-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
A HE lőszer sebzése változó, attól függ mit találsz el. Lehet akár ritkán 0 damage, vagy legtöbbször elég kevés ilyen 50-60 vagy, de lehet akár akár mondjuk 600(ezzel az ágyúval, ami a jgp2-ön van). Ez egy robbanó lövedék tehát csak akkor végez igazán nagy pusztítást, ha be tud hatolni a tankba, és ott robban fel(és akár felrobbantja lőszer rekeszt is, így megsemmisül a tank egyből, vagy kinyírja a legénységet, vagy más modult, illetve nagyobb eséllyel gyullad fel a tank), amúgy felszínen robban a legtöbb esetben. Mivel nagyon ritkán nem sebez, arra jó leginkább ha sürgősen be kell fordulni a zászlóhoz, és meg kell állítani a foglalást. Ugye akár 1 damage pont is elég a foglalás lenullázássáshoz. Ha lég jó vagy, lőhetsz vele weakspotot, és akkor nagy pusztítást okoz, de jellemzően csak kisebbe páncélzatú tankok ellen jó. Én amúgy a vk2801-es 10,5 ágyújával használom. Legtöbb esetben 90-et sebez, a legtöbb tankon(ezt a nagyobb penes 7,5is is tudja), de ha véletlen vékonyabb rész találok, akkor 400-at is sebez. A kis szar scoutok mind egylövés.....
Egyszer ezzel nyírtam ki egy láma KV5-öt, meg felgyújtottam vele egy kv3-at is. Eltűtn a bokorba, de még pont eltaláltam. Onnan tudtam hogy felgyulladt, hogy 7 másodperc múlva lett enyém a frag, pedig messze volt, tehát nem tudtam pontosan célozni. Én ezt a tankot csak HE lőszerrel használom.
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest