-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
scyllarus #162383 üzenetére
Egyelőre nincs megoldás. Újratelepítettem az egészet így is ilyen az utolsó patch óta. Modok nélkül is csinálja, de csak a normál grafikán. A fejlesztettnél úgy látom megjegyzi. Wot fórumon panaszkodnak többen is, szóval nem egyedi a probléma, majd javítják gondolom. Addig is alt+enter és így gyorsabban tudsz teljes képernyőre váltani mint menüből.
-
lacibacsi
addikt
válasz
scyllarus #161819 üzenetére
Senkit sem kellene. Ja. De attól még engem kidob. És permanensen akkor, amikor kilépek a garázsba. Az animált háttér kivételével megjelenik minden elem (feliratok, menük, stb), de mielőtt megjelenne a háttérkép, kifagy. Hogy ennek mi az oka (kártya, memória, kiskutyafarka), azt nem tudom, de az biztos, hogy egy statikus garázskép nem lenne hátrányos ebből a szempontból...
(#161817) e-newsee :
-
törölt tag
válasz
scyllarus #161764 üzenetére
csak néha van csatába lépéskor/csatából kilépéskor pár másodperc fagyás, amúgy elég üzembiztos (SD kliens, normál grafika, HDD)
Ugyanez nálam is, csak fejlesztett kliensen, maximum beállításokkal. Még pár csata a kis ajándéktank, a félmillió pedig még reggel megérkezett.
Nekem nagyon tetszik az új grafika, sokkal jobban érzem magam a játékban. Jó ránézni, látványosak az effektek. Elégedett vagyok a fehérorosz fiúk-lányok munkájával. Ami van nyűg, idővel majd helyre pofozzák.
-
zodo
nagyúr
válasz
scyllarus #161688 üzenetére
Én is erre tudok gondolni csak nem értem.
Jó nyilván megéri mivel fix nyeremény van.
Első helyen egy Lengyel barát áll és kis tierben nyomja az említett módon. tegnapi napja
Mivel alap esetben kék játékos jó wr-el most két hétig ezt éli hogy top listás legyen. -
robogo81
senior tag
válasz
scyllarus #135864 üzenetére
Garázsba be,tankba be,csatába be,kitámasztod a w-t,nyélgázzal a csatába ,lösz(esetleg párat,de nem muszáj,drága a lőszer),hamar kilőnek,és utána újra ez,csak másik tankkal.ezt bármelyik tankosztállyal megcsinálva.
lacibacsi: beszer egy scriptet ami percenként benyomja a csata gomb helyét a kijelzőn,és ugyanakkor az automata menetet is.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
scyllarus #135756 üzenetére
Ilyen -már bocsánat- full kezdő szinten minek egyáltalán prém tank? Ott a KV-1, tökéletes gyakorolni és ingyen van. Ja és én csak azt mondtam, hogy már van 2 hatos meg most akar egy 5-ös prém tankot venni... Ennyiből simán kijönne egy 7-es. Ez alatt max. legénység húzására érdemes venni prémeket, farmolni a magasabb szintű sokkal jobb. De neki szerintem 5 k csatáig semmit sem kéne vennie.
-
ooloo
őstag
válasz
scyllarus #135525 üzenetére
Igen .... így végiggondolva tényleg nem kezdőknek való a TIGRIS . A taktikának , a jó helyezkedésnek ( itt is ) fontos szerepe van . A szemtől-szembe csatát most sem művelem . Bejön a meglepetésszerű , lesből odapörkölős stílus , ami egyre nehezebb a pontosan célzó lövegek miatt .
-
ooloo
őstag
válasz
scyllarus #135501 üzenetére
Igen , így van . Elölről kellően páncélozottak , és ha korhű lenne a fegyverzete , akkor kevés ellensége akadna .
Na ez az .... a térképek , a gyenge pontok , a jó elhelyezkedések , kiválasztani , hogy több célpont esetén kit lőjek ki elsőnek . És még sorolhatnám . Gondoltam , hogy egy jó kis árkád elemekkel tarkított könnyű szórakozást ígérő játékban veszek részt . Persze , hogy nem .
-
-
ooloo
őstag
válasz
scyllarus #135474 üzenetére
Szia ,
Jól látod ... pár napja kezdtem . Véleményed szerint érdemes egy V ös , vagy VI os szintű prémium tankot vásárolni ? Bevallom őszintén , hogy beszippantott az az érzés , amit a zömmel csak saját osztályomon belüli tankokkal vívott csata okozott . Vagy inkább vásárolt aranyból érdemes fejleszteni ?
Ha hülyeséget kérdezek , nézd el nekem .
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
scyllarus #135167 üzenetére
login.p1.worldoftanks.eu
login.p2.worldoftanks.euAmiket te pingelnél egyelőre nem tudom mi de keresem. Valoszinuleg a weboldaluk szolgáltatója mert az http://eu37retkeswg.wargaming.eu/ ugyanazt dobja mint a te linked.
Itt van a WG support PingPlotterről szóló bejegyzése. A 4.11.0 rendesen mukodik míg az ujabb errorozik (legalabbis nalam, valami .NET hianyzik neki), telepites utan ne frissitsuk hanem FREE-re valtsunk. letöltés
-
-
rlazol
veterán
válasz
scyllarus #133172 üzenetére
Mégis, melyik prém tank lett annyival jobb a többinél? Melyikben lesz Vér István legyőzhetetlen rambó? Mindegyiknek van előnye és hátránya. Mostanában a páncélozottságot részesítik előnyben, cserébe lomhák, sérülékenyek, és még így sem belőhetetlenek.
Vér István csak a haszonstőrűekkel szemben érezheti magát biztonságban vele.
Amúgy az egész japán HT vonal ilyen. -
Flash Gordon
senior tag
válasz
scyllarus #133166 üzenetére
Képesség alapú MM-től mindenki anyázna 1 nap után, persze a superunicumoknak kihívás lenne kb 1 hét erejéig...a tier 10 es ranked is, ha nem raknak bele folyamat eventet díjakkal kongani fog az ürességtől, mert jó esetben mindenki megrekedne a statjával, miközben a bokrokban recskázva várná a spottot, a win rate rövid idő alatt konvergálna az 50% hoz a jelenlegi 60% felettieknél, stb.
#133167) Zolee11
Mert a wg nem máltai szeretet szolgálat, hanem üzlet ami profitot kell hogy termeljen....
-
ballington
addikt
válasz
scyllarus #93937 üzenetére
Intelhez alaplapot is kellene cserélnem, az szerintem nem játszik. Amúgy azért játszható, 1920x1080-ban 30-40 fps körül mozog, de jó lenne, ha kicsit több is lenne. A grafikán már nem akarok csökkenteni.
szerk: látom közben írtatok már, esetleg mégis lehet megfontolandó. Ha ez így van, igen csak bele kell ásnom magam az intel vonalra, mert nagyon nem vágom, milyen alaplap + foglalalat + proci.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
scyllarus #93771 üzenetére
Sokak remélik , hogy az AW jó lesz . Személy szerint nem azért , hogy a WG-nek rossz legyen és Serb bácsi pénztárcája megérezze , sokkal inkább , hogy végre egy Konkurencia legyen . Ha a Wot elveszíti az egyeduralkodását azzal , hogy egy versenyképes ellenfelet kap azzal talán motiváltabb lesz és végre valós tartalmat kapunk majd .
Amúgy azon csodálkozom , hogy a WG még nem jutott el odáig , hogy a nagyobb kiadókhoz hasonlóan DLC formában dobjon be egy nagyobb újítást
-
jano_77
nagyúr
válasz
scyllarus #92101 üzenetére
(#92039) Dobi 562: azért előfordulnak nálunk is
WG-sek is próbálgatják az új prém tankokat - itt épp egy IS-2 próbálgat a delikvens #92039) Dobi 562
azt hiszem, mára hanyagolom a 2. accot, mert nem hagy nyerni a WG.
pedig nem mentem rossz csatákat, de hát így nem lesz meg a gold, ha holnap estig tolom akkor sem.
-
-
-
Angel1981
veterán
válasz
scyllarus #89383 üzenetére
Á! Értem! Köszi!
adamgreen: bocs, de ebben mi olyan nagyon vicces?
Már korábban lehetett erre spekulálni a teszt szerver hármas verziójának megjelenése alapján, hogy a végleges vagy ápr. 7-8, vagy 14-15.
(De inkább az előbbi volt valószínű, mivel 11-én már évfordulós hétvége, és ha egy frissítés egy nagy esemény környékére esik, akkor azt mindig megpróbálják még előtte kiadni - aztán jönnek a micropatchek.).
-
galervin93
addikt
válasz
scyllarus #86876 üzenetére
A következő csatában lemásoltam az előzőt. De lehet hogy csak jó napom van. :-D
Én továbbra is tartom, hogy jó közepes a maga szintjén, de nem fogunk összeveszni ezen. :-) Kinek mi.
A brit ág nekem pl. felejtős, egy heavy legyen heavy, dobjon nagyot, ne csak csipegessen. Akkor medbe ülök. Németekbe még nem mertem belekezdeni (egyelőre nem is fogok), az amcsikra viszont nagyon kíváncsi vagyok, elsősorban a T29-re, de T5-6-ban azok is papírkutyák, pl KV-1 és T-150 viszonylatban a ruszkik megeszik őket. De domb nélkül a T29 sem ördöngős ellenfél. (Csak ilyen szintekről tudok nyilatkozni, még csak itt járok. KV-4 már garázsban van, de a nagy ágyú nélkül egy kört sem megyek vele. Inkább kihúzom rá freeből.) -
-
wanted5
őstag
-
fsb1000
nagyúr
válasz
scyllarus #80876 üzenetére
A kívánságlistámra ezek közül csak az RNG 15%-ra csökkentését venném fel mindenképp.
.
A ping nagyjából rendben, ha 20-30ms-t annak lehet tekinteni egy nyugateurópai szerver viszonylatában.
Néha valóban felugrik 60-70-re és hetente 1x belefutok méretes laggba, vagy akár kidobál a szerver de ez elviselhető, persze jobb lenne ha nem lenne.
A játékmotorral sincs gondom, sem az optimalizálással FHD-ban simán meg van a 60fps egy középkategóriás VGA-val max. beállításokkal, és az egyszálasság sem zavaró egy 3.-4. generációs intel CPU-val, ha az 3 GHz felett üzemel.
-
A bugokkal kapcsolatban mire gondolsz? Lehet én nem ismerem a játék hibáit, vagy nem vagyok rá érzékeny.
-
Most hogy beszélünk róla.. a legnagyobb gondom a játékmechanikával a kikapcsolhatatlan autó célzás. nem az autoaimre gondolok, hanem arra, hogy automatán emeli a löveget távoli célpontoknál és hegygerincnél le-fel ugrál, akkor is ha nem mozdítom az egeret.
Ha álló tank eltűnik, akkor is változik a löveg függőleges irányzéka a legtöbb esetben, ezért a vaklövések főlé/alá mennek.
Bárcsak lenne egy goomb amivel ez ki/be kapcsolható lenne.
(ha elmész egy afk tank elött akkor az mozdítja a csövét.... ez a ficsőr nem kéne)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged