- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- Forrmell.enn
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Stauffenberg #12559 üzenetére
Kiegészítés magamnak szerkesztési időn túl:
Most nézem az ágat, a 107mm-es ZiS-t mindenképpen útba kell ejteni. Szerintem addig jó amíg nincs meg a 122mm D-25T (ez a nagyobb a kettő közül). Kicsit soknak tűnik elsőre a 26k XP mert kell az előtte lévő 122mm-es csőre is költeni, de szerintem megéri.
Nekem most a KV-3 a legjobb farmolós tankom. Rúg, harap, csíp és simán egy lövéssel belesebzek akárkibe 400-at. Tiger és KV-1S menekülnek amint kapnak egy pofont tőle!
Ráadásul a rate of fire különbségek sem nagyok. Ha a legjobb eshetőséggel számolunk akkor az újratöltési idők megközelítőleg:
122mm D-25T : 12 másodperc
107mm ZiS: 10 másodpercAz a 2 másodperc csak öngyilkos rohamban fontos ha már nagyon szemtől-szemben vagytok és már csak az számít ki rúg nagyobbat és ki rúg sűrűbben. Cserébe a 122mm-nek jobb a penje és nagyobbat is sebez.
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest