-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #35531 üzenetére
Először is a kérdésem, hogy M6-on kell-e a nagyobb lánctalpat kifejleszteni vagy sem?
2 mazsat bir el pluszban az alap lanctalp, igy meg egy rammert sem tudsz feltenni, nem hogy a nagyobb tornyot+agyut.
Következő kérdésem, hogy kell-e M6-on a 90mm-es ágyú?
Ez miert kerdes? Nana, hogy kell.
Anelkul felkaru az M6.Ha megtartom a T1 HT-t, akkor pl a nagyobb motort és rádiót újra meg kell vennem, mert fejlesztve már ki van, de fel van használva a T1 HT-n?! Illetve ide tartozik az M1A2-es 76mm-es ágyú is persze.
Egy modul egyszerre csak egy tankon lehet, igy ha egy masikra is fel akarod tenni, akkor ujra ki kell fizetni.
XPert kifejleszteni persze mar nem kell.Eddig mindig fulloztam a tankjaimat (ELIT státusz), de nem tudom, hogy esetleg nem jobb-e enélkül tovább haladni?
Ha elit a tank, akkor eldontheted, hogy tovabbra is a tankon gyuljon az XP (szvsz semmi ertelme, kiveve, ha tudod, hogy a kovetkezo patchnel onnan fog kiagazni egy uj ag), vagy bekapcsolod a gyorsitott kepzest, igy a legenyseg aktualisan leggyengebb tagja dupla XPt kap a meccs utan, gyorsabban fejlodik.
Nemszeretem tankoknal nem szoktam minden agat kifejleszteni, hanem csak azt az egyet, amerre haladni akarok, igy nem kaptak elit statuszt.
(Pl. M5 Stuarttal nem volt kedvem 55k XPt osszeszerencsetlenkedni Chaffeehoz. Talan majd egyszer a nagyon tavoli jovoben.)
Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 2020 13" Retina I3-1000NG4 1 8GB/256G SSD, HUN BIll, 100% akku, üzletből, garanciával
- Eladó Intel NUC8i5BEK mini PC
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest