Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
S.Copperpot
üzenetére
Minden tippet szívesen fogadok. Pláne, ami segít túlélni ezt a hulladékot. Amúgy is tanuló fázisban vagyok, amikor elkezdtem a játékot, öreg gépem volt, 15 fps-sel játszottam, a csata már egy perce tartott, mire betöltődtem
Abba is hagytam. Fél év szünet után, új géppel már jobban megy, de még hurcolom az első párszáz csata statisztikáját. Belekezdtem minden ágba, nincs nagy tapasztalatom semelyikben. Sajnos a tippjeidhez pálya is kell, engem is szokott szívatni a MM, Himmelsdorfban vagy Wideparkban izélhetem a 20 fokos kanyarodási sugaramat
Bár Wideparkban a múltkor csúnyán megleptem egy kempelő SU-101-et, beleálltam a fenekébe, tehetetlen volt. 14--szer lőttem bele, 75% HP-ja elment, mire egy T-32-es megmentette a bőrét.
Aktív témák
- Yettel topik
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szappanos topik (Dettol, Xiaomi, Lebath...)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Abba is hagytam. Fél év szünet után, új géppel már jobban megy, de még hurcolom az első párszáz csata statisztikáját. Belekezdtem minden ágba, nincs nagy tapasztalatom semelyikben. Sajnos a tippjeidhez pálya is kell, engem is szokott szívatni a MM, Himmelsdorfban vagy Wideparkban izélhetem a 20 fokos kanyarodási sugaramat