- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Galaxy Tab A11 néven érkezik a Galaxy Tab A9 utódja
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
nagysandor88 #22823 üzenetére
Nem tudom, hogy a fenébe csinálod, irígyellek a képességed miatt. Szerintem marha nehéz eltaláni még a leglassabb tankot is mozgás közben, sokszor gondolják meg magukat, hogy na inkább erre megyek, aztán megy a lövedék a semmibe. Arty-zás közben ugye rajta kell lenni a középső pöttynek, meg a célkeresztnek is a tankon, ezt itt nem lehet megoldani. Próbálom, hogy körülbelül a közepébe essen a skúló, amikor odaér, de eredménytelen. Egyébként az elvileg 8.0-ás bug volt, hogy a nem látszott az arty lövegének a kitéríthetősége. Nálam ez a GwPanthernél még mindig megvan, más arty-knál jól működik (Lorr.37, M37, AMX105, M7).
Meglett az ARL V39-re a DCA 45. Szerintem még így is nagyon szar, ha meglát az ellen, egyből gondolják, hogy "ott egy papír francia tank, lőjjük szarrá". Bokor mögé beállok a SU-100 mellé, őt nem veszik észre, engem trackel az M6 és még sebez is! Sajnos ez is egy úgynevezett "szerencsétlen tank", boldogan dobálja mellé a lövéseit a játék, még teljes rászűkülésnél is. Arra meg egyáltalán nem jó, hogy sniper-kedjek vele, mivel a pályák nagy részén szinte egy hely sincs, ahova be lehetne vele állni mesterlövészkedni, csak olyan, ami közvetlen a bázis mellett van. Az pedig azért nem jó, mivel vagy az ellen végez az én csapatommal, vagy fordítva, ergó nekem nem jut semmi sebzés, semmire sem látok rá. Nem hiába van ilyen sok HP-ja, fel lehet ismerni a Somua logikáját (szar tank->kell neki a sok hp), még a német td-nél is több van neki.
Aktív témák
- TOP ÁR ÉRTÉK! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8350U I 16GB RAM I 512GB SSD I Wi-Fi 6E I Dupla akku!
- Redmi note 14 pro 5G
- Precision 7540 27% 15.6" FHD IPS Xeon E-2276M RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H T1200 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe gar
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest