- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Projektor topic
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
forras2
őstag
Serene Coaston álltam félig 1 szikla mögött. 33 lövést kaptam, amiből 8 ment át, a 8.-tól elpukkantam. 5 külömböző tanktól kaptam lövést, arty nem volt köztük.
A hegy felől indultunk. Van 1 kiugró kis sziget. Azzal szembe álltam a város alatt 1 szikla mögött félig. Szemből a szigetről jött lövés, illetve balról a város felől. Bokor nincs a város fele, 1 szem se. Szembe a szigeten is maximum 3 db ha van, ami mögé el lehet bújni. Úgy hogy biztos nem a bokor összeadódó rejtetési módszere miatt nem láttam őket.De hasonló helyzet volt River Coaston is. A tengerparton. Ott senem sincsen bokor, csak pár napernyő.
Aktív témák
- Eladó Garmin Forerunner 955 óra + egy Garmin RD (Running Dynamics) Pod
- Helldivers 2 Limited Edition(Bontatlan, garanciális)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 590 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (48)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660Ti, I3-10105, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (47)
- NESCAFÉ Dolce Gusto GRANDE INTENSO kávékapszula
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest