- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

Motyi senior tag válasz  Djuree

üzenetére Djuree

üzenetéreIgen unalmas lehet ha normális klán nélkül tolja az ember, mert akkor kb. minden jóból/érdekesből kimarad vagy lehet csak szimplán nem az a Te játékod, van ilyen.  
 A wot is gondolom sokkal jobb/másabb ha nem megy az ember szólóban és egy jó klánban van .
 No offens, de a Blizzék ebből halálra keresik magukat és nincs senki más a piacon akik csak megközelíteni tudnák ezt a sikert és jövedelmezőséget.Ezek szerint valamit tudnak a fiúk, a pandák meg.. ez egy kitalált világ az van a sztoriban amit ők akarnak.A klánunkban is mindenki azt mondta amikor meghallotta hogy panda lesz az új kieg, hogy de szar, abbahagyják, stb. Most meg mindenkinek már elő van rendelve 
 De az tény: mindenkinek más tetszik, más jön be és ez jó, mert ettől lesz színes az élet.De a két játék nem is egy kategória/stílus.
 Én a wow-t csak a közösség összehasonlítása miatt hoztam itt szóba nem wow vs. wot vitát akarok kirobbantani! Csak jeleztem, hogy ilyen rövid idő alatt mint amit és a WoT-ban töltöttem is feltűnt a közösség minőségbeli különbsége. 
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest