- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
D.Orion
üzenetére
Ezt én is tapasztalom. Ebben a körben egyébként kb 3-4 perc alatt lemorzsolódott öngyilkos rohamban a csapatunkból 11 ember... miközben csak 5 ellenséget sikerült kilőni (azok is csak kis fos light tankok voltak többnyire).
De az a négy ember, engem is beleértve ahányan maradtunk legalább értettük, hogy most nagyon nagy szarban vagyunk, ezért egymás hátát fedeztük és behoztuk a lemaradást, sőt át is vettük a vezetést és győztünk. Jó ez az M8A1 a saját tierjében, mert hatalmasat tud csípni és még a Hetzert is átviszi szemből. Igaz a Hetzerektől féltem (5 darab volt belőlük az ellenségnél), mert azok egy lövéssel kicsinálnak.
(#12558) mynames: Én inkább a legnagyobb 122mm-es csövet tenném fel. Én azzal megyek és nem vészesen rossz a reaload, egészen pontos is és viszonylag hamar beáll a célzás. Eleinte én is a ZiS-t használtam, nem volt rossz, de túl sokszor pattant le. A kisebbik 122mm-es egy kicsit szenvedős, a nagyobbikat is érdemes kifejleszteni, mert pont csak annyi hajszálnyival jobb, hogy kb már alig akad lepattanó lövés. Azért a Tiger P frontját nem viszi ez sem (szerintem semmi sem viszi, még egy atombomba sem), de szerintem jól használható.
Nem érdemes vele mellé lőni, mert 1100 kredit egy darab lőszer (a ZiS lényegesen olcsóbb), de ha szépen beviszed a találatot akkor nagyot rombol és csak úgy pörög a kredit számláló a kör végén. Az én stílusomhoz a 122mm jobban megy, de nem bántam meg a ZiS-t sem. Ha van időd fejleszd ki mindkettőt.
Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest