Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- RAM topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
kisharsany #255097 üzenetére
Nyilvan, 2 pixelbol is sokat meg lehet tudni: [link]
-
kisharsany
aktív tag
válasz
Reggie0 #255096 üzenetére
Oké, ez egy dolog, nem vitatom. De a kép amit ide beküldtél, azon minden löveg kivehető. Ha szerinted nem, akkor nem én hazudok, hanem te nem látsz jól.
A másik, hogy én a saját játékomban a saját beállításaimon a saját monitoromon látom a lövegek állását bármilyen nézetben vagyok. Ha te ezt hazugságnak tartod és nem tudod elfogadni, akkor azzal nem tudok mit kezdeni, legyen úgy. -
Reggie0
félisten
válasz
kisharsany #255095 üzenetére
Az, hogy a lathatosag nem csak azt jelenti, hogy egy allo kepen utolag meg tudod szamolni azt a ~10-20 pixelt, hanem azt, hogy ezt mennyire konnyu eszrevenni. Marpedig ahol par fekete pixel, mert meg szinnel sem tudja feltolteni az sokkal kevesbe latszodik, mint ha helyesen ki tudja rajzolni, foleg olyan helyen ahol a tank egyeb alkatreszenek par szinten fekete pixelevel keveredik ossze. Mert ugye mindenhol vastagabbak lesznek az elek is, vagy elnyeli.
-
Reggie0
félisten
válasz
kisharsany #255082 üzenetére
Siman hazudsz. A kisebb felbontas kevesebb informaciot jelent es tobbek kozott nehezebb eszlelhetoseget. Fizikai teny, hogy nem ugyanazt latni ilyenkor.
Tessek, itt van 4k, sokkal jobban latsizk minden, mint 1280x800-ban:
-
dokee78
félisten
Utolsó kötelesség útjához hány pont szükséges?
-
-
po1son
addikt
Holiday Ops 2025: Welcome Jason Statham!
-
Plata
félisten
Wotinfón van fent egy nagyon szép új T10 nehéz tank képe.
MBT-B
Ez tényleg szép. -
Reggie0
félisten
válasz
kisharsany #255078 üzenetére
En nem azt mondtam, hogy ott van-e, hanem, hogy latszik-e
Ha pixelvadaszol, akkor nyilvan megtalalod azt a par pixelt.
-
Reggie0
félisten
válasz
kisharsany #255076 üzenetére
Hat nem minden tanknal (1280x800):
-
Reggie0
félisten
válasz
kisharsany #255062 üzenetére
Hat az alacsonyabb felbontas korlatoz. Pl. nem latom jol, hogy merre all az ellen tank csove, meg ilyenek.
-
zodo
nagyúr
Erre az üres tankszint/nemzet/stb választó ablakra van ötlet?
Szerk: 2 napja ilyen a frissítés óta.
Nincsenek módok.
Indítottam a gc helyreállítás/javítást de semmi változás. -
manu75
aktív tag
Csináltam volna képet replayről, de mivel kedden volt az eset most nem tölti be a játék. Minek kellett történnie a játékban, hogy egy obj 257 előtte a kupolám ott volt a lövés nyoma rajta obj252u tankon és egyszerre halt el a töltőm és kaptam ammo rekeszt is. Egy szintben voltak a tankjaink nem felülről kaptam a lövést. Járt már így valaki egyáltalán?
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Plata #255071 üzenetére
Volt már ilyenben részem, mindkét oldalról. Tehát voltam kifagyott játékos és bentmaradt is, ez utóbbi esetben mi is halomra lőttük őket. Az volt gyanús, hogy 4-5 tankjuk a bázison maradt (ennyi AFK nem szokott lenni, max 2) és a többi is céltalanul mozgott a térképen, érdemi irányítás, lövés nélkül.
Kifagyottként ugye nem láttam a csatát, sőt, összefoglaló sem jött a végén, így semmit sem tudok róla, hogy mi lett tankkal (nyilván kilőtték).
Olyanom is volt, hogy a kezdés másodpercében dobott ki a játék, mire visszaléptem, győztünk is (valami 4 perc alatt), még láttam, ahogy az utolsó ellenség meghal. A bázison maradt M103 tankom túlélte, volt valami 500 körüli pattintása (tehát valaki próbált rám lőni
), meg 1 000 körüli hozzájárulásom (Ensk nem nagy pálya, át is látni a másik bázisra).
-
Plata
félisten
Nem vagyok benne biztos,de azt hiszem az ellenséges csapat egyrésze kifagyott játék közben.
Épp csak elfoglaltam a helyem bokorban és betöltött a tár mikor jött felénk négy tank,eleinte szép lassan jöttek,fedezékben,de aztán egyszer csak az egyik heavy elindult felénk neki a tengerpartnak,T95 meg elkezdett tolatva fordulni és belefordult a tengerbe,a 122 TM meg lövés után kb ugyanakkor szintén megállt,csak állt a domb tetőn és szimplán szétlőttük.Majd elmentem a bázisukra is,ami td-vel nem olyan gyors,de az ellenséget egymás után lőtte ki a csapat.
15:0 lett.
Én lőttem rá kettőt,de kis tankkal voltam,messziről alap lőszerrel nem vitte át. -
köpet
aktív tag
válasz
Idős Balogh #255069 üzenetére
Bug vagy feature, ki tudja, az előző szezonban ez még működött. Meglátjuk a következőben mi lesz...
-
válasz
kisharsany #255066 üzenetére
fuss neki ujra:
"vannak azok..."
-
phoenix1989
őstag
válasz
kisharsany #255066 üzenetére
ízlelgesd még egy kicsit.
-
kisharsany
aktív tag
válasz
phoenix1989 #255065 üzenetére
"Amúgy ezeken a gépeken és beállítással vannak azok akik nem értik mi lett a lőszerrel mert a fele textúra be sincs kapcsolva."
Ezek szerint mégis rám célzol, vagy tanulj meg rendesen fogalmazni. Segítek: általában, gyakran, olykor, többségében, etc. -
phoenix1989
őstag
válasz
nem személyesen neked szólt. ha nem inge..
-
Plata
félisten
válasz
-
kisharsany
aktív tag
válasz
phoenix1989 #255060 üzenetére
Mikor sírtam én elakadt lőszerek miatt? Semmiben sem korlátoz az alacsonyabb grafika.
-
Plata
félisten
válasz
phoenix1989 #255060 üzenetére
Pedig egyesek szerint azért kell szar grafikára váltani mert könnyebb találni vele.
Vagy meglátod vele azokat a hibás textúrákat ahol át lehet lőni. -
phoenix1989
őstag
válasz
Idős Balogh #255056 üzenetére
nem kell ide csúcs hardver, 10+ éves gépem van.
#255048kisharsany
"Igen, teljesen igazad van, tudsz még hasonló okosságokat?"
Nincs többre szükség, ez éppen elég mert sokan bizony azért sírnak, megint a semmiben elakadt stb aztán textúra ki van kapcsolva minimumra, nem csoda csak nem látod a szar grafika miatt.
-
köpet
aktív tag
Azt hiszem amikor a jövőbeli terveikről beszéltek a WG részéről (valami kopasz csóka talán) szó volt arról, hogy lesz majd egy nagyobb grafikai fejlesztés a játékban, olyan lépcső, mint az 1.0 volt (2.0?). Na számomra ennek az ideje lesz érdekes, mert arra tuti fejleszteni kell majd, vga-t biztos.
-
köpet
aktív tag
válasz
Idős Balogh #255055 üzenetére
Most is lehet, csak drágább lett a 777, ha minden igaz. Eladtam, a boltban vásárolhatóként látszik, de nincs annyi tokenem, mert kevesebbel készültem (9 van, 12 az ára).
Persze lehet, hogy rosszul emlékszem, vagy benéztem a dolgot.
Mindegy, lesz belőle kötvény vagy booster, jövőre meg majd meglátjuk mit hoz a következő szezon. -
Idős Balogh
csendes tag
válasz
phoenix1989 #255045 üzenetére
Nem mindenki engedheti meg magának a csúcs hardvereket.Én az én gépemet az elektronikai hulladék udvarból kukáztam ha kellet forrasztottam akármi gond volt sose rohantam szervizbe, mert tudom ott ha látják hogy valaki annyit ért csak az egészhez hogy kell be kapcsolni úgy le húzzák hogy fizetéskor csak nézz ki a fejéből hogy 5 perces szellemi munkáért miért kérnek el 20 ezret.
-
Idős Balogh
csendes tag
válasz
köpet #255041 üzenetére
Tavaly én is ezt csináltam akkor még lehetett, de idén amelyik Batlepass tank bent van a garázsban azt tokenért már nem lehet kiváltani.Ezért vittem most csak két szakaszt át és költöttem az egészet gazdasági tartalékra mert az összes tankot már megszereztem.Ha jövőre nem lesz új tank akkor nem is nagyon fogok játszani.
-
Baltazár123
őstag
válasz
kisharsany #255051 üzenetére
A wotnak nem kell nagyon durva vga, 1050ti vígan elviszi. Azért ha sokat játszol vele, a vga fogyasztása szempont lehet hacsak nem napelemről játszol. Azt viszont nem értem, hogy megint mi van a vga fronton, van aki 15e forintért árulja a használt 1050ti-t, van aki 40e forintért. Esetleg egy még jobb és modernebb kártya, a 1650, ami alig drágább, mint a 1050ti, cserébe sokkal modernebb,erősebb valamivel (nem túlságosan sokkal, csodát nem szabad várni) de alig drágább csak.
Ha meg tudsz alkudni 25e körül egy 1650-re az kiszolgál még több évig, ha csak wot meg hasonló játékok érdekelnek. Meg azért annyi igényesség szoruljon már az emberbe, hogy ne undormány grafikán és felbontáson tolja.
Azt meg nem tudom, hogy milyen fogyasztásra hivatkozol, 151w TDP az 5850-nek, a 105ti és a 1650 meg 75w, pont a fele, bár WoT alatt nyilván más értékek vannak, de nagyjából kiindulási számoknak jók. -
gainwardgs
veterán
válasz
kisharsany #255051 üzenetére
Pedig klasszisokkal jobban néz ki egy Rtx Hdr-el a játék
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
kisharsany #255033 üzenetére
Nekem sincs...de nálam előfordult, hogy időnként nem adott pár napig.
-
CirrMee
addikt
válasz
kisharsany #255017 üzenetére
Az lenne a durva, ha egyetlen játék miatt vennék egy 200 ezres kártyát, meg új tápot, monitort, stb.
Ebben az a vicc, hogy (megfelelő választással) egy használtan 20-30 ezrest érő kártyával toronymagasan verhető az 5850 ezen játék alatti "teljesítménye", lásd AMD fronton RX 470/480/570/580.
-
kisharsany
aktív tag
válasz
phoenix1989 #255045 üzenetére
1680x1050-ben fut 50-70 fps teljesen simán. Frontline sem okoz gondot. 2-3-as beállításon van az összes csúszka. Persze, animálhatna a leeső lánctalp, meg forrhatna a levegő a motor körül, de pont nem érdekel. A WoT-ért nekem nem éri meg egy forintot sem kiadni gépfejlesztésre. Az összes tervezőprogram megy rajta amire szükségem van, pár másodperccel bootolás után már nyílnak az alkalmazások. Ennél többre nincs szükségem.
Majd ha lesz valami értelmes Total War játék, Disciples, Civilization vagy Age of Empire ami nem valami silány remake, akkor talán megfontolom, hogy újítsak, de addig teljesen felesleges."Amúgy ezeken a gépeken és beállítással vannak azok akik nem értik mi lett a lőszerrel mert a fele textúra be sincs kapcsolva."
Igen, teljesen igazad van, tudsz még hasonló okosságokat? -
tasiadam
veterán
válasz
Hd7750-el meniumon megy (teszteltem csak
) . Ugyan ez a sok integralt GPU. Nincs ezzel gond
-
phoenix1989
őstag
válasz
Azért "szóljak" le mert minimumon hányinger. Az első pentiumokon futó játék nézett ki úgy. Meg azért 720p na ne. De persze van aki nem költ gépre mert csak ezzel játszik minek. Meg jegyeznem pont azért mert ha már játszom valamivel akkor normálisan nézzen ki. Én ha nem menne el normálisan biztos cserélném a gépet, az meg azért erős mikor azt mondják 30eves gépen tökéletesen fut. Ja 720p vagy alatta minimumon minden. Hát azt nem nevezném tökéletes és jól futónak.
Amúgy ezeken a gépeken és beállítással vannak azok akik nem értik mi lett a lőszerrel mert a fele textúra be sincs kapcsolva.
-
Plata
félisten
válasz
Idős Balogh #255042 üzenetére
Engem is folyton piszkál hogy frissítsem 11-re.
De még életemben nem telepítettem a gépre semmit játékokon meg hasonlókon kívül.
Halvány gőzöm sincs mit törölne le vagy mit csinálna.
Annyit tudok róla hogy valamikor a 90-es évek végén láttam hogy egy számítógép szerelő munkahelyi gépen vagy félnapot szöszöl vele.
Viszont én nem válthatok vissza 7-re,mert kb semmi játékom nem indulna el. -
Idős Balogh
csendes tag
válasz
Idős Balogh #255042 üzenetére
Tavaly én is ezt csináltam akkor még lehetett, de idén amelyik Batlepass tank bent van a garázsban azt tokenért már nem lehet kiváltani.Ezért vittem most csak két szakaszt át és költöttem az egészet gazdasági tartalékra mert az összes tankot már megszereztem.Ha jövőre nem lesz új tank akkor nem is nagyon fogok játszani.
-
köpet
aktív tag
Az Obj. 777 mióta 12 token? Az 9 volt, nem?
Gondoltam csinálok belőle kreditet, eladtam, vissza akarom venni tokenért, és látom nem elég rá amim van... Nagyon nem hiányzik, majd meglesz legközelebb, vagy ha nem az se gond... -
po1son
addikt
válasz
kisharsany #255035 üzenetére
Karácsonyi eventbe úgyis annyi ingyen dologra kell majd kattintani, hogy nem fogjuk győzni.
-
Plata
félisten
válasz
kisharsany #255035 üzenetére
Nekem sem volt se tegnap se ma egyik fiókon sem.
-
po1son
addikt
válasz
kisharsany #255033 üzenetére
Nálam sincs pár napja
-
kisharsany
aktív tag
Nektek van még napi egy ajándék doboz? Pár nap óta nálam már nincs a boltban.
-
Plata
félisten
válasz
tasiadam #255031 üzenetére
Az első négy vagy öt csatában vagy betöltés közben dobott ki,vagy már csatában bent.
Jó mindig vissza engedett de így is volt kb 20 másodperc kiesés,ami akkor rossz ha épp lőnek.
Vagy be van nyomva az auto tipli.
WoWs-ban meg semmi nem volt,lenyomtam a napi küldiket simán. -
Plata
félisten
Miért mindig délelőtt döglődik a szerver?
-
Plata
félisten
-
válasz
Taragas #255027 üzenetére
Annak szól a %okról aki hajszolja. Szerintem mindenki találhat a saját igènyeihez szórakozást a játékban. Ha gunmarkolni akarok azt csinálom , ha kedvenc tankkal akarok gurulni azt csinálom.
Lila felszerelést eventek adnak azért ndm költök rá. De ha az embernek nincs ideje kifarmolni akkor ott a kötvénybolt teljesen jogos.
Nekem se early se 260 se chifi. Nagyon szarul játszok könnyűvel, tdvel, az artyval való játszás pedig kínzás számomra. Sőt most jut eszembe nincs meg a T55 se meg ami az early előtt van (még a neve sem jut eszembe) az sincs meg. Nem pazarlok rá energiát hogy megszerezzem. -
Taragas
aktív tag
Ez a játék a %okròl szòl. Ki tölt be gyorsabban, kinek jobbak a tank karakterisztikái, kinek jobb a legénysége az adott tankkal. Nem hiába van, hogy gunnmark, vagy csak pl egy ász a cél egy adott tanknál, tryhard setupot használok(elérhető legjobb felszerelés, pòtkaja, direktìva, elegendő gold lőszer, lehető legjobb legénység/5skill legalább). Sajna én nem vagyok super unicum, hogy ezek nélkül is boldoguljak. Szòval inkább a kötvényt felszerelésre költöm. Plusz vannak tankok a kötvényboltban, vagy a roham boltban amik nincsenek meg. És mint mondtam nem éreztem cw-n bármilyen tank hiányát(260 és early is ott a garázsban, plusz az összerelős tankok). Nekem ez ìgy ebben a formában nagyon nem éri meg.
-
Plata
félisten
válasz
Sunsetjoy #255022 üzenetére
Én emlékszem még zárt bétára,a játék tökre blitzkrieg szerű volt,a grafika is teljesen kezdetleges volt.
Még valami ősi dualcore gépen gyönyörűen futott,talán 2 giga ram volt benne meg 256 mb kártya.
Pontosan nemrémlik a gép kártyája már.Enyhén régen volt.
Plusz sosem tudom pontosan milyen gépem van,csak akkor ha megnézem az adatlapját. -
válasz
Taragas #255021 üzenetére
"Sztem meg túl van árazva"
Szerintem is de nekem megérte mert szerintem másra nem éri meg költeni a kötvényt."Sokkal jobb lenne ha lenne egy kötvény cw bolt pl, ahol mondjuk 15-20k kötvény, meg mondjuk akár ugyan ennyi kötelesség útja pont kell egy tank megszerzéséhez. Ez a pont elég lassan gyűlik, de pl előre nyomulással, vagy ilyen extra eventtel extra pontokat lehetne szerezni, tehát megérni klánozni is rendesen. Ez ìgy csak a nagy klánoknak kedvez, akik ìgy szereznek extra profitot befizetett játékosok után..."
Sajnos nem igazán látok bele ebbe a cw meg klános lebonyolításba olyan mélyen hogy ne tudjak egyet érteni. Ez a két hétig görnyedni a gép előtt kötelezően dolog nekem nem jön be. De aki rászánja az idejét lelke rá. Ha puszira kapnék 2 hét táppénzt a dokitól akkor belevetném magam de az irl dolgok miatt én nem tudok időt rászánni. Nekem is jobban feküdne egy Sh klán ranglista rendszer amiben rewardokat kapsz és azt költöd el egy boltban.(Nem tudom lehet létezik ez a reward rendszer) Bár sajna Sh-ra sem tudok annyi időt szánni mint szeretnék. -
Sunsetjoy
aktív tag
Emlékeim szerint még az elején is úgy volt (kb. 2-3 évvel indulás után maximum), hogy szinte egy krumplira kötve is futott, csak kellett kompromisszumokat hozni- voltak szép kockás tankok meg pályák, de 40-50 fps-t 800x600 körül kihoztak belőle. Voltak ultraminimum konfigok, stb.
Kezdetekkor a minimum WG által írt konfig egy szimpla 2magos proci, 2GB RAM, 256-384MB DDR2 VRAM-os videókártya, míg az ajánlott 4GB RAM, 2GB GDDR5-ös videókártya volt.
Ez mostanra min. 3.gen Intel/AMDFX és 4GB RAM, 1GB VRAM-os videókártya, az ajánlott meg 9. gen Intel/AMD ryzen 3 -
Taragas
aktív tag
Sztem meg túl van árazva. Sokkal jobb lenne ha lenne egy kötvény cw bolt pl, ahol mondjuk 15-20k kötvény, meg mondjuk akár ugyan ennyi kötelesség útja pont kell egy tank megszerzéséhez. Ez a pont elég lassan gyűlik, de pl előre nyomulással, vagy ilyen extra eventtel extra pontokat lehetne szerezni, tehát megérni klánozni is rendesen. Ez ìgy csak a nagy klánoknak kedvez, akik ìgy szereznek extra profitot befizetett játékosok után...
-
Plata
félisten
válasz
Idős Balogh #255016 üzenetére
Nekm akarsz újabb win-t?
Mert szerintem a win7 már nem sokáig lesz támogatott.
Szinte semmi sem támogatja,steam sem,van olyan játék ami már két éve nem indul el win7-ről. -
tboj
tag
válasz
phoenix1989 #255005 üzenetére
A legénységi direktívák nem csak erősítik a legénységi képességek hatását, hanem ki is váltják a képesség hiányát, amennyiben nincs kiválasztva az adott képesség a legénységen. De egy legénységi tagnak ilyen formában sem lehet 6-nál több képessége, ezért ez csak addig működik, amíg a 6. képesség nincs kiválasztva az adott legénységi tagon. Utána már tényleg csak olyan direktíváknak lesz hatása, amihez rendelkezik képességgel a legénység.
-
kisharsany
aktív tag
válasz
Idős Balogh #255016 üzenetére
Nekem sincs semmi problémám HD5850-el, probléma nélkül fut. Sokan leszólják, hogy hogy lehet ilyen elavult kártyával játszani, meg hogy néz ki a játék, stb. Az lenne a durva, ha egyetlen játék miatt vennék egy 200 ezres kártyát, meg új tápot, monitort, stb.
-
Idős Balogh
csendes tag
válasz
phoenix1989 #255008 üzenetére
Én 2 éve játszok vele és játékon belül hogy le kopogjam még eddig nem volt problémám vele.Sokszor olvasni különböző fórumokon hogy ilyen olyan csúcs gépekkel játszanak, s állandóan vagy le fagy vagy ki dobálja őket nálam semmi probléma vele.A rendszer win 7 64 bit sp 1, és mobilnettem van otthon.
-
Taragas
aktív tag
válasz
tsiga18 #255010 üzenetére
Az igen. Mennyi volt, akkor 60k? Vicc az egész... Ebből már más tizeseket veszek ki kötvényboltbòl, vagy a jelenlegieket húzom fel még jobbra, jobb felszereléssel. Főleg az basz fel, hogy úgy cwztünk, hogy nem volt olyan érzésem, hogy valami tank hiányozna nekem oda. Volt hogy chieftaineseket vertünk el hulldown pályán. De ha marha jò napunk volt, sem tudtunk előrébb kerülni a listán, mert csak 1 csapat ment a klánbòl, és több embert nem tudtunk összeszedni. Csak az a klán tud érvényesülni, ahol jò pár csapat pörög egyszerre nagy tankállománnyal(vagy superunicumok, és mindent nyernek). De ìgy azon kaptuk magunkat, hogy most pár plusz tankért törjük magunkat, azt közbe teljes tankállománnyal tudtunk menni kb. Közbe tök felesleges, mert tankot szerezni lehetetlen. A licit meg túl van tolva. Ezt át kéne alakìtani a wgnek de gyorsan. Olyanra mint rohamnál. Max a skin változzon, de legyen esélyed magára a tankra. Vagy egy folyamatos klános boltot behozni, ahol kötelesség útja pontokkal tudsz fizetni. Ez a klános rendszer a jelenlegi formájában csak demotiválò semmi más(főleg miòta szétcseszték a kötelesség útját....
-
phoenix1989
őstag
válasz
Idős Balogh #255006 üzenetére
"A wot szinte hasit "
azért azt nehezen hiszem el. -
köpet
aktív tag
válasz
Idős Balogh #255006 üzenetére
Az igaz, mondjuk van IDE-USB adapter is valamivel drágábban. Tényleg, master-slave beállítás jumperekkel, mik is voltak...
-
Idős Balogh
csendes tag
válasz
köpet #255001 üzenetére
Ott a gond hogy valószínűnek tartom a 20 éves gépben Idés a HDD és ezt csak szétszedéssel lehet hozzá konfigurálni, és még a jumperekkel is kell játszani hogy látszódjon az összes meghajtó.Egyébként az én gépem se mai darab az alaplapom DQ965GF 4 magos procival 8 giga memória vga HP GT530 2GB 600 wat táp.A wot szinte hasit mással nem játszok 60 éves fejjel.
-
Taragas
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy tudja e valaki mennyi volt a minimum a liciten a cw tanknál? Volt olyan klántárs, aki 39k kötvényért nem vitte el. Mennyi lehetett az alja?
-
köpet
aktív tag
válasz
Idős Balogh #254999 üzenetére
Kis pénzért lehet kapni a távoli keleten olyan adaptert, amivel sata meghajtót usb csatira rá lehet dugni, és akkor nem kell szétszedni a használatban álló gépet. Csak olyat kell venni, ami támogatja az usb 3-at és van külső táp hozzá, mert egy asztali vinyónak nem elég, amit az usb bír adni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Gyúrósok ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest