Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- RAM topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Az mennyire durva, hogy a Grom-ot most lehetett megszerezni és vkinek már rajta a 3GM
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #254396 üzenetére
Mi NM-en el se jutunk már a bossig. A 3/4-nél meghal a csapat. Ezért vissza mentem alap szintre és ott farmolom a 13. szintig a kulcsokat. Majd akkor megnézem meg tudom-e csinálni?! 360 db kulcsot biztosan nem veszek 18000 gold-ért.
-
phoenix1989
őstag
na sikerült. a végén elég szarul ment nem bírtam sebezni azt a szart. meg sajnos a végjátékban belaggolok. de meg van innentől nem kell többet rémálomba menni csak farmolni a kulcsot.
-
h1mpi
félisten
válasz
kisharsany #254386 üzenetére
Nekem hard-on meglett randomokkal, utána kétszer a Boss ölt meg minket nightmare-n.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Szibilla #254392 üzenetére
az a baj itt is mint a legtöbb modban , teljesen fogalmatlanok a játékosok. fingjuk nincs mit kellene csinálni pedig nem egy agysebészet.addig se jutnak el hogy észrevegyék ha megvan az ugrásra elegendő pont akkor mindegy mennyi ellenség van körülötted csak be kell állni az ugrási pontra mindenkinek és eltűnnek. plusz sok olyan játékost látok akik alapból is 2k értékelésű vagy maximum 4-5k . elmennek a térképen fel ébresztik a létező összes botot majd csodálkoznak hogy fossá lőnek mindenkit. mivel ez még komolyabb csapat munkát igényel mint a random és hát az se megy hisz ugye sokak szerint nem csapatjáték ezért itt is csak magukkal foglalkoznak aztán megy a sírás. 3 felszerelést kell vinned magaddal, azonnali újratöltés, csapat gyógyítás, és saját magad gyógyítása. ezeken kívül nincs másra szükség. amíg csak az lebeg a szeme előtt a játékosoknak hogy ő legyen a top sebző addig nem is fognak nyerni. a csapattal kell foglalkozni a közös érdekkel ami a győzelem nem a sajáttal hogy a csata végén jól odamondhassuk a másiknak én voltam a fasza mert sokat sebeztem, de ez nem ér semmit ha nem gyógyítottál senkit nem segítettél senkinek.
-
válasz
Elsőre meglett randomokkal. De hogy hogyan ezt magam sem értem. Mindenki toppon volt az tuti. Ma délután klánnal a bossig nem jutottunk el 3 óra alatt.
-
Szibilla
aktív tag
Nekem ez a játékmód nem tetszik, szakasz nélkül esélytelen…túlélő verzióban is max a 3.hullámig jutok, már csomóféle tankot kipróbáltam, egyikkel se adja…megyek a teraszra, de mindig elsőnek halok. Nem nekem való ez a játékmód, pedig poén lenne, ha menne..
-
phoenix1989
őstag
válasz
kisharsany #254390 üzenetére
én szerencsére eljutok a végéig de ott aztán van minden. van hogy elhullunk az első percben van hogy 1x kinyírjuk. szerintem a két ágyús tankkal kéne jönni a legtöbbnek mert az amx ek hamar elhullanak a végjátékban. oda kell a hp. 3 nehéz két ágyús és 2 med kellene az lehetne optimális.
-
kisharsany
aktív tag
válasz
phoenix1989 #254389 üzenetére
Nekem még a 2. fázist se sikerült túlélni. Nem könnyű mód.
Gondolkodom öljek-e bele energiát, vagy egyszerűbb normál módban kigrindolni. Ott 1-2. hely mindig megvan és általában a győzelem is. -
phoenix1989
őstag
válasz
eddig jutottam eddig. egyszer kinyirtuk másodikra lejárt az idő
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #254387 üzenetére
Köszi!
-
kisharsany
aktív tag
Rémálom szinten megcsinálta már valaki a küldetést? Randomban még az első fázis is neccesen szokott meglenni, gondolom ez jó klán nélkül esélytelen.
-
h1mpi
félisten
Nem teljesen tiszta, hogy ezt a Nergal-t hogy lehet megszerezni?
-
gainwardgs
veterán
válasz
tween #254375 üzenetére
Többször volt már ilyen, ugyancsak Leó 1, már nem úgy adja ahogy régen, amióta bejöttek új sniperek pl. Vickers stb. szerintem ment leonak kis passzív löveg nerf a háttérben
Amúgy meg nem lennék meglepve ha közeljövőben jönne a leonak hivatalos nerf, mert mint tudjuk a Wg szerint ez a dolgok rendje -
xAttilax
őstag
válasz
phoenix1989 #254373 üzenetére
pont tegnap a kolléga kimaxolta ezt:
1393 dmg és 6 kill Tier IX-Xben
-
po1son
addikt
válasz
phoenix1989 #254378 üzenetére
Azok kulcsfontosságú lövések voltak, biztos vagyok benne, hogy nem az számított, hogy hatszor több sebzésed volt.
Nem hiába kapott csak 2-vel kevesebb "kulcsot". -
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #254376 üzenetére
Na akkor valamire jó is
-
phoenix1989
őstag
-
tween
őstag
válasz
po1son #254356 üzenetére
Pontosan.
Tegnapi példa Leo1-el. Utolsó vagyok ( szokásos turbó csata ), közelről egymás után három lövés eltűnik az éterben.Tisztán rálátva, beszűkülve és semmi. Még agyaltam is az elsőnél, hogy oké rng, de háromszor egymás után... ping, fps stb tökéletes, atomerőmű a gépem.
Ez hogyan? -
Plata
félisten
válasz
phoenix1989 #254373 üzenetére
Az viszont nagyon poén mikor 10hp-s tankra 3-4 vadkenderen zöldült kergebirka rámegy,aztán mind belefulladnak a vízbe,vagy le esnek a szikláról.
Ezért jó az arty,láthatod hogy a top tier tankok egy kis tierű szerencsétlenért öngyilkosok lesznek.Overlord azért jó pálya mert sok dilist lehet látni ahogy a sziklafalról le akarnak valakit rammolni és pofára esnek.Vagy gleccseren,mikor ebr meg egyéb light potyog az égből. -
phoenix1989
őstag
válasz
nanus #254372 üzenetére
akkor mások hogy lehetnek 50% felett? segítek , többet tesznek azért hogy nyerjenek. sokan itt csak azt nézik húú mennyit sebeztem közben lehet pont azért bukták el a csatát mert hagyták rohangálni az 1 lövéses tankot mert majd valaki más kiszedi én biztos rá nem lövök mert 10hp ra nem lövöm el magam. aztán ha a maradék 14 társ is így gondolkodik akkor az a 10hp szétveri a csapatod.
szóval nem minden a sebzés. nagyon nem minden.
-
CirrMee
addikt
válasz
xAttilax #254367 üzenetére
ne haragudj, hogy az accod utám mertem kérdezni egy játék fórumán. Nem akartam ennyire a személyes teredbe gázolni.
Nem tudsz hova gázolni, mert mint írtam, az általam még valamennyire használt acc számodra nem lesz nyilvános. A sajátomat leginkább frontline alatt használom még aktívan, meg a karácsonyi szezonban.
a WG az elején eldönti, hogy van aki 47, 50 vagy 57% WR lesz, ezen nem lehet változtatni
Ezt te állítod.
Azt meg én, hogy például egy 11 ezres játékos nem lesz egyik napról a másikra segghülye a játékhoz, és nem a semmiért kotlanak tömegesen afk módban éppen azok, akiknek a statja szerint bizony (szerinted nem létező) szopóroller van. -
Plata
félisten
válasz
xAttilax #254367 üzenetére
Ha tetszik ha nem,életem egyik legszórakoztatóbb csatája volt mikor egy manti kergetett Bc artyval.
Igazán szórakoztató és vidító élmény volt.
Lehet hogy nem volt nagy szám csata,de az hogy egy lúzer manti nem tudott elkapni olyan jó poén volt.
Kicsit hasonlított arra mikor trollkodok semleges zónában ragadozó madárral és felhúzom a szivárványos szinű játékosok agyát. WoT-ban próbálnám meg tuti bannt kapnék. -
Met
nagyúr
Nem gondoltam volna hogy pont a Progetto66-al fogok ászt kapni [link]
-
phoenix1989
őstag
válasz
xAttilax #254345 üzenetére
Szerintem arty azzal meg nem fogja megváltani a világot, ezért esélye sincs hogy győzelemre vigyen egy vesztes csata állást. Vagy lehet hogy nem arty csak nem mozdul el a kezdő pontról, akkor se ha szemben nincs senki. Ismertem ilyet, klán társ volt. Hiába mondtam neki hogy minden tank spoton van a pálya másik felén ő nem mozdult kitartóan védte azt az oldalt ahol senki nem volt. De legalább nem jött ott át senki.
persze a csapat volt a hülye. Szerinte.
-
xAttilax
őstag
válasz
CirrMee #254365 üzenetére
ne haragudj, hogy az accod utám mertem kérdezni egy játék fórumán. Nem akartam ennyire a személyes teredbe gázolni.
Tudom, hogy itt nagyon kényes téma ez!
De, hogy ne csak kötekedjek
Ma hogy ment a játék? megint soporoller volt? elmentek a lövések? vagy ma adta és engedett játszani a játék?
Mondanám, hogy dobj fel egy jó replay-t de tudom, hogy az a név miatt nem lehetDe el is mesélheted, régen plata olyan jókat mesélt ahogy Artival játszott az ellenféllel és kergették de nem kapták el
imádtam.
-
xAttilax
őstag
azt nem tudom, de régen azért nem voltál ennyire szégyenlős.
Tudom tudom, azóta eladtad, ellopták, másnál van...stb
Na mind1 is, nem akarok itt tüzet szítani (gondolom már megtettem), szóval engedjük el ezt a témát
Mindenki játsszon úgy ahogy akar, sok AFKval Yoloval a WG úgyis intézi a többit -
xAttilax
őstag
válasz
CirrMee #254349 üzenetére
akartam keresni egy képet ahol 10 csatát bukók zsinórba az earlyvel kb 3000 wn8 mellett, anno ide a fórumba raktam be és ahogy néztem a HSZ-eket, hogy mennyiszer előjött ez a téma, nagyon durva!
Most nem pisálnék széllel szemben
Szóval tök igazad van főnök! Ebben a játékban mindenki azt csinál amit csak akar, mert úgy is manipulálva van, a WG az elején eldönti, hogy van aki 47, 50 vagy 57% WR lesz, ezen nem lehet változtatni. Nem számít a pályaismeret vagy a skill, meta tankok játszása, csak a WG kedve
Remélem így most jó leszek.
Amúgy nem az a WOT neved mint itt a nick neved?(mert akkor azért sok mindent megértek)
De részemről vége ennek a beszélgetésnek, mert igazából magam alatt vágom a fát. -
-
CirrMee
addikt
válasz
jano_77 #254354 üzenetére
nem képet kért Tőled, hanem 4-5 csatát, amit végig nézve el mondta volna Neked a véleményét, hogy valszeg mit rontasz el a csatákban. De ahelyett, hogy megköszönnéd Neki, hogy segíteni akart, Te csak leszólod és azt sem érted meg, hogy mi a szándéka.
Itt kezdődnek a problémák.Ácsi!
Először vezesd le, hogy ha rajtam kívül van még 14 másik jómadár minden csapatban, miért csak és kizárólag rajtam múlik minden (értsd: nyerés, hogy ne daráljanak le minket sorozatban kevesebb mint 5 perc alatt, stb), ahogy azt állítani próbálod. -
jano_77
nagyúr
válasz
CirrMee #254346 üzenetére
nem képet kért Tőled, hanem 4-5 csatát, amit végig nézve el mondta volna Neked a véleményét, hogy valszeg mit rontasz el a csatákban. De ahelyett, hogy megköszönnéd Neki, hogy segíteni akart, Te csak leszólod és azt sem érted meg, hogy mi a szándéka.
Itt kezdődnek a problémák.Ettől függetlenül én is vallom és osztom, hogy bizony nem egyformán osztogatja a gép a dolgokat, mert nálam is volt már olyan hogy mellének láttam a lövést és sebeztem, de sokszor volt az ellenkezője, hogy biztos találatnak láttam és semmi! Vagy hogy megfeszültem, sokat sebeztem és öltem is és mégis buktunk, mert a piroskák letoltak minket mint a szar. Ezek biztos nem véletlenek.
-
Plata
félisten
Itt az új meta TD.
-
Sunsetjoy
aktív tag
Nekem az a halálom, amikor valaki(k) beírják nyertes turbócsata végén, hogy "gg".
Mifax ebben a gg? Hogy felborult a pálya? Hogy a nyertes csapat harmada hozta le sebzéssel, mert a többi a betanult helyeken kempelt és nem reagált a helyzetváltozásra?
Hogy emiatt xarabb a csataxp meg a zsé náluk? Mert általában azok írják.Én csak akkor írom be, amikor a végén 2-4 áll szemben ugyanennyivel vagy többel és taktikázással stb. felülkerekedünk...
Én gyenge játékos vagyok, de akkor úgy befordulok, amikor ilyen vesztes turbócsata végén kapok 5 BP-t úgy, hogy valami 350 körüli xp-t tudtam összekaparni (vagyis top3-ban voltam)...
-
Taragas
aktív tag
válasz
CirrMee #254349 üzenetére
Ezt az aznapi szopatást én is érzem. Ezért váltok folyamatosan szervert. Hiába a magas ping, sokszor kötök ki 4es szerveren. Sokszor megoldja a problémát, de valamikor még ez sem. De nem kicsit demotiválò, hogy egyik nap örülök a 7000-es értékelésnek, valamikor meg 11k. Nem tudsz konstans lenni. Ha van egy hetem amikor folyamatosan legalább 9000-es körüli az értékelésem, összeteszem a két kezemet.
Nem tartom magam pro gamernek, de mai napig nem értem miért kellett a győzelmi arányt kihagyni az új értékelési rendszerből. 50k+ csatával csak számìtson már, hogy overalban van 57,5ös winratem, meg törekszem arra hogy minden tankommal 50 legyen legalább. Ez jobban felháborìt, mint a turbo csaták. Sok idiòtának csak lehozta valaki a meccset...
Rég bevezettem volna az NVP medált. sokszor jòl esne az embernek egy király ászos kör után ..
-
CirrMee
addikt
válasz
xAttilax #254348 üzenetére
az, hogy megtudom nézni, hogy mikkel játszott és amúgy mi rendes statja, te csak bevágtál valamit, ami még a teljes és a 30 napost sem lehet látni.
Mindig így indul, hogy nincs bizonyíték, biztos hazudik az illető.
Lenne nekem is 30 napnál hosszabb, ha eleve ezért készült volna az előző kép is. Ahhoz pont elég, hogy ez is kifogásolható legyen, gondolom ha lenne 30 napos, akkor meg az lenne kevés, adjak 60 napost.Régen azt mondták, hogy a legfontosabb az a dmg amit a csata első egyharmadában adnak le, ha már a végén sebez mikor már elment csata pont szart sem ér de a statba jól mutat. Szóval én elhiszem, hogy ez megtörtént csak azért nem mindegy hogy hogyan
Az a szomorú, hogy a mutatott eredményekhez jóformán alig tartozott játékidő - eleve azért lett sz*r a winrate, mert túlnyomórészt max 5 perces turbó meccsek voltak ezek. Eleve innen veszem azt, hogy a játék kollektív szopatja az aznap épp abba tartozó csapatokat. Mint a minap, amikor 6-8-11 ezres statos emberekkel megpakolt csapatban tier 10 meccsen hirtelen nem tudnak játszani, a harmadik percre megvan a kilencedik halott csapattárs, 7db nulla találatos, további 5 ember az ezret nem tudja meglőni. Ott történetesen "top sebző" lettem a szégyenletes 3k értékkel, és elhiheted, hogy az E4 -el nem redline bokorharcos voltam, hogy ez a 3k is összejött. Ismétlem: tier 10, ahol 12 ember az ezret nem tudja meglőni, stat alapján meg alig 1-2 mazsola van csak...
-
xAttilax
őstag
válasz
CirrMee #254346 üzenetére
az, hogy megtudom nézni, hogy mikkel játszott és amúgy mi rendes statja, te csak bevágtál valamit, ami még a teljes és a 30 napost sem lehet látni. (amúgy meg replay-t szerettem volna
)
csak annyit, hogy tenni is kell a győzelemért. Régen azt mondták, hogy a legfontosabb az a dmg amit a csata első egyharmadában adnak le, ha már a végén sebez mikor már elment csata pont szart sem ér de a statba jól mutat. Szóval én elhiszem, hogy ez megtörtént csak azért nem mindegy hogy hogyan
Remélem nem lesz az, hogy nem mutatom meg a statom ezért meg azért -
Már bocsi srácok mielőtt komolyabban egymásnak estek itt
24 csatából egyikőtök sem tud semmilyen következtetést levonni. túl kevés ahhoz. Főleg 7 napra levetítve. 3 csata / nap. Nonszensz -
CirrMee
addikt
válasz
xAttilax #254345 üzenetére
Mit változtat meg, ha név is van hozzá? A felderítési arányomnak mi köze ahhoz, hogy rajtam kívül 14 másik játékos is része a csapatnak?
Kértél valamit, küldtem. Mit kellene látnod? Azt, hogy valószínűleg nem 20 csatás kezdő van a staton (bár az itteni prő státusztól még messze vagyok), meg azt, hogy igen jó eséllyel nem miattam ilyen sz*r a mellékelt képen a winrate. Ja, és azt, hogy állítólag ilyen hosszú sz*r szériák csak a mesekönyvben vannak, mert küldjünk képet, anélkül nem hihető. Ja, van kép? Akkor meg azért nem hihető... -
xAttilax
őstag
válasz
CirrMee #254344 üzenetére
ebből mit kéne látnom? tudsz mondani egy teljes nevet?
mondjuk annyi látszik, hogy soha nem jó lassú vagy kempel tankkal lenni: 0.38 felderítési arány borzasztó kevés.
po1son vagy phoenix1989-nél (bocsánat, hogy őket hozom fel de ők jó játékosok) 1.5 felett van.
De ha adsz egy teljes nevet akkor megnézzük -
po1son
addikt
válasz
xAttilax #254340 üzenetére
Pedig én is sokszor nem élvezem a játékot, mert olyan lövéseket vesz el a játék néha non-stop, hogy legszívesebben lefejelném a monitort.
h1mpi - nekem is tetszik, sokkal jobban és gyorsabban lehet gyűjteni a kulcsokat. Grom amúgy nagyon OP, főleg ha van téve rá újratöltés gyorsítás képesség.
-
h1mpi
félisten
Nem nagyon szokott játékmód tetszeni, de ez a túlélős egész jó
-
xAttilax
őstag
válasz
CirrMee #254338 üzenetére
én simán fenntartom a tévedés jogát
küldj már pár csatát mikor a "szopora" küld a WG. xlagmarx@gmail.com meggyőzhető vagyok. mondjuk egy 4-5öt mikor azt mondod, hogy ez most nem te vagy csapatod hibája volt. köszönöm szépenpo1son:
ez a statod... hogy szokták mondani? mindenki a saját szintjén nyomorog?
Szerintem CirrMee nem éppen erről beszél... -
po1son
addikt
válasz
CirrMee #254332 üzenetére
A wot már csak ilyen, egy nagy érzelmi hullámvasút lett a játék.
Nekem is vannak néha nagyon rossz napjaim, amikor semmi sem jön össze és még az RNG is brutálisan beleszól a játékba. Megaláznak a papíron rosszabb játékosok.
Evvel vagy együtt élsz a játékban vagy letörlöd.Az elmúlt pár hónapban nem tudom hányszor töröltem, aztán pár nap után újratelepítettem.
-
CirrMee
addikt
válasz
xAttilax #254333 üzenetére
Az baj, hogy emberek 0 tudással akarnak jó játékosok lenni és ezt oldja meg a WG helyettük. Vegye le az RNG-t, csináljon jobb MM-t... stb
Segítek: ha valakinek nem a tudásával van a probléma, jó eséllyel az is le fogja sz*rni az ilyesmit, amikor azt tapasztalja, hogy a nyerő széria után épp a szopós széria vonatra ültette a wg, ahol bárhogy is szakad meg, esélye sincs nem hogy nyerni, de még egy tisztességes meccsre sem.
-
xAttilax
őstag
válasz
Plata #254335 üzenetére
Itt kényszer csapat van, ahol minimálisan (legalább nem full baromságot csinálsz) együttműködsz a többiekkel. Nem arról van szó, hogy taktika van, vagy össze kell komolyan játszanod valakivel ahogy a CW-n, hanem ha azt csinálod mint amid a tankoddal kell és ismered a pozíciókat akkor nagyobb az esélyed a győzelemre. Szóval csapatjáték és csapatjáték között nagyon nagy különbség van.
Eddig érted?
Szóval nem kell számítanod igazából senkire komolyan, csak ott kell lennie a "játékban", hogy a metek ne boruljon fel. Ha van egy AFK akkor máris 14 VS 15. Ha egy HT snipeol valahol, hogy top tier akkor az ő részét senki nem fogja vagy lővi a HT oldalon...stb stb
És ezért vannak a turbo csaták pl, mert ahol több fogyatékos és szar helyre megy vagy azt csinálja amit te szoktál (yolo, afk, baromság) akkor nagyon gyorsan elvesznek oldalak és máris kereszttűzben vagy és pikk pakk legendás 15:3
Ezért van az, hogy az unikumok akinek magas az átlag dmg nagyobb is a WR mert ezt kompenzálják, ők nem 1 hanem 1.5 vagy 2 játékosnak felelnek meg, vagyis 16 vs 15ről indul. és ezek változnak elég drasztikusan ,van 3 szar veletek 2 jó másik csapatban és máris 15 VS 12-vel kezded a csatát.
Nem véletlenül vagy te 47% játékos Po1son meg 57%. míg te egy fél játékost érsz átlagba, ő mondjuk majdnem 2őt. -
xAttilax Ne reagáld le ,sőt senki se. Ezt élvezi. Figyelmen kívül kell hagyni. Figyelem hiányos ,nincsenek barátai ,itt se lettek
-
Plata
félisten
válasz
xAttilax #254328 üzenetére
Ha ezt a marhaságot komolyan gondolod akkor te biztos nem a WoT-al játszol,vagy legalábbis nem eu szerveren,de nem is ruszkin.
Ebben a játékban a csapatban lévő 14 játékosból jó esetben számíthatsz 3-4-re rossz esetben egyre sem mert birkacsordaként vonul mind.
WoT-ban csapatjáték csak az álmaidben létezik,esetleg CW-n,vagy ha összehozol egy 15 fős szakaszt valahogy,egyébként nem,kb nem is létezett soha,főleg nem nyáron vagy a karácsonyi eventen,esetleg maratonnál.Csapatjátékot keresni random csatában kb olyan mintha a grillezéshez vett faszénben gyémántot keresnél. -
jano_77
nagyúr
válasz
xAttilax #254333 üzenetére
Az a baj, hogy a 2 oldal sosem fogja megérteni egymást, mit is akar mondani a másik!
Olyan ez, mint mikor a nő és ffi beszélget, de hiába beszélnek ugyan arról, még sem értik, mert teljesen másképp beszélnek ugyan arról a dologról!MÁS: tökös tokent ne felejtsétek el behúzni a twitch-el!
-
xAttilax
őstag
válasz
CirrMee #254332 üzenetére
A "Nagy Testvér" nagy gondolata, hogy próbáljon meg normálisan játszani mert 14 másik van mellette... igen, itt megmondjuk neki kemény, hogy is kell játszani
Persze minden a WG hibája... hogy emberek 20-30k csata alatt nem képesek pozíciót megtanulni, használni minmapot, nézni és értelmezni, hogy mikor kell és hogy cselekedni...stb.
Az baj, hogy emberek 0 tudással akarnak jó játékosok lenni és ezt oldja meg a WG helyettük. Vegye le az RNG-t, csináljon jobb MM-t... stb
Tény, hogy sok van a rovásán a WG-nek: Felgyorsított csaták, minden szar 50-60-al megy, gold lőszer kb alap, ágakat napok max hetek alatt lehet kihúni 0 ról, lootbox 3 havonta, 4 esemény egyszerre..stb
De valószínű ezek a kor igényei, ezt akarja a többség és ebből van pénze a cégnek, mert azért álszentek ne legyünk nekik a fenntartható profit az elsődleges. Csökken, 1x éves boomer lassú játék, a mai kölyköknek ez már nem pálya, ha mindent jól csinált volna a WG akkor is csökken az aktív állomány, de azért a twichen most a mystery box miatt 20k+ aktív néző volt csak a hivatalos csatornán..
De visszatérve a témához, ha top tier HT-val vagy Light-al bemegyek TD mellé vagy red line-ra snipepolni akkor az tökre rendbe van szerinted? -
CirrMee
addikt
válasz
jano_77 #254329 üzenetére
Nem akarom védeni, de amilyen csuda jó árendzsí van mostanában, miszerint ciklikusan egyik héten (inkább random, de jól behatárolható időközben) legyőzhetetlen prő vagy, a következő héten meg hirtelen amatőr kezdő leszel, ha megszakadsz, sem tudsz eredményt elérni, nem éppen arra ösztönzi az embert, hogy a legtöbben csapatban gondolkodjanak.
Most is tartom, hogy a csalást leszámítva mindenki azt tesz a játékban, amit a szabályzat megenged, nem pedig azt, amit Nagy Testvérként az itt fórumozó gondol. Talán méltóztasson normális irányba faragni a várgaming ezt a szörnyszülöttet, hogy akarjanak normálisan játszani az emberek. Ha meg valaki védené a védhetetlent, annak csak egy válasz: igen, minden f*sza, azért zuhan évről évre a játékos állomány...
-
jano_77
nagyúr
Tier8-10 tankokra mindig csak 15% leárazás volt vagy a WG vissza vett az adakozásból?Nekem vmiért több rémlik, de persze lehet tévedek.Végre megvehetem a hiányzó 10-eseket. (Lengyel TD, Type71, Concept5
Basszus most nézem, hogy ez lejárt akció. -
jano_77
nagyúr
válasz
Plata #254325 üzenetére
De mi Neked vagy a hozzád hasonlóknak egy ilyen hozzá állással, mentalitással a szórakozás ebben vagy bármilyen játékban, ahol gyakorlatilag nem csinálsz/tok semmit, semmi hasznosat, de legalább a csapatodat - mert hogy ez csapat játék és NEM egyéni - hátráltatod, visszahúzod?!? Ezt nem érti a legtöbb ember, aki próbál rávenni arra, hogy inkább hagyd a WOT-ot, mert csak hátrányára vagy a csapatnak. Ez így érthető?
Ezt minden bántó szándék nélkül kérdezem!xAttilax: Ő tipikusan az a játékos, akinek nem való a csapatban résztvétel, mert nem képes közös munkára, közös együttműködésre, gondolkodásra. Neki a single play játékok valók, ahol senkit nem gátol, nem hátráltat, csak sajnos ezt nem érti vagy nem akarja megérteni.
-
xAttilax
őstag
válasz
Plata #254325 üzenetére
csak az a baj, hogy itt az a "szórakozásod" hozadéka (yolo, afk, értelmetlen játék), hogy másik 14-nek rontod az esélyeit.
Te örülsz neki mikor a top tier HT kempel vagy AFK, vagy mikor az egyetlen light az első percben meghal mert ő most yolo volt mert kell a win vagy ütközni akar mert az szerinte az vicces?
Persze lehet így is csinálni, hogy leszarunk mindenkit és csak te szórakozzál, de akkor minek jársz ide? Itt pont olyan emberek vannak akiket érdekkel a játék és tökre kivannak az olyan cselekedetektől amiket csinálsz. -
po1son
addikt
10-es progi még mindig nem rossz és alapfelszerelésekkel sikerült ráadásul
Forgási mechanizmus, szellőzés, vstab (+direktíva szellőzés)
Pont 95.0% lett, a meccs végén volt 49 dmg assist, lehet pont az kellett hozzá
replay
Amúgy miért írja a wotreplays egyes visszajátszásokra azt, hogy "Unknown file format"? -
phoenix1989
őstag
válasz
Plata #254325 üzenetére
nem fogom senki írását nyomozgatni meg kitalálósdit játszani. nagyjából ennyit is ér amiket idehánysz nap mint nap. tartod itt a nagy előadásokat de kihívásnak éled meg azt hogy egy tankra xp-t gyűjtesz.
bár így utólag belegondolva szerintem már a WorldOfTanks.exe megnyitása is kihívás lehet számodra. Sajnos általában sikerül.
-
Plata
félisten
válasz
xAttilax #254323 üzenetére
Minek játszom?
Mivel ez egy játék így csak játszani ülök le vele,hogy szórakozzam egy kicsit.
Más tervem nincs vele.
Egyébként játszom mással is.
De már jó ideje minden játékban csak a szórakozást keresem.
Bár a szórakozás minden játékban más.
Van amelyik online játékban az jelent szórakozást hogy grindelek eszetlen sokat,de engem kikapcsol,más meg fejre áll tőle.
Volt már hogy valaki azért pikkelt rám mert egy MMO-ban képes voltam 8-10 órát bányászgatni és élveztem.#254324phoenix1989
Hazsnáld a fantáziád és értelmezhető. -
xAttilax
őstag
válasz
Plata #254317 üzenetére
Amúgy őszintén kérdezem, hogy akkor minek játszol a játékkal? Ha amúgy nem is játszol ha nincs BP akkor tök értelmetlen megcsinálni ha éppen tetszik, mert úgy sem használod az ott megkapott "javakat" és így igazából tényleg feleslegesen baszod szét sok ember játékát az afk meg yolozással. Van egy csomó más játék ami lehet még tetszeni is és még szar sem lennél benne, miért nem probálsz ki más gameket?? vagy játszol a kis hajós vagy star trekes cuccaiddal?
Vagy ha netén érdekelne miért nem tanulsz meg mondjuk ilyenkor normálisan játszani? Tudom, hogy régi motoros vagy időben de tudásban inkább erős kezdő. Kinézel egy tankot 6-8-ig (felette kb felesleges) és megpróbálsz vele normális statot csinálni vagy GM-eket. -
Plata
félisten
válasz
phoenix1989 #254321 üzenetére
Szerintem a hasonlat inkább rád illik.
Bár inkább b helyett r betű illene hozzád. -
phoenix1989
őstag
Az új játék modhoz néhány tanács, mert már agyamra megy a sok tudatlan.
A miriumot már nem kell bevinni , ahogy szerzed őket jóvá íródik, azután már csak a képességek miatt kell nálad lenni de minden kör elején megkapod a maxot 120at. szóval nem éri meg tartogatni ha összejött az ugráshoz, a másik attól hogy az ugrási ponton vannak ellenfelek még be lehet menni nem kell félni, akkor is megtörténik az ugrás persze ha minden játékos ott van. Szóval ha egyedül maradtál és az ugráshoz begyűjtöttétek a szükséges anyagot ne szarakodj már hanem turbózz be a pontra akkor is ha ott áll az ellen mert ahogy beérsz jön a következő fázis, ne akard őket legyőzni egyedül de legfőképp ne legyél beszarva. -
Plata
félisten
válasz
phoenix1989 #254315 üzenetére
Mivel nem érdekel a jelenlegi BP így nem érdekel az sem hogy kihúzzam így most csak azért játszanék hogy szórakozzam,ha jó lesz megint a BP és érdemes lesz több accal is húzni akkor megint úgy tolom,tetszik vagy sem,normálisan nem lehetne kibírni a grindelést.Mert megunnám.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Plata #254309 üzenetére
"Azon gondolkoztam,megveszem t8 csifit és megpróbálom kihúzni a modjait,állítólag irtózatosan szar. Kihívásnak lehet jó."
abban mi a kihívás hogy akár milyen csatát mész, még ha a szeretett afk taktikáddal is kapsz némi xp-t a csata végén. szóval előbb utóbb úgy is össze gyűlik. hatalmas kihívás -
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
jano_77 #254313 üzenetére
Amúgy nekem még van kb. 20 csatám bérletben a 2002 végén tokengépből kipörgethető Object 283 tankhoz. És anno azt hiszem, valami 40 csatányi bérlet jött a pörgésből.
Nagyon nem fűlik a fogam a hátsótornyos járművekhez, emiatt hagytam fel a másodikként jött ruszki TD ággal, az orosz A-44-nél a sokadik med vonallal, a IX-es német vk b... stb. -
jano_77
nagyúr
tudja vki, hogy miért van a Hellcat-en 60%-os kedvezmény?! Nincs benne egyik TOTT ágban sem.
Elgondolkodtam, hogy vissza vegyem-e ennyiért.
-
Plata
félisten
válasz
jano_77 #254308 üzenetére
Igazán nem érdekel,minden ág ki van fejlesztve,max nincs meg véve,kivéve ez a géppityus light ág.Az szerintem nincs még meg tervrajzokból sem.
Mostanában nem nagyon van kedvem játszani WoT-al,kéne valami jó event.
Csak ne maraton.
Azon gondolkoztam,megveszem t8 csifit és megpróbálom kihúzni a modjait,állítólag irtózatosan szar. Kihívásnak lehet jó. -
jano_77
nagyúr
válasz
Plata #254306 üzenetére
Lehet hogy jött az update-el, de hogy mennyire éri meg az számomra még mindig kérdéses. Igaz nekem 1-1 tank kivételével az összes ág ki van fejlesztve, de ha nem lenne akkor sem látom, hogy megérős lenne: a legénységet nem képzi át a másik nemzet ágára vagyis lehet egy teljesen új legénységet képezni - lehetőleg minimum 3-4 skillre - mert anélkül értelmetlen játszani bármilyen tankkal. Persze tudom, hogy rengeteg képzési füzet és könyv áll rendelkezésre, de én akkor sem látom benne a potenciált. Aki igen, annak hajrá, majd írja meg tapasztalatait.
-
jano_77
nagyúr
tudja esetleg vki, hogy a BT E100-as módból miért kaptam 2db Quicky Baby-s parancsnokot? 1-et választottam, mikor volt rá lehetőségem, mert elértem azt a szintet, de most nézem, hogy 2 van a barakkban. Ha tudom, hogy a végig vitelért kapok egyet, akkor tuti, hogy Mouse Akrobatot választottam volna köztes szintnél, mert még Ő sincs meg.
-
jano_77
nagyúr
Hátha érdekel vkit, hogyan újítanak fel teljesen egy FV4005-öt!
Mondjuk a lánctalpnak is adhattak volna legalább egy kis sterimót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Thinkpad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest