-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
válasz
Baltazár123 #259981 üzenetére
Már hamarosan annyi prémium napom lesz, hogy jövő év is pipa lesz.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Baltazár123 #259949 üzenetére
Van egy csomó toborzatlan legénységi tag most is a barakk-ban. Nem értem a panaszodat?
OK az összes 11-be nem lesz elég ez egyértelmű, de én nem is akarom és fogom az összeset azonnal megvenni, mert annyira azért nem rohanok. Legalább újra lesz vmi kis értelme a játéknak - és nem CSAK játszogatás lesz - hogy lehet fejlesztgetni az új vasakat. Aztán majd mire elérem őket, addigra lesznek újabb legénységi tagok BP, Roham, innen-onnan. Neked tényleg semmi sem jó? Mit kellett volna tenniük, adni legénységet is a 11-es vasakba?MÁS:
Ki, melyik 11-esre feni a fogát, melyiket tervezi, hogy mindenképp szeretné megvenni, kipróbálni majd?
Nekem így elsőre a Sakál szimpi, ez lesz az első az biztos, erre már meg van az XP is. A másik a Leo lesz, mert ezt kezdtem el húzni, de a harmadikon most erősen gondolkozom, hogy melyik legyen. Szimpatikus a 432U de az AS.XX 40t is. Heavyk közül talán a Taschenratte vagy az orosz KR-1, ami képes a Leo-ba akár 1000+ sebezni rammolással- jelenleg mekkora a max ram sebzés pl IS7-el Leo-ba - vagy a BZ-79 is érdekes lehet a mindig újra használható nitro-val.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
„A másik, hogy nem látom, hogy honnan lesz bele legénységem, mert akkor a tier10 leo-val nem tudok játszani.”
Mostanság elég szép számban adta/adja az ajándék legénységi tagokat és a képzési füzeteket, könyveket. Ez utóbbiak Battle Passban is potyognak, illetve a napi küldetések sorozat végén is kaphatóak. Ezekkel hogyan állsz, nincs belőlük nálad?
Pont néztem, hogy az IS-7 esetén van nálam sok XP felhalmozva, így rá fogok menni a KR-1 tankra (amúgy is szeretek ütközni, annak pedig az lesz a plusz képessége) és annyi toborzatlan tag ül Karácsony óta a barakkban, hogy meg is van a legénysége.
-
kchryss
veterán
válasz
Ráadásul ezt a legénység változtatást olyan egyszerű lenne megcsinálni, leprogramozni.
Nem is kéne semmit variálni, annyi kéne hogy átképzésnél további még két tankhoz hozzá lehessen képezni a legénységet. Így minden legénységi tank 100%-osan használható lenne 3 normál tankban és az azonos osztályú prém tankokban. Ez már bőven elég változtatás lenne. 3 tankkal nagyjából jól le lehetne fedni az igényeket. Egy ághoz elég lenne nagyjából 2 legénység, egy mondjuk a top tankoknak egy pedig az alsóbb szinű kedvencekhez az ágról.
Kapcsolni lehetne hozzá pénzügyi hasznot is, például wot+szal további két tankhoz lehetne hozzárendelni. Vagy prémium számla +1 tank. Kb úgy mint a pályakizárásoknál van. -
Derron
aktív tag
válasz
Baltazár123 #259846 üzenetére
Így most kicsit örülök, hogy annó az ingyen eventes ládából megszereztem a T54D-t meg most megvettem aranyért az Obj752-őt.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Baltazár123 #259786 üzenetére
Felesleges neki a tier 8 premium kezdokent szerintem. Nem fog tudni vele sebezni, igy nem jon a kredit. Maradjon csak alacsonyabb tierben amig meg nem tanulja az alapokat, addig eleg lesz neki a T25 meg a T34-85M.
-
nanofocus
tag
válasz
Baltazár123 #259779 üzenetére
Köszönöm a tartalmas választ. Tegnap csináltam accountot, de ma belegondoltam, emlékeztem hogy én 6-7 éve egyszer egy ideig kipróbáltram én ezt, akkor osztogattak pár dolgot. Beszéltem a supporttal, meglepően hamar válaszoltak 2 órán belül, meglett a régi e-mail cím és a hozzá társított fiók is. Van rajta 500 arany meg egy db T-34-85M és egy Pz.Kpfw. T 25 premium tank. Remélem ezekkel lehet kezdeni az elején valamit
Ez a premium account nagyon szükséges a haladáshoz?
-
h1mpi
félisten
válasz
Baltazár123 #259743 üzenetére
Én beléptem vele, 2 perc volt...
-
zodo
nagyúr
válasz
Baltazár123 #259743 üzenetére
Tettem egy próbát hogy töröltem a barátlistát, link elküld de már nincs mit aláírni.
-
zodo
nagyúr
válasz
Baltazár123 #259725 üzenetére
Nekem van másik a régi RU szerverről átmentet de nem sikerült teljesíteni.
Fő fiókban meghívtam a kis fiókot, átléptem és elfogadtam.
Weboldalon aláírtam a kódex-et ami azóta "szigorúan bizalmas aug.31-én lesz látható"
Visszamentem a fő fiókon is a weboldalra, pipa nincs a barát meghívás mellett és szintén "szigorúan bizalmas aug.31-én lesz látható"Lehet a megjelenés után kellett volna meghívni.
Szerk: Látom mi a baj "telefon" alatt van a meghívó link
wwenigmaTankot nem adnak csak 3D kiegészítőket.
-
Szibilla
aktív tag
válasz
Hát elég vékony a jutalmazás, szerintem hasonlóképp mellőzöm én is.
-
csaabz
őstag
válasz
Csinálj egy acc-ot és rajta legalább 50 csatát.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Akkor akinek van másodlagos acc a meghívásos küldetés tank miatt ezt ki is pipálhatja 🙂
-
Dobi 562
addikt
válasz
Baltazár123 #259603 üzenetére
Dolgozz?
En kivancsi vagyok mit foznek es hatha figyelembe veszik a visszajelzeseimet, benne lennek akkor is ha nem kapnek erte semmit.
A rendes szerveres random az most amugy is katasztrofa.
-
kisharsany
aktív tag
válasz
Baltazár123 #259514 üzenetére
Ugyanez nálam is. Gondoltam milyen jó is lesz az az ingyen garázshely, aha...
-
tboj
aktív tag
válasz
Baltazár123 #259392 üzenetére
A végén a kedvezményekkel 7500 goldért meg lehet majd venni az Object 752-t, ha jól láttam. Az annyiért eléggé megérős lesz.
-
válasz
Baltazár123 #259395 üzenetére
Karàcsonyi làdàkból az aranyat költöm BP. Idén is kari làdàkra költök,kivéve a prototipo. Gondolom félév múlva se lesz olcsóbb.
-
válasz
Baltazár123 #259392 üzenetére
Prototipo 6, ohhh ezt akartam megvenni
Ma én fizetem nekik a whiskybe a jeget
-
po1son
addikt
válasz
Baltazár123 #259252 üzenetére
Fuuu én is párszor már jártam így, de holnap és azután lesznek a jobb dropok, ha ez vigasztal. Tokenbol még tudsz szerezni 3 darabot, amit át tudsz majd váltani tier 6os prémium járgányra
h1mpi Nekem ott van a garázsban és megvan rá a hotdog skin is.
-
El Rey
aktív tag
válasz
Baltazár123 #259195 üzenetére
.....Hö?
4 perc és 9 másodperc telt el a csatából a képen lévő óra szerint. Nem tudom az már szerinted a csata vége lenne?
Igen, oda is ért a kép tanúsága szerint. Mert ahogy írtam is az ellenfél könnyű tankjai már nem éltek a kép készítésének pillanatában. (feltételezem utána állt be abba a bokorba).
Ha tévedek akkor mea culpa."egyik sem a tipikus öngyilkos felderítő típusú tank,"
Mégis, már nem éltek mikor készült a kép.
-
ritkaság
aktív tag
válasz
Baltazár123 #259101 üzenetére
Nekem olyat csinál, hogy ugrik egyet a tank csöve zoomolásnál. Csatánként 2-3 alkalommal.
-
h1mpi
félisten
válasz
Baltazár123 #259045 üzenetére
Sokat nem játszok, én ezeket az előfizetéseket mindig egy Revolut Virtual kártyára rakom, ahol aztán le tudom tiltani. Első sorban az xp, ami tetszik, illetve a napi ajándékok.
-
po1son
addikt
válasz
Baltazár123 #258962 üzenetére
T57nek ilyen "bugos" troll páncélja van, érthetetlen lövések nem sebzik néha, ezt rohamban vettem észre anno.
Nem egyszer szívtam meg vele, hogy direkt láncra akartam volna lőni és nem sikerült, pedig van egy nagyon kis rész, ahol sebzi és láncon is lehet tartani.
T10ben a rutinosok nem szórakoznak, gold lőszer a toronyra és probléma megoldva.
-
El Rey
aktív tag
válasz
Baltazár123 #258555 üzenetére
Én minimálisat költök WoT-ra.
Prémium accountra meg karácsonykor szoktam venni 25db ládát max és ennyi. Szóval nem belőlem gazdagodnak meg. Azt meg amit leírtál simán elhiszem és tudom is, hogy írtózatos pénzeket elszórnak rá az emberek. Simán csak látom, hogy minden meccsben van új láda tank 2-6 db meccsenként.
10 meccsből 3 at nyertem. De ennyiből meglett a 3 ingyen láda.
5 nap prémium.
50k credit.
3k free xp a többi szemét. -
kchryss
veterán
válasz
Baltazár123 #258549 üzenetére
Ha a netje lenne hibás akkor laggolna is. Olyan nincs hogy a szolgáltató kicentizi hogy csata betöltésekor szarakodjon a net aztán csata alatt meg pöpec minden.
Itt valami egyedi probléma van ami nála megakasztja a betöltést. Mivel a hardvere elvileg elég kéne hogy legyen így gyaníthatóan szofveres hiba okozza a jelenséget. Lehet windows beállítás, tűzfal, vírusirtó, wot kliens vagy bármi másik program ami nála telepítve van. -
h1mpi
félisten
válasz
Baltazár123 #258409 üzenetére
Tudom, de fogok még játszani és akkor feltöltöm a 14 napot, ameddig tétlen tudok lenni.
Most 1100 pont van kb. Nekem kell a tank, mert nincs meg a "rendes" T57 HT, ezért kimondottan örülnék neki. Legénység viszont van már az E5-ből, ami elég jól skillezett.
A lila cucc meg a kötvény annyira nem mozgat. 1-2%, amit ad a lila cucc semmit nem ér ilyen rng mellett. A kötvényt meg nem sok mindenre lehet használni. -
jano_77
nagyúr
válasz
Baltazár123 #258371 üzenetére
és mindenki másnak is köszönöm a tanácsokat.
Legénység az nem lényeges szempont, mert mindkét nemzet azonos osztályánál jó legénységem van. Light-ozni még csak szeretnék, ha lenne miért, de ugye manapság a spotot vagy senki nem lövi vagy ha lövi, akkor nem találja el. Amúgy azt láttam, hogy nem igazi light-ként kell használni hanem light-med kombóként. Azt is tudom, hogy nagyon papír és gyakorlatilag HE-el azonnali garázs, pláne ha mondjuk egy Blesk vagy hasonló megtalálja. Ettől még persze mozgatja a fantáziámat, de alszom még rá egyet és lehet Papooo tanácsát fogadom meg és gyűjtöm még a tokent. -
ZsYr
tag
válasz
Baltazár123 #258354 üzenetére
Én értem a keserűséged, de próbáld meg értelmezni a képeket, és leírtakat. Egyetlen egy van normál csatából belőle, azt véletlen raktam bele. Az összes többi nagy csata. Az SPG-15öt kitüntetéssel sem került több időbe tavaly 261-el. Itt van arról a kép: [link] ez is nagy csata
. A 260-ról beszéltem ott, hiába másodlagos a győzelem, vesztes csatában nem tudsz első lenni XP-ben az egész csatában. Szóval fosmindegy, hogy másodlagos, vagy elsődleges a győzelem, T-55A esetében könnyebb másodlagos nélkül, mert ott csak a csapatodban kell elsőnek lenni.
A T55-A küldije nem jelentett nagy kihívást 261-el. Minden harmadik-negyedik nagy csatás csatában sikerült volna, amikor a 260-éval próbálkoztam. Szerencse, hogy minden második csata nagy csatába dobott.De ez a kognitív disszonancia, hogy "biztosan kijelenthető" "évente 1x" "esélytelen" mert neked nem sikerül azért elég bicskanyitogató azután, hogy valaki bizonyította neked az ellenkezőjét.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Baltazár123 #258353 üzenetére
szerk csak lejárt már az idő: stun + assziszt ha összeadom megvan 2900,
Nekem a gondom, hogy a t55a-t kitüntetéssel kell megcsináljam, hogy vissza tudjam venni a 4 parancsot. Az obj260-hoz majd egyszer meglesz az spg15 alap küldetés, arra írtam, hogy néha összejön, de az se gyakori. Vicces valahol úgy beállítani, hogy leülsz aztán letolod fél órán belülqrva nehéz az alap küldetése is, minden össze kell jöjjön.
-
ZsYr
tag
válasz
Baltazár123 #258351 üzenetére
Azért nem könnyebb, mert nyerni kell? Mivel könnyebb artyként nyerni normálban, mint nagy csatában?
Ugyan ezek nem 260 kitüntetéses körök, de itt van pár kép arról az egyetlen januári délutánról amikor a kitüntetés nélküli teljesítésért artyztam:
Némi XP híja volt, 1-2 kill beakadt volna meg is lett volna:
[link]
[link]
[link]
[link]
Első lettem, de kikaptunk:
[link]
[link]
kitüntetés nélküli spg-15 a 260-on:
[link]
Ezek csak azok amikről megtaláltam a képeket, hogy küldtem valakinek, több hasonló eredmény is volt aznap.
Mivel nekem elég volt kitüntetés nélkül, nem próbálkoztam tovább, mert leépítette volna a statomat, de ezen tapasztalatom alapján nem hinném, hogy ne tudnám összehozni kitüntetéssel is, ha ráfeküdnék.
Próbáltam blindolni amikor tudtam, mert azzal nem osztoztam az XPn azzal, aki spotolta. Próbáltam olyan tankokat kábítani, akik rögtön utána több társam is sebezni tudott. Iszonyat fontos, hogy ha tudtam, killeket is próbáltam szerezni, mert rengeteget nyom az XPn. Ideálisan 2-4 killt jó összeszedni.
Lehetséges, hogy T92-vel könnyebb lenne, mert 261-el a 4k sebzés a legnehezebb része a küldinek, hiszen csak 20 lövedék van benne, érdemes volt általában tankok lánctalpa mellé céloznom, mert a splashből sokszor többet kaptak, mintha direkt módon lőttem volna őket. -
po1son
addikt
válasz
Baltazár123 #258342 üzenetére
Miről beszélsz, hogy nehezek az arty küldetések?!
Obj260 15. küldetés mai napig nincsen megcsinálva kitüntetéssel, pedig az összes t10 arty 3 gunmarkolva van nálam. -
jano_77
nagyúr
válasz
Baltazár123 #258342 üzenetére
Mondasz vmit amúgy tényleg azokat szokták nerfelni, amit sokan használtak Roham módban és azt buffolják, amit meg keveset használtak. Ha e szerint gondolkodunk és azt is nézzük, hogy az ST-II mégis csak orosz tank, akkor én arra szavazok.
-
h1mpi
félisten
válasz
Baltazár123 #258268 üzenetére
Én ezt kihagyom, megfogadtam, hogy skippelem az összes ilyen játékmódot. Talán a ládalopós lesz az egyetlen, amit majd játszok.
-
manu75
aktív tag
válasz
Más értelem nincs is ennek a módnak ez szerintem nagyon mellément maga a "verseny" még a test drive 1 színvonalát sem éri el. Ez teljesen unalmas, egy pálya két hétvégére ezt kár volt kiadni. Talán a 2. ellenőrző előtt a keskeny felmenőn ott szoktak még T57-tel meg Type5-tel megállni és nem felengedni a jónépet. Egyébként én is a cél előtt lövöldöztem vissza a többieket már a 3. kör után ezt az egy poént látom ebben a módban.
-
ddt500hu
veterán
válasz
Ja ilyet én is láttam. Foch B védte a bázist.
-
tboj
aktív tag
válasz
Baltazár123 #258265 üzenetére
Én miután végeztem az alap jutalmakkal, kipróbáltam hogy csak a második checkpointig viszem el, majd kilépek, és megadta a 10 pontokat érte. Mivel 30 pontot kell csak gyűjteni a további random jutalmakért, így ezzel elég gyorsan lehet haladni, ha valakinek van hozzá türelme. Gyakorlatilag így azonnali kilépésekkel és újrakezdésekkel durván 10 percenként be lehet húzni egyet. Ha beadja a 200k kreditet, komponenseket vagy free xp-t, akkor megérheti, vagy ha valakinek szüksége van rá, akkor a prémnapok és a boosterek is.
-
h1mpi
félisten
válasz
Baltazár123 #258234 üzenetére
Köszönöm, akkor fel kell tolnom magamat ezüstbe most is
Nekem nincs meg a T57 HT, tehát pont jól jönne.
-
po1son
addikt
válasz
De jó hogy írod ezt, én hülye azt hittem az arany csak 3-at ad, nem is értettem hogyan jön ki a matek.
Akkor viszont lehet az aranyat megpróbálom utolsó héten és kapok egy választható lila felszerelést is. -
jano_77
nagyúr
válasz
Nekem is az ezüst kell a végére, hogy 1 zászlót be tudjak még húzni, annyi hiányzik, így én is csak a heti küldiket szoktam általában letudni. Mondjuk tegnap letudtam a mostaniakat, így nem tudom mi lesz, lehet csak randomozni fogok és próbálgatom a 10-es vasakat - mert én alapból nem szoktam velük játszani randomban, inkább a 9-eseket szeretem.
Kipróbálom a Type71, 10-es lengyel TD és a most buffolt Obj.268 hogy érdemes-e bevinni ezeket Rohamba pl.
Lengyel TD-t vittem be tegnap pár csatába, egészen jól működött, nem volt rossz.
Type71-el nem mertem még, mert előtte mentem 2 random csatát és az nem igazán sikeredett.
T110E4, Ho-Ri3, 10-es Lengyel TD, AMX M4 54 ezek voltak a fő tankok tegnapKi, mivel próbálkozik?
-
h1mpi
félisten
válasz
Baltazár123 #258232 üzenetére
Oké köszönöm megnézem majd a gépnél és mire adja a zászlókat? Egy elért szint 1 zászló?
-
ritkaság
aktív tag
válasz
Baltazár123 #258217 üzenetére
Nekem ugyan az volt mint előző: 8 győzelem 2 vereség - Bronz D. Utána alig nyertem valamit Vas 402 pontig estem vissza. Majd 60TP-vel visszahúztam Bronz D-ig.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Baltazár123 #257874 üzenetére
Nem is baj mert aminek van alapból egy vagy kettő nem tudod ledobni ezért amit rátették az van. Inkább ne legyen mint hogy felesleges skill legyen rajta. Személy szerint nem is használom fel azokat csak ha bia van rajt
-
El Rey
aktív tag
válasz
Baltazár123 #257818 üzenetére
Nekem nincs ott a plakát,
-
ritkaság
aktív tag
válasz
Honnan a 3 ingyen láda?
Melyik web lapon?
Itt nincs olyan. -
po1son
addikt
válasz
Köszi az infót
-
válasz
Baltazár123 #257711 üzenetére
RX 6600-zal messze jobban jarsz ebben az arszegmensben, ara kb azonos viszont egy 40-45%-kal gyorsabb es 8GB van rajta 6 helyett....
-
killbull
aktív tag
válasz
Baltazár123 #257693 üzenetére
Szia kedves Baltazár!
Nagyon szükséges hogy ha játszani akarsz akkor SSD n legyen minden, az egész rendszer és a játékok, mert ha sima merevlemezen vannak a dolgaid akkor nagyon megfogja az egész PC t.
Az SSD a legfontosabb, mert nem gyenge a configod!
A játékot SD kliens és standard grafikán használd, a standard grafikát maxra is tolhatod bírni fogja!
PC MINIMÁLIS
CPU: Intel Core i5-3330
GPU: Nvidia GTX 460, 1280x768 képernyőfelbontás vagy AMD FX-6300 AMD Radeon HD 8770, 1280x768 képernyőfelbontás vagy AMD FX-6300 AMD Radeon HD 8770, 1280x768 képernyőfelbontás
RAM: 4 GB
Szabad lemezterület: 70 GB
Internetsebesség: 256 kbpsPC AJÁNLOTT
CPU: Intel Core i3-9100F
GPU: Nvidia GTX 1650 vagy AMD Ryzen 3 3100 AMD Radeon RX 580
RAM: 16 GB
Szabad lemezterület: 70 GB
Internetsebesség: 1+ Mbps (a hangkommunikáció engedélyezéséhez)Más!
[WoT: [IN DEVELOPMENT] Matchmaker Update – A New Core System for More Comfortable Battles]
Az én véleményem már évek óta a hivatalos fórumon is le volt írva erről: Hiába +-1 MM vagy tank balance buff és nerf, a gyenge játékosok létszáma dönti el hol borul a csata, mert ahol több jó játékos van az borítja az egészet. 500 meg 800 csatás játékosok kerülhetnek tier 10 be mert prémium tankot vásárolhatnak.
Ezt nem szereti senki ha leírom, de miért nem megfelezett prémium lőszer sebzést tesztelik?
Itt egy ellenérv szokott jönni, miszerint már tesztelték, csak nem azt nézi senki hogy hogy pl egy T110E4 nek 1050 alfája volt alap lőszerrel, és a lényeg amit akartak akkor szerintem DIREKT a WG nem nyúlt hozzá a prémium lőszer sebzéséhez!
Ez volt a gond!
Nem valódi felezzük meg a prémium lőszer sebzését, és nézzük meg teszten volt a helyzet!
Hogy ne az legyen hogy a bálnák akiknek a prémium lőszer az alap lőszer, vagy a hun markosok akik többnyire könnyebben sebeznek, egész oldalakat letolhatnak. Nyilván fontos a tank balance is, de a bobject das ist bobject 279E vagy a Chieftaint már rég tier 11 be kellene rakni (nem az MM féle tier 11 ami tier 11 nek hívja a tier 10 et mint beállítás) hanem valódi tier 11. Jó kis T62 vagy Object 345, vagy Object 770, vagy Object 279, vagy SU 152 Taran de akár ISU 203 és lehetne balanceolni a tier 11 be való tankokat és ég a játékosok is örülnének neki.
Vagy például minek van WTR? Tesztelhetnék azt is hogy a felső 5 WTR értékelés szerint lenne vagy legalább a felső 3 játékos. Ez viszont nagyobb várakozási idő, dehát az egész EU 1 szervert rárakják a tesztre, ráérnénk gyakorlatban megmutatni a játékosoknak hogy fizikailag is lássák mik az elméletek amiket alkottak hogy skill MM et akarnak!
A tier 11 et úgy kéne behozni hogy az összes tier gazdaságát egy tierrel lentebb tolni, tehát a tier 10 ből tier 9 javítási költség és hozam válna, és így tovább lefelé és akár a tier 1 legyen teljesen ingyen.
Lehetne ezt jól is csinálni, csak sajnos a pénzbevétel a prioritás szerény véleményem szerint!
Én mindenesetre várom!
-
CirrMee
addikt
válasz
Gyerek gépén (is) tökéletesen fut itthon (GTX1050Ti / i7 2600k / 16Gb / Win11 / 1080p, HD kliens), még modokkal sincs szaggatás.
-
válasz
Feltetted a legújabb drivert?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Egy rx 470-480, 570-580 nem egy egetverő összeg. Azzal pedig vajsimán fut.
Évekig rx 570 4gigással toltam. Semmi gond nem volt vele. -
kisharsany
aktív tag
válasz
Továbbra is HD5850-el tolom 1680x1050-ben és szaggatásmentesen fut.
-
Papooo
senior tag
válasz
Core i7 6700T + 32 gb ram + R7 M370 (ami a 1050ti teljesítményének a negyedét hozza) konfiggal wotozom.
Full hd, sd kliens, butított grafika, modok nélkül 60-80 fps.Valamit a beállításoknál piszkálj, mert egy Core i7 4702QM + 16 gb ram + GT840M (ami a 1050ti teljesítményének az ötödét hozza) laptopon fullhdban is simán hozza a 40 fps-t a HD grafika erősen lebutítva,
vagy az sd kliens majdnem max részletességgel 60-70 fps. -
kchryss
veterán
válasz
Baltazár123 #257375 üzenetére
Az örök prémium nyertes svéd srác ha jól emlékszem nem sokkal a nyeremény után végleg abbahagyta a wot-ozást.
-
HellGreg
őstag
válasz
Baltazár123 #257379 üzenetére
Az nem létezik.
-
h1mpi
félisten
válasz
Baltazár123 #257379 üzenetére
Ennyi volt a 100.000 db tank?
HellGreg: én is, aztán hagytam a francba, ment free xp-ből, meg 32 millió kreditből.
-
válasz
Baltazár123 #257373 üzenetére
Jön a tier 11?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Baltazár123 #257342 üzenetére
mikor lesz ez a szerelős tank?
már látom holnaptól lesz.
és ha jól látom, akkor 390K free XP-ből meg is van.
Ez lesz akkor a legegyszerűbb, beütni a 390.000 és OK -
válasz
Baltazár123 #257242 üzenetére
Itt most nem szubjektív megítélésről volt szó, hanem hogy mennyire "jó" a tank. Erre egy objektív mérőszámnak eléggé jó, hogy a játékosbázisa az adott tanknak miként teljesít benne a saját átlagához képest. Ez a tank speciel durván lehúzza a játékos álományának a WR-ét, mindezt a mellett, hogy közben a vele elért WR még így is magas, vagyis elmondható, hogy jó játékosbázis használja az adott tankot, vagyis a negatív WR diff nem abból fakad, hogy "kaka" játékosok balfékeskednének vele.
Csak ehhez nem ártana tudni értelmezni számokat, fogalmakat, de az itt sokaknak nem megy a fórumon... helyette megy az olyan agymenés, hogy a 3 mark-oló uniqumok miatt mennek el a csaták, büntet a WG szar RNG-vel és társai...
-
jano_77
nagyúr
válasz
Baltazár123 #257177 üzenetére
ezt cáfolnám , mert tegnap nekem délután 13 és 17 között eléggé jól adta - volt pár nagyon durva társulat, akikkel pillanatok alatt zakó lett, de többnyire jól ment és jobb csapatokat sikerült kapni. én azt mondom, hogy ebben is jelen van az RNG: van amikor jól adja, van amikor nem, de ez nem hétköznap vagy hétvége függő.
-
ritkaság
aktív tag
válasz
Baltazár123 #257177 üzenetére
Ebben igazad lehet, de nagyon jól tudom fejleszteni a tankokat. Az E4, TP60 fullos. Most húzom a Maus, Leo1, 50M.
8. alkalommal sem sikerült túljutni a 850 ponton!! -
tboj
aktív tag
válasz
Baltazár123 #257099 üzenetére
Mivel az én hozzászólásomra érkezett közvetlen reakcióra (amely még ha szerintem csak ironikusan is, de azt sugallja, hogy Djuree megszégyenítése volt a célom) írtad ezt, ezért a félreértések elkerülése érdekében reagálnék én is rá, bár egyáltalán nem vettem magamra a válaszod tartalmát, hiszen a saját szemszögemből pontosan tisztában vagyok vele, hogy nem tartozom az általad körülírt csoportba. Nem kérkedem sehol sem az átlag feletti játéktudásommal, és nem is az volt a célom a statisztikai adatok idézésével, hogy "bebizonyítsam, hogy mások nem lehetnek jók, és hogy én speciális vagyok", hanem az hogy az általam állítottakat bizonyítékokkal támasszam alá annak érdekében, hogy meg tudjam cáfolni Djuree meggondolatlan és az adatok alapján tényszerűen téves, légből kapott kijelentéseit, ezáltal pedig megakadályozzam a valótlan információk terjedését, valamint elérjem, hogy ezek hatására ő is változtasson a véleményén. Akár csak egy kulturált vitában szokás. Egyáltalán nem kritizáltam sem a személyét, sem a játéktudását és célom sem volt egyik sem.
Mindenféle rosszindulat nélkül felhívnám rá a figyelmed viszont, hogy ha elolvasod ezt a hozzászólásodat párszor, és mélyebben is belegondolsz a leírt szavaid jelentésébe, akkor rá fogsz jönni, hogy hasonló szintre sikerült leereszkedned, amit hozzászólásod és annak hangvétele szerint annyira megvetsz. Csak te nem egy ember be nem látott tévedésén kezdtél el gúnyolódni (amivel itt is leszögezném, hogy nem tudok azonosulni), mint a többi érintett, hanem utóbbiak való életbeli sikerélményeinek (általad csak feltételezett, tényszerűen nem ismert) hiányán, valamint (szintén általad csak feltételezett, és tényszerűen nem ismert) mentális problémáin. Morálisan szerintem egyik sem elfogadható, de ha mégis csak rangsorolni kellene őket, akkor azért kérlek gondolkozz el rajta, melyik van lejjebb a másikhoz képest.
-
HellGreg
őstag
válasz
Ebben egyet tudok érteni. Pláne amikor rámir csata után egy 100K csatával rendelkező egyén, hogy "weekend player" meg "noob", a csúnyábbakat inkább nem emlitem. Hát hogy a viharba ne lennék weekend player? Neki tán az a főállása? Sokan elfelejtik hogy ez csak egy játék, mint a többi, szórakoztatási, nem pedig önmegvalósitási célzattal, de úgy fest hogy vannak akik tényleg vérkomolyan veszik ezt a "hivatást", ennek jegyében kivántak már nekem, vagy az egész csapatnak mindenféle tipusú korai halált, 7-8-9 ezres ratinggel a hátuk mögött. Úgy látszik az intelligencia és a játéktudás nem jár kéz a kézben.
Ilyenkor én is elgondolkodom, jutott-e nekik vajon ennél nagyobb boldogság is az életben, mint a WOT.De amúgy a gunmarkos dologra rácáfolnék, ugyanis én egy kifejezetten átlagos játékos vagyok 25K csatával és 5100-as ratinggel, ergo ennél jobb már nem leszek. De pont 3 TD-vel sikerült 3 markot elérni (Su-85, Stug IIIg és Jgpz IV), más tanktipusokkal esélyem sincs még kettőre sem, nemhogy 3-ra.
-
xAttilax
őstag
válasz
Szerintem a legszánalmasabb “erőlködés” a te osztásos kioktatásod volt 😂😂😂😂
Imádtam.
Szóval óvatosan szidjuk itt a népeket 😄 -
Papooo
senior tag
válasz
Baltazár123 #257013 üzenetére
Jó tudni, akkor legközelebb Alpine Tigert veszek.
-
El Rey
aktív tag
válasz
Baltazár123 #256994 üzenetére
Tier 8 as az eléggé trágyának tűnik. Bár még nincs kifejlesztve a motor rajta de nem hiszem, hogy sokat segítene rajta.
-
El Rey
aktív tag
válasz
Baltazár123 #256990 üzenetére
"a hetes kétágyús brittel ment, de attól féltem elpattan egy ideg az agyában."
Szerintem az nagyon fasza kis tank!
-
vJokka
aktív tag
válasz
Baltazár123 #256916 üzenetére
Lehet nálad lesz valami gond, mert lejátszottam 31 csatát roham módban a hétvégén+ma, és nem tapasztaltam semmiféle akadást.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Baltazár123 #256866 üzenetére
úgy értem hogy volt elég idő és feketepiacon is árultak már parancsot nem egyszer
-
phoenix1989
őstag
válasz
Baltazár123 #256864 üzenetére
hát azért azt nem mondhatnám, plusz már nem először lehet megvenni, én már a 260-at amúgy rég lezártam volna, nagyon sok lehetőség volt megszerezni és akár "megvenni" is.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Baltazár123 #256843 üzenetére
na hát szerintem az autoaim ami pont nem müxik.....legalábbis nálam nem.....mikor cikáznak a tankok, akkor autoaimmel hogy akarod eltalálni, pláne hógolyóval, ami ívesen száll!? de tök mind1, mert a célzás sem játszik, azzal sem találok el semmit.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Baltazár123 #256843 üzenetére
ez a hógolyozás tetszik, végre van valami értelmes játékmód a caliban-nak, beteg amit tud művelni ebben a módban
-
HellGreg
őstag
válasz
Baltazár123 #256832 üzenetére
Ja már emlékszem, 36%-ot fel lehetett használni töredékből is, ami sokat jelent.
-
HellGreg
őstag
válasz
Baltazár123 #256829 üzenetére
Az összerakósnál mennyi szabad xp szokott kb kelleni? 1 misi?
-
kisharsany
aktív tag
válasz
Baltazár123 #256802 üzenetére
Már most 15 millió a versenyképes licit, lesz ez 100 millió körül is a végén. Pedig nem tűnik rossz tanknak, érdekelt volna.
-
ddt500hu
veterán
válasz
Baltazár123 #256781 üzenetére
WTE100-al az a baj, hogy van jópár pálya, ahol konkrétan meg van lőve.
Pl. Malinovkán azonnal spotra kerülsz és egyből garázs. Ensk is problémás ilyen szempontból.
Biztos volt idő amikor adtam volna érte nagy pénzt, de most ....hát..... 20k gold....talán. -
tsiga18
tag
válasz
Baltazár123 #256761 üzenetére
Hajnalban nem jön új cucc, bugos a számláló a játékban.
Reggel 9:00 UTC (itteni 10:00)-kor jön új aukció -
Plata
félisten
válasz
Baltazár123 #256598 üzenetére
Tényleg vannak őrültek,sőt afk is.
De a küldik adnak sok pénzt.
160-180 ezer is jön némelyik csatában.
Booster nélkül.
Na és marha sok kötvény is jön. -
ddt500hu
veterán
válasz
Baltazár123 #256483 üzenetére
Egy ilyen fórumon ez egyáltalán, hogy lehet kérdés? Képzeld a haditechnikával foglalkozó oldalakról és újságokból.
Tessék pár cikk amit a háború kitörése utána írtak: [link] [link] [link] [link]
2040-ben akarnak új tankokat piacra dobni.
Ahogy tasiadam is írta a tankokat mindig is kilőtték, ez nem új dolog.
A 2.Vh-ban csak a keleti fronton 100 000-nél több tank semmisült meg, és egy jórészük "filléres" eszközök által. Pl. Akna, molotov koktél, páncéltörő ágyú, légibomba, rpg.
Mit csinált mindenki? Még erősebb tankokat épített.
Afganisztán, arab-izraeli konfliktusok, sivatagi vihar, jugoszláv háború. Megint több ezer tank veszett oda.
Mit csinált mindenki? Tankot épített.
Miért? Mert nincs más alternatíva.
Mész gyalog? Az észak-koreaiakat beküldték gyalog. 4000 főt vesztettek eddig.
Bicikli? Lóhát? Viccnek is rossz.
Marad a teherautó, pszh, tank.
Jelenleg ezek mind sebezhetők a levegőből. Megfelelő lég/drónvédelem nélkül nem ajánlatos bevetni őket.
De a lényeg, hogy a tankok még nagyon sokáig velünk lesznek.
Szépen felfejlesztik melléjük a légvédelmet és minden megy tovább. -
tasiadam
veterán
válasz
Baltazár123 #256460 üzenetére
"A 4-5m dolláros tankot szétkapja a pár ezer dolláros drón, elértünk a tankos hadviselés végéhez, azt hiszem,"
Amióta megjelent az első tank, azon megy a harc, mi a jobb, a tank védelme, vagy egy vállról indítható elefántpuszi. Most, hogy van drón, valszeg a drón elleni jammer elterjedtebb lesz. -
ddt500hu
veterán
válasz
"A 4-5m dolláros tankot szétkapja a pár ezer dolláros drón, elértünk a tankos hadviselés végéhez, azt hiszem,"
Erről majd szólj a világ többi részének is, mert ennek ellenére mindenki tankot fejleszt és gyárt. -
jano_77
nagyúr
válasz
Baltazár123 #256462 üzenetére
Meg van a Pilsner Urquel reklám a TV-ből, mikor az újonc bemegy a vezetőséghez, hogy volna egy jó módosító ötlete!?
-
Guargumi
tag
válasz
Baltazár123 #256465 üzenetére
a többségnek ez tetszik, az agyhalott rohanás, 3-5 perces csaták, ez trend.
Máshol is -
Plata
félisten
válasz
Baltazár123 #256462 üzenetére
Én nem egyszemélyesre gondolok,hanem olyanra mint ami régen volt,hogy csapatban.
-
Plata
félisten
válasz
Szerintem kellene a játékba PVE játékmód,régen olyan jó kis csatákat lehetett menni,mint a Berlin event.
Én a hajós játékban is inkább pve-t játszom,igaz némelyik pve küldetés rém hosszú félóra is lehet.
Azt hiszem a normális BP-ig vagy frontvonalig nem játszom sokat.
Rambo tank nem érdekel,a T9-et nem szeretem,vagy T10 vagy T8.
Különben is tele lesz vele a játék. Sosem szeretem az olyan tankot amiből túl sok van bent. -
h1mpi
félisten
válasz
Baltazár123 #256439 üzenetére
Nekem 16
-
zodo
nagyúr
válasz
Baltazár123 #255985 üzenetére
Nekem mai napig kedvencem az Olasz trió.
60TP-t kihúztam de el is adtam hamar.
-
xAttilax
őstag
válasz
Baltazár123 #255983 üzenetére
Én elkezdtem sok repesszel használni és úgy vannak kifejezetten vicces szituk amikor egy tárból kikapsz papír tankokat. Már nem annyira drasztikus róla a véleményem, de tény, hogy nem egy op tank. Inkább ilyen kis fun tank féle.
-
Plata
félisten
válasz
Baltazár123 #255983 üzenetére
Lehet.
Sajnos nekem az nem halad,nincs időm végig ülni.Most hallottam hogy egy hónap múlva a 60TP-t nerfelik a francba,de jön a type 71 és az amcsi t10 juj tank buff.
Szerettem a 60TP-t. -
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
Baltazár123 #255725 üzenetére
Pontosan ez az, elfogadhatóak - móka szintű játék, móka szintű nyeremények.
Összesen vagy 2000 körüli kötvény szerezhető be minden táblán végighaladva, 4-5 prémnap, kredit (amit most Jason miatt úgyis jobban kapsz).
3D kiegészítők meg még nincsenek lentebbi tierekben, felejtős. Végig lehet nézni, miket ad, aszerint dönteni, hogy érdemes-e tökölni vele.
Némi pontokat szerezhetsz NORMÁL csatában is rá, szóval ahogy abból jön, az nem külön lötyögés ezzel a móddal. -
tasiadam
veterán
válasz
én 1x toltam, supportal, és úgy nyertünk, hogy valszeg botok, vagy az elsős pistike volt az ellenfél
-
h1mpi
félisten
válasz
Én mentem egyet tagnap, borzalmas élmény volt
soha többet
-
Taragas
aktív tag
válasz
Baltazár123 #255723 üzenetére
Köszönöm!
-
po1son
addikt
válasz
Baltazár123 #255651 üzenetére
Grille horgász skin nagyon jó pofa lett.
A 3 gunmark csík helyén 3 peca horog van. -
tween
őstag
válasz
Baltazár123 #255373 üzenetére
Teljességgel megértelek
-
zodo
nagyúr
válasz
Baltazár123 #255177 üzenetére
Tavaly ezeket adta 7-9 éves fiókokra.
Érdekes amúgy ha ma léptél be mert 23-as jutalmaknál ezt írja.
"A jutalom 2023. november 30. 05:00-tól (CET) kezdődően 2024 novemberéig érhető el"
Azaz ma már nem kellett volna tudnod átvenni, nem sajnálom csak a kiírás alapján.
Ideiről még nincs infó, szerintem a héten kiderülnek részletek ha már csütörtökön úgy is megkapjuk. -
Plata
félisten
válasz
Baltazár123 #255177 üzenetére
Valami furcsa kerekű t5 angol tankot kapunk azt hiszem,kereke is meg lánctalpa is van,legalábbis így rémlik wotinfóról.
#255178dokee78
Ugyan,karácsonyi event van,még is mit vártál?
Hajós játékban küldetésben ahol botokkal harcolunk egyedül maradtam kétszer is.De nem érdekelt,xp-t így is sokat kaptam,ki is vehettem kilenc tokent belőle. -
Plata
félisten
válasz
Baltazár123 #255175 üzenetére
Nem lehet hogy az a tavalyi?
Vagy megkaptad az új zakkant tankot is? -
tasiadam
veterán
válasz
Baltazár123 #255109 üzenetére
Adnak 1 premium tnkot, ami 1-2, max 3 ev utan hulladek lesz, mert mas tankok tulnovik, vegyek masikat. A defender igy kerult hozzam, valaha eros volt, most halal atlagos. Ugyan ez a skorpion, az su130pm, majd a skoda TD, meg most a BZ ami hasonlot el at. Akkorat es olyat lovok az rhm b wt-vel az elsosorban is (igy jatszom vele). Nem kovetem annyira most mi van soron, de inkabb elvezem a spotolast es az rhm-el valo okitast
-
Plata
félisten
válasz
Baltazár123 #255109 üzenetére
Napi 70-80 csata egyszerűen nem menne,minden tiszteletem annak aki kiíbrja azt hogy annyit tolja a játékot.
De a WoT-ban 70-80 random kikészítene az hótbiztos.
Én nem szeretem az olyan prémeket amik túl népszerűek,akkor mindenki azzal tolja,az megint nem jön be. -
Plata
félisten
válasz
Baltazár123 #255101 üzenetére
Leghamarabb duplacsövű angolok jönnek.
Ha jól rémlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Építő/felújító topik
- Peugeot, Citroën topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest