- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

Patrick76496 őstag válasz  nagysandor88

üzenetére nagysandor88

üzenetéreNem tudom, hogy a fenébe csinálod, irígyellek a képességed miatt. Szerintem marha nehéz eltaláni még a leglassabb tankot is mozgás közben, sokszor gondolják meg magukat, hogy na inkább erre megyek, aztán megy a lövedék a semmibe. Arty-zás közben ugye rajta kell lenni a középső pöttynek, meg a célkeresztnek is a tankon, ezt itt nem lehet megoldani. Próbálom, hogy körülbelül a közepébe essen a skúló, amikor odaér, de eredménytelen. Egyébként az elvileg 8.0-ás bug volt, hogy a nem látszott az arty lövegének a kitéríthetősége. Nálam ez a GwPanthernél még mindig megvan, más arty-knál jól működik (Lorr.37, M37, AMX105, M7). Meglett az ARL V39-re a DCA 45. Szerintem még így is nagyon szar, ha meglát az ellen, egyből gondolják, hogy "ott egy papír francia tank, lőjjük szarrá". Bokor mögé beállok a SU-100 mellé, őt nem veszik észre, engem trackel az M6 és még sebez is! Sajnos ez is egy úgynevezett "szerencsétlen tank", boldogan dobálja mellé a lövéseit a játék, még teljes rászűkülésnél is. Arra meg egyáltalán nem jó, hogy sniper-kedjek vele, mivel a pályák nagy részén szinte egy hely sincs, ahova be lehetne vele állni mesterlövészkedni, csak olyan, ami közvetlen a bázis mellett van. Az pedig azért nem jó, mivel vagy az ellen végez az én csapatommal, vagy fordítva, ergó nekem nem jut semmi sebzés, semmire sem látok rá. Nem hiába van ilyen sok HP-ja, fel lehet ismerni a Somua logikáját (szar tank->kell neki a sok hp), még a német td-nél is több van neki. 
Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Eladó Samsung A30S zöld 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest