- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Milyen alaplapot vegyek?
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Stauffenberg #31024 üzenetére
widepark volt ez a map ahol előbb voltam, a híd alatt jöttem át mert ott sehol nem volt ellenfél, ők meg az út végén valahol a templom környékén táboroztak, jagdtiger és a löwe, eleinte ott volt az isu is, így nem mentem nagyon közel hanem a híd után a falnál szépen forgattam rajta kicsit és csak a lánctalpat tudták lőni. Tulajdonképpen még egy kávét is megtudtam volna inni annyiszor leláncoltak de sebezni nem tudtak, Így csak ritkán tudtam kitolatni, hogy rájuk tudjak lőni de még így is sikerült a legtöbb sebzést összelapátolnom valahogy.
De akármennyire is szeretem a városi mapokat, naponta alig dob be egyszer vagy kétszer rájuk.
Az ágyúval meg persze, hogy jó helyre kell célozni. Nem is azzal van a gond, hogy a gyenge pontokat nem ismerem és csak a lövegpajzsot lövöldözömDe mikor bedobál 9 és 10-es tankok közé akkor azért gyenge pontok ide vagy oda, ezt az ágyút akkor is kinevetik
Aktív témák
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- EVGA Supernova P850 Platinum 850W Tápegység eladó! Még 7+ év garancia!
- Eladó Garmin Forerunner 955 óra + egy Garmin RD (Running Dynamics) Pod
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest