- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Projektor topic
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- OLED TV topic
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nagysandor88
tag
Szerinten nagyon megéri. Én tegnap vettem meg. Prémakkal, kb 60-80 ezreket kaptam csatánként, ebből max 10-20 k jött le javításra, de elég sok 90-110k-s csatát is futottam vele. Fentebb betettem ha jól tudom ebbe a topikba az egyik legjobbat. Nagyon bejön. Én is szeretek aggresszívan TD-zni. Nem ülök hátul bokorban, megyek az árral, és arra tökéletes. Kellően mozgékony, meg amúgy sem egy párducos az ágyúja(pontosságra értem). Egyetlen hátránya a 0 gundepressön.
Töltés idő fullos legényekkel+rammer+venti 6,75 sec asszem. Átlagban 300 és 420 között sebez a legtöbb lövés kb 330-370 közé esik, de volt már vele egylövéses pz4-em fullrol rack nélkül.
Frontpáncél elégséges. Alkalom adtán pattint, bár ahogy észrevettem a 200-as pen körüli ágyuk általában átviszik, míg az ilyen 170 körüliek sokszor csusszannak meg rajta pl kv1-s, is, Tiger hosszú 88-asa nagyrészt viszi.
Átütés ugye ha jól emlékszem 170, meglepően sokmindent átvisz, talán többet is mint a SP 90mm-ese.
MM nem kegyetlen vele, nagyon sokszor voltam top, vagy csak egy két nyolcasos meccs is akadt dögivel. A legdúrvább körben talán volt 5 kilences top, pár nyolcassal, de ott sem kell beparázni. Kilences nehéz ellen ilyen ROF-al eleresztessz egy goldammos sort (2-3 lövés) minuszba nem mész vele, de ahogy észrevettem nincs az az agyatlan heavy ami továbbra is nyomulna rád ész nélkül, ha meg igen van egy killed.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BMW topik
- iPad topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- Pitterix: Gyógytorna
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- Quadral Chromium Style 35, polchangfal páros
- Dell 3500 üzleti 8.generációs laptop WIN11, 1 év garancia, 256GB SSD, 16GB memória
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő