Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TESCO-Zsömle #33696 üzenetére
Ez már nyilván túlzás lenne. Én abból indultam ki, hogy a meglévő dolgokat kéne kicsit a reálishoz közelíteni.
-
válasz
bullseye #33694 üzenetére
Ebben nem értek egyet, akár még sokkal izgalmasabb is lehet a játék amennyiben a csapat jól alkalmazza ezt a rendszert és az artik rendesen kapják a koordinátákat. A csapat úgy adhatná le a koordinátákat, mint most amikor bepingelsz játék közben egy rácspontot, csak az artiknak erre egy külön jel9ölési szín lenne pl.
Az, hogy egy rácspontban van csapattáérs és sebződik? Miért? A valóságban a frindely fire-ben a saját tankok nem sérültek? -
bullseye
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #33696 üzenetére
És játék közben Kaley Couco... masszírozza a vállamat stresszoldásképpen!
Amúgy a WT-ben együtt lesznek a tankok, repülők és hajók, ha minden igaz. Bár gyalogság ott sem lesz.
-
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Cingáriusz #33693 üzenetére
Én benne lennék, de akkor a realitás kedvéért lehessen légicsapást is kérni, illetve házak/sáncok rejtekéből a gyalogság random gránátzáporral ritkítsa az ellenséges tankokat.
sz: Jah, és legyenek aknák. Mész a mezőn, és egyszer csak bumm. Nincs láncod.
-
Flayer
senior tag
válasz
Nem lenne olyan rossz csak éppen adok kapok között kinek lenne ideje koordinátákat pötyögni az artynak!?
-
bullseye
addikt
válasz
Így artyval játszani vagy frusztráló, vagy totál unalmas lenne, a megnövelt splash és a random találati hely meg még durvább RNG szívással járna mindkét fél részére. BF1942 arty nézete már kicsit talán jobb lenne. Ott emlékeim szerint a spotter szemszögéből látta a célt az arty - igaz, ott 30 mp volt a megvilágítás, és azalatt simán lehetett korrigálni a lövéseket, amik elsőre általában totál mellé mentek.
-
Csak felvetés szintjén, egy ilyen célzási rendszert tudnék elképzelni az artik számára. A mostani műholdas nézetet teljesen kivenném a játékból. Teljesen baromság. Helyette bevezetnék a mostani térképrács helyett egy 2x vagy akár 4x sűrűbbet és koordináta alapú célzást vezetnék be az artiknak. A tankok csinálják a spot-ot, de ezt az arti nem láthatja (hegy mögül elég vicces is lenne), hanem csak olyan spot-ot láthat valósan, ami a látóterében van, nincs előtte semmilyen terepakadály (ház, hegy, fal). A tankok leadnák az artiknak a bespottolt ellenséges jármű koordinátáit (pl. N14-es rács), ezt az artik szépen manuálisan beállíták és területet lőhetnek. Nyilván az artik splash dmg-jét meg kell növelni és a hatósugarukat is, hogy ennek legyen értelme, de végre eltűnne ez a műholdas célzórendszer, amivel egy 65-el haladó 1390-est is telibe tudnak lőni. Ezzel a módszerrel legalább egy kicsit közelebb kerülne az artik használata ahhoz, ahogy az a valóságban is volt. Ilyen célzási móddal nyilván már megengedhető lenne 2-3 artinál több is egy partiban, mert a valóságban sem 1-2 arti lőtt egy területet. Hátránya ennek, hogy az artik nem fognak tudni mozgó célpontot lődözni, de szerintem ennek amúgy sincs az égvilágon semmi realitása, hogy egy mozgó tank elé lőnek kiszámítottan és telibe lőtték. Ilyen a valóságban még csak megközelítőleg sem volt soha. Célkövető rakétával persze lehet ilyet is Természetesen a tankok leadhatják az artiknak a spottolt jármű haladási irányát és a hozzávetőleges sebességét is, de ehhez már tényleg nagyon jó csapatmunka és arti userek kellenek, hogy működjön. A noob-okat biztosan hamar megszűrné ez a rendszer. Az artik célzási (szűkölési) idejét teljesen nullára kellene redukálni, mert a koordináta megadása és a löveg és/vagy test irányba állása úgy is elvisz pár másodpercet. A splash dmg hatósugarát a mostani 1-5méterről jelentősen meg kéne növelni, mondjuk 20-40méterre és attól függően adná be a sebzés mértékét az arti 0 és akár 1500dmg között, hogy milyen közel csapódik be az adott tankhoz a lövedék az adott rácspontban. Minél messzebb van egy vagy több tank a becsapódástól, annál kisebb dmg-t kapna be, vagy csak a lánca esne le. Nyilván ehhez a módszerhez szükség van a rombolható épületek bevezetésére is.
-
Bingisz
addikt
Újabb elrettentő videó, hogy megértsük azt, hogy mit is gondolnak a "játékosok" miközben össze vissz lövöldöznek: [link]
Szerk.: Amúgy több minden is észrevehető a videóban. Egyrészt az ellenfélnél ott az EFE-V
.
Másrészt ott van a srác csapatában egy szintén magyar platoon, akik nem értik, hogy hogyan kerültek be tier2-3-al ebbe a csatába.
-
Angel1981
veterán
válasz
Bad Pritt #33683 üzenetére
Hogy ilyen szemfülesek, mint pl. Te jól járjanak!
Ne feledjük, hogy attól függően, hogy mennyi aranyat veszel, van egy "árfolyam".
30.000 aranyat egyben sokkal gazdaságosabban tudsz megvenni, mint pl. 1000-et.
Valszeg a shopban a vas árát egy ilyen "gyenge aranyárfolyamhoz" viszonyítják.
Igen, ha egyben veszel 5500 aranyat, jobban megéri, de ha a 2500-as aranypakkal számolunk, már egálban van a kedvezmény, ha meg az ezressel, akkor már a vas direkt megvétele a jobb.Igazad van a felvetéseddel, de remélem, érted, miről beszélek!
-
munnergep
senior tag
válasz
Bingisz #33685 üzenetére
Ahhaaaa, köszönöm. (ráadásul csak kicsit vissza kellett volna olvasnom...) Mostanában sokat mentem passzív scoutként 3 tankkal is, már értem miért csökkennek a statjaim
Másik: Végeztem a 1390-el, de a stock lorainnel nem merek nekivágni az ágyú kihúzásának, és egy deka free xp-m sincs.
Teljesen stock állapotban alkalmas felderítésre? Lehet vele 1390 stílusban seggbe lődözni az ellent? -
Bad Pritt
félisten
Srácok ez a mai E-25 30%-os akció hogy van pontosan?
A Winter Calendar 30%-ot ír, a premium shop 22%-ot, így ~6000 forint (garázshellyel)
Viszont 5500 aranyat lehet venni ~6000-ért, ingame 4690 az E-25+garázshely 300 arany, szal marad 500 aranyad. Miért érné meg a shopban megvenni? -
munnergep
senior tag
Most mentem egy kört amx1390-el, malinovka, első, majd középső bokor a "rét" szélén. 7000 feletti közvetett sebzés, végig camp a bokor közepén, majd a végén foglaltam. Effire kijött 1478, WN6-ra: 259. A wn6 ennyire hálás a passzív felderítésért?
-
Atlantis
veterán
válasz
joergie #33673 üzenetére
Mi bajod szegény FV-vel? Én alig várom, hogy meglegyen, szerintem jobb, mint a Patton, amihez talán leginkább hasonlítható. Bár csak teszten mentem vele, így óvatosan kell megítélni.
Amúgy szerintem szbalogh csak a neki meglévő tankokról írt, azért hagyott ki belőlük. Leo 1 is kimaradt, ami nálam dobogó-közeli lesz, már a PTA is tetszett.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Angel1981 #33676 üzenetére
Pontosan így van! Én sem értem miért, de van amelyik szövegen nagyon jól szórakozok, valamelyiknél meg ez hogy a viharba nem ment át, komolyan nem hiszem el arccal meredek a képernyőre. Mint amikor a Stuart pattintott a Jagdpanther II 246mm-es penjére és egy ilyen bénább szöveget dobtak, nos az bosszantó volt.
-
Angel1981
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #33674 üzenetére
Ez így van, de ugye, hogy mennyivel idegesítőbb?
A "that one didn't go through!" - val sincs bajom!szbalogh:
"Annak jó a sok egyforma tank, aki cw-zik, hiszen elég sokáig ki szoktak fagyni a tankok egy vereség után."
Ilyen alapon az összes "profilú" T10-esből csinálhatnának hármat-hármat! -
Angel1981
veterán
válasz
szbalogh #33660 üzenetére
Talán Methos-ra gondoltál, nem?
Az oldja meg a problémákat!dfsz34: a "critical hit" szerintem is csak placebo szöveg!
Jó párszor jártam úgy, mint Te, mármint, hogy meglőttem a tankot, 0 sebzés, de bemonta, hogy critical hit, aztán a csata utáni összesítőben nem mutatott semmit! Így nincs értelme ennek szövegnek!
Én a "we didn't even scratch"-et is kivenném, baromi idegesítő tud lenni időnként!
(Pl. amikor 170-es pennel ezt mondta egy szinte 90 fokban álló Churchill I oldalra!) -
dfsz34
őstag
Egy dolgot nem értek, bélával oldalba kaptam egy is8-t, és semmi, de bemondta, hogy kritikus sebzés. Utána azért kilőttem és felrobbant.
Először a szokásos lánctalpra gondoltam, de nézem a csata összesítőt és 1 kritikus találat volt csak, a lőszerrekesz, ami a második lövésem utána robbanást okozta, szerintem legalábbis.
Innentől csak azt nem értem, hogy mi a fenének mondta be először a kritikus találatot és mit találtam el? Mert sebezni azt nem volt hajlandó, nem hagyta kilőni a tankot először és a lánctalpat meg nem mutatja az összesítő.
Újabb rejtélye a játéknak, de nagyon szeretem az ilyent, mikor simán oldalba lövök valakit és nulla sebzés.
-
Enzolord
addikt
válasz
Simulacrum #33663 üzenetére
Elvileg csak olyan objektumokon megy át a lövedék, ami amúgy is rombolható...
-
szbalogh
addikt
válasz
Atlantis #33661 üzenetére
Annak jó a sok egyforma tank, aki cw-zik, hiszen elég sokáig ki szoktak fagyni a tankok egy vereség után.
Simulacrum: Nálam a sorrend: obj 140 > T62 > Bat > 50M
Több nincsen, de szerintem az orosz medek nagyon jók, mert szinte minden helyzetben használhatók. CW-ken is ezeket használják a legtöbben, biztos nem véletlenül. -
Atlantis
veterán
válasz
Simulacrum #33664 üzenetére
Nem mindegyikkel van tapasztalatom, nekem csak 5 van meg közülük, így inkább nem írok sorrendet. Meg aztán erősen stílusfüggő, ezt nem győzöm hangsúlyozni.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
Dreadloord #33658 üzenetére
Kipróbáltad? Mert én igen és nekem egyszer sem ment át a házakon a lövedék, pedig direkt próbálgattam. Vagy csak nagyon vékony tárgyakra igaz?
-
Atlantis
veterán
válasz
Simulacrum #33645 üzenetére
Ezt némileg másképp látjuk: E50M szerintem jelentősen jobb, mint az elődje, pláne mióta a T9-est "balanszozták". A felesleges T10-est orosz vonalon kell keresni, szerintem semmi értelme nincs 3 tök egyforma medet betenni.
M48-at én is szeretem, de el kell ismerni, több T10 medium is van, ami jobb nála. Bár stílus kérdése, kinek pap....
-
szbalogh
addikt
válasz
Dreadloord #33658 üzenetére
A leírás szerint csak az AP és APCR lövedékek nem halnak el a vékony akadályokon.
odrif: dobj be egy Snickers-t!
-
Én nem tudom mi van ezzel a játékkal, dehogy tegnap óta képtelen vagyok egy csatát nyerni az már hihetetlen.
Rendre minimum 2X annyi sebzést osztok ki mint az utánam lévők és egyszerűen bukjuk a csatákat. -
-
Angel1981
veterán
válasz
Simulacrum #33654 üzenetére
A végsebesség nem, de 14 lóerő / tonna helyett a 19 lóerő / tonna, és a 32 fokos fordulás helyett a 44 szerintem már jelentős - persze nem eget rengető.
jano_77: áhá!
Jó, mondjuk személyes tapasztalataim alapján én is ritkának mondom. -
sith7
félisten
válasz
Patrick76496 #33643 üzenetére
sejtettem ... túl szép lett volna
-
Angel1981
veterán
válasz
scyllarus #33647 üzenetére
Nem az volt, hogy korábban tagadták ennek létezést?
(Csakúgy, mint hogy sok-sok csatán át csak 3-4 térképen játszol?)BTW.
Ha jól látom a hétvégén:"50% Discount on all Crew Training options"
Tényleg nagyon okos dolog volt több mint 3 hónapon át várni ezzel a leárazással, csak hogy utána zsinórban 2 hétvégén megadják!
(Persze ez sosem jön rosszul!).
Mogyesz75: ok, akkor jól sejtem, hogy jó vas!
-
scyllarus
veterán
Láttátok a tesztszeró patch notes-át:
"Fixed rare issue, when rounds could fly through a tank without damaging it" Hmmm. "rare".... -
Angel1981
veterán
válasz
Simulacrum #33645 üzenetére
"Különben egyértelműen az E50M a legfeleslegesebb 10-es beruházás, hisz az E50 tényleg teljesen ugyanazt tudja, csak kisebb HP-val. Szóval szerintem ott tökéletes a 9-esnél megállni."
- jelentősen mozgékonyabb
- +50 mm átütés (a legmagasabb a mediumok között)
- jelentősen gyorsabb a lövedéke
- nem tudják szemből ellőni a motort / felgyújtaniÉn ha egyszer belekezdek abba a vonalba, pont hogy két vas fog igazán érdekelni, a Panther, és ez E-50M.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
szbalogh #33644 üzenetére
Tegnap mindhárom orosz 10-es meddel mentem 1-2 kört. Ember legyen a talpán, aki megérzi köztük a különbséget. Nálam eddig ez a sorrend: 140 > T62 > 430, de szinte mindegy, teljesen ugyanolyan köröket mentem velük.
Érdekes, nekem a japán 10-essel sokkal jobb köreim voltak, mint a Leoparddal, pedig elvileg ezek is ugyanazok.
Nehéz lesz döntenem melyik 10-est veszem meg majd meg ezek közül, mert mind nem kell az biztos, teljesen felesleges, mert annyira hasonlók játékélményre.
Különben egyértelműen az E50M a legfeleslegesebb 10-es beruházás, hisz az E50 tényleg teljesen ugyanazt tudja, csak kisebb HP-val. Szóval szerintem ott tökéletes a 9-esnél megállni.
Legjobban továbbra is az M48 tetszik és legkevésbé a kínai 10-es. -
szbalogh
addikt
Na mik a vélemények az új tízesekről? Nekem az STB egyenlőre csalódás. Túl lassú, túl magas. Az 50M kb ilyen mozgékony viszont nagyjából mindenben jobb. A 430 viszont ütős kis tank. Jó lapos, pattogós. Annyira nem fürge, mint a másik két társa, de tetszik. A láncát viszont lépten nyomon lelövik, javítás képesség kötelező.
Ki az a hülye aki megvette a Chi-Nu Kai-t giftshopban ha a játékban csak 1500 gold? Ráadásul biztos le lesznek árazva karácsonykor....
-
nyunyu
félisten
válasz
KisApám #33641 üzenetére
Karacsonyig biztos nem ersz el az E4-ig.
T25/2 nem akkora fun, mint a Hellcat, plane, ha BT9 meccsekbe dobalja folyamatosan.
Utana a T28 Prot meg inkabb melytorok, amig nincs meg ra legalabb a kozepso agyu (T25 AT-rol hozhato!), de inkabb a 120mm.Talan a T30-at el tudod addig erni, de arra meg vigyazni kell, mint a himestojasra, hiszen max a torony eleje kepes pattintani azon a szinten levo tankokat.
Viszont azon a 120mm nem mukodik ugy, mint a T28 Protokon, mivel joval tobb E75-ot, meg tizes dogot kap az arcaba.
155mm teljesen mas liga, de az meg elegge szovjetesen viselkedik.
Kevesbe pontos, es ha nem vartad ki a teljes celzasi idot, akkor garantaltan melle vagy pattan. -
KisApám
addikt
Tényleg pihizni kell... kihagytam majd 2 napot (előtte 3 napig alig lett meg a 40%,
de azért a WN 6 és Eff mindig 1000 fölött maradt),
ma este gondolom játszom egyet, leduplázom a tankjaimat:
12 meccs, 10 győzelem (83,3%)Köszönöm WoT MM (amúgy meg...)
WN6 - 1673, Eff - 1625, átlag kill 1,25 (gyengus - 7 alkalommal 2 Tierrel magasabba dobott, de azért ott is akadt valami)
Mivel le van duplázva minden, és holnap korán kell kelni, gyorsan abbahagyom (egy NAGY fityiszt neked WoT MM.)
Pihizem megint 1 napot-----------------
Remélem amerikai vonalon Karácsonykor lesz valami jó.
Vagy a T110E4 vonalán (benne a Hellcat-tal), vagy a T57 vonalán elindulok egy elit tankkal bemelegítve előtte arra. -
Drenadar
veterán
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Angel1981 #33637 üzenetére
Nekem a Waffen PZ 4-hez lenne egy olyan teóriám, hogy csak úgy tudna lőni, ha kirak kis lábakat oldalra (mint egy daru). Úgy jelezné a játék, mint az álcahálót vagy periszkópot, lenne lenne egy kis piktogram, ami felvillan és akkor tudnád oldalra fordítani a tornyot, addig mondjuk 2, 2 fokban mozogna csak. Ahogy msot van a játékban, az nonszensz.
-
Angel1981
veterán
válasz
Chris0321 #33620 üzenetére
Ajajaj! Ellenpnek minket az artik?
Gyors tankokat izzítani!#33619 SHiZUOKA:
"elég vicces, hogy német TD kínálat jelentős része képes a járműtesthez viszonyított orbitális méretű lövegek hordozására"
Jaja, azon én is gondolkodtam, hogy pl. a Waffenträger auf Pz. IV esetében hol fér el a 6 legény? Futnak utána? -
Jolet
őstag
van hír róla melyik 8.9-es mod működik? mert így halál a tesztszerver....
-
joergie
őstag
válasz
Cseri0058 #33625 üzenetére
noobmeteren keress rá mondjuk egy unica-ra.
Ez is megvan. 110 ágyúval. nem szoktam itt dicsekedni, de erre most büszke vagyok
Victory!
Battle: Fisherman's Bay 2013. 12. 05. 19:30:23
Vehicle: WZ-111 model 1-4
Experience received: 6 633 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 65 845
Battle Achievements: Top Gun, Steel Wall, Mastery Badge: "Ace Tanker"Előtte volt egy 7,7k dmg-es 50b-s kör, de az csak darálás.
-
wall2
tag
8.10 szerveren alig lehet játszani, 500-600 ping, ha ilyen lesz élesben perfect team lesz.
-
sith7
félisten
A tesztszerveren van pár tank, felszerelés, ami akciós, olcsóbb
Vajon ha megjön a 8.10 akkor élesben is meglesznek ezek az akciók ?
-
csaabz
őstag
A fullos Object 416-hoz mennyi xp kell az Object 430v2-ig?
-
PR0JECTNR56
addikt
No offense, de elolvastad a második szövegblokkot?
Ismerem a dolog technikai hátterét, rengeteg ilyen könyvet olvastam, mert érdekel a téma, inkább csak azt akartam kihozni a dologból, hogy elég érdekes a kontraszt a játékban, ahol nincs jelentősége vagy nem akkora súllyal hat a valóság.
-
Bingisz
addikt
válasz
Cseri0058 #33625 üzenetére
Passz, akkor nézd meg az XVM configodban, hogy mettől vagy lila.
Amúgy a hivatalos leírás szerint:
WN7 Scale
This is the current scale for the WN7 Rating:
WN7 Rating Key
Under 500 Very Bad
500 to 699 Bad
700 to 899 Below Average
900 to 1099 Average
1100 to 1349 Good
1350 to 1499 Very Good
1500 to 1699 Great
1700 to 1999 Unicum
2000 and Above Super Unicum -
Patrick76496
őstag
válasz
D1Rect #33600 üzenetére
Az korrekt, köszönjük Gaijin Entertainment. És még a WG-t szidja mindeki.
(#33601) odrif: Kisebb átütésű gépekkel (gondolok itt 180>)érdemes a tornya oldalát/hátulját lőni. Az oldala ugye 150 mm, plusz ha még lentebb is találod el, akkor a spaced armor-nak számító +20 mm lánctalppal együtt 170. Ergo ha csak a testét tudod lőni, akkor mindenképpen ott lődd, ahol nem fedi lánctalp az oldalát. A hátulja is kiszámíthatatlan, egy csíkban 230 mm vastag ott a páncél.
-
Cseri0058
őstag
egy dolgot mindig is megakartam kérdezni.
mekkora wn7-től van lilulás(unicum)? -
Fel
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #33619 üzenetére
A JT-nek zárt felépítménye van, míg ezeknek a trógereknek nyitott, és a 128-as lövegnek pedig szép nagy hátrasiklása*. Tudtommal a háborús JT-t a PaK 44 L/55 löveggel is csak úgy tudták használni, hogy a felépítmény hátoldalán az ajtókat kinyitották..
*Ezért is hangoztatják WG-s berkekben, hogy ha az E-75 létezett volna, biztosan nem 128-as löveget kap, hanem csak valami kisebb kaliberűt.
-----------------------------
Mekkora jó már ez a net.. Du. 4 után pár perccel elindítottam a teszt letöltését, "meglepődve" láttam, hogy 6 giga lesz... Erre még most sem végzett (~0,2 - 0,1 MB/s-al hasít..).
-
Chris0321
veterán
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Bingisz #33617 üzenetére
Elég bénán sikerült, az előző modell határozottan jobb volt.
Csak mellékesen jegyezném meg, hogy elég vicces, hogy német TD kínálat jelentős része képes a járműtesthez viszonyított orbitális méretű lövegek hordozására, de a Jagdtiger-nek maradt a 12.8cm (fejlesztés esetén egy kicsit hosszabb lövegcsővel) annak ellenére hogy a felépítménye egy kisebb lakópark méretével vetekszik, tehát WOT-os keretek között egy 15cm-es kaliberű löveg is beleférne a kínálatba.
Még mielőtt valaki belekötne, tudom hogy a járműpark egy része csak prototípus vagy tervrajzos tank, ismerem a Jagdtiger valódijának legtöbb paraméterét és technikai jellemzőjét, továbbá a csatatéren nyújtott meglehetősen változatos teljesítményét és használhatóságát és tudom hogy a játékegyensúlyra hogyan hatna egy ilyen jellegű változtatás. -
Jolet
őstag
válasz
q13579 #33609 üzenetére
a pénz nem segít, ahogy már írták
ha meddel mész kerülj melléjük vagy mögéjük, vagy amíg nem lehet lövöldözz a nagyobb tankok fedezékéből
de mindenképpen próbáld támogatni őket, ha kell spotolj (okosan) vagy amikor ők izmoznak kerülj az ellen mögé
ha több kreditet szeretnél valóban jó megoldás a prémium fiók, havi ~3000 elmegy ennél egészségtelenebb vagy haszontalanabb dolgokra is
vagy ha jó játékos vagy és van sok kredited, akkor a goldlőszer nem kerül pénzbe csak időbe -
törölt tag
válasz
q13579 #33609 üzenetére
Fel a fejjel!
Ebben a csodás játékban annyi a véletlen hogy csak na!Példa:
KV-1S. Én már annak is örültem, ha valami csoda folytán csak a mezőny fele volt két szinttel magasabb.
Kollégám ugyanezzel a vassal akkor szokott megdöbbenni ha nem toptank.Másik példa:
T-29-es amcsi csodavas - A csaták. kb. 80%-ában toptank vagyok vele.
-
Angel1981
veterán
válasz
q13579 #33602 üzenetére
Szerintem a 3-as szint a leghasznavehetetlenebb az egész játékban, nem véletlenül érzed magad kellemetlenül.
Egyébként meg a T82-nek van talán az egész szinten a legjobb átütése az 57 mm-es ágyúval, azzal azért T5-ben is illik sebezni.Egy kis segítség:
armor model
gyenge pontokEgyébként ez a jelenség, hogy nem vagy top, ugyanúgy fennáll akkor is, ha fizetsz!
Két eset lehet; vagy veszel olyan prémtankot, aminek könnyített az MM-je, vagy eljutsz T10-ig! -
q13579
senior tag
Szia!
Ettől féltem...
Úgy veszem észre, hogy itt a pénz az úr....
Sajnos az ellenfelet nem tudom megválogatni az esetek 80%-ban. Medium tankkal berak 10 V-ös szintű ellen, max 3-an vannak az én szintemen. Elég nagy az esélye, hogy a komolyabbakkal találkozom.
Tehát vagy fizetek, vagy szenvedek, ha nagyon sarkosítok.
-
Jolet
őstag
válasz
q13579 #33602 üzenetére
szia!
egyrészt javaslom szokjál hozzá, vagy maradj alacsonyabb tierben, mert ez csak rosszabb lesz
másrészt ha eddig nem tetted meg, akkor tanuld meg a tankok gyenge pontjait és próbáld azokat lőni
harmadrészt sose állj le egy erősebb tankkal izmozni, legyél inkább okos és cselesés végül a gold löszer sok helyzetet megold, ha máshogy nem megy...
remélem segítettem
-
unravel
őstag
-
Angel1981
veterán
KV-1S top gun átütés: 175 mm
KV-5 páncél szemből: 180 / 180 mm
KV-5 páncél oldalról: 150 / 150 mm
+RNG + esetleges páncéldöntés + a lövedék átütése a távval csökkenMi ez ahhoz képest, amikor én 170-es pennel zsinórban 3x pattantam egy nem beforgatott KV-1-ről, majd egy Churchill I szinte 90 fokos oldaláról majd egy alig beforgatott Hetzer (!!!!!) oldaláról!
-
q13579
senior tag
Sziasztok!
Egy fontos kérdés, mert egyszerűen nem nagyon jutok egyről a kettőre III-as szint fölött.
Miért van az, hogy egy-két kört követően csak olyan menetekbe rak be, ahol nálam 2 TIER-rel magasabb egységek vannak 80%-ban?
Egyszerűen semmi esélyem nincs, megakadok a fejlődésben. Saját szinten szerintem korrektek megy a dolog, de fentebb 0 sansz. Meg sem tudom sebezni a TIER V-ös tankokat, hiába vagyok jobb helyzetben :S.
Most azzal próbálkozom, hogy T82-essel szenvedek howitzer löveggel, hogy legalább sebezni tudjak már :S. De kínszevedés az egész ilyen rangbléli különbségekkel.
Próbálkozom M2-es medium tankkal is, de meg sem sebzem az V-ös szintű tankokat.
-
Hogy a KV1S egyszerűen nem tudja átlőni a KV5-t oldalról elölről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mobil flották
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- ROG Strix G16 G614JVR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest