- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
benvolio
őstag
A legmulatságosabb sztory-m, hogy feltettem a laptopra is a játékot, majd beléptem a legkisebb arty-val. Hát a laptop kevés volt neki, mert 5fps körül ment a game. Először ki akartam lépni, de aztán mondom, hogy nem hagyom ott zsákmánynak szegény kicsikét és elindultam vízbe zuhanni egy part falról. Majdnem odaértem amikor hátulról rongyol felém egy ruszki tank és menet közbe lövöldöz rám. Belezuhanok a vízbe még egy kicsit haladok benne, majd fulladás. Közbe utánam eset az idióta és megrekedt a víz szélén a partfalnál, ahonnan kijönni se tud. Szakadtam a röhögéstől, hogy még így is halálba vittem egy ellenséget! Illetve jött egy csapattárs aki a szabad prédát kilőtte! Ennyi, könnyesre röhögtem magam!
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest