Hirdetés

Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz jano_77 #35531 üzenetére

Először is a kérdésem, hogy M6-on kell-e a nagyobb lánctalpat kifejleszteni vagy sem?

2 mazsat bir el pluszban az alap lanctalp, igy meg egy rammert sem tudsz feltenni, nem hogy a nagyobb tornyot+agyut.

Következő kérdésem, hogy kell-e M6-on a 90mm-es ágyú?

Ez miert kerdes? Nana, hogy kell.
    Anelkul felkaru az M6.

Ha megtartom a T1 HT-t, akkor pl a nagyobb motort és rádiót újra meg kell vennem, mert fejlesztve már ki van, de fel van használva a T1 HT-n?! Illetve ide tartozik az M1A2-es 76mm-es ágyú is persze.

Egy modul egyszerre csak egy tankon lehet, igy ha egy masikra is fel akarod tenni, akkor ujra ki kell fizetni.
    XPert kifejleszteni persze mar nem kell.

Eddig mindig fulloztam a tankjaimat (ELIT státusz), de nem tudom, hogy esetleg nem jobb-e enélkül tovább haladni?

Ha elit a tank, akkor eldontheted, hogy tovabbra is a tankon gyuljon az XP (szvsz semmi ertelme, kiveve, ha tudod, hogy a kovetkezo patchnel onnan fog kiagazni egy uj ag), vagy bekapcsolod a gyorsitott kepzest, igy a legenyseg aktualisan leggyengebb tagja dupla XPt kap a meccs utan, gyorsabban fejlodik.

Nemszeretem tankoknal nem szoktam minden agat kifejleszteni, hanem csak azt az egyet, amerre haladni akarok, igy nem kaptak elit statuszt.
    (Pl. M5 Stuarttal nem volt kedvem 55k XPt osszeszerencsetlenkedni Chaffeehoz. Talan majd egyszer a nagyon tavoli jovoben.)

Aktív témák