-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Enzolord #188809 üzenetére
Általában csendes olvasója vagyok a topicnak
Játszani meg már jó ideje ismét, ha időm engedi és kedvem is van. Frontline kifejezetten élvezetes most , túl jól lehet haladni lightokkalEbben az acélvadász módban viszont még mindig nem vagyok kibékülve a sok patkánnyal. 1-4 és 6-7 játékos összeszámoló volt, végig együtt mozgott a két csoport. Így is lehet azért haladni, viszont azért tudja bökni a csőröm a sok retkes csaló.
-
kchryss
veterán
válasz
Enzolord #180862 üzenetére
Én Scheff streamjénél láttam többször írni a chat-be. Volt több adás is amikor kb 2 hónapja a cw kampány alatt oltogatta ott a népet. Olyanokat írt, hogy nem érti Scheff hogy tud ilyen bénákkal játszani, még a hp-jukat sem tudják lesebezni, stb. Vicces volt.
Azt írta akkor, hogy 1 évet kihagyott és karácsony előtt kezdett újra játszani:
2019.01.21.
[01:00:21.386] surdilovics: w00ha te még játszol a játékkal?
[01:00:49.381] w00ha: már igen
[01:00:54.724] w00ha: majdnem 1 évet kihagytam
[01:01:05.601] w00ha: karácsony előtt kezdtem újra
[01:01:48.180] surdilovics: a prohardver fórumon nem is olyan rég még azt írtad, hogy már nem igazán érdekel.
[01:02:25.170] surdilovics: ismét megjött a kedved, így van ez rendjén.
[01:03:26.941] w00ha: abbahagytam a pubg-t és maradt ez -
Necro Phil
csendes újonc
válasz
Enzolord #139794 üzenetére
Emlékeim szerint régebben sem volt ez másképp, én majdnem béta óta azt se tudom milyen lehet top tiernek lenni
(Jó, X-est leszámítva, de az drága, meg annyi ágat húzni kéne), meg értelmes csapattal menni, ahol ha nem a stat huszárok álldogálnak fél meccset mert oltogatják egymást, akkor idióta, vezetni SEM tudó siemka meg ccpturkey-k vannak..lehet ezért szünetelmtem vagy 3 évet
-
HellGreg
őstag
válasz
Enzolord #125627 üzenetére
Én vettem tavaly egy használt Thinkpad T430-at, olyat amiben van egy NVS 5400M. Low settings + 8xAA 60fps, medium mondjuk már csak 25fps körül, de asztali konfig mellé nekem nagyon jól jön ha utazunk valahova és este unatkozom
Persze egy Alienware-en jobban muzsikál gondolom -
emre
veterán
válasz
Enzolord #122566 üzenetére
Megmagyarázom hogy lehetséges.
Más:
Csak engem kényeztet a WG ezekkel a random összeomlásokkal?
Eddig semmi problémám nem volt, de ettől a peccstől tele van a hócipőm.(#122575) kchryss
Tökéletesen egyetértek. Ezekkel a mókolásokkal adtak a szarnak egy pofont.
-
kchryss
veterán
válasz
Enzolord #122572 üzenetére
Szerintem igen. Nem ritka a ledumált cw. De ha megnézed diegho-nak 3000, scheffnek 3400, quickybaby-nek 3200, circonnak 3500. Baromi nagy mákkal el tudok képzelni 4k-t, de ilyen 5-6k xp csak úgy jöhet ki ha bug miatt rosszul számolt valamikor a wot rendszere vagy meg volt rendezve.
-
nyunyu
félisten
válasz
Enzolord #122319 üzenetére
Érdekes, nekem simán megjelent a maraton, mielőtt mentem egy kört.
Viszont fent középen bal oldali zászlóra kattintva csak az éppen kiválasztott tankkal elérhető küldik látszanak csak, egérrel le kell görgetni az aljára a többihez.
Találat irányjelző, menet közben felugró ennyit spotolt/pattintott üzenetek tetszenek, így egy-két moddal kevesebb kell.
Remélem XVMbe lassan bekerül a bekapott lövések listája is, és akkor nem fog kelleni a damagepanel. -
humilislupus
tag
válasz
Enzolord #121518 üzenetére
Feltünöen magas arány ...én amig a szotárban meg nem néztem ,addig azt hittem az a férfi genitália egy szinonimája vagy egy része annak....ilyesmi... amikor megláttam a szotárban a valodi jelentését ugy éreztem én is ilyen szofisztikált akarok lenni.....egyszer mondtam is egy csapattársnak aki belelött a motorházamba hogy: TE Sükebóka!!!
-
humilislupus
tag
válasz
Enzolord #121513 üzenetére
Pont ez egy kicsit szürreális ....virtuális térben soha nem tapasztaltam ilyesmit ...hogy durvaság helyett szimplán zöldfülünek titulálni a másikat....az interneten bárhol-máshol ez az arány a legjobb esetben forditott...nehéz elkápzelnem hogy a wot közössége ennyivel kulturáltabb az átlagnál....
-
fradi81
veterán
válasz
Enzolord #121141 üzenetére
OI-val nem játszanék, ellenfélnek viszont most megszerettem
-
jozefgucci1
addikt
-
galervin93
addikt
válasz
Enzolord #120965 üzenetére
500+-os keresztlövés pixelnyi célra, ha néha beadja, megy a csíterezés. :-D Vagy a másik, T95 hátsójába közvetlen közelről 1000+... Csak nem szabad hozzásimulni az ellenhez, mert a nagy pukkanásban mi is elszállhatunk. :-D (Fájó tapasztalat még amikor csak ismerkedtem a géppel, Jgpz E100 hátsója, aztán én is elszálltam...)
Szerk.: most a Blldogban ülnek a legények, de a továbbra sem fekszik, vissza is teszem valamikor a csajokat, mert hiányzik a durrogtatás.:-) -
lacibacsi
addikt
-
rlazol
veterán
válasz
Enzolord #119442 üzenetére
szuper. az 5x szorzóval nem tűnik lehetetlennek. ha jól emléxem 22 olyan tankom van, ami megfelel a célnak, ha mindet leszorzózom az kb 50 meccs (sok tomatos hétvégi csapatok). Ebből 22 győztes, amiből 17ben vagyok a top 10ben mondjuk 4k xp/db (nem vagyok jó formában) az önmagában 68k, a 28 vesztes meccsen 400as xpvel és 22 top 10el számolva 8.8k, vagyis elvileg összejöhet, ha mindhárom nap tudok 50*5'= cc 4 órát játszani.
A 3*50= 150 meccsen a 350es dmg átlagot csak elérem az 50ezerhezmár csak az a kérdés, tudok-e majd péntek-szombat-vasárnap is leülni a WOT elé
kéne, mert lesz még egy hét, amiben csak a hétvége játszik majd és gyanítom, az nehezebb lesz 5szörözés nélkül.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Enzolord #119420 üzenetére
Sokan vártak rá, sokaknak dobbanhat meg most a szíve és még többen fognak a fejükhöz kapni az árát látván...
-
jozefgucci1
addikt
-
nyunyu
félisten
válasz
Enzolord #117123 üzenetére
Maradt még egyáltalán használható TD ág?
Csigazabálók már a nerf előtt sem voltak a kedvenceim, szidtam őket eleget az ARL V39-től kezdve.
Hóeke a másik, ami feleslegesen foglalja a helyet a garázsban, nem tudom, mit csináljak a 3+ skilles legénységével, talán vegyem vissza a 704-et?
Másik ágat a 101 után adtam fel.Lassan befejezem a Conwayt, de nem igazán érzem, mire használható a hátsó bokorban kempelésen kívül, mivel se látótávolsága, se sebessége, se páncélzata, se csőlehajlása nincsen, de legalább a méter magas tornyát bárhonnan átlövik, elég, ha csak félig lóg ki a domb mögül. (amikor még nem tud visszalőni.)
Dombos terepen nagyon meg kell nézni, hogy nem nézted-e el a kedvenc helyedet fél centivel.
Na meg ugye főleg BT10-11-be kerül, aztán mindig nekem kell vele spotolni a mögöttem jövő E100-aknak...Atombunker másik brit ágat valahol T7 környékén adtam fel.
Kb. addig játszhatóak amíg nincs arty a pályán, de az utolsó pár hétben átlagosan 2.8 arty/oldal volt a jellemző...Halálcsillag már rég meglehetne, mivel 2.5 éve vettem egy JTt leárazva, ami azóta is várja a Ferdi legénységét, de nem akartam szívni egy lassabban vánszorgó+forduló TDvel. (Azóta kapott egy mozgás buffot a JT, így talán már nem nagyobb szívás vele menni, mint a Ferdivel)
Röhm-Borschig készen van, megvehetném a WT4-et, de nem tudom, az hogy viszonyul a nemszeretem Conwayhez.
Papíron az sem sokkal gyorsabb, meg ugyanúgy nincs páncélja, meg a szögei is limitáltak...Amerikai T110E4-et sem használtam a nerf óta, T95+E3 meg nem érdekel.
-
nyunyu
félisten
válasz
Enzolord #117116 üzenetére
Én neki fogok esni megint a francia TD ágnak, ha tényleg rárakják a 120MM-es ágyút 4 skulóval, 2mp-es töltéssel skulók közt, és 20mp-s full újratöltéssel.. tegnap toltam vele sandboxon, nagyon jó kis dög lett úgy..
Nerf előtt nem 4 skulója volt a nagy Fosnak?
Meg a következő lőszer betöltési idejét is sikerült úgy faragniuk, hogy mire egy tárból kiosztod a 3 lepattanót/mellét, addigra újratölt egy Obj 704, aztán az mínusz 1500HP-ba fáj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- OTP Bank topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hővezető paszták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged