- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Nem, nem és nem...ma csak és kizárólag agyhalottak vannak a játékban. Ruinberg. Encounter. Egyedül én megyek T28 Prottal a bázis felé, a sok seggfej, meg nulláson indul meg. Baszki 13 - 1-nél vettem észre, hogy már csak ketten vagyok valakivel. Aztán szétszedett Tiger2, T-34, Pershing, 2 IS. Na megyek még egy kört, de ha ilyen lesz, akkor mára elég volt. Meg lehet 8.0-ig jegelem ezt a szart.
Most már azt mondom kár, hogy ingyenes a játék. Ha fizetős lenne az már egy baromi jó szűrő lenne. Sok kis takony meg tehetségtelen balfasz kihullana (minek áldozzon rá ha hülye hozzá). Tudom van olyan, akinek egyszerűen nincs rá lóvéja, h havi 2.5-3k-t kicsengessen. De azoknak úgy is lenne más megoldás a játékra, mint ahogy minden fizetős MMO-nál van.
Most telt be a pohár.
Aktív témák
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest