Hirdetés

Aktív témák

• nagysandor88

tag

válasz Mcray #30308 üzenetére

Szerinten nagyon megéri. Én tegnap vettem meg. Prémakkal, kb 60-80 ezreket kaptam csatánként, ebből max 10-20 k jött le javításra, de elég sok 90-110k-s csatát is futottam vele. Fentebb betettem ha jól tudom ebbe a topikba az egyik legjobbat. Nagyon bejön. Én is szeretek aggresszívan TD-zni. Nem ülök hátul bokorban, megyek az árral, és arra tökéletes. Kellően mozgékony, meg amúgy sem egy párducos az ágyúja(pontosságra értem). Egyetlen hátránya a 0 gundepressön.
    Töltés idő fullos legényekkel+rammer+venti 6,75 sec asszem. Átlagban 300 és 420 között sebez a legtöbb lövés kb 330-370 közé esik, de volt már vele egylövéses pz4-em fullrol rack nélkül.
    Frontpáncél elégséges. Alkalom adtán pattint, bár ahogy észrevettem a 200-as pen körüli ágyuk általában átviszik, míg az ilyen 170 körüliek sokszor csusszannak meg rajta pl kv1-s, is, Tiger hosszú 88-asa nagyrészt viszi.
    Átütés ugye ha jól emlékszem 170, meglepően sokmindent átvisz, talán többet is mint a SP 90mm-ese.
    MM nem kegyetlen vele, nagyon sokszor voltam top, vagy csak egy két nyolcasos meccs is akadt dögivel. A legdúrvább körben talán volt 5 kilences top, pár nyolcassal, de ott sem kell beparázni. Kilences nehéz ellen ilyen ROF-al eleresztessz egy goldammos sort (2-3 lövés) minuszba nem mész vele, de ahogy észrevettem nincs az az agyatlan heavy ami továbbra is nyomulna rád ész nélkül, ha meg igen van egy killed.

Aktív témák