-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
válasz
Atlantis #11477 üzenetére
T-44 az tényleg egy fasza med (főleg az új motorral és az LB-1-gyel), a franciák megjelenése előtt bőven én értem fel elsőnek minden dombra. Például Himmelsdorfon vagy Kampinovkán már a hegy túloldalán tudtam fogadni az ellenfeleket. Olyan szinten mobilis, hogy pillanatok alatt ott tudtam lenni vele mindenhol. Pedig nem is volt akkor BiA és más kiegészítő skilles legénységem.
Amcsi med vonal is nagyon jó, az E8 egy kötelező darab. Aztán a T20 is egy jó gép, csak hozzá kell szokni a ROF csökkenéshez. Pershing egy baromi jó gép, pont egy éve húztam és azóta buffokat is kapott. Az akkori átlagos eff értékemhez képest, olyan 300 vagy 400 effel jobbat teljesítettem vele. Pattonn volt egykor a legtáposabb med, különösebb erőlködés nélkül legyűrhető volt vele egy t10.
Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- QuantaPlex T42S-2U
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest