- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Hővezető paszták
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterson79
őstag
válasz
munnergep #172447 üzenetére
Szerintem tartsd meg az E75-öt. Amikor Én jártam itt nagyon megkedveltem, szerintem is egyik legjobb heavy a játékban, végre olyan érzésem volt, hogy igazi tankban ülök, ami még használható is.
Az E-100 egy külön állatfaj. Könnyen beütik szemből a tornyát még sima AP-vel is, alsó lemezről nem is beszélve, de azt ugye könnyebb eldugni. Természetesen Őt is inkább arannyal köpik, mint majdnem mindegyik 10-es tankot. Ettől függetlenül mikor 700 HP-t leszedsz Te is az ellenfélről és aztán mosolyogva elfordítod a tornyot és jönnek a pattanós lövések az azért kárpótol valamiért.
Én úgy vagyok vele, hogy néha előveszem, bár nem nagy a fun faktor vele, meg kell tanulni használni.Amikor Ranked volt csak ezzel tudtam menni, akkor nagyon jól adta, nekem bejött, persze többszörösen képzett legénységgel kell használni, mindenképp
-
-
-
-
Czmorek
aktív tag
válasz
munnergep #148052 üzenetére
Már írták, hogy gyengítenek rajta...
Wotinfo:
'ELC EVEN 90A kis franciára komoly javítások várnak. Az ágyúja megváltozik, a tár mérete lecsökken, de javul majd az újratöltési ideje, ahogy a lőszerek betöltési ideje is. Mindezek mellett az alfája sebzése is felül lesz majd vizsgálva.'
-
jano_77
nagyúr
válasz
munnergep #146579 üzenetére
mindhárom meg van a garázsban, de a T54 mod1 farmolásra semmiképpen NE!
Vagy STRV S1 vagy Lorr 40t!
Melyikhez lenne JÓ legénységed?
Lorr is nagyon jól hoz, de nyílván nem annyira bolondbiztos mint az S1. Nagyon megbosszulja a hibákat, hiszen minimális páncélja van. Viszont ha okosan használja az ember, akkor szépen lehet vele sebezni és hozza a kreditet is. Az S1 viszont a bokorban kempelős játékstílusával kicsit unalmasabb ugyan, de biztonságosabb játékot képvisel és nagy puszikat lehet kiosztani.
Kérdés, hogy melyik stílus fekszik jobban számodra: kempelős TD vagy mozgékony med? -
IMIIKE1998
őstag
válasz
munnergep #142818 üzenetére
De gondolom full golddal+prémiummal.
Ha van prémiumod és/vagy 7-8-as prém farmtankod, akkor megengedheted, hogy goldot spammelj, mert még tudod "termelni" a kieső kreditet. Nekem és sok másnak T5-T6-os tankokkal jóval nehezebb ugyanez. Persze no offense, ritka, aki kék létére legalább a löveget nem free-ből pakolja fel.
ddt500hu: Valaki a 8-as prémet sem azért veszi, hogy kreditet termeljen, hanem hogy "szórakozzon" a full gold ammo spammeléssel, mert ha van prémium fiókja és T8 prémje nem fog mínuszt menni, így még könnyebb a jó átlagot hozni, szóval ez sem teljesen mérvadó. Amúgy nem vagyok olyan jó, mint Te, de zöld megvagyok, és nekem is van tapasztalatom, nyilván nem annyi mint neked. -
joergie
őstag
válasz
munnergep #45575 üzenetére
[link]
Wotwiki segít, de ami mégtöbbet segít, az egy minimap mod(pl locastan), ami konkrétan jelzi neked, hogy mekkora az a shooting range. bekapcsolod mellé, hogy jelezze a tankok utolsó pozícióját, és minden esélyed megvan, hogy kiossz egy rakás dmg-et. az fv304 ugyanezzel az ágyúval operál, csak mocskosul gyors, valamivel gyorsabban tölt, és gyorsabban céloz. nagyon kell érezni meddig mehetsz, és folyamatosan kell csekkolni a minimapot, de ha egy track megvan, és nem 100% a legénysége(tier4-5ben előfordul, akkor ha az első találat track volt, és utána nincs spot rajta, lehet ugyanoda lőni, valszeg ki tudod szedni.shooting range ugye függ a domborzattól is, szóval nem ajánlott a pálya legalacsonyabb pontját keresni.
-
DaveNo1
veterán
válasz
munnergep #44965 üzenetére
Tényleg durva, Chi-tomat ma 7-es szintű meccsen a 7-es szintű tankok is arannyal lőtték, pedig ez a kis japán tank mindennek nevezhető, csak nem egy átüthetetlen tankszörnyetegnek...arról már nem is beszélek, hogy 10-es szinten lassan a TD-k fele is arannyal lődöz, mert úgy látszik valakiknek nem elég a 300 körüli alap átütés...
-
diegho
nagyúr
válasz
munnergep #44732 üzenetére
Arra számítottam amúgy, hogy a T25/2 megölése után vége lesz, ott már azt mondtam, hogy oké ez jó duplának. Az olyan 2500xp lett volna duplázva, tehát egy átlagos kör. Nem számítottam rá, hogy a T34-3 nem jön rám és megvárja, amíg tárazok, plusz rámegy az egyik medünk. Igaz hozzáteszem a T25/2-t nem oda helyeztem el az elején, csak a 13 75-re és a T34-3-ra számítottam, hogy majd ők lesznek ott (és tőlünk legalább 1 med, de nem...), szerencsére jött a T25/2 fedezéknek
-
scyllarus
veterán
válasz
munnergep #43663 üzenetére
Valószínűleg. Az előbb nyomtam a Pantherral egy 18/18-as kört, 1600+ sebzéssel, rá is csodálkoztam, hol a mesterlövész medálom. Aztán leesett, hogy lecserélték, és a T-34-3-ba biztosan lőttem 2-őt közelebbről, és talán a Caern-be is ment 1-2, így nem kaptam semmit.
Igen, Bigworld 4 az új motor.
-
Remus389
veterán
válasz
munnergep #43665 üzenetére
próbáltam áttenni MP4-be a "total video converterrel", kellemes 350 mb(medium), illetve 450mb lett(high), de olyan minősíthetetlenül kockás lett a kép, pixelhalmaz (pedig beállítottam)
olyan kéne ami lecsökkenti 1-2 GB-ra, de minimális képminőségromlással, hogy pár óra alatt felmenjen
-
dfsz34
őstag
válasz
munnergep #40470 üzenetére
Az első kép gondolom dupla xp, bár nem egyértelmű, de a sebzett tankok között talán nincs is nyolcas, gondolom arra adna csak ilyen horror xp-t.
5k körüli maximális xp-t eddig csak orosz profiknál láttam, akik gondolom kiirtották az ellenséges csapatot de ők sem hellcaton csinálták, ha jól tudom, hanem pl is3.
A hellcat-al azért is nehéz, mert elég kevés lőszert vihet magával. Sokat nem lehet mellé lőni vagy lepattanóra.
Esetleg full arannyal mehetnél pár kört, ilyen sebzés mellett beleférne, meg vannak akciók is, hozzák a kreditet.
-
vhw
addikt
válasz
munnergep #40058 üzenetére
Hát e videó alapján nem tudom mi annyira várós ebben a játékban...
Percekig lődözni egymást (a piros felirat felé célozva fél erdőn keresztül) ~ nagyrészt eredménytelenül, majd hirtelen jön a felirat, hogy YOU WIN! (ha szerencsés vagy, de ha a broki másik végére állít a rendszer, akkor meg próbálkozhatsz újra másik tankkal)Tényleg erre vágynak a WoT RNG-től hajukat tépő illetők?
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
munnergep #38173 üzenetére
Szép alakítás volt.
Sokszor az a bajom ezzel a tankkal, hogy a sebességét nem helyváltoztatásra használom, hanem nekimegyek darálni, és annak hirtelen halál is lehet a vége. Főleg mivel kapásból nagyon össze-vissza hord az ágyúja. Bár mostanában próbálom visszafogni magam.Más.
A következő csata nagyon jól mutatja, hogyan tud egy fél csapat egyvalamire koncentrálni és gyalázatosan elpusztulni. Szegények hirtelen azt sem tudták hol vannak, próbáltak menekülni de már késő volt. -
-
válasz
munnergep #35250 üzenetére
Az egyetlen apró bibi, hogy ez nem a háború hanem egy játék!
Ha annyira oda vagy a valós szitukért akkor nem tudom mit szólnál mikor meglőnék a tankodat neked meg leszakadna az egyik lábad a monitor előtt. Ebből a szempontból pont ugyanannyira nem reális a játék mint amennyire a csapatelosztásban is kellene..... -
olcsii
aktív tag
-
H@lede
tag
válasz
munnergep #30038 üzenetére
Szép kör! Remélem lesz még vele sok hasonló meneted!
Nekem sajnos nem jött be valahogy nem bírtam elviselni amikor nyertes csatákat azért buktam mert csak 13-mal döcögtem. Egyszerűen kiégtem attól a tanktól persze nem azt mondom hogy szar csak szerintem nem jó. Ellenben az E3 mintha 1 bmw-ből átülnél egy ferrariba, engem jobb érzéssel töltöttel amikor nem azt kellett néznem hogy a csapatom hogy veszti el a meccset és talán védekezésből valamit még tudok alkotni hanem E3-mal kellően kiveszem a részem az adott játék alakulásából. -
Atlantis
veterán
válasz
munnergep #30038 üzenetére
Elismerésem. Nekem egyenlőre a hajam hullik a T95-től...előjött a szokásos érzés, hogy ha ellene vagyok, kemény dió, de ha benne ülök, mindenki átlövi.
Tegnap dörzsöltem a markom, Himmelsdorfra kerültem vele, mondom, végre egy jó kis pálya...0 sebzéssel zártam, úgy szétlőttek szemből kb. fél perc alatt, hogy a végén gratuláltam az ellenfélnek...nemtudom, arannyal lőttek-e, de minden betalált és sebzett. Lövést se bírtam leadni...
Bár azért a T28-nál még így is sokkal jobb, azt a végén már nem szerettem annyira.
-
nyunyu
félisten
válasz
munnergep #30034 üzenetére
Mikor top of the tree volt az E4, akkor akartam kihuzni a T30-at a T28-akrol hozott 120mm-mel.
Nem jott ossze, 3 nap alatt sikerult valami 20k XPt osszeharacsolni, aztan elegem lett, es freebol felugrott a 155mm.
Egybol megduplazodott a koronkenti XP.Kilences TD sokkal tobb tizes heavyt kap az arcaba, mint a nyolcasok, igy mar nagyon kene celozni a 248 pennel, de az az agyu nem tul pontos, ha 400+ meterre losz vele.
155mm sem lesz pontosabb, de annak joval nagyobb penje van.
Jellemzoen csak akkor pattan, ha a tankok legvastagabb reszet talalod el, es/vagy hulye szogben. -
Enzolord
addikt
válasz
munnergep #30034 üzenetére
1: Mióta buffolták az XP szerzést a TD-knél, hamar összejön az a 66k.. Bár való igaz, jobb a nagy durunggal..
704re a helyedben nem szórnám el a freet.. Nem rossz tank az, nekem egyik kedvencem volt tier 9ben...
A másik mondjuk pont a T95..Tehát, hogy próbáljak válaszolni is a kérdésre, freeből az ágyú, aztán told egy kicsit a T95-öt, és pihentesd az Obj-et.. Azután, később előveszed, ha már elmúlt az ellenszenv..
-
-
bullseye
addikt
válasz
munnergep #29565 üzenetére
Azért a pókmajom túlzás...
De valóban diegho-t sokkal jobban elfogadnák, ha naponta 2-3 alkalommal rinyálna a rossz csapatok, meg a hülye MM miatt.
@arpeen2
Így van, jogod van t5 tankokkal feltölteni a csapatot, ha mindenki egyetért vele, hogy jó móka lesz. Egyébként érdemes nem csak t8, de kifejezetten adott t8 tankokkal menni itt is, t8 században is. AZ élet néha igazán igazságtalan. -
Jolet
őstag
válasz
munnergep #29565 üzenetére
szerény véleményem szerint diegho oktató videóinak elvesztése az egyik legnagyobb kár, ami a magyar WOT-os közösséget érte az elmúlt időszakban
én személyszerint tőle tanultam a legtöbbet és sokat köszönhetek neki ismeretlenül isszerintem mindenki először magában keresse a hibát és talán sokkal elnézőbb lesz másokkal szemben is
-
Angel1981
veterán
válasz
munnergep #26580 üzenetére
"Azért rinyálnak sokan, mert a befektetett "munka" nem térül meg. Ennyi."
+1
Az ember ha videojátékkal játszik (ami a TV nézéstől eltérően nem passzív, hanem aktív kikapcsolódás) akkor nem csak simán "szórakozni", de "teljesíteni" is akar, és igenis ha zsinórban bukik 8-10 csatát, akkor szerintem teljesen természetes, hogy ideges lesz, mert úgy érzi, hogy nem tud teljesíteni.
Egyébként ezen szerintem sokat segítenie, ha a jutalmazási rendszer kizárólag az egyéni teljesítményt értékelné, nem venné figyelembe, hogy győzöl, vagy vesztesz.
Így egyrészt a jelenleg 500-as WN6 körüli játékosok is jobban lennének motiválva - vagy egyszerűen nem jutnának el magas szintekre, másrészt a jó játékosok sem anyáznának annyit egy vesztés miatt.
(Hiszen ők jól szerepeltek, és megfelelően jutalmazva is lettek, és nem azt látják, hogy a győztes ellenfél alsó-középmezőnye is jobban járt náluk (több XP), akik pedig fele annyit sebeztek / öltek stb.) -
uniqm1
tag
válasz
munnergep #26520 üzenetére
Tegnap nekem kb. 30-35 csatából 6 vagy 7 győzelem volt. Na ez az igazi szopóroller... Ráadásul tökmindegy, hogy mivel mentem, majdnem mindegyik járgánnyal az volt a menetrend, hogy hiába voltam topsebző / top killer, vereség lett a vége. Amikor meg sikerült végre leduplázni, az kb olyan körben volt, hogy szinte jobban tettem volna, ha ki sem állok a garázsból... És ez az utóbbi időben nálam is rendszeres.
Mikorra várható a 8.9.? -
Enzolord
addikt
válasz
munnergep #26222 üzenetére
Hát, elvileg, ha nincs bekapcsolva a videó, vagy nem csináltál print screent, akkor nem hiszem, hogy megvan..
Anno felhőbörödtem, mert nekem nem adta meg a 6000 dmg-re, ekkor linkelte Emre, hogy neki mire adta meg, onnan tudom...):
Te nem linkelted, ezért nem tudtam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen NAS-t vegyek?
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged