-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
válasz
dfsz34 #83705 üzenetére
1500 azért simán összejöhet. T5-ös light megy T8-ig nem? Ott azért simán összejöhet...
Én Luchs-szal tervezem az uccsó lightos küldit is megcsinálni. 5k spot asszem. Bevitetem magam T10-be azt helló. Tegnapelőtt volt egy nem is olyan rossz köröm. T10-be vitettem magam. 4-5 arty oldalanként, Lakeville, Ellennél 2 E100, meg egy Maus. Beszaladtam középre, bokorba beálltam, periszkóppal 450m-re látok el. Fel is villant a Maus meg a 2 E100. Maust kiszedték, meg E100-ak fele fele hp-ja is kb lerepült. Nem lehetetlen ez. -
jr1994
addikt
válasz
dfsz34 #83694 üzenetére
Ugye-ugye?
Páran itt már hetek (lassan hónapok) óta használjuk ezt az autoaim modot, hihetetlenül hasznos. Azon kevés mod közé tartozik ami nélkül nekem már kényelmetlen lenne a játék (ilyenek a zoom modok, térkép jelölések is például).
Nem egyszer volt Bat Chattel is olyan szituáció hogy max fél másodperc van lőni, az ellenfél felspottolása után, a mod nélkül ilyen hirtelen becélozni az ellenfelet baromi nehéz lenne pl Airfielden a középre berohanó lightok, medek esetén, amikor egyszerre érünk oda a két oldalról megállni nincs idő de menetből jobb klikk-bal klikk és egy sebzésem máris van. Vagy ha hirtelen szembejön egy másik gyors, papír tank pl egy utcasarkon, meg persze forgolódós közelharcnál, nagyon hasznos. -
Emu
őstag
válasz
dfsz34 #83694 üzenetére
Ez az autoaim nekem negatívan befolyásolná a játékélményemet, most akkor én játszom, vagy a gép?
Más: női legénység miatt lehet nekiugranék az artis küldiknek. Jelenleg egy arty-m sincs, de van egy KV2-m amivel el lehet indulni az orosz ág közepétől. Érdemes? Vagy inkább indítsak valamit teljesen elölről?
-
h1mpi
félisten
válasz
dfsz34 #83683 üzenetére
Az 105le-vel meg Himmelsdorf alsó utca közepe, ahol van a teherautó meg a sorompó, onnan a halál utca eleje+a domb teteje
szoktak szeretni. Ennek a kis t5 artynak 2300-as a dpm-je, ami durva szerintem.
Angol és USA arty lehet, mert oda tudok átképezni legénységet a megunt medekből. (Matilda és ShJumbo).
Nekem, ami még fontos az a magas szög, hogy be tudjak lőni mindenhova. A dmg másodlagos tényező, mert a wn8-at úgyis az adott tankhoz igazítja. -
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
dfsz34 #83571 üzenetére
Szerintem erősen pályafüggő, hogy melyik felszerelés az előnyösebb medre, a venti(+BIA) vagy az optika. Városi pályán az előbbi, nyílt terepen az utóbbi. Csak hát nem lehet előre tudni, milyen mapra tesz be. Én is az optika híve vagyok egyébként, de (sajnos) egyre kevesebb olyan map van, amin jól ki lehet használni a 450+ méteres látótávot.
-
KaLeun
senior tag
válasz
dfsz34 #83556 üzenetére
Nem tudom, hogy mi az elhibázott üzleti stratégia, de az biztos, hogy nem a mi számlánkon csücsül az a pár milliárd €. Egyébként a 2. teszten ki lehet majd próbálni az új prém tankokat (burzsoá vezetők figyelem!).
A pontosság nerf meg szerintem, pont az elharapódzott arany használat miatt van. Ott hibáztak, hogy korlátlanul engedték használni, vagy a tankok valós lőszer javadalmazásában (pl. a múltkori videóban mondta a T-34-85 parancsnok, hogy kaptak 8 APCR-t amit a háború vége felé megemeltek 10-re) vagy a tier és az ágyú függvényében kellett volna meghatározni.
-
Lunky88
tag
válasz
dfsz34 #83571 üzenetére
Köszönöm a tartalmas választ, sokat segítettél.
Az a baj hogy egyelőre én sem tudom eldönteni melyik játékstílus fekszik jobban vele. Pályafüggő, van hogy sniperkedek, de bizonyos pályákon jobban szeretek akár mozgás közben is lövöldözni. Egyébként úgy vettem észre hogy gyakran felspotolnak lövés után szóval biztos túl közel vagyok az enemyhez.
Akkor azt javaslod hogy csak a parancsnoktól vegyem el a kamot és helyzetfelismerést tegyek a helyére? Vagy inkább kukázzam mindenkinél a kamo skillt?
-
rlazol
veterán
válasz
dfsz34 #83527 üzenetére
amikor egy sort befejezel és megkapod az új leánysági tankot, milyen járművekre képezheted ki?
azt a választást azonnal meg kell ejteni vagy eltolható későbbre?
az IS-7 vonalat szeretném beindítani, arra gondoltam, KV1S-ig megoldom, és abba raknám a csajokat a létszám miatt. Ennek a tanknak már a garázsomban kell lennie amikor az első sort befejezem? -
csaba17
senior tag
válasz
dfsz34 #83462 üzenetére
tegnap én is láttam egy érdekes dolgot: 6os fv arty, lila gémer, vmi kisebb, asszem 5ös medünket úgy szedte ki hogy a lövedék nem is találta el. pont rajta álltam mert kilőttek és láttam hogy szedte ki, a lövedék full elszállt mellette de kiszedte, nem splashből! egyszerűen a lőszer, ahogy mi láttuk nem találta el, a szerver szerint igen.
lehet sok ilyen van, nemtom mert ha meghalok megyek egyből csatába, nem szeretem nézni a kis tomatokat hogyan nem csinálnak semmit sem...én a sebezz 2 tankot spalshbőlt t92vel, golddal csináltam meg, úgy van szegénynek szolid 11,6m köre, pont volt is 2 tank amik nem bújtak ki egymás seggéből
-
sequator
senior tag
válasz
dfsz34 #83465 üzenetére
Kösz a replayt. Nekem az autoaim bekapcsolása nem szokott sikerülni még lighttal sem, pedig ott nagyon kéne, mikor táncolok 1-2 másik scouttal.
Kattingatok rá mint az eszement, de mindig elhibázom a célzóval. Valahogy nem áll rá a kezem, meg jobban szeretek saját kezűleg célozni.
Egyébként a kiszámítható pályán állandó sebességgel mozgó scoutot több-kevesebb gyakorlás után simán ki lehet lőni artyval. Rá lehet érezni, illetve segítenek a lövedék útját, repülési idejét kijelző modok. Én érzésre szoktam elé lőni, ismerem már annyira a járműveket, hogy nem kell stopper hozzá.sautia
-
sequator
senior tag
válasz
dfsz34 #83462 üzenetére
Ezt az artyval autoaimet nem értem.
Ahhoz, hogy bekapcsoljam, elég jól rá kell húzni a célkeresztet a célra. Ha már ott vagyok, akkor meg már lőhetek is ha be van töltve. Ha meg nincs töltve, akkor a következő pillanatban már végem.Tennél fel replayt arról a 3 TDmód+autoaimes killről?
Előre is köszi.
sautia
-
sith7
félisten
válasz
dfsz34 #83434 üzenetére
aki kitalálta a rammolást nehéz tankkal
na az megint finom volt, én is küzdöttem vele rendesen... nekem úgy sikerült Conqueror - ral, hogy az ellen E100 - a, nem engedte vissza maga mögé az M41 Bulldog - ot, a 110 Hp - jával, és így az E100 oldalán kentem szét szegényt
Ennek annyira megörültem, hogy nem vettem észre, hogy közbe letelt a reload, és majdnem elfelejtettem belelőni az E100 - ba
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
dfsz34 #83416 üzenetére
A bázisfoglalás nekem nagyon könnyen ment, mert volt két tapasztalt jófej csapattárs! Végére 3an maradtunk, beálltam bulldoggal a IX. jagdtiger fenekébe, Is-7 el rám tolatott a másik, oldalt pedig ház volt. 1 ellenség marad, beírtam, hogy cap pls, és nem lőtték ki az uccsó 400hp-s nehéz tankot! Így a másodlagost is megkaptam mert nem kaptam találatot, igaz meg se mozdultam
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
dfsz34 #83384 üzenetére
Hibás bizony. Spot DMG kell 2-be, nem elég neki a derítés...
BTW passzív spot-tal hol/hogy/mivel lehet összeszedni az elvárt sebzést/killeket úgy, hogy ne vegyenek észre? Főleg úgy, hogy sok pályát TD-mentesítettek, tehát mindenütt fedezék, stb és ott vannak az aktív spotterek is...
-
szbalogh
addikt
-
jr1994
addikt
válasz
dfsz34 #82922 üzenetére
Jajj nehogy már az a pen ne legyen elég egy lájtra
xAttilax: 59-16 táras ágyú 80 pen na az már valami, kb 50 körön át utáltam utána egyszer csak élvezet lett vele a játék. Mondjuk hozzá tartozik hogy addig a sima ágyúval használtam, na az borzalom. Két kiválóság jelnél adtam el mert kellett a pénz a 7-es wz-re akcióban. Az 59-16 hihetetlen jó és még buffolják. Az átütése tökéletes kb minden light és arty ellen, meg a papír medek megkerülésére (pl japánok, angolok). 400 hp alatti tank nincs biztonságban tőle, pillanatok alatt kitáraz. -
edari
őstag
válasz
dfsz34 #82905 üzenetére
Új light okkal nem játszottam. Viszont a t21-ből csak annyi maradt meg, hogy ahányszor játszottam vele, egyfolytában vigyorogtam mint a tejbetök, és visítottam néha a röhögéstől, mert még a nagy tieres tankokat is szívattam vele mint állat. erre különösen emlékszem: oldalról is3-at motornál meglőttem, kigyulladt. Eloltotta. majd kövi lövésnél megint lángra kapott. És nem csak ezaz egy ilyen eset volt. T71 ugyanez a felállás. Lehet hogy az op jelző túlzás, de igenis egy nagyon jó tank. Még az orosz med ágat se élvezem annyira, mint azt az ágat.
Más:
Heavy utolsó küldi: 8k. Na kössz. Nagy tieres tank nélkül hogy a manóba csináljam meg? Is8-at vagy e75-t tudnék venni (ha lenne rá pénz), de azokkal igen nehéz lenne a dolog. -
emre
veterán
válasz
dfsz34 #82887 üzenetére
Arra nekem is ráment pár csatám, de végül is egész jól sikerült teljesítenem a küldetést.
A végén ketten maradtunk az 50-120-al, az ellenfélnél meg egy low hp-s wte és az O268-as. A 268 elment foglalni, a wte meg utána fedezni (ezt akkor még nem tudtam). Az amx vissza ment és resetelte, de azt meg 268 végül kilőtte. Én először arra gondoltam a wte rám vár ezért kicsit keresgéltem, de aztán láttam hogy ezzel nincs értelme kergetőzni, mert nem állt be védekezni nekiálltam foglalni. A wte az utolsó másodpercben visszaért de sikerült kiszednem.
(#82892) Stunts666
Én úgy tanultam a papír gépekre első az álca, pláne amíg nincs kifejlesztve a motor, lánctalp.
(#82893) Stauffenberg
A lövegpáncél elég durva és nem rossz a látótáv sem. Ne akarj rohangálni, flankelni. Keress hulldown poziciót és tornyozz. A T20 tornya ehhez gyenge volt, de ezzel kötelező.
-
-
bluyoo
nagyúr
válasz
dfsz34 #82789 üzenetére
Na azzal a feladattal nem lesz gondom, a Tiger II-vel, és az E 75-el szerintem vagy három napja nem voltam a saját osztályukban. Bár a kilövéssel lehet gondok.
Hát én is bízom benne, hogy nem ez lesz az összes küldetésnél.
Ok hogy nem vagyok pro, de több mint 70 csata kellett hogy sikerüljön ... Előre félek a továbbiaktól.
Mondljuk párszor le is nyúlták a lesebzett ellenfelet, ahogy az az utóbbi hetekben megszokottá vált.(#82790) jano_77
Gratula a teljesítményhez! -
mcwolf79
veterán
válasz
dfsz34 #82698 üzenetére
Én pár napja Karelia-n buktattam el egy csatát majd 20000 csatával a hátam mögött.
Támadtunk, én Bc-tel voltam. Bementem középre a feljáróhoz csipkedni és spottolni. Elég sok Td-nk volt, amelyek a szemben lévő hegyen dekkoltak. párat
Szépen felmorzsoltuk a védelmet, meg a bal oldalon volt pár bujkáló védő. Végére egy legyengült Amx50b maradt, amely a bal oldali sziklák mögött bujkált. Én egy Is-3-mal elkezdtünk foglalni. Nyertünk is volna, csak én kimentem a körből, hogy megöljem az Amx-et. sajnos nem vettem észre, hogy már kevesebb mint egy perc van, mert a Fraps fps számlálója betakarta az időmérőt. Lejárt az idő és buktuk. Ha maradok foglalni simán megvan a meccs. Duplázó kör is volt, képzeletben vertem a fejem a falba, hogy lehettem ilyen marha.
Ez van, bár mentségemre legyen mondva hogy éjszaka melóztam, nem voltam 100%-on. Szóval egy unicum játékos is hibázhat és hozhat rossz döntéseket.
Bár a te csapattársad a leírtak alapján tényleg nem volt képben, vagy lehet részeg volt. -
jr1994
addikt
válasz
dfsz34 #82697 üzenetére
A nyerd is meg a csatát feltétellel érzem sok mérgelődés lesz később...
Megvettük a MAUS-t, tesóm ment vele hármat. A harmadik csatában sikerült megcsinálni a HT7 küldit, vagyis hogy foglalj be. Ketten maradtak ő meg T-34-2 az ellenség bázisánál az ellen BC arty meg a mienknél. Foglalt a kis med, nekünk meg eszünkbe jutott hogy talán meglehet a küldi úgyhogy elkezdett vágtatni a cap kör felé... South Coaston az emelkedőn. 3 (!) foglalópont lett meg, és ezzel a küldetés kitüntetéssel teljesítve!
-
dfsz34
őstag
válasz
dfsz34 #82697 üzenetére
Na mondom letolok egy utolsó csatát, erre nem beleszaladok a WoT egyik legnagyobb hülyéjébe. Támadunk sand riveren, ő T-150-ben ül, végig hátul sniperkedik. Az idő vészesen fogy, odaszaladok foglalni. Jön a T150 is, mondom sima liba. A T-150 ahogy jött ugyanazzal a lendülettel tovább is ment, 50-55 másodperc volt hátra, 1:05 foglalási idő nekem egyedül, két ellenséges arty még életben, abból az egyiket csak sejteni lehetett, hogy hol van, de még ha tudja is pozícióját, az artyk ilyenkor menekülnek és csak bitang gyors tanknak van esélye levadászni őket 50 sec alatt. Ha egy bulldogban ment volna, nem szólnék semmit, annak komoly esélye van, bár ha bukjuk a csatát, akkor is hülye lett volna, de így már nincs rá szó, mert a hülye az hízelgés neki.
Ráírtam a csata után, hogyan lehetett ekkora phasz? Azt mondja, meg kell ölni minden ellenséget és különben is nyertünk.
Mi van? Írni fogok a supportnak, hogyan lehetséges, hogy a csapattársam nyert én meg vesztettem ugyanabban a csatában
[link] 42e
csatája van, combat officer egy klánban ÉS nem ismeri az alapvető játékmódokat. Ez egyszerűen hihetetlen, hogy valaki ennyire ellenálljon a tudásnak. Azt megértem, ha valaki lassan tanul, komolyan, de hogy 42e csata alatt nem sikerült elrendeznie az agyában, hogy egy támadó módban ha lejár az idő, akkor a támadók vesztenek. Komolyan érdekelne az is, hogy miért hiszi, hogy nyertünk, amikor vesztettünk, mit néz ez?
-
Departed
őstag
válasz
dfsz34 #82605 üzenetére
Hát szerintem hamar elvetették hogy a 14 másodlagos küldetés/tankosztály kötelező legyen. Ahogy QB-ék mondták az eredménye "I loose my sanity" lenne sokak számára, az meg a WoT-nál nem céljuk. Mondjuk létező dolog de csak mellékhatás - RNG-nek, MM-nek, nem akarták tetézni
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
dfsz34 #82588 üzenetére
Teljesíted a küldetést. Bemész oda ahol látod, hogy mi van kész és mi nincs. Kikeresed a HT-15-öt vagy amelyik kész lett és ott lesz, hogy jutalom átvétele. Rámész és kiadja, hogy milyen nemzetiségű legyen, hogy melyik tankodba akarod és melyik szerepet töltse be az adott tankba. Nálam ugye USA, közepes tank, E8, parancsnok.
(#82589) Djuree: Bélával csináltam meg.
Elindultam előre aztán csak lőttek folyamatosan. Nem baj, hogy néger lett, sőt..
Van egy 4 fős könnyű tank legénységem ahol az összes ember gyapotszedő.
-
Tomi0703
addikt
válasz
dfsz34 #82436 üzenetére
Kicsit belekeveredtem... Ahhoz mondjuk a Stugot megkapjam 4 ág+ bónusz küldik kellenek?
Én abba a hitbe voltam, hogy ez választható. Tehát elkezdtem a medest és ha 15.-et megcsináltam akkor megkapom a Stugot.Szerk.: Ok, már világos. A kolléga által linkelt leírást elolvastam. Így azért nem lesz olyan egyszerű...
-
Chris0321
veterán
válasz
dfsz34 #82429 üzenetére
Azt nem írták, hogy garázshellyel együtt kapja-e az ember a tankot vagy nem?
Megtaláltam a választ a wotinfo-n. Részletes leírást adtak a missiokhoz.
-
dfsz34
őstag
válasz
dfsz34 #82429 üzenetére
Bocs, most néztem, hogy mégis kellenek a bónusz küldetések. A 15 alap küldetés teljesítése csak 4 tokent ad, a bónusz küldetés ad +1 tokent.
A tankhoz 20 token kell, azaz, ha valaki nem akarja mind az 5 ágat megcsinálni, csak 4-t, akkor kellenek a bónusz küldetések.
Az utolsó, 15. küldetésnél látható a jutalmak listájában ez.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
dfsz34 #82409 üzenetére
Ja, ahogy jr is írja a tankért csak az utolsó küldetéseken kell a bónusz, az előtte levő 14-en csak annak kell, aki fullosra akarja a kapcsolódó többfokozatú medálokat.
(#82417) sith7: Ahogy én látom, igen. Meg persze a tonnányi + pénz miatt. Kölön van az elsődleges és másodlagos küldetésekért járó jutalom, azokat külön-külön számolja is el. Nekem simán megadta az 50k-t, mikor modulsebzésem volt, de kilőttek, csak a másodlagosért járó +25k maradt ment. Ilyenkor annyit ír, hogy "Teljesítve" és lehetne menni a következőre, de a többfokozatú medál a Kitüntetéssel teljesített küldetéseket számolja. 15-ösével, de mind a 60-at/ géposztály.
-
-
LZs?!
aktív tag
válasz
dfsz34 #82296 üzenetére
@dfsz34
Gyerek, öreg, fogyatékos, nincs affinitása, bármi...
Ez van. A játékosállomány minőségén általában lehet vitatkozni, de egyéneket nem feltétlenül a te tiszted (vagy ad absurdum az enyém) megítélni...
Egyszer még talán T10-ben összefuttok.
#dealwithit
@Djuree
főleg hogy sokaknak nem az a lényeg itt hogy taktika, meg xp, meg t10 meg CW meg 'szomtudjami, hanem hogy tankban lehet ülni 'sztán lőni mindenre ami mozog, és ez nekik ugyanolyan jó szórakozás mint nekünk. főleg a fiatalabbaknak. én ezt megértem, tőlem elférnek, 2-3-at kilövök egymagam ha egyszerre jönnek is rám, annál jobb, több xp. ha meg velem vannak, akkor jön a kövi csata, majd ott megint az ellennél lesznek, megszoktam már őket.
felesleges és értelmetlen szidni az ilyeneket...Igen, ennyi.
Egyébként nálam is sokszor megbillen a psziché...és ezt ki is adom a chat-en...jelenleg is egy 24 órás ban ketyeg, ma este 8-ig...
De az ilyesmi mindig az adott szituációnak szól, és valahol az én szegénységi bizonyítványom...
Apropó: ígértek egy szívhez szóló megkeresést a klán vezetőm felé; mint DMECH guru, nem kaptad még meg?
DMECH Stronghold, btw?
-
LZs?!
aktív tag
válasz
dfsz34 #82265 üzenetére
@dfsz34
Honnan szedi elő a WG ezeket az agyhalottakat ilyen nagy számban? Kezdve azon, hogy ez az agyhalott [zozyk] (nem fórumtag? ha igen, akkor is egy iszonyat nagy idióta) elc-vel három tier8 tankot akart feltartani, ahelyett, hogy elkezdte volna a foglalást, hiába rimánkodtam neki. Akkor foglaltam én, de nem jött segíteni és kilőtték természetesen én meg nem tudtam egyedül befejezni a foglalást, buktuk a csatát, pedig viszonylag egyszerűen meglett volna.
Ha már belinkelted, gondolom meg is nézted a profiját.
"Mikulás" óta játszik, kemény 1,6k csatája van és össze-vissza próbálgat tankokat; a PM10 mellett az ELC a másik legtöbbet játszott tankja.
Egyelőre val'sz'eg azt sem tudja még, merre van előre...pláne, hogy mit kéne csinálnia LT-vel egy számára max. BT csatában.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
dfsz34 #81790 üzenetére
Sajnos nem tudom, hogy működik a lámpa, de azt gondolom jobb lenne ha nem lenne.
Csak egy plusz segítség a gyenge játékosoknak. A valóságban sem volt lámpa (II VH) a játékban meg megtanultuk vagy ráéreztünk, hogy müxik a láthatósági rendszer.
Most szinte minden tankomon van, ez az első parancsnoki képesség, és azokkal a tankokkal bénázok nagyokat amiken nincs.(#81791) KaLeun
Nem írtad, hogy F4-ben voltál, csak annyit hogy a városban nem volt senki a csapatodból. Ez esetben értelmetlen ott kempelni. Kempeltél, azaz paszívan és hasznos spot nélkül álldogáltál. Abból gondolom ezt, hogy leírásod szerint épp ezért lőtt meg a csapattársad.
Én nem csodálkoznék a vereségen, ha egymást lővítek értelmes együttműködés helyett, mert ha jól értettem te meg a saját artytokat lőtted ki, különösebb indok nélkül.
Szerintem semmi rendkívüli nem történt csak a sors úgy hozta, hogy hozzád hasonló játékstílusú emberekkel kerültél egy csapatba és ebből ez sült ki: kemp + csapatsebzés. -
rlazol
veterán
válasz
dfsz34 #81790 üzenetére
az esetről érdekes lenne egy videó.
tudtommal, ha a parancsnokot kilövik, a 6. érzék megszűnik.az utóbbit viszont én is többször tapasztaltam, vagyis, hogy a foglalásjelző késve reagálva le a a 3. játékos beállását, bugnak tűnik, értelmesen magyarázni legalábbis egyelőre nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MSI CYBORG 15 A13V
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged