Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A másik problémám, hogy látom, hogy halad az it a számítógépekkel, szoftverekkel, ezt nagyon nem szeretném az autómban látni.
Miután az autóipar egy nemzetközileg szabályozott iparág aka IATF, AIAG, a rendszerkritikus szoftvereknek jónak kell lenniük és azok is szériagyártásban.
Az hogy a navi meg a többi szórakoztatóelektronika olyan amilyen az már a gyártó gusztusán múlik.Ez nem telefon meg mikrósütő gyártás.
-
Egyetlen autóm sem füstöl, ha ritkán mégis, viszem szerelőhöz.
Azzal a konkrét autóval az a baj, hogy halálosan veszedelmes. Nem én mondtam, én csak idéztem egy autóversenyzőt. 1020 lóerős.Azt pedig továbbra is tartom, hogy a sofőrnek vezetnie kellene. A sofőr szórakoztatását akkor tudom elfogadni, ha töltés közben üti el az időt (nem a gyalogost...).
Mielőtt kijavítanád magad, hogy "nem füstölnek" helyett nincs hangjuk, a rendes autónak nincs túl erős hangja. Amelyiknek van, az engem nem érdekel. LEHET csendes autót csinálni, csendes erős autót is, csak az nem feltűnő az aranyásók számára.
A másik problémám, hogy látom, hogy halad az it a számítógépekkel, szoftverekkel, ezt nagyon nem szeretném az autómban látni.
B... egy systemd-s autótól már most sugárban hányok...
-
+1
Asszony a telefonját full fényerőn használja. Este ha nyomkodja, engem az is zavar. Vagy túl jó a perifériás látásom... de baCCa a szemem.Az emberek türelmetlenek, az autó elektronikában bíznak, tehát lehet nyomni neki, mert majd nem lesz baj... A telefon-nyomó retard rolleresekhez pont zoom-zombi autósok kellenek. Legalább rendeződnek a viszonyok...
-
Jó lesz ez
-
Ma láttam egy korábbi Laptiming epizódot, ahol egy Tesla Plaidet kergettek meg versenypályán. Utána az volt a vélemény, hogy piszkosul nem kellene utcára engedni egy olyan autót, ami saroktól sarokig 200-ra felgyorsul. Ha még közben zoomol is a paraszt, abból tömegkatasztrófa lesz.
Nekem már az is necces, hogy a hátul ülő utasoknak multimédia van, de hogy a sofőrnek is akarnak valamit, az totál agyhalál. Eddig is problémának láttam a facebookzombikat, de hogy sofőrzombi is legyen, nonszensz. -
"Beköltözik az LG és az Xbox az autókba": nem költözik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Projektor topic
- Automata kávégépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest