Hirdetés

Aktív témák

• Motyi

senior tag

válasz Djuree #14426 üzenetére

Igen unalmas lehet ha normális klán nélkül tolja az ember, mert akkor kb. minden jóból/érdekesből kimarad vagy lehet csak szimplán nem az a Te játékod, van ilyen. :)
    A wot is gondolom sokkal jobb/másabb ha nem megy az ember szólóban és egy jó klánban van .
    No offens, de a Blizzék ebből halálra keresik magukat és nincs senki más a piacon akik csak megközelíteni tudnák ezt a sikert és jövedelmezőséget.Ezek szerint valamit tudnak a fiúk, a pandák meg.. ez egy kitalált világ az van a sztoriban amit ők akarnak.A klánunkban is mindenki azt mondta amikor meghallotta hogy panda lesz az új kieg, hogy de szar, abbahagyják, stb. Most meg mindenkinek már elő van rendelve ;)
    De az tény: mindenkinek más tetszik, más jön be és ez jó, mert ettől lesz színes az élet.De a két játék nem is egy kategória/stílus.
    Én a wow-t csak a közösség összehasonlítása miatt hoztam itt szóba nem wow vs. wot vitát akarok kirobbantani! Csak jeleztem, hogy ilyen rövid idő alatt mint amit és a WoT-ban töltöttem is feltűnt a közösség minőségbeli különbsége. :)

Aktív témák