Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Nekem meg van a T1 HT és KV-1 is, mindkettő fullos (elit) és szeretek játszani mindkettővel.
Jól hozzák a zsét, általában a lista élére tesz be - ritka mikor nem.
Szerintem könnyebben sebezhető a KV-1 mint a T1 HT.
Épp a hétvégén volt egy csatám, mikor a KV-1 mentem és Dragon Ride-on a lenti katlanban egy T1 HT-vel akadtam össze és szinte alig tudtam sebezni azt az "i*ten átkát", Ő viszont könnyedén lőtt engem.
Ennek ellenére szeretem mindkét tankot.
M6 ki van fejlesztve, de még nem vettem meg, mert megoszlottak róla a vélemények korábban, ahogy én olvastam. Voltak akik dicsérték, de voltak lehúzói is. Ezért még nem vettem meg.
Viszont a T29-et biztosan akarom, de már elkezdtem a Jumbo Sherman-t is húzni, így most nem tudom melyik ágból fejlesszem ki!?
De ha jól gondolom, a nagyobb ágyú miatt inkább az M6-ból kellene megtennem ugye?VK3002 DB: igazából én sem csak az XP gyűjtés miatt játszom vele, menet közben megszerettem a tankot. Igaz nem tudnám egyértelműen azt mondani rá, hogy nagyon jó tank, mert ha nagyon el kellene adnom tankot, akkor a VK benne lenne. Van mikor nagyon jól megy vele és jól hoz, de más napokon meg bármit teszek is, katasztrófa.
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest