Hirdetés
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Monitor hiba topik
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papooo
senior tag
válasz
Plata #255887 üzenetére
Mi számít jó csatának?
T10 redshire 8k kombinált, 2 killel Tesákkal, vagy nagy csata 7,5 kombinálttal 3 killel BC 25 t-vel nem számít annak?Mellesleg rájöttem, hogy a Tesák a "sok sebező lövés egy csatában", vagy a "sok kritikus egy csatában" küldikre ideállis.
Sebző lövésre goldskúló, minden másra ott a rendes.
Ma a Jason féle "15 sebző lövés medbe" küldi egy kör alatt meglett. -
Plata
félisten
-
HellGreg
őstag
Szerintetek a WZ-114-et érdemes megvenni a bondshopban? Pont lenne annyim, viszont a lelkem mélyén egy hang azt súgja, hogy inkább az Obj268/5-re gyüjtsek.
-
ddt500hu
veterán
Ez egy ilyen nap....
-
Hauptmann
veterán
Nekem a 4 accom közül egyikre sem (csak a fő accra vettem ládát a Pz38(K) miatt) adra be ezt a 4 láda 400 valahány Ft dolgot. Igaz, a karácsonyi játékmódban nem mentem még, tán ezért?
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #255876 üzenetére
Szeretem én is, de a mostani meta-ban elég nehéz vele érvényesülni. Sokkal jobban szeretem a 1357-et, gyakorlatilag egy jobb, gyorsabb E-25, aminek forog a tornya. És adott idő alatt (tár) sokkal nagyobb sebzést tudok kirakni.
Tegnap Prokhorovkán, nem értette meg a sok agyhalott, hogy 110 hp-val azért bokorkommandózok, mert így sokkal többet tudok segíteni a csapatnak. Kispottoltak egy ellenséget és szinte azonnal ledaráltam, gyors, pontos ágyú, igaz a setupom is most lett tökéletes. Sok száz csata van benne mit, hogy
Ugyanakkor tisztán látszik, hogy mennyivel hatékonyabban is lehet játszani a 1357-el, de meglepő, hogy mégsem azzal, hanem a T71DA-val a legjobb a statom. Mivel ez overall stat, így benne van az első 5000 csata bénázásom is... -
HellGreg
őstag
Ha a karácsonyi nyersanyagokkal (kőzetkristály stb) már mindent sikerült kimaxolni a faluban, illetve meg van véve az összes 2d festés az előző évekből és az ideiből, akkor már nincs mire tovább gyüjtögetni őket?
-
Plata
félisten
Ma este találkoztam randomban két akkora idióta magyarral.
Csata indulásánál visszaszámlálásnál már arról értekeztek hogy az egyik mekkora bélgázt eresztett.
Ez a két vadbarom még a f.i.n.g. szót sem tudta leírni jól.
K betűvel írták,honnan szalajtják az ilyen állatokat? -
gyenesmartin
őstag
Sziasztok.
Törölhető a komment. Benéztem. -
jano_77
nagyúr
utolsó csatára sikerült egy jó kis csatát tolni E25-el! (igen top tier voltam
)
2 kill kellett a harmadik prém küldihez. Meg lehetett volna a 6-is, mert a T37 meg tudtam volna ölni, de sajnos kifogytam a lőszerből. Ezt csak akkor vettem észre, mikor már a 3-4 lövést adtam le rá, de nem találtam el, Ő viszont majdnem lenullázott full HP-ról.
Akkor néztem rá a tarsolyra és láttam, hogy totál lenulláztam.
-
Plata
félisten
Vajon a TOT akció meg a karácsonyi engedmény összeadódik?
-
Plata
félisten
válasz
galervin93 #255870 üzenetére
Elvileg küldetésekért és ablak nyitogatásért kaptál 5x xp bizgenytűt,az úgyis akkor élesedik ha a napi duplázó megvolt.
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #255869 üzenetére
Napasztmek.
Köszi. Ezt nem tudtam.
Gyorsan megvettem a 8-ast teli áron. Mondom első csata, ilyenkor kegyes az MM, telerakom golddal aztán hagy jöjjön az xp. Csata visszaszámláláskor olyan fura alul... Hát nem raktam semmi elsősegélyt meg ilyesmit.Nyilván legelső lövésre track, letolt gatyával meg kiszedett egy ISU.
Ennyit a first battle xp gyűjtésről.
-
jano_77
nagyúr
válasz
galervin93 #255867 üzenetére
csináld végig Jason küldieit és akkor ki tudod választani majd azt a tankot, amit szeretnél - mint minden évben.
-
Plata
félisten
válasz
galervin93 #255867 üzenetére
Szerintem az új ágra nincs kedvezmény.
Én meg győzelmi vérbort szlopáltam a flottabázison. -
galervin93
addikt
Chardonnayt szopogatok éppen. Tipikus decemberi itóka.
Amúgy meg mindegy milyen bor, meg kell inni előtte két felest - jobb nem lesz, de legalább beb.col.#joke
Sikerült gyorsan átszaladnom a 7-es cseh lighton, jön a 8-as. Mikor várható overall action tankokra? Vagy idén nem lesz sok tíz százalékos leárazás?
-
Plata
félisten
válasz
gainwardgs #255857 üzenetére
Annak van most is.
Toro meg a dzt nagyon papír felülről.
Nagy lapos felületekkel. Igazán hívogató. -
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
ollie #255854 üzenetére
Rá kellett kattintani a képernyő jobb alsó sarkában az Open gift dobozra, magától nem dobta be. Nem emlékszem már rá, hogy 23.12.22 és 24.01.01 között be voltam-e lépve, de nem kattintottam szerintem
Mondjuk nem veszítettem vele sokatAmúgy is még van vagy 30 csatára szóló bérletem abból a ruszki hátsótornyos ojject 283ból, amit 2022-ben lehetett terminálból nyerni vagy bérletezni. Az se nagy durranás, ráadásul hátsótornyos.
-
Sunsetjoy
aktív tag
Tök fura, hogy a korábbi Patton the tank nekem nincs meg, akkor volt valami mini-feladat a megszerzésére, vagy mi? A korábbi 2 évben pedig csináltam a karácsonyi dolgokat...
Plata: ... a szó amit keresel, az "egyelőre".
-
Szóval nem közöltek semmi a tankról, csak a nevét (GSOR the Tank). Vagyis várhatóan reward tank lesz, mint a Patton the Tank, és gyanítom, hogy med.
-
Plata
félisten
válasz
cherubion08 #255841 üzenetére
Még nem tudtam megnézni,ma nagyon zűrös napom van,csak annyi időm volt hogy a launchert megnéztem,ott virított hogy 20-adikán kapunk egy GSOR T9 tankot.
Mivel eddig nem volt róla semmi hír,azt hittem a haver csak szivatásból küldte az üzit.
De gondolom akkor ő már látta. -
-
Plata
félisten
Ma még nem voltam játékban,mert nem tudtam felmenni,nem volt időm,de igaz hogy kapunk karácsonyra egy GSOR T9 tankot?
Vagy valaki csak szivat?Ok,nem szivatás volt,holnap után kapunk egy T9 tankot tényleg.
-
Plata
félisten
válasz
galervin93 #255835 üzenetére
Rossz szerverre mentem ?
-
Plata
félisten
Érdekes dolgot láttam a játékban és nem világos hogy ez most mi volt,a pingem 7 és 35 közt mászkált,de azt vettem észre hogy akkor is van lag,pedig játék szerint az fps is atom stabil volt meg a ping sem volt magas.
Mégis a játék elején szembe jött egy juj tank amire rálőttem kapásból kettőt,láttam hogy a lövés talál de játék nem ír ki semmit,lőttem újra akkor írta ki az előző lövés sebzését,vagyis kb 3 másodperc késéssel.
Később is éreztem párszor hogy egy két alkalommal a játék mintha lagolna,de se fps se a ping nem mutatta.
Befutottam az ellenség bázisa mögé és felspotoltam az artyt,de még rá se tudtam lőni már halott volt.Mintha a spot pillanatában kimaradt volna 1-2 másodperc.
Ha már artyról lemaradtam elrohantam a bázist foglalni ahogy átugrattam a vasúti töltésen akkor is baromkodott. -
Puculo
aktív tag
válasz
Sgr_A #255826 üzenetére
Gratulálok, szép kört mentél!
Az ellenségnek összesen nem lett annyi xp-je mint neked.
Jó tier az a 6-os. Van benne kihívás a nyolcasok miatt, és van választék is bőven a tankok tekintetében. Én a napokban kezdtem el a svéd med ágat a 6-os Strv 74-től. Remélem nem futok veled össze az ellenség oldalán.
-
saját tierjében elég jó kis tank a pz4s
-
-
Derron
aktív tag
Tegnap olvastam itt, hogy van egy 4 ládás akció, elsőre nekem se kínálta fel, aztán este gurultam 1-2 kört ebben a téli módban, és az egyik után nekem is felkínálta.
Szóval ha valaki esetleg még nem kapta meg, akkor lehet csak kicsit várni kell.
-
po1son
addikt
Rewards:
10 Christmas Crew Skins of EU Streamer Circoffbonus code NYCIRCOFF
-
galervin93
addikt
válasz
Plata #255810 üzenetére
Ja hogy ez ennyire új ág, azt nem tudtam, azt hittem régebb óta gémben van.
Egyelőre funny, még szpotolni is egész jól lehet vele, bár a bálna fordulás miatt az aktív szpot kifejezetten nehéz, de nekem az a kedvencem, így tegnap azért sikerült egy szűk 5k szpot kör, ami türelemmel lehetett volna még 7-8 is. De így is jól adta az xp-t a rengeteg boosttal, szóval lehet vele haladni.
Célpontot jól meg kell választani, ennyi a titka. Inkább az a nehéz, hogy lightként derítsen is fel az ember, de ne is dögöljön gyorsan, mert hát nagy hab test, kicsit RU-érzetem van, de ott legalább van egy jobbacska ágyú. No azért gyűröm még, végre egy kis változatosság a sok egyen masina között. -
Hauptmann
veterán
Nekem továbbra sem dobta fel a 400 Ft/4 láda ajánlatot.
-
h1mpi
félisten
Ma lehet igényelni a mélységből 2D skint, ha minden nap összegyűjtötted a barátod nyersanyagait. Rá kell kattintani a zsákra, automatikusan nem adja meg.
-
Plata
félisten
válasz
galervin93 #255809 üzenetére
Az új ágakra sosem lehet.
Emlékeim szerint.
Hidd el hogy nem sok örömed lesz a géppuskás ágban.
Max az olyanok ellen jó mint a papír prém T8 light tankok. -
galervin93
addikt
-
HellGreg
őstag
A Jason küldetés a 80% kreditkedvezményt egy darab tier V tankra adja? Ezek szerint a többit is majd csak 1-re adja szintenként? Azt hittem mindre. Nem úgy volt az előző években?
-
tboj
tag
Én egy XM57-et nyitottam a tartalék accountomon a 4. ládára. Eddig free to play volt, de gondoltam ezt a 400 forintot megéri. Hát tényleg megérte...
A normál accountomra viszont még nem adta be az ajánlatot, de arra vettem én is első nap 50 ládát.
-
Baltazár123
őstag
válasz
szalai56 #255804 üzenetére
Pont az a kettő érdekelt volna engem is, ritka mázlid volt.
Ezzel a squallal mentem pár ótvar csatát és nem tudom ez a tank mire lesz jó. Ahogy elnézem a csata jelentést, nem csak én szenvedek vele. Kreditet pocsékul hozza, könnyű tankhoz képest akkora, mint egy dromedár és közel kéne menni vele az ellenséggel, hogy onnan majd megsorozom, de a hogyan jó kérdés. Ráadásul a sebessége meg a fordulékonysága se elég jó ehhez a futkosó light szerephez. Egy elc-t nem tudtam kiszedni full hp-ról egy teljes tárból, az meg leszedte a maradék hp-mat
amíg töltöttem.
-
szalai56
senior tag
Az ötödik doboz amit nyithatott mindenki a kalendáriumból.
Ez a nap nekem szerencsét hozott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- E-roller topik
- Ukrajnai háború
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest