta, csak új lesz a kinézete, mert az "eredeti" T-50-2 pont hogy egy nehéz és lassú dög volt, így saját bevallásuk szerint hibás, a mostani kinézet, és csak "Balansz" és "mert jl néz ki" miatt szerepel a tank így a játékba ahogy van...
Találtak egy tervet, ami viszont pont olyan lett volna, mint a játékban levő T-50-2 mozgékonyság terén, így egyszerűen csak máshogy fog kinézni a "talált" terv alapján.
-
slayer006
addikt
Gift shopban újra kapható a Panther M10.
-
jano_77
nagyúr
Meg tudja mondani vki, hogy mikor lesz a T-50-2 prémium tank?
-
sith7
félisten
válasz
jano_77 #39934 üzenetére
Én is a németekkel kezdtem a játékot, volt PZIV, Tigris, TigrisP, a td vonalat eltoltam Jagdpanzer - ig, még 5000 xp kellene a Jagdpanther - hez, de valahogy nem jött be ... pontosak, de kisebbet sebeznek, mint az orosz tankok, nekem meg skill hiányában nincs sok esélyem a 10 - 15 sebző találat eléréséhez, és pl. TigrisP - vel, a legjobb körömben 10 - 12 találatom volt, 2900 körüli sebzésel ... ha ennyi találat összejött IS - sel, na akkor az már majdnem tank ász kör volt
-
forras2
őstag
válasz
Napfénysüti #39931 üzenetére
Én meg pont fordítva vagyok ezzel... T1HT nekem nagyon nem fexik, de a KV1...
-
diegho
nagyúr
Ez a GW Panther elég köcsög egy szerkezet. Természetesen még mindig full stock, berak 10-es csatába, de még így is a legtöbb xp-t kaptam a csapatból. Milyen lesz ez top löveggel? Még a végén játszok vele a duplázásokon kívül is.
-
sith7
félisten
válasz
jano_77 #39929 üzenetére
Ha pénz kell, akkor csak azzal tolom, a legjobb benne, hogy 20 csatából 19 - ben csak 5 - ös tankokkal rak össze, és tényleg sokan nem tudják hol kell lőni, nagyon jó köröket lehet vele menni.
Jobban ki merek vele állni 1:1 - ben, mint anno a TigrisP - vel. Mielőtt a német vonalat játszó játékosok szétszednek, biztos én nem tudtam vele jól játszani, azért volt ilyen
-
sith7
félisten
válasz
vendingo #39919 üzenetére
Ne add fel, nekem az IS-3, T-29 mellett ott van még mindig, a legjobb farmolós tankom, ami volt
Volt PZ IV is, de azt papírnak éreztem, el is adtam, ez a KV-1 , ez hozza a pénzt, meg ha olyan az ellenfél, akkor Tier 6 - os ellen is kiállok vele, és 1:1 - ben kilövöm
Jó tank az, csak ki kell fejleszteni, stock állapotban minden tank szenvedésAlig vártam meglegyen a T-29 , az első 2 meccsen, még csak sebezni sem tudtam vele, mert kilőttek, most már alakul
-
sebijani1982
senior tag
Leopard-ra mit ajánlotok mindent maxra? Vagy esetleg kisebb löveget és ne a legnagyobbat, mert most sebezni se így se úgy nem tudok.
-
diegho
nagyúr
Lehet valahonnan full 8.4 test klienst szedni, vagy csak updaterrel megy?
-
Jolet
őstag
A KV-4-et a 122 D25T-s vagy a 107 Zis24-es ágyúval érdemes használnom?
-
jano_77
nagyúr
sziasztok
tegnap egészen jó napot zártam, igaz csak 7 csatát toltunk.
(században mindet)
Victory arány: 71,43%
Csaták: 7
Hatékonyság: 2438,43
WN6: 1408,62
Átlagos szint: 6
Tapasztalat: 4287 612,43
Capture pontok: 44 6,29
Védelmi pontok: 31 4,43
Sebzés: 4581 654
Kills: 5 0,71
Találtam: 13 1,86 -
vendingo
veterán
Hova kell beírni a promó kódot?
-
AlexWolf
senior tag
-
Szilu
tag
A vk2801 -nak az ára is nő? Legalább el tudjam adni...
Nem érdekel, hogy arany lőszerrel hány ezer xp-t lehet vele összeszedni, ez a játék egyre szarabb leszEgy éve leírtam, hogy ha már nem tudnak mivel játszani, majd jönnek a szélsőséges tankok. A megahp megvolt. Az egylövésesek úgy fest megérkeztek. Még kell a 10-es gyorsítótáras, és esetleg a 100-zal menő...
-
Atlantis
veterán
válasz
Djuree #39900 üzenetére
Én is rástartoltam, hogy meglegyen, még 40k XP kell a Lorraine-nel, elsődleges cél, hogy hétvégén összehozzam ezt, csak sajnos a vezér extra melót szervezett...
Napfénysüti: nekem kicsit küzdelmes a T-44, némileg több páncélt el bírnék képzelni rá. Persze amiket írtál, az igaz, mozgékony, lapos (és szerintem még szép is), ágyúja orosz viszonylatban egészen jó.
Más: Nem túl könnyes búcsút vettem a T30-tól és ezzel a forgótornyos amerikai TD-vonaltól. Egy percet se kellett volna erre áldoznom.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali játékos kérdések órája
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest