- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
D.Orion #12556 üzenetére
Ezt én is tapasztalom. Ebben a körben egyébként kb 3-4 perc alatt lemorzsolódott öngyilkos rohamban a csapatunkból 11 ember... miközben csak 5 ellenséget sikerült kilőni (azok is csak kis fos light tankok voltak többnyire).
De az a négy ember, engem is beleértve ahányan maradtunk legalább értettük, hogy most nagyon nagy szarban vagyunk, ezért egymás hátát fedeztük és behoztuk a lemaradást, sőt át is vettük a vezetést és győztünk. Jó ez az M8A1 a saját tierjében, mert hatalmasat tud csípni és még a Hetzert is átviszi szemből. Igaz a Hetzerektől féltem (5 darab volt belőlük az ellenségnél), mert azok egy lövéssel kicsinálnak.
(#12558) mynames: Én inkább a legnagyobb 122mm-es csövet tenném fel. Én azzal megyek és nem vészesen rossz a reaload, egészen pontos is és viszonylag hamar beáll a célzás. Eleinte én is a ZiS-t használtam, nem volt rossz, de túl sokszor pattant le. A kisebbik 122mm-es egy kicsit szenvedős, a nagyobbikat is érdemes kifejleszteni, mert pont csak annyi hajszálnyival jobb, hogy kb már alig akad lepattanó lövés. Azért a Tiger P frontját nem viszi ez sem (szerintem semmi sem viszi, még egy atombomba sem), de szerintem jól használható.
Nem érdemes vele mellé lőni, mert 1100 kredit egy darab lőszer (a ZiS lényegesen olcsóbb), de ha szépen beviszed a találatot akkor nagyot rombol és csak úgy pörög a kredit számláló a kör végén. Az én stílusomhoz a 122mm jobban megy, de nem bántam meg a ZiS-t sem. Ha van időd fejleszd ki mindkettőt.
Aktív témák
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- iPhone topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó HP Pavilion Gaming PC RTX 3060, Ryzen 5, 16 GB RAM, 144 Hz monitorral
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest