-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Djuree #23005 üzenetére
Folytatás:
A játékban a véleményen szerint 4 féle tank létezik, ezt még 2 osztályra osztanám. Minden tankra írok pár személyes, és pár globális példát:
1. Azok a tankok, amikkel az elején nem szeretsz játszani, mert nagyon gyengék stock-nak (vagy egyébként is), esetleg csak egyszerűen nem esnek kézre. Ez később megváltozhat:
a) Időközben megszereted a tankot, mivel meglesz rá egy kulcs modul, amitől használhatóbb lesz, vagy egyszerűen egy idő után csak ráérzel. Számomra ez volt az M6, T-54, Tigris H globális szinten szerintem az ISU, a Lóri 40t és a T20 nem tűnik kellemesnek stock-on, páran írták is a fórumon.
b) Később sem szereted meg az adott járgányt, egyszerűen nem érzel rá, vagy a komolyabb modul sem javít rajta sokat. Saját tapasztalatból én erre a Renault UE-t írnám, a Crusier Mk3-mat (Valentine előtti), az IS-3-mat (bár annyira nem utáltam, viszont mindig is szívesebben mentem a Murdeer által szarópénak tartott KV-4-el
), és az ARL V39-et, bár a 2 utóbbit inkább a ráérzés hiánya miatt írnám. Amit szvsz mások sem nagyon kedveltek végig, az az AMX 40, a Somua S-40, az A-20, és a T-43 - KV-13 páros, bár valaki ezeket is szereti.
2. Azok a tankok, amikkel az elején egyből szeretsz játszani, mert stock-nak sem bitang rosszak, vagy érzed hogyan kell kezelni őket és könnyen megy velük a játék:
a) Utána még mindig szeretni fogod a tankot, még mindig nagyon jól kézre esik, darálod vele az ellent, szinte csak jó köröket mész vele. Nekem ez volt a Churchill MkIII. (LL), a KV-4, az IS (bár azt D-10T-vel kezdtem), és a T1 HT. Haverom már a 90-essel is bírta az T29-et, és amúgy is sokan szeretik, M4 sherman, és KV-2.
b) Valahogy eltűnik a varázs, mert nerfelik a tankot, vagy csak épp úgy adja az mm, hogy nagy tierbe dobál plusz hülyék közé. Erre én az ARL 44-et írnám, az elejétől fogva imádtam azt a tankot nagyon sokáig, de az utolsó 20-30 köröm egyre rosszabbul sikerült vele. Egyik körömben megláttam egy 170 valamennyi hp-s KV-1-et, ergó 1 lövés az F3-nak. Gondoltam elintézem egyből, nem nagy dolog, ha ez sikerül is, talán nyerünk. Első lövés: leláncolom, 0 dmg. Második: 0 dmg. Harmadik: megint 0 dmg. Negyedik: Még mindig 0 dmg. Ötödik lövésre sikerült kilőni azt a szerencsétlen tankot, ha a Churchill-ben ültem volna, már rég halott lenne.
Másik példa a Type 59, egyre többször dobája tier 9-be, ahol alig ér valamit, ha találkozik a 9-es medekkel, semmi esélyem. T-54-ről csak pattog, E-50-ről még inkább, A patton-t még át is viszi, de ha nem másra figyel, akkor halott vagyok. Szaporodnak az értelmetlen pattanók és a 0 dmg-k, legfőkébb a többi 8-as prémium ellen (kivéve Type 59). Marha lassú, épp, hogy tartja a 40-et, néha nem érzem, hogy medben ülök. Utolsó példának írnám a Tiger P-t, egyre többen tudják, hogy az FSH-t, a hasát és a kupoláját kell lőni. Persze ettől ezt még szeretem, a másik kettőt már nem annyira, pedig az ARL-el sokáig úgy voltam, hogy marad fun tanknak.Elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredett.
Aktív témák
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- iOS alkalmazások
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- LEGO klub
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- LG 65" OLED65C31LA 4K UHD OLED evo TV! G-Sync / 100Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest