Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- reMarkable - paper tablet
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Milyen egeret válasszak?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Vagy van szopóág, vagy ma 30 másodperc alatt megtanultam játszani.
Elkezdtem, 4 csata: 1 döntetlen, 3 vereség. Kiléptem, beléptem, 7 csata: 7 győzelem. És ma még nem is megy jól, nem mondhatom, hogy hihetetlen zsenialitásommal fordítottam meg a bukásra álló csatákat, olyan gyenge közepes teljesítményt nyújtok ma, és mégis, a csapat valahogy máshogy muzsikál ki-belépés után.
Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Wharfedale Slim Bass 8 - 400W
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- P14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Elkezdtem, 4 csata: 1 döntetlen, 3 vereség. Kiléptem, beléptem, 7 csata: 7 győzelem. És ma még nem is megy jól, nem mondhatom, hogy hihetetlen zsenialitásommal fordítottam meg a bukásra álló csatákat, olyan gyenge közepes teljesítményt nyújtok ma, és mégis, a csapat valahogy máshogy muzsikál ki-belépés után.