Aktív témák

• scyllarus

veterán

Tudomásul kell venni, hogy ahogy hígul a játékosállomány a játékban, úgy hígulni fog ez a fórum is. Nyilván nem azonos mértékben, de ide is téved majd (téved, tévedett eddig is) néhány egyed, aki egy szobanövény játéktudásával és egy oroszlán magabiztosságával hirdeti majd a tanait. Aki túl van már pár ezer csatán, az tudja, hogy van, amikor kijön a lépés, és van amikor nem. És persze van akinek sokkal gyakrabban jön ki - ő a profi. De amikor kijön, akkor sem biztos, hogy mindent jól csináltam, lehet, hogy az ellenfél is besegített. Az ilyen "mi lett volna, ha az ellenfél akkor nem ezt, hanem azt csinálja" kezdetű beszólásoknak meg felesleges kitennie magát az embernek. Nyilván akkor én is mást csinálok. Vagy nem. Nincs értelme filózni rajta. Csak arra lenne jó, hogy elrontsa az ember örömét, amit egy-egy jól sikerült csata után érez (úgysem sok van mostanában abból). Én maximálisan megértem azt, aki nem tesz fel replayt ilyen okokból. És ugye egyeseknek az okozza a legnagyobb örömöt, ha a legnagyobbakban talál hibát. Egészségükre.
    Én még többször vagyok balf.sz, mint nem, úgyhogy én nem kritizálok senkit, de akad, aki 3 jobb csata és egy Top Gun után azt hiszi, mindent tud a játékról. Hosszú lett, köszönöm, aki végigolvassa, csak mi figyeljünk a fórum egészségére, mert más nem fog, és biztos, hogy itt is nehezebb idők jönnek a játékosállomány romlásával.

Z.m.Z: a magyar fordítás egy sorral el van csúszva.

Aktív témák