Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kész, elegem van.
Felteszek XVM-et.Feltételeztem, hogy a 2 csapattársam a tőlünk 20-25m-re lévő tankot lőni kezdik.
Nem, inkább befordulnak a sarkon és mennek tovább.
Pedig összesen 3 piros volt a térképen, ebből az egyik ott jön a szájukba.EZ MI? Ezek hova mennek? Mit akarnak lőni? Kirándulnak?
Tényleg olyan nagyok az elvárásaim? -
Bad Pritt
félisten
-
Angel1981
veterán
-
diegho
nagyúr
Azt hiszem ezt megoldottam (többet sebeztem, mint az egész csapatom), bár féltem, hogy kevés lesz a lőszer, arra a hellcatre lőttem pár mellét. Lehetett volna ez sokkal több xp is, ha nem hiába spotolok, hiszen a gyök2 társaim még az előttük keresztbe áthaladó tankokat is képtelek voltak lőni. Érdemes megnézni hogyan hullottak el az erdőben...
-
dfsz34
őstag
Ez a tank is megadta magát. Tank ász, de nem hittem volna a vége felé, hogy nyerünk egy tiger és tiger p ellen.
Győzelem!
Map: Ensk
Date: 2013.12.04. 17:01:54
Jármű Type 58
Szerzett tapasztalat 4 256 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit: 49 185
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"Az ARL-el már nem lesz meg a tank ászom, eladtam a csába, ahogy elit lett.
Mennyitől adná meg egyébként ARL-re? -
Cseri0058
őstag
ezt nézzétek vissza! hihetetlen nagy szerencsém volt!
az elején meg a végén semmi érdekesség nincs. a közepe a lényeg!
replay -
Ezmiez?: "becsapódás detektor"
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #33489 üzenetére
Ha jól emlékszem 15.-én.
Miért, megtetszett a faillöwe?
-
Patrick76496
őstag
Mikor lesz vége a második CW kampánynak? Akárhogy nézem az eredeti kiírást, sehol sincs benne.
-
Angel1981
veterán
válasz
bullseye #33485 üzenetére
"cap hill még nem win, de loose hill az loose"
Igen, erre írtam ezt:
"max. az van, hogy mivel a játékosok jelentős része oda megy, ha ott szétveri a csapat az ellent, azzal olyan előnyre tehet szert, amit az utána már nem tud behozni."És ez igenis más, mint ami pl. Mines-on van, ott már maga az elfoglalás is jó esély a győzelemre.
Egyébként mintha az utóbbi időkben divat lenne le se bagózni a Mines dombot; zsinórban 3x volt, hogy mediummal, vagy gyors TD-vel berongyoltam még az ellen előtt, és SENKI nem jött utánam, teljesen egyedül maradtam - persze az ellentől mindig vagy 3 heavy jött fel a legcsekélyebb probléma nélkül.
Persze, hogy kilőttek, vagy el kellett menekülnöm.... -
csapee
őstag
válasz
diegho #33481 üzenetére
Ezert kellene a korok elejen/kozben a legnagyobb effisnek a csata elejen lehetoseget adni egy ket vonassal a minimapon jeleleket lerakni hogy ki merre menjen (eleg lenne 3-4 szinu vonal a kulonbozo kasztoknak). Csak halkan mondon bf4-ben vmi hasonlo mukodik es nagyon penge
-
diegho
nagyúr
válasz
szbalogh #33474 üzenetére
Elhiszem, hogy jónak érzed, de ha tegyük fel én irányíthatom a csapatomat, akkor bizony a kutya nem fog odamenni, tehát szépen nézegetheted a füvet. Ha elindulsz előre, mire az ellenfél bázisához érnél a többiek már 3 csatával odébb járnak. Abbey-n a bal oldal és a közép a kulcs. Középről be lehet lőni 8-asra, mindkét bázisra és a dombokra is, dombokról pedig középre és a két a bázisra. Ha netán az ellenféltől 8-ason jön 5 tank, akkor 15v10-ben simán le lehet hozni közepet és a dombot és hiába érnek be cap-re, két tűz közé kerülnek, sőt, ha kicsit okosak a középen lévők, akkor 1-2 megvárja, amíg felmennek a bázisra és szépen beáll mögéjük 3 oldalról lőni őket. Ezzel az az egy baj, hogy sokan ilyen mélységekig bele sem tudnak gondolni az alapvető taktikákba, pedig mindig az a legjobb, ha az ellenséget minimum 2 irányból tudjuk lőni.
Lakewille-n pl ha van arty és odamegy a mocsárhoz, már fogom a fejem. Semmi értelme. Déli bázison pl egy mozgékony tank ottmarad az átjárót nézni a bokrok mögött, amint spotol pár tankot átmegy a silókhoz.
Egy jól páncélozott TD megáll középen és amíg nem jön semmi az átjáróban (a mozgékony tank látni fogja), addig lövi szépen a templomnál harcolókat, mert a hegy lábától pont be tud oda lőni. Az arty is oda kell, hogy menjen, mert a focus fire a legjobb dolog. Természetesen 1, vagy 2 tank berohan középre, ezzel blokkolva az ellenfél középen való előretörését, a maradék pedig teljesen letolja a várost. Az arty csak akkor megy be a városba, amikor a völgyben jönnek, a TD csak akkor fordul a völgy felé, amikor már jönnek be a bázisra. A városból a mozgékony tankok visszajönnek resetelni a cap-et, a TD és a gyors tank miatt nem tudnak beállni egymás mögé fedezékbe a capelők, hiszen 2 oldalról lövik őket, az arty is be tud lőni a körbe, a lassú tankok pedig mennek az ellenfél bázisára. Tökéletes védelem, tökéletes támadás.Erről szólna ez a 2 pálya, ha mindenki ismerné az alapvető taktikákat. Rengeteg olyan pálya van, amin teljesen mást csinálok, mint amit kellene, mert tudom, hogy a 14 ember, akikkel együtt vagyok nem fogja megérteni, hogy én miért csinálom azt, amit, pedig sokkal egyszerűbb lenne úgy nyerni.
-
Angel1981
veterán
válasz
diegho #33479 üzenetére
Köszönöm az állásfoglalást, igazából én is így gondolom!
Csomószor beírják ott, hogy "cap hill = win game", pedig semmi különösebb stratégia előnyt nem jelent a hegy elfoglalása (szemben pl. a Mines dombbal), max. az van, hogy mivel a játékosok jelentős része oda megy, ha ott szétveri a csapat az ellent, azzal olyan előnyre tehet szert, amit az utána már nem tud behozni.
De szerintem pusztán maga a domb egyáltalán nem biztos, hogy megéri az áldozatot. -
sebijani1982
senior tag
válasz
jano_77 #33469 üzenetére
Azért azt vegyétek már figyelembe, hogy ha most mindenki kérésének eleget tenne, akkor mást sem csinálhatna, mint a mi replay-einket nézegetné folyamatosan 24/24 órában. Miért kell gúnyos hozzászólást írnotok? Pl.: Köszönöm a segítségedet
Ha igényed van arra, hogy tanítson valaki, akkor privátban beszélj olyannal, aki mint egy angoltanár bizonyos órabérért tanít téged, házi feladatként pedig kiadja, hogy:
-Na a mai napon tanult "szájdszkríper" technikát alkalmazva csinálj 3 gyilkolást és hozz össze csatánként minimum 2500 sebzést.Diegho nemrég osztotta meg velünk, hogy gyermeke született, most gondolom még kevesebb ideje van a mi sírásainkat olvasni.
Örüljünk neki, hogy tanácsot ad. DE!
Ne várjuk már el tőle, hogy minket képezzen ha akarja, ha nem.Ez egy fórum, ahova mindenki, akkor ír amikor akar.
Ha Diegho vagy más nem akar valamit, akkor ne tegyünk már megjegyzéseket.Bocs az offért.
-
szbalogh
addikt
Amikor kalandvágyból cw-n ezzel próbálkoztunk 9:1-es vezetésnél behúzták a bázist. Persze másnap kiküszöböltük a taktikai hibát, de ez valahogy megmaradt
Igen, 5 perccel előre kell gondolkodni... na jó 6. Nagyon figyelni kell, hogy melyik oldalon mik az erőviszonyok, hogy időben visszaérjek ha gáz van. De azt hiszem felverekedte magát a harmadik helyre a kedvenceim sorában.
-
vJokka
aktív tag
válasz
Cseri0058 #33448 üzenetére
Én bírom nagyon, jobban mint az Amx 1390-et (ha már autoloader akkor inkább a T71 az is nagyon mókás).
Egész mozgékony, páncélja ugye nem sok van, de ritkán azért tud pattintani (azt imádom amikor a böhöm TD-k csak a láncomat sárgítják) Az lövegét kellett megszokom, mert a rof-ja nem túl jó (7+ sec a töltési idő) és a kitéríthetősége sem a legjobb (-5°/+20°), de lehet vele szépen csipegetni.
Itt egy mákos köröm vele (kevertem mint a mérgezett egér
): [link]
-
Chris0321
veterán
válasz
diegho #33463 üzenetére
Abbey-n a 8-asra azért érdemes szerintem menni, mert az ellenség top tankjai és nehéz TD-i (pl. tier10) is szokott arra a részre menni. Ha könnyen átjutnak azon a részen a bázison maradt 1-2 tankunk általában sec perc alatt elvérzik és utána gyorsan befoglalják a bázist. Ilyenkor az esetek többségében nyernek is, hiába állunk egyébként jobban. Megmondom őszintén én szeretek is arra a részre menni mert jókat lehet ott harcolni az ellenséggel és ha kell a középen lévő házaknál gyorsan vissza lehet menni a bázist védeni ha kell vagy a középen harcolókhoz menni besegíteni. Én úgy tapasztaltam, hogy nagyon nem érdemes azt a részt teljesen szabadon hagyni.
Lakewille-el egyet értek, én is a hajamat tépem mikor a lemmingvonat elindul a völgyben teljesen szabadon hagyva a várost.
A hozzászólásomban egyébként én olyan részre gondoltam mint pl. Himmelsdorf-on tier 10-es csatában is előfordult normál ütközetben, hogy a egyedüli tízesként a Maus és E-100-as tankunk szépen elindult a hegyre szabadon hagyva a 7-es vonalon a hegy alatt lévő ütköző pontot ahol természetesen az ellenség top tankjai tűntek fel. -
jano_77
nagyúr
válasz
diegho #33461 üzenetére
Elhiszem Neked, mert tudom, hogy jó játékos vagy, majd figyelek rá a jövőben.
Bár a vérem az hajt és az ilyen szitukban az a legdühítőbb, mikor egyedül vagy jó esetben mondjuk minimális támogatással - 1-2 tank - tovább tudod tartani az ellenfél kb harmadát, sokszor felét, mint a túl oldalon a nagy csorda, akik ugyan annyi tankot nem tudnak lenyomni mint a bélyeget! Mikor 10 tank elbukik 5 ellenében......ezek fel tudják cseszni az agyamat és olyankor minden kap, ami a kezem ügyébe kerül.Egyébként örülnék, ha megnéznéd az imént linkelt IS-3as körömet és elmondanád a véleményedet - hasonló szitu volt ott is, lemming train egyik irányban, én a másikon -, hogy mit csináltál volna másképp.....akár privátban, hogy ne fárasszunk ezzel itt másokat. Köszi előre is
-
KisApám
addikt
válasz
diegho #33463 üzenetére
A Lakewille völgyön sokszor szoktam kínomban röhögni.
Bemegy oda pl. tőlünk 5-6 nehéz tank, és a játék végéig elvannak ott a szemben lévő 2 tankkal + artyval.
Közben a városból bezönlik az ellenség,
mert a nem heavy tankjainkat legyalulják ott.Hasonló az Abbey B-J 8-as is. De ha véletlenül odakerülök,
néha megpróbálok felmenni középen a házakhoz (E-F 7). Onnan rálátni a másik oldalra, bázisra is.Murovankán mostanság rászoktam arra, hogy beállok asszem H5-nél a bokorba, és onnan minimális mozgással, de még takarva lehet felfelé lőni a dombra, a házak között megjelenő tankokra, illetve az erdős rész felé is látni valamit. Illetve onnan befelé mozogva meg lehet spotolni is a domb felé illetve a házak között.
-
Chris0321
veterán
válasz
diegho #33461 üzenetére
Az lehet, de sajnos a kedves csapattársak általában az egyik fő ütközőpontot szokták üresen hagyni, mert ott biztos lesz ellenség aki lőni fog rá és ezért inkább oda megy ahova nem kellene. Főleg akkor rossz ez ha nem top tier az ember és nem tudná feltartani ott az ellent, a csapattársak pedig nem foglalkoznak ha jelzed, hogy ezt a részt nem igazán kellene szabadon hagyni. Engem személy szerint az idegesít a szabadon hagyott szárny esetében, hogy 1-2 esetleg több tank is simán át tud jutni és lazán befoglalják a bázist mire visszamegy valaki védeni. Már ha visszamegy és egyáltalán visszaér. Nem egy olyan csatát buktam ahol visszaértem a bázisra védeni, de már lőni nem tudtam. Persze a közelebb lévő csapattáraim mással voltak elfoglalva a távolban lévő ellenfél lövése fontosabb volt.
-
KisApám
addikt
válasz
jano_77 #33459 üzenetére
Az a baj, hogy ha egyedül maradsz és felspottolnak, vagy ha nem, de van becsapódás detektoruk, amiből látják az irányt honnan lőttél, ami már elég, és rádmászik 3-4 tank egyszerre, kevés esélyed van bárkit is kilőni, illetve pár célzott lövésnél többet leadni. Szerintem.
Max megpróbálsz fedezékben hátrálni, hátha rá tudod húzni őket a kempelő társaidra vagy a TD-kre, ha szerencséd van. Kapsz talán a spottolás után pár XP-t és "megoszott" sebzést. -
jano_77
nagyúr
Esetleg ha vkit érdekli ennek a csatának a replay-e!?
(#33457) KisApám: sajnos én épp az ellenkező állásponton vagyok - lehet rosszul teszem -, miszerint én direkt a lemming train-el ellenkező oldalra megyek, akkor is, ha egyedül megyek arra. Megteszem, ami tőlem telik és amíg élek, addig lövöm őket. Sajnos tényleg fehér holló szintű, hogy hányszor jönnek vissza segíteni.....(sokszor még szakasz társak sem
)
-
Angel1981
veterán
válasz
diegho #33455 üzenetére
Igen, a pálya alapos ismerete talán a legfontosabb dolog az eredményes játékhoz, és számos más dologgal ellentétben ezt viszont valamennyire meg lehet tanulni a replayekből - persze sokat kell megnézni hozzájuk.
Én ezért mondom, hogy nem időpocsékolás replayeket tanulási célzatból nézegetni. -
KisApám
addikt
válasz
diegho #33455 üzenetére
Az elmult napokban rászoktam, hogy a saját replay-aimet megnézzem (szerencsére). Sokszor fogom a fejemet, hogy hogyan helyezkedem... és sajna jó párszor a rossz beidegződött dolgokat csinálom.
Pl. egy egyszerű eset, ha pl. spottolnak és meg is lőnek, a dombon felfelé miért hátrálok, amikor egyszerűbb lenne lezúgni akár a völgybe, előre ugye gyorsabban is mozog a tank, és ott már takarásban is lennék talán, vagy legalább nem lőnének esetleg ki a lassú hátrálás során. És még sorolhatnám. Pár csata és remélem, hogy észreveszem a hülyeségeimet, nem csak utólag.
(#33456) D1Rect
Persze nem hiszem, hogy ennek bármi alapja lenne, de ugye mindig a kormány/asszony/csapattársak miatt megy rosszul.Arról már leszoktam, hogy szídjam a csapatot, vagy mást (kivéve a WoT MM
).
Értelme nincs. Megteszem amit megtudok és kész.
De azt azért nem csinálom, hogy amikor az okos lemingjárat nekiindul egy oldalnak, átmegyek egyedül a másikra a gyors halálba. Azt nem értékeli a WoT sem pénzzel, sem XP-vel. Fedezék és akit tudok, lövök onnan. HA tudják használni a MAP-ot és a CHAT-et (sokszor NEM), akkor valaki(k) jönnek vissza segíteni (ritka...). Párszor ezen bukott el a bázis védelme... -
válasz
KisApám #33454 üzenetére
"Az a tévképzet sem (páran azt írták, mondták a játékban), hogy a prémeseket nagy részt jobb csapatokba rakja be, többször nyerhetnek."
Tessék lőni 50k sebzést és "probléma" megoldva.Persze nem hiszem, hogy ennek bármi alapja lenne, de ugye mindig a kormány/asszony/csapattársak miatt megy rosszul.
-
diegho
nagyúr
Megnéztem KisA 3 replay-ét és most már értem, hogy mi a baj. Persze 3 replayből nem lehet általánosítani, de mindegyikben a rossz helyezkedés és célpont választás a baj. Tudja hogyan kell forgatni a tankot, tudja hová kell lőni, de folyamatosan rossz helyen van és rossz célpontot választ. Szerintem többeknél ez a baj.
-
KisApám
addikt
válasz
D1Rect #33451 üzenetére
Nem is kényszerít.
Az a tévképzet sem (páran azt írták, mondták a játékban), hogy a prémeseket nagy részt jobb csapatokba rakja be, többször nyerhetnek.L*szart... ha az elmúlt 3 napomat nézem, a csapatátlag a nyerésre 38% volt kb., és őőőőőőrültem, ha 35 csata után 42%-osan kiléptem (próbálkozni próbálkoztam, még kezdő vagyok, de a 3 napban naponta kb. a WN6 1100 körül volt mindig, az Eff meg 1600 körüli. Nem sok, ez van, de majd lesz jobb is
2900 csatám van kb. eddig, no meg hogy csak nem rég kezdtem nézegetni mit és hogyan.)
-
Angel1981
veterán
válasz
Remus389 #33440 üzenetére
Csatlakozom, én sem értem, miért szidják annyira.
Mivel népszerűtlen, sokan nem tudják, szemből hol kell nőni, ezért sok a lepattanó, heavyhoz mérten mozgékony, a top ágyú átütése meg valami fantasztikus, T8-as csatában is lehet vele boldogulni!#33450 KisApám: ja, valóban, ezek a lányok még csak olyan T7-8 körüliek, a T10-es több pénz fog igényelni!
-
KisApám
addikt
válasz
D1Rect #33449 üzenetére
Ez így van, ahogy mondod!!!
Amíg jó pár bug van benne, mint amikor pl. amikor látod a domb tetején, hogy kampel egy gép, meglőtted, majd eltünt a gép és már nem tudsz még egyszer ugyan oda a pontra lőni, mert a játék a lövést felküldi mindig az égbe, és ez nem újkeletű dolog
, addig marad a WT a Golden Joystickra...
(#33453) Angel1981
Nekem meg az a tapasztalatom, hogy ha városban akár csak 50-100 méterre is kell lőni, túl sokat kell várni célzásra, ha pl. kibújsz a sarok mögül. Elképesztő, az oroszokat is megszégyenítű mellédurrantásokat szokott csinálni.
Tier 8-as csatában természetesen a Tier 8-asok mögül lövöldözöm, mert könnyen áttik már ott, mint minden más Tier 6-ost. -
-
Cseri0058
őstag
wz-132-ről mi a vélemény? jó scout?
-
313313
addikt
-
törölt tag
válasz
Kean_Sorbo #33441 üzenetére
Az éjjel én is belefutottam egybe az ellennél.
Az két arty úgy kezdte, hogy addig nem lőnek semmire, amíg a WT-t ki nem szedték.
A scoutok szerencsére hamar kiszúrták, és már mehetett is a garázsba.
A másik alkalommal, mindenki arra utazott, hogy először őt szedjék ki. -
csapee
őstag
válasz
Kean_Sorbo #33441 üzenetére
Majd hivlak ha osszesorsol vele az mm, te neked eleg ha spotolod utana en megoldom
Azert nem keves E100-at lattam leolvadni ugy hogy meg csak spotolni se tudott. Ha artyval vagyok avval tenyleg fonyeremeny az az ag -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Jo33by #33434 üzenetére
Nem panaszkodni kell, hanem megkeresni, aztán repesszel adni a nemlétező tornyának. Tegnap beállt egy kempelni, kaptam is tőle egy sorozatot, de pechére már készültem rá. Kapott a százastól egy 1370-es csókot (a szerencse vele volt mert akár lehetett volna belőle 1700 is) , a többit meg lerendezte a 268-as, ment is a garázsba egy tár után. Ennyi, rá kell utazni.
Aki meg nyolcadiknak is elé mászik a mai "telemodderelt" játékmenet mellett, ugyanis már azt is kiírja a játék hogy mikor megy el valaki szarni a gép elől, az meg is érdemli a halált.A másik, hogy egy találatot lejavít, de a második már biztos halál az ágyújának. Utána meg dobálja neki a magokat össze-vissza.
-
Remus389
veterán
válasz
KisApám #33388 üzenetére
szerintem nem olyan rossz az a ARL 44
valóban lassan céloz, meg lassú mobilitás
de egyébként jó páncél, erős ágyú
összességében szerintem jó, nekem 1.5 a kill/death -em vele, sokszor berak top tanknak is
pénzt is hoz általában
Én csak leduplazgatom, ahogy a következőt is, cél hogy legyen francia autoloaderem is kéznél
a t69 bejön, az is mindjárt kész
-
Jo33by
tag
WT auf E100 megint 8 killt csinált. Játszhatatlanná teszik a játékot a pénzéhségükkel hogy ilyen abnormális tankot tesznek be. Megláttuk az eljén hogy ez van az ellenfélnél és mindenki kempelt.
-
válasz
szallasi007 #33432 üzenetére
Lustaság.
Most elkezdik felkötni a gatyát, mert lesz konkurencia. -
PAtr0n
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #33430 üzenetére
Annyira alap, hogy az első 20 csatában (ami többnyire a Province mapon zajlott) már meg is tanultam, hogy nem érdemes nélküle játszani.
-
Drenadar
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #33427 üzenetére
javítóláda+ elsősegély + tűzoltócucc minden tankban alapnak kellene lennie, nem?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
PR0JECTNR56 #33427 üzenetére
Kell egy ilyen. Igen, ha lesz akció rá Karácsonykor, akkor beszerzek egyet, mert ez űberfeeling, erre találták ki ezt a játékot. Troll mod on
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Bad Pritt #33423 üzenetére
Kis kiegészítés a hátrányokhoz, mindig legyen egy javító és egy egészségügyi csomag a járgányban, mert sokszor fog kelleni. A lőszerrekesz, a lövész és a sofőr gyakran lesérülnek.
Viszont az nagyon klassz az E-25-ben, hogy a nagy sebesség + döntött páncélzat miatt aránylag gyakran szívatja meg az ellenfél játékosait egy lepattanóval, hiába van 200mm-es pen körüli ágyú, akár annak is tud pattintani.
A szemtelenül alacsony felépítmény és a peek a boo taktika, pedig a szovjet nehéz tankokat is könnyen zavarba hozza, rengeteg olyat tapasztalok, hogy a lövedék éppen hogy elzúg a tetőlemez felett és akkor már elő is bújok, az újratöltés pedig 2.53 másodpercet vesz csak igénybe 0.3m-es pontosság mellett. -
PAtr0n
addikt
válasz
Cseri0058 #33424 üzenetére
1 hét nem sok. Volt hogy 3 hétig hozzá se nyúltam ehhez a vacakhoz, van más game ami jobban lefoglal, mondjuk én csak nyár óta tolom, még 2k csatám sincs. Tegnap felléptem jó spiccesen, ahhoz képest elég jól ment, hogy 22:30-kor bealudtam a monitor előtt a sok sörtől
Csatánként minimum 1 kill megvolt, és a legtöbbször visszasebeztem a HP-mat. A legtöbb kill Elhaluffon volt KV1-el, 5 kill. Ritkán megy ilyen jól, úgy látszik, tényleg pihentetni kell néha, hosszabb időkre.
Más:
Most már néha engem is kidobál csaták után. Mi volt a megoldás erre a bakira?
aslains XVM, crosshair (vitiris féle), garázs óra, realistic sound, csata összesítő stat, fehér kilőtt tank, többsoros garázs, és hit zone indicator modok vannak fent. Eddig nem volt ezekkel gond. Az xvm csinálja, jól gondolom? Mert kiírta csata betöltés közben, hogy van új verzió. -
Diarmand
senior tag
válasz
Bingisz #33414 üzenetére
Kár, hogy nem saját motorjuk a BWE, hanem vásárolt (és nem is teljesen alkalmas arra amire vették btw) és ennyi erővel, hogy az alapoktól írják újra (már ha megcsinálják), alapból készülhettek volna saját motorral is (mint a WT).
Csak azzal urambocsá' dolgozni kellett volna és egy kis tapasztalat sem ártana hozzá -
mefistofeles
veterán
Csata elején rögtön kilőtt az idióta csapattársam, ere kapok 1000 kreditet kárpótlásul.... Kösz ettől jobban érzem magam!
-
Cseri0058
őstag
Volt itt szó valami századozásról nem?
Azzal mi a helyzet? -
Bad Pritt
félisten
Srácok, mennyire helyes feltételezés az, hogy az E-25 (érzésre meg fun faktorra) olyasmi, mint az ELC?
-
Angel1981
veterán
válasz
diegho #33396 üzenetére
"Igazából csak a több szálas optimalizáció kellene. Nekem semmi bajom nincs a kinézettel."
Teljesen egyetértek!Persze azért nem fogok idegbajt kapni, ha jobban fog kinézni!
De valóban fontosabb az optimalizáció.BTW.
Mit mondanak? Teljesen új engine lesz, vagy csak erőssen feltuningolt, modernizált verziója a mostaninak? -
KisApám
addikt
válasz
szallasi007 #33410 üzenetére
Néztem egy orosz oldalon az ASUS GTX760-at.
Átszámítva az MNB árfolyam szerint kb. 59 000 Ft.
Itthon 68 000 Ft...A CPU Intel Core i5-4670K 3.4 proci kint, átszámítva kb. 56 000 Ft.
Itthon is annyi kb.
Szóval Iván tehet egy szívességet...
-
szallasi007
őstag
válasz
KisApám #33399 üzenetére
Lehet csak trollkodás lesz de tőlünk keletebbre olyasmit hallottam hogy a pc árak még a mi árainkhoz képest is sokkal magasabbak (montenegrói kollégám mondja ezt) és mivel arra a piacra készült lehet azért ilyen kaksi a több szálas/cpu-s kihasználtsága. Tudom hogy nyugaton is tologatják már de remelem a lényeg érthető
-
WuuWuu
tag
sziasztok teljesen uj vagyok még a jatekban. illetve még az sem.
gondoltam letöltöm. pipaikonrol inditanek. pipa
csak nemtortenik semmi. ha ujraprobalkoznék hozzam vág egy olyan hibauzenetet h: a WOT alkalmazas elindult.
aztan nemtortenik semmi. nemjon be a jatek kezdokepernyoje egyaltalan. -
wall2
tag
Nemsokára itt a war thunder tanks ott legalább lesz grafika
-
Chris0321
veterán
Győzelem!
Csata: Karelia 2013.12.03. 18:03:53
Jármű: Tiger I
Szerzett tapasztalat: 1 932 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 32 375 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 1 845)
Csatában elért Achievement: MesterlövészTier 8-as csata, sebeztem 2572-t, spottolt sebzés 501, 3 kill. A csoda az volt, hogy full HP-n voltam a csata végén is, azaz csak egy találatot kaptam a piros KV-1S-ünktől. Mentem előtte és mikor kilőtték a térkép túloldalán lévő utolsó ellenséget is megálltam 1-2 másodperccel az előtt, hogy a játék egyébként is megállt volna. Ezen úgy megijedt, hogy hátba lőtt. Ez volt a második találata a csatában.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sorozatok
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest