Hirdetés

Aktív témák

• Arpee78

senior tag

válasz fsb1000 #939 üzenetére

A legrosszabb csaták a ~2 percig tartó 15-0 típusú epic fail-ok, néha mindkét fél részére. A legjobbak pedig ahol a kezdéstől a befejezés pillanatáig nem lehet tudni a végeredményt. Ha tökéletes MM lenne (tökélesen kibalanszolt tankok, figyelembe vett játékos skill, tank felszereltségének figyelembe vétele, stb) akkor csak és kizárólag az ilyen "legjobb" csatákat játszanánk.

Mint tudjuk jóból is megárt a sok. Oda lenne a változatosság, a fenti egysíkú csatákba könnyen beleunnánk. Szerintem a fényességes 10 killes győzelmek kora is véget érne, helyette olyan 3-4 lenne a max.

Most egy csata végeredménye ~50%-ban a vakszerencsétől, 30%-ban a játékos skillek közti különbségtől 20%-ban a tökéletlen MM-től függ. Egy tökéletes MM-el 100%-ban a vakszerencse döntene. Ergo, mindenkinek 50% lenne a win ratioja vagy 48-49% ha a döntetleneket is beleszámoljuk.

Nem tudom te miért véled a perfekt MM-et rossznak, de valamennyire osztom a véleményed(kimondani is szörnyű). A perfekttől azért még messze van a mostani, még javíthatnának kissé rajt, én még soknak találom az epic failokat.

(#1002) Cooper911
    Azon a pályán(ensk) (rossz)szokás heavy-vel a városba menni, a közepessel meg a mezőre.

Aktív témák