Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
Marty_vole ma 3 markolta az új lengyel 10-est. Szerintem méltánytalanul alulértékelt streamer. Nagyon jó játékos. 118 csata kellett neki hozzá és ő már akkor markolta amikor magasabbak voltak az elvárt értékek. A chieftaint is akkor 3 markolta még régebben amikor elég magasan voltak az elvárt értékek. Kicsit több lett az átlag kombináltja mint Dakinak.
6:22-nél a 3 markos csata vége: [link]
Skill4ltu ma végig 93-94% körül mozgott nem sok hiányzott neki hozzá hogy ő is megcsinálja, de aztán jött két fos csata a végén és ALT+F4. -
Djuree
félisten
76 gigat foglal ez a fos nem 50-et...
-
Swinegod
őstag
válasz
Viktoár #207091 üzenetére
Az E4 konrétan minden egyes aspektusában rosszabb, mint a T30, nagyon megbántam már, hogy eladtam a T30-at és ezt a szemetet pedig megvettem. A Proto az egyik kedvenc tankom, de sajnos nem egy szuper kompetitív tank a kartonpapír tornyával. Sajnos az M103 az egyik legnagyobb hulladák heavy amivel eddig játszottam, az az ág arra nevel T7-8-ban hogy van egy közel átlőhetetlen tornyod, használd azt, erre a 9-es a legnagyobb papír szar a világon, az ágyúsüllyedése és a látótáva is rosszabb, mint az előtte lévőnek, szóval nem nyerte épp el a tetszésemet (Mondjuk így is jobb átlag sebzésem van vele, mint az E4-el)
-
Viktoár
addikt
válasz
Swinegod #207064 üzenetére
Az E4-et nem vettem meg mert megálltam a T30-nál. Elég frankó "heavy" így nem éreztem hogy kell az E4.
A proto szerintem bőven játszható, legalábbis én szerettem. Ha nem is első vonalas de T8-ban azzal is nyugodtan mehetsz a heavy sorra. A toronyforgás nem túl acélos de előre gondolkozva/irányba állítva kibújni a fedezékből nem vészes. T9-T10-ben hátul maradni, valamelyik bokorban ahonnan lehet a társakat támogatni. Nekem sok szép percet okozott és jó tankként gondolok vissza rá.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #207086 üzenetére
sima szerveren engem is ezek fogadtak meg az 1 nap prémium illetve fura volt, hogy mikor elindult a játék, akkor a Rangsorolt csatákban elért eredmény töltött be és nem a garázs először!?
Ki kell választani az Acélvadász módot és akkor meg lehet nézni a tankokat a garázsban -
zodo
nagyúr
Küldetés teljesítve!
Jutalom: WoT Prémium fiók nap hozzáadva: 1
Jármű hozzáadva:
Walküre (legénység 100%),
Arlequin (legénység 100%),
Raven (legénység 100%),
Harbinger Mk. IV (legénység 100%),
Varyag (legénység 100%)
Férőhelyek hozzáadva: 5Ezeket a tier I tankokat mire kaptam és legfőképp hol találom?
Tier I szűrő nem hozza őket. -
notika77
senior tag
válasz
Barret001 #207082 üzenetére
A biztonságos elhelyezésnek még van értelme, a többi tényleg nem fontos, még ha ritkán adnak is előnyt.
A német T10-es TD-knél verem a fejem a falba, hogy a töltőknek már 5. skillnek sem lehet értelmes dolgot választani, miközben a vezetőnek még a 8. skillje is "fontos" lenne.
-
notika77
senior tag
válasz
Barret001 #207079 üzenetére
Attól függ melyik tankokban akarod használni a legénységet. Mert a tanktól függ, hogy melyik legénységi tag a rádiós és az ő képessége a helyzetfelismerés. Ha nincs külön rádiós, akkor szokott a parancsnok lenni a rádiós is (orosz light-okban még a töltő szokott rádiós is lenni) . Még az is előfordulhat, hogy mind a kettőn meg lehet magyarázni és el is lehet fogadni, ha olyan tankokban használod a legénységet.
ui.: A T-50-ben, éppen a parancsnokon lévő működik!
-
kchryss
veterán
Kajzoo amerikai szerveren játszik jelenleg. Átlag 130ms ping ami a legtöbb lövöldözős játékban elég nagy hátrány már, de itt wot-ban nem nagyon látszik meg a teljesítményén.
-
Swinegod
őstag
válasz
peterson79 #207074 üzenetére
Nekem nincs, még. De pontosan eléggel harcoltam már, hogy tudjam milyen. Nem hazudik se a winrateje se pedig az, ha kicsit is alulról nézel a testére és/vagy be van döntve esélyed nincs bevinni a testét még T9-es TD golddal sem, a tornyán a gyenepontot pedig negálják az ágyúk
-
kchryss
veterán
Magyar csaj wot-ozik. Ha valaki nézné itt megtalálja: flowertankgirl
-
Swinegod
őstag
válasz
vJokka #207067 üzenetére
A Su-ban az, hogy csak egy direkt upgrade az SKG-hoz vagy Borsighoz képest, 320mm penes HEAt-el, a 703 II-ben pedig az, hogy nem elég, hogy az egyik legnagyobb alfája van a játékban a heavyk között, de mág átlőhetetlen tornya és teste van, gyengepont nélkül, az alsólemeze pedig kicsi és eléggé jól döntött
-
Silverr
aktív tag
Jó kis csata közben kivágott
-
Nah EU1 es EU2 server off...
-
vJokka
aktív tag
válasz
peterson79 #207039 üzenetére
-
hulp01
senior tag
válasz
nomic #207051 üzenetére
Így:
Az ellenfél e5-ösét kell nézni. Az történt, hogy fent ment a töltésen, egyet lőttem bele, meg kapott egy lövést a T26-tólt, és felrobbant. Mint kiderült az én lövésem sárga ammorack, a másik meg kivégezte. Két nyolcas tank. Persze hülye helyen ment, de akkor is bad luck. Vagy az általad említett két lövés: egyik pattanik, másik track. És akkor még mindkettő talál is.Vicces ez a wtr rating. A játékban 8k felett volt amikor újrakezdtem (most 7,5 körül), a kchryss által linkelt honlapon meg csak 5906. Mondjuk a csatáim jó részét előtte csináltam ezek szerint. És gyanítom, hogy a játékban lévőbe beleszámítanak azok is. De azért vicces, hogy még így is a a játékosok 88%-nál jobb. Pedig mostanában szerintem tök bénán játszok.
-
nomic
aktív tag
válasz
Dobi 562 #207059 üzenetére
Na igen, az arty is jó dolog.
Múltkor T-54el voltam Arctic Regionon (nem tudom most mi a neve). Percekig lőttük nyugodtan távolról egy STB-vel a kis 8asokat, aztán egyszer csak a három arty észrevette, hogy csipegetjük a csapatát, azt egyből mindhárom rámhányt.
-1400, lövész, sofőr halott, ammorack sérült, mindkét track lelőve, motor szintén halott. Nagyon örültem, csoda hogy kihúztam a meccs végéig.
-
Na hölgyek/urak.
Obj 703 II és SU-130PM a bótban.
-
Dobi 562
addikt
válasz
nomic #207055 üzenetére
Tegnap Obj 260-al elsokent ertem a frontra. 3 arty lovest kaptam, -1200 hp es 2 halott legenyseg, ezutan beyolozott egy kukaskocsi es kilott, 0 dmg-vel zartam.
Velem egyebkent elofordulnak a 0 sebzeses korok mert nagyon agresszivan jatszok es a hibakat kemenyen bunteti a jatek.
-
nomic
aktív tag
válasz
e-newsee #207056 üzenetére
Nem is kicsit. 7en másztak rám amikor egyedül maradtam.
Pattogtak rendesen a jó kis Mod 1 páncélról, de aztán jött a SU és kivégzett.
Amúgy érdekes, hogy még mindig meglepi az ellenfeleket ennek a tanknak a páncélja, pedig jó rég óta bent van. Tier 7esek frontból be se tudnak ütni,aztán megszeppenve tolatnak.
-
e-newsee
addikt
válasz
nomic #207055 üzenetére
Már majdnem írtam, hogy ha bejolóznak középre, rájuk küld az arty egy kábítást, a többiek meg szétkapják, akkor simán lehet ilyen, de látom nem volt arty. Úgy már nehézkesebb. Viszont ahogy nézem, egy eléggé darálós csata volt. Szóval lehet, hogy csak a fejüket kapkodták.
-
nomic
aktív tag
válasz
Dobi 562 #207053 üzenetére
Hát, hogy őszinte legyek... jó ideje nem. Ha meg is halok az elején, mert valami orbitális baromságot csinálok, azért 1-2 lövésre általában van idő, mielőtt kifüstölnek. (kivéve oneshotokat természetesen) De itt IS-3mal meg Skorpionnal haltak, amik tök jó tankok, és ezen a szinten mindent átütnek, nem is értem mit csinálhattak.
Az IS-3nak meg páncélja is van, főleg 7esek ellen.
-
jano_77
nagyúr
Aggódtak páran, hogy hogyan lesz meg az 1500 évfordulós tokene!? Nos, hát a WG segít abban, hogy akár még sikerüljön is összegyűjteni, hiszen október 12-ig lehet gyűjtögetni.
Meg van a megoldás az 1500 tokenért járó zankra is:
"Hogy megszerezzük az A46-ot, szereznünk kell:
60 Tokent a Tier II-III-as ajándék tankokkal40 Tokent a Valianttal
Nincs időd megszerezni minden Tokent? Semmi gond, augusztus 24. és október 12. között az évfordulós boltban is megvehető 1500 érméért a tank." - infó a wotinfo.hu oldalról
nem kell tovább találgatni, nem lesz Obj.780 és egyéb más prémium tank sem, ami használhatóbb lenne. Mondjuk ez a tier6 light nem tudom milyen, lehet, hogy használható lesz. -
peterson79
őstag
válasz
kchryss #207043 üzenetére
Igen, azt már láttam, hogy Top 3-ba van általában vagy éppen első helyen tanyázik. Elképesztő eredmény, majdnem kétszer annyi, mint az enyém...
Nekem még ez is marhasok, nagyon kell koncentrálni, hogy tartsam vagy méginkább, növeljem ezt a szintet.
Most elkezdtem a VK36.01-et markolni. Nem tűnik nagyon magasnak az érték, mármint számomra nem elérhetetlen.
Majd meglátjuk. Stat húzásra is elég jó. -
kchryss
veterán
válasz
peterson79 #207040 üzenetére
Ez az "új" Personal Rating ami már több mint 2 éve benne van a játékban de még mindig béta fázisban van. Ritkán foglalkoznak vele ezért sokszor bugos, például az új lengyel tankok még nincsenek benne a rendszerben ezért aki azokkal játszik azoknak szépen esik ez az értékelésük. (Nekem például az e havi wtr 5000 körül van ami szerintem a lengyel tankok miatt ilyen alacsony).
Az új értékelési rendszerről (WTR) és a Dicsőség Csarnokáról részletesebbenHa bemész a Szolgálati naplóba - Hírességek csarnokába ott megtalálod. Minden hónapra meg lehet nézni mennyi volt az adott hónapban. Ha azt választod ki, hogy 2014. decembere óta akkor azt mutatja mennyi totálban, ezt a számot látod a napi statnál is és ehhez hasonlítja az ott lévő csaták alapján elértet.
Ez az a statisztikai mutató amivel iyouxin dicsekedni szokott mert ebben ő a legjobb az egész eu szerveren. Ezért szokta szerényen beírni a stream címébe hogy top1 eu.
[kép]Vagy meg lehet nézni web-en is ha be vagy jelentkezve: [link]
Azt nem tudom hogy a szolgálati naplóban böszme nagy számmal jelzett személyes értékelés miért nem egyenlő ezzel a wtr-rel.(#207042) e-newsee
Grat! Sokan nem tudnak magukkal mit kezdeni ha +2 tierbe rakja őket az mm. Pedig sokszor hasznossá teheted magad erősebb tankok ellen is és erre legjobb példa ha trackelgeted őket. Ezzel rengeteget hozzá tudsz tenni aktívan a csatához. Sokkal hasznosabb mint feladni a csata elején és vagy megöngyilkoltatni magad vagy beállni a pálya szélére sznájpolgatni.(#207037) ollie
Az a poén hogy ahogy nézem ez a valaha volt legnagyobb sebzésű csatája skill4ltu-nak és pont ezzel a tankkal amit ennyire utál.
CygaN_ egyébként nem tudom hogyan 3 markolta a tankot, de nekem elég gyanús, hogy nem tisztességesen. Stream nincs a 10-es markolásáról csak az alacsonyabb szintűekről. Decha sokszor játszik az acc-ján vagy ő csinálta meg neki, vagy riggelte szerintem. -
e-newsee
addikt
Mit csinál egy 8-as mini spotter tier 10-ben egy városi pályán? Hát nem spotol!
Mit volt mit tenni, miután a réten áttörtünk, és elindultunk levadászni a megmaradt ellent a városban, jobb híján a farkashorda előtt mentem, és láncoltam nekik a heavyket. Meg is lett az eredménye. Az assistból csak 900 jött spotból, a többi track. -
kchryss
veterán
válasz
ollie #207037 üzenetére
Az szép ő ritkán megy 10k feletti kört mert nem a sebzésre szokott menni.
(#207038) Argh!
Nem véletlenül akarta az első napokban megcsinálni. Ketten tudták megcsinálni az elején Daki és Cygan utána úgy felmentek az elvárt értékek hogy lehetetlen lett 3 markolni.
A legjobb kombija marty_vole-nek van vele, 4500 dpg 1100 assziszt, vagyis 5600 kombi átlagban és ezzel csak 86%-on van a kiválósági jele. -
peterson79
őstag
Egyébként valaki magyarázza már el nekem az in-game WTR Rating-et. Azt mondja, nekem totálban 6088-am van és most egy session végén 6317-el állok, azaz szép zöld nyilat kaptam, felfelé állót
De ez most mi? Milyen rating? Nem a Personal Rating, mert az jelenleg 6846 - egyébként ezt is sikerült az elmúlt 1 hétben feltornázni. kb mióta átállítottam az iyouxin féle beállításokra... -
peterson79
őstag
Személyes rekord, bár hozzá kell tennem, hogy Grand Battle.
-
Skillnek most volt egy 11k sebzésű csatája a CS-63-mal, és csak 1st class lett.
Persze az benne volt, hogy a legtöbb sebzésénél más spottolt neki.
-
notika77
senior tag
válasz
kchryss #207028 üzenetére
Rossz a monitor és a net is, de sajnos a reflex és a koordináció sokat romlott. Régen a szúnyogot és a legyet is egy kézzel kapdostam, most meg sorozatot tapsolok és az sem biztos. Ráadásul néha azt veszem észre, hogy tapsoláskor nem fedi a két tenyerem egymást, elcsúsznak. Van már orvosilag diagnosztizált része is a dolognak.
A korábban írt ajándék tankok megmaradnak, ha már megvannak 100k ezüst, 250 évfordulós érme és garázshely a kompenzáció. Szóval, ha valaki eladta a BT-7 artillery-t vagy a T-29-et "érdemes" visszaállíttatnia, mert csak 1100 kredit darabja
-
Dobi 562
addikt
válasz
Darkness1 #207029 üzenetére
Par csatat mentem csak a Progetto 65-el, hasonlo nerfet kapott mint a Standard B, szerintem teljesen jol jatszhato med maradt.
Ha nem vagy benne biztos, hogy kell-e neked akkor varj a kovetkezo teszt szerverig es probald ki ott vagy kerd meg valamlyik tankos ismerosod akinek van az acc-jan hogy kirpobalhasd par kor erejeig.
-
Darkness1
aktív tag
válasz
Dobi 562 #207020 üzenetére
Én még nem játszottam a patch óta és azon gondolkodom megéri e a Progetto 65 ezek után. A kilences megvan, még kell kb. 90e XP a tizeshez, tehát ki fogom húzni, csak az a kérdés érdemes e kreditet gyűjteni a megvételhez. Attól tartok, hogy az ágyú agyon lett nerfelve és nincs kedvem még egy sokadik hulladék ágyúval felszerelt tankhoz. Van már elég belőlük.
-
kchryss
veterán
válasz
e-newsee #206979 üzenetére
Tényleg ezt kihagytam a tegnapi posztból pedig bele akartam írni. A himbáló tankra jó gyakorlás ha bemész valakivel gyakorlóba E5-tel himmelsdorfra a szökőkúthoz 1v1-ezni és csak a kupolát lehet lőni. Dakiék rendszeresen csinálják ezt gyakorlásképpen: [klip]
(A klipben azért szakadt félbe a móka mert a szomszéd kihívta Dakira a rendőrséget, mert túl hangos volt korábban.)(#206980) Eugene Roe
Valóban, a g2g válaszidő a 8ms. A teljes késleltetésem olyan 20ms körül lehet: [link](#206993) notika77
Akkor lehet nem a reflexekkel van gond hanem a monitor és a net miatt nem találod el.
Ha jól tudom akkor a reflexek pont elég sokáig meg szoktak maradni a régi szinten. Öregedéssel először a regeneráció aztán az állóképesség és a koncentráció romlik, a reflexek csak később. Van sok sportoló akik a 40-es éveikben rövid távon még simán felveszik a versenyt a fiatalokkal csak az állóképesség és koncentráció romlása miatt hosszabb távon alul maradnak átlagban.
Federer például 37 évesen alázott a reflex teszten: Which ATP Finals singles player has got the fastest reactions?(#206986) jano_77
Gépelési teszt nálad nem működik mert angolul van a szöveg amit gépelni kéne csak nálad lefordítja a google magyarra.
Egyébként a gépelési tesztnek amúgy sincs értelme, mert semmi köze az intelligenciához vagy bármilyen képességhez, bármelyik egészséges ember képes megtanulni gyorsan gépelni.
A hallás tesztnek sincs értelme ebben a formában, mert nagyban függ attól hogy milyen fülesen vagy hangfalon hallgatja az ember és milyen hangerőn. Csak arra jó hogy ha rossz eredményt érsz el akkor elmenj egy profi hallásvizsgálatra ahol megállapíthatják hogy van-e baj.
A csimpánzos teszt jó, de úgy lenne az igazi ha időhöz lenne kötve hogy meddig memorizálhatod a számokat. A csimpánz csak egy pillanatig nézi és megjegyzi az egész sorrendet, máshogy működik az agyuk: [link]
A többi teszt az jó. A vizuális memóriám nekem is gyenge, valahogy csak egy kisebb részére koncentrálok az ábrának aztán mire az egészet megnézném hogy megjegyezzem már eltűnik és csak a kisebb részre emlékszem. -
zozyk
addikt
Srácok, létezik olyan (gyüjtő)klán ahol:
● Aktív élet van, de semmi nem kötelező, nincs előírt online jelenlét.
● Minimális a követelmény (legyen mondjuk ~1k wn8), nincs kötelező klános mindenféle fiszfasz. (CW és társai) [persze ha van idő és kedv és csapat, még akár szóba is jöhet]
● Általában van online 8-10 ember (abból már csak beesik 1-2 szakaszba)
● Ha beszélni kell, az sem baj, de csak Discord...A tudásom megkopott ugyan, de kezdődik a holt szezon a melóban és már unom a magányos játékot.
Eddig benn voltam a himpi féle klánban, de mostanában sehol senki.. -
-
-
Dobi 562
addikt
Ha valaki esetleg unja a tankozast es szereti a Total War sorozatot, most a Troy cimu resz ingyenes az epic-nel 24 oran at.
-
Dobi 562
addikt
válasz
nomic #207019 üzenetére
Teljesen jo tank maradt. Igazabol most lett hozzabalanszolva a metahoz. Pedig eleg sokat sirtam emiatt a nerf miatt mert a patch elotti Standard B sem tunt OP-nak, most hogy jatszok a nerfelt valtozattal mar latom, hogy OP volt.
Szokni kellett a megnovelt celzasi idot meg a snap shotok-bol kevesebb talal be + nagyon kell figyelni ra hogy mikor es kire tarazol ki, mert utana lassan fogja vissztolteni a teljes tarat.
En ugy gondolom meg mindig az egyik legjobb tier 9-es med.
-
nomic
aktív tag
-
Imilenni
addikt
A kötvényes tankokból van olyan nagyobb szintű ami megéri az "árát" ?
-
notika77
senior tag
válasz
Thrawn #207013 üzenetére
Épp most néztem a WG oldalát és kint van az 5. felvonás bejelentése.
Ha jól sikerült fordítanom, 17-én indul (terv), kapunk egy ajándék tankot (Valiant?) és megkapjuk az előző évi ajándék tankokat is (6db ezek lehet csak ideiglenesek nem egyértelmű) és ezekkel a tankokkal lesz egy "marathon"/küldetéssorozat az A46-ért. 5. kulcsról nincs szó, sőt 3 kulcsos fődíjról van szó:
To grab the 10th Anniversary main reward, you need to earn three Gold Keys, so plan your schedule ahead of time! - ez pedig a T30 skin.Lorraint40t és T78 lesz a shopban az aktuális ajánlat.
szerk.: A korábbi festések, emblémák mellé újak is bekerülnek, de a régiek továbbra is elérhetőek a pontokért.
-
e-newsee
addikt
válasz
ollie #207011 üzenetére
Nem hiszem, hogy csak egy jelvényt ad. Ott a mondat a fenti képen, hogy "Aki összegyűjt 5 kulcsot, az valami igazán értékes leletben reménykedhet." Azt viszont én sem hiszem, hogy tankot adnának érte. Vagy ha igen, akkor valami ritkaságot még a WoT kezdeti korszakából. Legalábbis erre utal, hogy a kulcsok a legelső (2011-es) garázst képesek kinyitni.
A fene tudja, nekem egy kulcsom sincs, szóval nem aggódom, csak figyelek, hogy mi lesz.
Ami leginkább érdekel, az az, hogy mikor áll helyre a rend Minszkben, mert addig meg kell elégednünk az apró sütivel kárpótlásként. -
Thrawn
félisten
válasz
ollie #207007 üzenetére
Az elejétől kezdve ott volt a leírásban, hogy valami "értékest" lehet szerezni az 5 kulccsal, meg persze valami jelvényt:
A kulcsokat nem lehet beváltani semmire, ha megvan a 3. akkor automatikusan megkapod a T30 skint. Azért mondjuk pipa leszek kicsit (de majd elmúlik) ha az évfordulós pontokkal lehet szerezni mást is, mint a boltban lévő festéseket/emblémákat, mert azokat elköltöttem egyből.
-
válasz
Argh! #207006 üzenetére
Ilyet nem lehet csinálni, mert óriási felháborodás lenne belőle, hiszen eleve úgy kalkulál mindeni, hogy elég 3 kulcsot összeszedni, így valszeg a legtöbben nem törekednek az 5 kulcsra. Én pl. alig játszottam az első 2 fázisban, így nem lett meg az első 2 kulcs, most 2 van, a harmadikat összegyűjtöm, de ugye esélyem sincs 5 kulcsért kapni valamit. Viszont ha előre tudom, hogy 5 kulcsért is jár ajándék, akkor biztos összegyűjtöm az első kettőt is.
-
Argh!
aktív tag
válasz
ollie #207005 üzenetére
Nem tudom, csak lehetségesnek tartom hogy meglepetésként ha őszegyüjtötted az 5 kulcsot meg X pontot akkor adnak valami bónusz ajándékot.
Nem azt jelenti hogy pontokból vehetnél tankot hanem hogyha begyüjtötted az X mennyiséget akkor valami bónusz ajándék.
De nekem nagyon jó a fantáziám. -
Argh!
aktív tag
Olvastam redditen hogy eekeeboo a streamjében megmondta hogy nem lesz évfordulós pontokért tank.
Nem tudom mi igaz belőle nem néztem.
Viszont van ez a kulcsos dolog amiből 5 darabot lehet gyüjteni (amiből nekem 1 sincs xD )
én valószinűnek tartom hogy abból lesz valami tank. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest