Hirdetés

Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz echterion #36932 üzenetére

Nem mondtam, hogy a Wargaming eladja a telefonszámod. Csak azt, hogy nem olvastam az adatkezelési szabályzatukat, így meg tuti nem adnék ki ilyen adatot, mert szívtam már meg. Volt, hogy csokipapírral nyertem 10 ezer forintot, beküldtem az SMS-t a kóddal, felvették az adataimat és meg is kaptam a lóvét... de csak utólag olvastam el az adatkezelési szabályzatot. Mondom, hát nyertem, csak nem zaklatnak majd. Eladták az adataimat és utána elég sűrűn hívogattak különféle marketingesek, hogy utazást, arckrémet, autóbiztosítást és minden szart rámtukmáljanak. Amikor ilyen hívást kapsz , azt nem a telefonkönyvből szedett telefonszámok random hivogatásával teszik.

De utaztam úgy nyaralásra, hogy kaptam volna kedvezményt egy kérdőív kitöltéséért (név, cím, telefonszám, mit dolgozom, milyen autót vezetek, jól keresek-e, stb). De mondtam, hogy ha egy 100 ezres tételből elengednek nekem 5 ezer forintot, azzal alig vagyok beljebb és cserébe még zaklatni is akarnak majd később... hát kösz nem.

Aktív témák