- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
válasz
tween #256151 üzenetére
Kölcsönkenyér visszajár
Hogy lehet ilyen sötét beállításokkal játszani, én el is tévednék ebben a bunkerban?!h1mpi - tiger 2 buffot olyan szempontból megértem, hogy a sok op prémium járgány mellé hozzá kell igazítani időközönként a régi fejlesztési fában lévő vasakat.
E75-nél viszont nem értem a buffot.Gun – 12.8 cm Kw.K. Ausf. E [TOP]
Armor penetration of 1 (AP) shell: from 246 to 255 mmSurvivability:
Turret – E 75 Ausf. B [TOP]
Turret front armor: from 245 to 260 mm Turret side armor: from 120 to 140 mmMobility:
Engine – Maybach HL 230 TRM P45 [Stock]
Engine power: from 700 to 800 hpEzen felül még a kettő kicsi löveg kap buffot, de akinek ki van fejlesztve fullra, úgyis a nagy löveggel játszik.
-
-
Baltazár123
őstag
válasz
tween #255370 üzenetére
Én is agyalok, hogy veszek 12 ládát, de sajnos a második futkosó kocsi egy komoly 7-800e forintos karácsonyi ajándékot kért, hogy átmenjen a műszakin
kicsit mellbevágó, mert a kocsi se ér talán a dupláját se, de ez van manapság, ilyenek árszintek. Megbízható rokon szereli, szóval nem verték át a fejem, csak pár nagyon specifikus dolgot fog szakszerviz csinálni meg a műszakit.
Lehet inkább nem költök másra ebben a hónapban, bár nyilván nem sok múlik azon a 8e forinton, de majd talán januárban. Annyi megfontolásom van, hogy kell kb 4e arany jövőre, ha lesz újra BP típusú maraton.
Amúgy vicces, egy mobil játékban most mondja egyik játékos, hogy a klántársa 1000 dollárt költött 1 nap alatt
nem szoktam különösebben minősíteni mások költési szokását, de itt még én is beírtam neki nagyjából azt, hogy egy b.rom. Annyit szoktam agyalni, hogy mondjuk 80 láda a wotban 40e pénz, ami nekem életem végéig adna kb évi 3e forintot osztalékfizető részvényben. Érdemes a pénz elmaradt hasznát is átgondolni, mielőtt leugrik az ember számlájáról (ezért is b.ssza az agyam a kocsi, de még pár évig muszáj megtartani).
-
galervin93
addikt
válasz
tween #255243 üzenetére
Trololo.
h1mpi
Jó, erre spec még emlékszem, már rég kiebrudalták.---
Funfact1
Mentem pár csatát, ilyen 15:0, 15:1, full béna playerek mindenütt, 1600 átlagdmg... ...erre nézem, valami "Bemelegítés" módban vagyok AI enemy ellen. Mondom mi a tosz.
Első rendes csata végre meghozta az igazi élményt, csodás csapattársakkal, tudom már miért hagytam abba.
Mondanám hogy jó az öreg a háznál, de ezeknek mindegy ki van körülöttük. -
-
-
-
po1son
addikt
válasz
tween #254602 üzenetére
Játékstílusban ugyanazt képviseli mint a leo 1, de minden fontos stat adatban sokkal gyengébb, ezért szidják gondolom sokan.
tboj -
Én is mindig kivárom a minimum 15% kedvezmény, mert 10-es tank vásárlásnál az már ~ 1 millió kredit spórolás.
Ami még örök szabály nálam, soha nem adok el 10-es tankot.
Frontline nekem sem a kedvencem, de negyedévente egy hétig szívesen eljátszok vele, kevésbé stresszes és tényleg több millió kreditet lehet vele farmolni pár óra leforgása alatt.phoenix1989 - szép, hesh lőszerrel brutális vendetta-t lehet vele csinálni!
-
ddt500hu
veterán
válasz
tween #254495 üzenetére
Nekem sok lassú heavy-n nincs turbó. Az esetek nagy többségében a csata elején nyomod a gázt fél-egy percig, beérsz a dühöngőbe, majd további 2-14 percen át egy 10m-es szakaszon mész előre-hátra.
Nem használod ki a turbót.
Mindig az ágyú a legfontosabb (kivéve persze a lightokat).
Mert ha nem találsz el/nem ütsz be semmit, akkor baszhatod a mozgékonyságot/páncélt.Nem lesz sebzésed.
-
gainwardgs
veterán
válasz
tween #254375 üzenetére
Többször volt már ilyen, ugyancsak Leó 1, már nem úgy adja ahogy régen, amióta bejöttek új sniperek pl. Vickers stb. szerintem ment leonak kis passzív löveg nerf a háttérben
Amúgy meg nem lennék meglepve ha közeljövőben jönne a leonak hivatalos nerf, mert mint tudjuk a Wg szerint ez a dolgok rendje -
Baltazár123
őstag
válasz
tween #254097 üzenetére
Az a legénység a tankkal együtt eltűnik október közepén. 4 nulla skilles legénységet nem fognak odaadni
Talán jövőre újra tolhatod velük, bár esélyesebb, hogy a gyűjtött xp az megy a lecsóba és újrakezded.
Más. Az utolsó harrier láda adott 3 nap prémiumot. Ez a waffentróger meg most a marathon is, ha kihúzom legalább a 7-es szintig, akkor nagyon sok prém napot adtak/adnak hozzá.
-
jano_77
nagyúr
válasz
tween #254049 üzenetére
sajnos ezt a céges laposról csináltam....nem is szoktam játszani, csak max ha meg kell nézni vmit vagy esetleg napközben kell belépni vmi oknál fogva, azért van fent rajta. Otthon nem így néz ki.
po1son: Ho-Ri3....ha engem kérdezel, akkor mindenképp a legjobb 10-es TD a játékban!
(de nincs halálcsillagom az nem tudom milyen, de hasonló lehet mint az FV4005, hogy lő az ember egy baromi nagyot - ha beadja - aztán lehet meg is hal és megy a garázsba. Jó esetben lesz pár lövés. Ezzel viszont bátran lehet menni a fronton és igaz nem akkorát mint a 2 FV, de 800-akat simán oda ver és nem 30 secenként, hanem kb 9-10! Mivel Te is front harcos vagy, ahogy nekem eddig lejött, tetszeni fog, abban biztos vagyok.
-
po1son
addikt
válasz
tween #254039 üzenetére
Prohardveres nyelven ajánlott, jó dpm és tipikus német ágyú, páncél sem rossz, mobilitása tipikus heavy.
T10-ben mint minden tankkal nagyon megfontolt játékot kell vele játszani, de top tierkent igazi bulldozer, nyomni kell a W-t megállás nélkül, kifejezetten fun vele a játék, főleg ha turbo is van rajta. Persze Maus és e100 is ilyen tankok, de a rosszabb mobilitás miatt nehezebb velük jó kört menni.
Jano - Köszi a megerősítést, én is ezt hallottam mindenkitől, hogy a Hori 3-nak elég egyedi játékélményt tud adni, talán az egyik legjobb t10 TD most a játékban?!
-
ddt500hu
veterán
válasz
tween #252671 üzenetére
Egyszerűen nem is értem, hogy miről beszélsz.
"de ez már nem játék, mert itt nem élvezhető. "
Mi lett volna az élvezhető? Meghalni G1-en két leadott lövéssel? Elindult oda csak rájött, hogy senki nem jön vele. Utána pedig semmilyen más választása nem maradt.
Te mit csináltál volna? Ami élvezhető. -
Met
nagyúr
válasz
tween #252671 üzenetére
De mit kellett volna csinálnia?
Hagyja ott a bázist és menjen a többiek után?
A 4 meden simán átmennek és befoglalják a bázist.
Sebezni nem nagyon tud mert csak autókázik körbe a mappon.Menjen le eléjük?
A medeken simán átmennek, ő lő max kettőt és ugyan ott vagyunk mint az első lehetőségnél.Így hogy fent maradt, védi a bázist, jó esetben a többiek körbemennek és hátba támadják őket. Vagy ha elkezdik foglalni ez ellen bázisát elindulnak vissza védeni és akkor lehet hátbalőni őket.
-
Djuree
félisten
válasz
tween #252325 üzenetére
megnéztem én is. tele van hülye következtetésekkel, amivel csak találgatnak.
rekord összeg folyik be a wg-hez, ebből kikövetkezteti azt hogy alig van játékos, de mind sokat költ nagyon így jön ki.már csak a bálnák maradtak.
gazdaságtanról ez is csak a tv-ben hallott... -
po1son
addikt
válasz
tween #252325 üzenetére
Ez már régi lemez, jó párszor beharangozták már az END sztorit.
Tavasz vége felé és nyáron meg értelemszerű, hogy kevesebb a játékos, mivel értelmes ember ilyenkor több szabadidőt tölt mással kikapcsolódásként.
Kivéve engem, de csak azért mert betegszabin voltam.Amúgy tavaly decemberben 236e játékos is volt egy időben csak eu szervereken és most is 134e, tehát túlzónak érzem az "utolsó utáni pillanat címet".
-
Baltazár123
őstag
válasz
tween #251790 üzenetére
nem, amíg tart a mostani szezon vásárolhatsz.mindegy hol végzel.
joker: én az EU3-t megkedveltem, ott még az agyatlan csaták (amikből ugyanannyi van) is valahogy másmilyenek. EU1/EU2 nagyon ritka, hogy meg lehessen fordítani egy állást, amikor a csapat böszméi elhullottak. EU3-n feltűnően gyakran sikerül, igaz volt olyan, hogy csapattárs 10 killel végzett
de megfordítottuk négyen és lemészároltuk a hordát. EU1/EU2 szinte lehetetlen ez. Eldől a csata véglegesen az első 2-3 percben, legalábbis jellemzően. Persze EU3-n se gyakori a fordítás, de szokott sikerülni ilyen jó kis emlékezetes csata naponta, két naponta.
-
po1son
addikt
válasz
tween #251744 üzenetére
Erre mondják két legyet egy csapásra, grat hozzá.
Live Oaks pályát szeressük, egy olyan pálya ahol minden tankosztály megtalálja magának a helyét.
Szerencsére a light tankok mozgástere sem szűk, elég sok helyen lehet passzív spotolni, habár a "mocsarast" én nem szeretem játszani, mert valahogy soha nem jön össze ott a game. -
kchryss
veterán
válasz
tween #251660 üzenetére
Mivel folyton kevés a kreditem az lt-432 az egyetlen tankom amit kétféle felszereléssel futtatok, mert ez szerintem igényli.
Van rá egy spotter felszerelésem nyílt nagy pályákra és van egy harciasabb városi pályákra mert medként is jól használható
1) parancsnoki látási rendszer - kipufogó - bounty távcső
2) venti - töltésgyorsító - fejlesztett edzésPár napja néztem iyouxint és meglepve láttam hogy csomó medjén futtat full spotter rendszer is töltésgyorsító és célzásjavító felszerelések nélkül, parancsnoki látási rendszerrel és kipufogóval használja őket egyes pályákon. Azt mondta ritka hogy folyamatosan lehetne lőni és ki lehetne használni a dpm-et, a spottal és álcával viszont megnyílnak érdekesebb taktikai lehetőségek a számára.
Ennél a csatánál mondta valamikor, CS-59 studzianki pálya: [3:58-nál a csata] -
Baltazár123
őstag
válasz
tween #251038 üzenetére
az attól is függ, hogyan használod, de állandóan kigyullad, úgyhogy szerintem arra kötelező a "protection technology", nem tudom magyarul mi a neve. sőt én abból a bounty fajtát raktam rá.
spotolni CVS, optika vagy turbó/optika mehet az egyik felszerelés sorba, prokhorovka, malinovka stb. A másikba meg akár töltésgyorsító, szellő, ilyen enskre, himmelsdorfra. Ha nagyon spotolni akarsz vele és elkerülöd a lövéseket, akkor az egyik felszerelés sorból kihagyhatod a protection technology-t, de akkor legalább a nagy tűzoltót tedd rá. Ez tényleg kigyullad, szinte szó szerint minden csatában. -
Plata
félisten
válasz
tween #250195 üzenetére
Láttatok már olyat hogy egy lövedék kétszer sebez meg valakit?
T7-9 csatában volt két igazán állat patton tank.
Elkezdték kitolni a tankokat az ellenség elé.
A közelemben épp Tpe 63-at tolták ki az ellenség elé mikor közbe avatkoztam,neki mentem az egyik patton hátának ezzel kifordítottam,majd rálőttem.
Erre a játék kiírta hogy meglőttem O-ni patton tank és O-ni csapattársat.
Egy O-ni volt a közlben két tahó patton meg type63.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged