-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
Én, a magam részéről mindig is elismertem a profibbak tudását. Ugyanakkor látom, hogy bizony ők is tévedhetnek. És ilyenkor van a gond. Mert nem láttam még profit beismerni a mellényúlását. Persze olyankor jön a duzzogás, meg a sarkosítás.
(Azért tegyük hozzá, általában a profik sértődnek itt a topikban is, és nem fordítva.)
No meg a másik fele, a sarkosítás, hogy akkor én (ő) már teljesen hülye a játékhoz, meg úgysem lehet belőle tanulni ... bla bla. (De lehet, nagyon is sokat. Azért mert egyszer hülyeséget mondott, még sokkal jobb nálam)
Ha meg mindenképp igaza van, 3 mondattal, esetleg egy replay-el meg lehet győzni a kezdőt, engem is. De ha kivetni való van a magyarázatban, esetleg nem egyértelmű az igazság, akkor mi a baj azzal, ha tovább feszegetjük a témát? (Általában ilyenkor jön a kommunikációs szünet, ignore user)
Én a magam részéről már tapasztaltam hasonlót, de sebaj! Én nem sértődtem meg, ha meg más igen, az az ő baja ... ennyi, peace
Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest