Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- RAM topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
válasz
zozyk #255693 üzenetére
Belenéztem, hát az RNG tényleg nem volt túlságosan kegyes.
FV4005-re egy lövést illet volna beadnia az elején.
Voltak rossz lövésed is, a végén már látszott az utolsó pár lövésnél, hogy dúlnak benned az indulatok és nem kellőképpen fókuszálsz a célzásra (Ilyen szokott lenni nálam is). -
zozyk
addikt
Ezek a meccsek vesznek le az életről...
[Leo1, 17 lövés 6/3 találat] -
zozyk
addikt
-
-
válasz
phoenix1989 #255681 üzenetére
ezt gondod at ujra...
Akinek megvannak a regiek az uj miatt venne a ladat, neki szivas mikor beporget egy regit, hiszen tobb ladat kell vennie, hogy meglegyen az uj...
-
xAttilax
őstag
válasz
tasiadam #255684 üzenetére
[tanks.gg] itt megtudsz mindent nézni, hol lőtted, mivel, milyen szögben...stb
-
tasiadam
veterán
Nem tutel, hanem tortoise
képek:
Ide céloztamItt a lik(?). not pen.
-
tasiadam
veterán
lenne 1 kérdésem.
Van 1 tank, mindegy mi, low plate szemből, jelen esetben a tutel volt. zöld volt az indikátor, eltaláltam az alsó páncéllemez szélés, és nem pen. miért nem pen? A tank alja 20000mm ír törpök által kovácsolt acél? -
Plata
félisten
válasz
po1son #255668 üzenetére
Napi küldizésre szerintem az a legjobb tank,kivéve ha az a küldi hogy x kritikus sebzést csinálj egy csatában.
De a sebzős,vagy ölj x tankot küldire nagyon jó.
Egyébként csak úgy szórakozásból játszani a Minotaurot szeretem vagy az STRV-t,esetleg az Obj268V5 vagy mi a szöszt.
De garázsban van JpzE100,Badger,Fv,T110E4 és T110E3,Obj268 valami 4 nevű.
Ezek jutnak eszembe.Lehet van több is.
De mégnem voltam fent azóta hogy megcsináltam a napi küldiket. -
Reggie0
félisten
válasz
phoenix1989 #255679 üzenetére
Mondjuk az akkor szivas, ha sok regi megvan, mert akkor aranyert vetted a dobozt.
-
joker1220
őstag
válasz
Reggie0 #255671 üzenetére
Ládát sosem szabad egy adott tankért venni, akkor érdemes ha szükséged van elsősorban a nyersanyagokra amit ad. Az biztos hogy az összes ládás event közül a karácsonyi képviseli a legjobb ár/érték arányt. Egyébként ne sajnáld, nem szuper OPé az az angol prém heavy, a dzt szerintem a legjobb a mostani ládákból. Illetve papíron az XM nem valami jó de nekem pl sokkal jobb köröket sikerül menni vele mint a dupla ágyússal.
-
Reggie0
félisten
válasz
phoenix1989 #255675 üzenetére
Ja, de az mar reg volt, azota valaszoltam is magamnak, mert vegre el tudom olvasni
-
phoenix1989
őstag
válasz
diegho #255663 üzenetére
Grill az egyik legjobb, imádom. Jg e100 fos. E3 sokat nem változott bunker, jó páncél kellemes tuzero, én nem vagyok oda érte. Strv nagyon pálya függő a ki be kapcsolható mód miatt. Mino elmegy kategória de inkább heawy .v4 szerintem nem éri meg. Foch jó de nem mindenkinek. Alacsony pen és szét lövi minden, nem könnyű hasznalni
-
Reggie0
félisten
válasz
phoenix1989 #255672 üzenetére
Tuti kapsz, 50 ladankent garantalt a 8-9-es prem tank, amugy meg ha nagyobb csomagokban veszed(min 80), akkor nem sokkal rosszabb az arany kihozatala, mintha csak aranyat vennel. Ha kiporgeted mint az 5 felso premet, akkor lesz 2 evnyi premium accountre aranyad, meg vagy fel ev helybol.
A nagy szivatas az lenne, ha tobbszor dobna ugyanazt a 8-9-es prem tankot es aranyat adna erte. Ha nem, akkor a 240-es csomagbol szinte biztos meglesz mind az ot.
Amugy belgiumban nem veletlen tiltott a nagy lada, ott szerencsjateknak minosul ami engedelyhez kotott.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Reggie0 #255658 üzenetére
Mármint a ládáknak? Mivel én nem vagyok hajlandó pénzt adni érte( ha csak nem lesz megint 300ft 3db láda) nem szívesen ösztönzők senkit , de ahogy láthatod a fórumon szép számmal és mennyiségben vásárolnak szóval ők tudják meg mondani a frankót. Értelme annyi hogy el szórsz egy rahedli pénzt és vagy kapsz valami jót vagy nem. Ha sokat veszel jó pénzért akkor sokat kapsz ha keveset akkor szart se. Innentől a te döntésed
-
tasiadam
veterán
-
Baltazár123
őstag
válasz
diegho #255663 üzenetére
A mino nagyon jó onslought-ban, szinte csak azzal toltam, az ilyen pörgős csatákban és közelharcban jól érzi magát. A lövege olyan, amilyen, közelre jó, távolra már tud hibázni, hogy finoman fogalmazzak, nem finoman van vele homály lövés, igen
A tornyát gyengítették ugyan, de én nem nagyon érzem, hull down-ban szenvednek ellene. lila turbóval vagy kísérleti felszereléssel a sebessége is vállalható. Azért ha azt az ágyút működésre lehet bírni, elég b.szó tud lenni és gyorsan újra tölt, sose tudják mikor fogytam ki, hacsak nem számolja valaki vagy nem használ olyan modot.
szerintem leírtad minden tankot jól, válaszd azt, amelyik játékstílus jobban érdekel
-
Thrawn
félisten
Az ajándék láda:
-
L4Y0S
csendes újonc
válasz
phoenix1989 #255647 üzenetére
Na tessék. Én egész jól jártam az ingyé' ládával. Pedig soha semmi értelmes nem jött ezekből a ládákból. Mondjuk sokat nem is költöttem rájuk
"Nézem" ezeket a Twitch közvetítéseket is, onnan se jött még tank, soha.
-
diegho
nagyúr
Aki sokat TD-zik mondhatna pár szót a 10-es felhozatalról, hogy mennyire használhatóak a jelenlegi 10esek? Elég régóta nem húztam ki új ágat és van némi szabad xp-m.
Alapvetően ezek érdekelnek:
Grille - szerintem a sok gépágyús fos nem tesz jót neki, camo nagyon tré
Jgpz e100 - ezzel eddig életemben 1 kört mentem teszten, az 8k ace lett, de a sok gyors tank miatt már lehet nem olyan jó
E3 - szintén nagyon lomha, de a frontja legalább jó
Strv - ez egy nagy kérdőjel sosem próbáltam őket
Ho-ri - elég bitangnak tűnik 300 AP pen biztos finom, cserébe szemből is gyullad?
Mino - a páncélzat nagyon jó, de a löveg mennyire fos?
268v4 - ez még mindig jó? Nagyon kevesen tolják vele.
Foch - talán a titkos tippem a 2400 burst nagyon jól hangzik és szemből nem veri be minden 8-as auto aim-el -
po1son
addikt
válasz
Baltazár123 #255651 üzenetére
Grille horgász skin nagyon jó pofa lett.
A 3 gunmark csík helyén 3 peca horog van. -
tasiadam
veterán
Ennek nem sok értelme volt. szegények 0 alkalommal lőttek be, egyedül a 2 arty tudott sebezni...
-
Plata
félisten
válasz
galervin93 #255657 üzenetére
Izgalmas új módot akarsz?
Ma jött valami új téli izé.
Nem volt időm megnézni.
De az is új játékmód.
Bár lehet este sem lesz rá időm,vagy kergetem a banthákat,vagy ma új játékmód kezdődött a hajósban,asszimterikus csatákat szeretem,bár gyöngítetteék,5v15 helyett már csak 5v12. -
Reggie0
félisten
válasz
Ezeknek a csomagoknak van amugy valami ertelmuk?
-
galervin93
addikt
válasz
Plata #255648 üzenetére
A fenéket, ez csak a gyenge playerek kifogása. Sokkal egyszerűbb a képlet - minél jobb játékos valaki, annál jobban tud is játszani light gépekkel. A skála másik vége meg az agyonbunkerezett/lassú heavy-td. Egészen bizonyosan simán kimutatható a korreláció.
Az más kérdés, hogy a meta aztán mindennek kedvez, csak a lightoknak nem.
Tegyük hozzá, hogy sok-sok éve, amikor még volt +3 meg +5 tier a lightoknak, az volt az igazi, és ott csúcsosodott ki igazán a playerek tudása. Akkoriban még volt értéke annak, hogy nulla sebzéssel, de mondjuk 5-7-10ezer szpottal egy T5-8 lighttal gyakorlatilag lehoztad a meccset a csapatnak. A csúcsok csúcsa, amikor valaki aktív szpottal hozta ezt össze. A bokorban recsi sem volt egyszerű akkoriban (ma már sokkal könnyebb), de az aktív volt a non plus ultra.
Ma a mapok kicsik (relatíve), a tankok táposak, a játék meg átment lövöldözösdibe. Ha nem zoomolsz ki, észre sem veszed, hogy egy tankban ülsz. A játékmenet teljes elfosódott, nincs taktika, csak agyatlan rohanás. Persze nem újkeletű a dolog, már évekkel ezelőtt is ez ment, mindig jött egy még páncélozottabb, egy még gyorsabb, egy még nagyobb alfás etc... Ahelyett, hogy a játékmeneten, izgalmas módokon dolgoznának, dobálják ki az új tankokat. Nyilván a pénzt ez hozza. Evvan. -
Plata
félisten
Nem rólad készült a kép hanem egy tankról,ne keverd.
#255653cherubion08
Nem jó,az egér lassú,ez gyors,nekem meg nem sok időm volt úgyhogy padlógázzal bele Toro-ba.Csak volt ott még pár másik cimbi is akit elsőre nem vettem észre.
De egyébként túléltem.#255656Pug
Tudod,jó tanárom voltál.
De még csak tanuló vagyok,félek sosem leszek olyan jó mester mint te,mert nálad ez természetes adottság.#255651Baltazár123
Úgy hallottam volt aki be mákolta és T8 prém volt az egy ajándékba,legalább is ez volt a téma. -
-
Baltazár123
őstag
válasz
A másod accomra kaptam a horgász 3d skint, 500 aranyat meg a faluhoz cuccokat, de a grille ugye a fő accomon van csak. A fő accra meg adott 250 aranyat, 500e kreditet meg valamennyi cuccot az ünnepi faluhoz. Ingyen volt. ha lesz idén is 4 láda nagyon olcsón, akkor azt megveszem, mást nem, a kocsi elvitte a pénzt
de amúgy se vettem volna mást, csak egy 12 ládás csomagot.
-
Plata
félisten
válasz
Nekem 500 arany volt a legjobb.
De általában 250 arany meg pár vacak.Ma is volt csőtalálatom,de ma nem sebzett.
Egy csatát tudtam menni.Hori-ba és toroba ütközéssel is sebeztem mert sok kávét ittam és yolo.
.
-
Plata
félisten
válasz
galervin93 #255646 üzenetére
Szerintem tizes szinten nem lesz olyan vicces.
Általában td-vel vagy nehézzel játszom,de nem nagyon tudnak komolyan sebezni.
De messziről még az artyt sem öli meg.
Viszont nagyon jó arra hogy kitüntetéseket farmolj,mert ha hagyod hogy lőjön és úgysem sebez kapsz golyóálló meg a ragya tudja milyen kitüntetéseket. XD -
phoenix1989
őstag
ingyéé láda.
-
galervin93
addikt
Én a cseh könnyű ágnak ugrottam neki 7-es szinten, toboroztam bele fullos legényeket meg minden, erre 4/12, fostalicska meccsek sorozata. Pedig maga a style tetszik, jó ez az odagurulok, széttárazom és megyek tovább. Mondjuk kicsit bálna a fordulása, de a többi részével nincs gond.
-
h1mpi
félisten
válasz
zozyk #255644 üzenetére
Ne is mondd, tegnap 60TP-vel be voltam töltve prémium ammora, erre jön egy Leo PTA, meglövöm a tornyát, erre pattanok. Mondom oké a következő meg elakad valami szikla szélében úgy hogy volt a monitoron több cm távolság. Ő odajön és persze elsőre belő és nem is pattan... Ott meg volt írva a sorsom, hogy garázs...
De hála istennek vannak mellette szórakoztató körök is, és mondjuk ez is 3K+ dmg felett volt, tehát annyira nem bánkódtam meg nyertünk is.
Én amúgy az első 2-3 körből érzem, hogy aznap játszanom kell vagy nem. Nem is szoktam egyből boostert aktiválni csak ha látom, hogy nem vagyok szopatón.
-
zozyk
addikt
Lassacskán lemegyek erről a játékról...
Még sikerült egy kis aprót költenem rá most a karácsonyi event miatt, de a játékélmény kritikán aluli számomra. És egyre könnyebben hagyom abba szerencsére... (anno fiatal koromban a füvet sokkal nehezeb volt )
30% wr megint, sikerélmény 0, mint aki ma kezdte, lövések a holdba...
-
-
adrian94
őstag
Tudtok nekem egy két ötletet adni? Mit ronthatok el?
Eddig 7-es szintű USA M-II-Y tankot használtam, tök jól ment vele a játék, meccsenként 3-4 kill meg volt.
Felnyitottam az M-III-Y-t azóta amióta használom egyszerűen csak halok. Akárkit próbálok lőni, nem sebzem, le pattan stb.. Viszont engem pikk pakk kilőnek..
Tudom itt már 9-es, 10-es szintű tankok ellen is be rak és nem is azt várnám, hogy 3-4-5 kill meg legyen körönként de azért sebezni jó lenne..
Próbáltam mind a 3 féle lövedékkel de semmi, egyszerűen nem megy vele a játék
-
jano_77
nagyúr
ugye jól emlékszem tavalyról, hogy a megmaradt felesleges nyersanyaggal nem lehet mást csinálni, mint TOKEN-re váltani a nyerőautomatához!?
-
xAttilax
őstag
válasz
cherubion08 #255635 üzenetére
😂😂😂😂😂😂
-
-
xAttilax
őstag
válasz
cherubion08 #255632 üzenetére
majd te is mesélni fogsz legendás csatákról béna játéksokról szigorúan replay nélkül? -
-
xAttilax
őstag
válasz
cherubion08 #255629 üzenetére
itt láthatod is meg írja:
És ez szögek függvényében természetesen erősen változhat.
-
Plata
félisten
válasz
cherubion08 #255629 üzenetére
Ez nem AP volt. Asszem.
-
-
xAttilax
őstag
válasz
cherubion08 #255622 üzenetére
elvileg üreges páncélként viselkedik, szóval AP nagy átütéssel átmehet rajta, míg a heat-et megeszi.
-
Plata
félisten
Nem lehet valahol megnézni hogy honnan mennyi boostert kaptunk?
Ma toltam alt fiókkal és boostert is nyomtam be és fix hogy nem volt ennyi credit boosterem soha ezen az accon.
Kíváncsi lennék hogy honnan a büdös francból lett ennyi. -
-
Plata
félisten
Szerintem a battle hits mod tényleg kicsit dilis,ma megint ellőttem szerinte egy ágyút úgy hogy sebeztem.
AMX 50b ágyúját a legvastagabb részen eltaláltam és 720-at sebeztem. -
Plata
félisten
válasz
po1son #255617 üzenetére
De nem mindenki úgy tolja,a bázis mögött a bokorban dekkoló-t fogtam ki,igaz prém lőszer ment rá,az első vitte a moduljait a másiktól eldurrant az agya.
T10 td-vel ha T8-9 csatába kerülök mostmár mindig prémet töltök,T10-ben meg alapot.
Mellesleg a mi csapatunkban is volt egy bázis mögött dekkoló igazi vadbarom.
Egész végig 60TP-vel a bokorban bújt,egy 168 hp-s bc-re rálőtt ennyit csinált,nem volt afk,mert folyton forgatta a tornyát,de meg nem mozdult volna.
Mikor láttam hoyg magyar majdnem megkérdeztem tőle hogy mi a jó mamuskáját csinál a bázis mögötti bokorban 60TP-vel.
De végül inkább hagytam a búsba.
Ma volt olyan 15-0 csata amiben az ellenség szinte teljesen kempelt a bázis környékén,medek heavyk,az arty meg inkább berobogott a tengerbe.
Pedig ki akartam lőni. -
po1son
addikt
válasz
h1mpi #255613 üzenetére
Nekem bejön, szeretek agresszívan játszani és evvel a tankkal meg úgy kell, hogy belemászol az ellenfél szájába sidescrape vagy hulldownban pozícióban.
Jano a lényeget amúgy leírta, ágyú az kellemes 440 alfas ~9 sec reload felszerelve.
Átütés majdnem mindenre elég még az alaplőszerrel is, ha csak a gyenge pontokat lövőd, viszont a skuló sebessége erősen átlagos. Pontosság tipikus kínai.
Torony és testpáncél sem rossz, érdemes riszálni a tankot, ha nincsen rejtve az alsó páncél és face to face harc van. Kupolát rejteni kell az ágyúval, amikor töltesz és nem magasabban pozícióban állsz.
A lényeg viszont a 7 darab turbó, amivel fél percen belül bármelyik pályán a legjobb helyeden vagy, szegény light tankok sem bírják a tempót. -
Plata
félisten
válasz
galervin93 #255615 üzenetére
Ugyan, megszokod.
-
po1son
addikt
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
adrian94 #255603 üzenetére
A legeslegfelső jeleket nem írták le az előző hsz-ben. Az arra való, hogy a játékospanel MEGJELENÍTÉSÉT változtasd. Csak játékosnév/játékosnév+tank/stb. Tehát lehet eléggé keskeny is, vagy totál széles. Egyéni ízlés kérdése, hogy melyiket használod, stb.
Az "új" mapok is lehetségesek, ugyanis bizonyos pályákat csak alacsony szinten rak be, bizonyos pályák magasabb szinten (battle tier, ami nem közvetlenül egyenlő a tank szintjével) jelennek meg. Korábban legalább is így volt, nem tudom biztosan, hogy MOST hogy működik ez a része.
Aranyat VENNI csak rendes pénzért lehet, viszont RITKÁN van lehetőség szerezni/ajándékként kapni is (akkor is inkább csak aprót)- szóval arra nem kell alapozni/számítani, hogy abból elleszel a későbbiekben.
-
Plata
félisten
válasz
galervin93 #255607 üzenetére
A tankok fent van négy gomb,nézd meg melyiktől tűnik el.
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
galervin93 #255607 üzenetére
Szerintem van olyan tankicon mod, ami ilyen minimal feliratos, csak keresni kell. Régen használtam, de szerintem azok eleve kikapcsolják a sok plusz cuccot, hogy elférjenek az új ikonok.
Teljes kikapcsolása a cicomáknak sztem nincs beépítve a játékba. -
Plata
félisten
válasz
adrian94 #255603 üzenetére
Hogy az adott tankkal mennyit játszottál.
Amikor már túl sokat nem is szám lesz ott hanem egy jel.
A másik pajzsban lévő 2-es szám meg 1-es azt jelzi hogy azok a játékosok szakaszban vannak,van a csapatban 2 szakasz,1-es az első 2-es a második.
Ha tank mögött nincs szám az azt jelenti hogy még nincs teljesen kifejlesztve vagy keveset játszottak vele.
Az arany jel azt jelzi hogy iszonyú sokat játszottál vele.
G.Destroyer mögött 1-es szám van és szürke szinű,vagyis most kezdett vele játszani,később bronz ezüst és arany lesz a jel szine,azt hiszem,ahogy egyre többet játszik vele.
Jó eséllyel egy olyan tank ami mögött nagy szám van és vagy arany jel egy olyan játékos aki nagyon ért a tankhoz mert sokat tolta,bár lehet hogy csak bot. -
adrian94
őstag
Sziasztok
Lenne pár kérdésem.
Ezek a számok/jelek mit jeleznek/jelentenek?
Most lett meg az első 8-as szintű tankom. Az létezik, hogy most olyan pályákra dobál be amin még eddig nem mentem?
Vagy csak beképzelem?
Aranyat csak venni lehet rendes pénzért vagy lehet szerezni valami küldetésekkel is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG Ultragear 45GR950QE-B OLED A Győzelemhez! 45 Ívelt Qhd OLED Gaming
- Thinkpad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- LG 45GS95Qx-B 45" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest