- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nagysandor88
tag
Szerinten nagyon megéri. Én tegnap vettem meg. Prémakkal, kb 60-80 ezreket kaptam csatánként, ebből max 10-20 k jött le javításra, de elég sok 90-110k-s csatát is futottam vele. Fentebb betettem ha jól tudom ebbe a topikba az egyik legjobbat. Nagyon bejön. Én is szeretek aggresszívan TD-zni. Nem ülök hátul bokorban, megyek az árral, és arra tökéletes. Kellően mozgékony, meg amúgy sem egy párducos az ágyúja(pontosságra értem). Egyetlen hátránya a 0 gundepressön.
Töltés idő fullos legényekkel+rammer+venti 6,75 sec asszem. Átlagban 300 és 420 között sebez a legtöbb lövés kb 330-370 közé esik, de volt már vele egylövéses pz4-em fullrol rack nélkül.
Frontpáncél elégséges. Alkalom adtán pattint, bár ahogy észrevettem a 200-as pen körüli ágyuk általában átviszik, míg az ilyen 170 körüliek sokszor csusszannak meg rajta pl kv1-s, is, Tiger hosszú 88-asa nagyrészt viszi.
Átütés ugye ha jól emlékszem 170, meglepően sokmindent átvisz, talán többet is mint a SP 90mm-ese.
MM nem kegyetlen vele, nagyon sokszor voltam top, vagy csak egy két nyolcasos meccs is akadt dögivel. A legdúrvább körben talán volt 5 kilences top, pár nyolcassal, de ott sem kell beparázni. Kilences nehéz ellen ilyen ROF-al eleresztessz egy goldammos sort (2-3 lövés) minuszba nem mész vele, de ahogy észrevettem nincs az az agyatlan heavy ami továbbra is nyomulna rád ész nélkül, ha meg igen van egy killed.
Aktív témák
- Autós kamerák
- Filmvilág
- HBO Max
- Spórolós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest