Hirdetés

Aktív témák

• vhw

addikt

válasz mynames #12444 üzenetére

Nem túl sok csata után (19) első benyomások 75%-os legénységgel (meg egy 6os arty platoontárssal aki folyton berángatott oldalanként 3-4 10es tankos meccsbe :D)
    - mozgékonyságra kb hozza azt amire számítottam (elit PzIII-hoz hasonló, csak alacsonyabb végsebesség)
    - hosszra szinte ugyanakkora mint egy VK28, de lényegesen alacsonyabb
    - igen papír, lepattanó gyakorlatilag nincs, 0 dmg crit, láncos benyelés előfordul olykor (legutóbb T30 golyszlit vacsizott be a lánc, csak sárga lett)
    - az ágyú nem valami pontos perpill menet közben (vert stab+venti fent, de a legénység még nem tért magához) állva semmi gond vele, kissé lassan céloz (na de ezek úgyis javulnak 100asnál)
    - ~600 saját sebzés kiosztása és kb 3000 (T30+Type 59 full HPról rommá lőve) én spotom segítségével kiosztott sebzés után győztes meccsre prem nélkül 43k kredit
    Első elég meh győztes csatára 5-600 dmg osztás után (jelentősebb spot nélkül) 20k kredit jött
    - nem aktív scout szerepre való, mármint T-50-2-es ámokfutásokra képtelen, de okosan megválasztott, fedezék közeli ki-kikukucskáló spotolásra használható, a sebessége nagyjából megvan h odaérjen fontos helyekre. De tudni kell a korlátokat; más T5-6 light-al szemben alulmarad egy Mines domb rushban, szóval csak körültekintően előre rohanni. Egyedül nem bírja soká, csak úgy érdemes felderíteni vele, ha van előre "elkészített" menekülési útvonal; közeli fedezék, saját csapattársak, netán egy artys platoontárs, aki odafigyel és támogat. Inkább med tankok támogatására jó, vagy a csata végjátékában átrohanni a megfogyatkozott védőkön az ellen artyért.

Az összkép lehetne jobb, ha saját MM súlyában csatázhattam volna, de a platoon felnyomott nagyok közé, ahol már nem igazán lehet érvényesülni. Alapból berakja 7es top tankos csatákba is, ahol azért egész jól lehet aratni (ettől függetlenül 1 T10es tankos csatákba önerőből is bekerülhet, de lényegesen ritkábban, mint egy T6os artyval társulva)

Összeségében nem ajánlanám kezdőnek. Nem egy megbocsátó szerkezet, minden hibát kérlelhetetlenül megtorol az ellen. Javasolt hozzá a korábbi light tankos tapasztalat.

Aktív témák