Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
Osztom a véleményt, így estére megzuhant a színvonal rendesen. beállok jagpanther2vel a megszokott helyemre el hallufban, erre egy tiger p elkezd lökdösni, hogy ő akar idejönni, 10,5-es troll gunnal
, amivel hátulról belém is durrantott, aminek a következménye, hogy elkezdtem égni. Gyors elállítottam a tüzet és figyelmeztetésből csak a láncát lőttem el. Elkezdett bepofázni, akkor beledurrantottam oldalról, és visszalőtt. Végül hagytam a fenébe, nem ér nekem ez egy TK-t, levetettem magam a szakadékba, és öngyilkos lettem.... Rohadjanak meg az ilyenek.
És ma többször mögém álltak, meglöktek, ellopták a fragem meg hasonló....
Aktív témák
- ÚJ állapotú Lenovo 15,6"FullHD IPS,Ryzen5(6x4Ghz)Vega 6 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Glorious Model O Wired White szinte új, dobozos
- EVGA 850GQ - hibátlan, tesztelt, teljes szett - eladó!
- Meletrix ZOOM TKL DYNA - féláron
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest