-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papooo
senior tag
A tokent decemberig gyűjtheted, én mindig év végén költöm el.
A zsetonok (amiket százasával ad) a bp szezom végén elvesznek, így érdemes elkölteni őket.
A sorsjegyeket (amiket az elit körben lehet gyűjteni) a szezon végén automatikusan lekaparja.Eddig 7 sorsjegyet kapartam 3x100k kredit, 3x 3500 szabad xp, és 200 alkatrész jött ki belőlük-
-
kchryss
veterán
Na szerintem én rájöttem a plakátos cucc titkára.
Amint rákattintottam a 4. szakasz jutalmának átvételére megjelent a falon a plakát. Előtte nem volt ott. Szóval kell hozzá teljesíteni az első 4 küldetés szakaszt és át is kell venni őket az oldalon.
3 ingyen ládában nekem nem volt semmi értelmes. Se prém tank se free xp. -
kchryss
veterán
Warships-hez páldául most lett epicen ingyenes egy 11 ezer forintos csomag az epic-es születésnap alkalmából: [World of Warships — Anniversary Party Favor]
Ha jól sejtem akkor ezt például csak azok tudják használni akik eleve epic-en keresztül regisztráltak a hajós játékra és ott kezdtek el játszani.
Aki játszik a hajós játékkal az megerősítheti vagy cáfolhatja a gondolatmenetem.WoT szerencsére még nincs epic-en így itt csak a steam és a wg klienst kell figyelemmel kísérni.
-
Derron
aktív tag
WTR is egy olyan dolog, hogy nem mindig tudod azt a szintet hozni. Nekem pl 6400 körül van, szerintem ez lehet valahol az átlag. De előfordul, hogy 0 sebzéssel jövök ki a csatából, vagy alig tudok lőni párat. Full HP ról ki blind olnak a bokorból, az ágyú semmit nem akar eltalálni, nekem meg 400m-ről lövik a kupolámat. Kapok egy arty focus-t és csak engem lő az arty prokhorovkán. Stb stb
-
kchryss
veterán
Ezeket sosem tudtam követni hogy hogyan vannak a különböző platformok ilyen játékoknál. Melyiknek mi az előnye és mi a hátránya.
Nemrég láttam például hogy epicgames-es verziónál a hajós játékhoz most ingyen prémium hajót adtak dlc-ként. Azzal nem játszom így annyira nem néztem utána, de ha jól tudom ahhoz ott kellett volna regisztrálni a játékot, ott kellett volna kezdeni. Nem értem miért nem lehet bárhova megkötés nélkül importálni a már meglévő felhasználói fiókot. -
po1son
addikt
Turbó helyett én fejlesztett célzást raknék rá első slotba, ahol kap még +bónuszt így.
Fv 4005 legénység pont kompatibilis bele, így nekem nem kellettek bele új legények.
Nagyon kiemelkedő kört nekem sem sikerült még menni vele, de azért volt már jó pár elképesztő lövésem. -
-
xAttilax
őstag
De ez jó így, olvasd el amit Gyurinak írtam #256982
csak ezt tudom mondani megint: 2k WN8 az zöld közepe (ne a kamu színeket nézd) az olyan 50-53%, hozod nagyrészt a saját HP-d vagy picit többet, nem vagy hátrányára a csapatnak de azért nem hozod le a csatákat.(akkor hol van a kék vagy a lila szint?) És ahogy fentebb írtam magam miatt tudom ezt, én is ezt a szintet tudom már csak hozni és ez pont ennyire elegendő. Mikor még jobban ment a játék és 3K WN8 volt a recent akkor az WR is több volt. Mikor elkezdett nem annyira érdekelni a játék 56% volt a WR-em, most meg 55.55 és az én nagy csataszámomnál ez óriási esés ami még zuhan bőven
Ez tökéletesen arányos ahogy romlik a pályaismeret és vele együtt a játét tudásom és a türelmem, (már sokszor nem megyek vissza pozikból, hanem lövök még 2-3-at az kanyec.)
-
Baltazár123
őstag
ez a téli mód teljes agyzsibbasztás. Ami ér valamit benne az a láda lopás az ellenfél bázisáról, az viszont egész jó móka.A kis rohadék amx-nek még 9 másodperces láthatatlanná válása is van, aztán lehet üldözni, amikor menekül a szajréval.
Viszont nagyon lassan lehet ebben a módban haladni a normál csatákkal, ilyen 6-8 pontokat adott nekem, úgyhogy játszani kell mindhárom tankkal az 3x40 pont meg a napi küldetést megcsinálni, az elég sokat ad, de az több időt vesz igénybe és ennyi, ennél többet nem érdemes ezzel tolni. QB-t néztem, de látszott rajta mennyire unja, csak a stream miatt muszáj volt neki tolni.
A jutalmak viszont elfogadhatóak, semmi nagy extra nincs, hacsak valaki nem gerjed ezekre a 3d kiegészítőkre, de azért kötvény, prém nap, kredit napi pár perc ökörködésért, belefér.
-
tboj
tag
Nem bukta a másfélszeres szorzót, mert kapott legalább 1 csata hőse medált, ami vesztes meccs esetén ugyanúgy megadja a győztes meccsért járó xp bónuszt (hősies védekezésért járóként írja fel a részletes jelentésben). Emiatt lett másodosztály 1263 xp-vel. Ha csak azt a 842-t kapta volna, amit a listában mutat, akkor harmadosztály lett volna, ahogy a számaid is mutatják.
Amiért kevesebb xp-t kaphatott, hogy távolról lövöldözött más spotjára (emiatt járt a mesterlövész kitüntetés), ami csak fele annyit ér xp szempontjából, valamint (értelemszerűen) csak saját tierű tankokat tudott sebezni, magasabbakat nem. Ha ugyanezt tier 9-10-ben, közelharcban érte volna el, akkor már lehetett volna első osztály, vagy akár tank ász is.
-
Baltazár123
őstag
Van egy másod accom 11 hónapja nem használtam, ma beléptem, hogy a naptárt behúzzam és már odaadta a jól megérdemelt jutalmat azon. Adja a szokásos kazal cuccot meg az évek függvényében pontokat.
A shopban 1 kísérleti vagy fejlesztett cucc 5 illetve 7 pontért, meg például 500 kötvény 1 pontért vagy prémium nap. Illetve adja a szokásos nagy kupac jutalmat az elején, pár nap prémium meg a többi cucc. Idén lesz először, hogy nem veszek ki tankost onnan, mert már nincs rá szükségem egyáltalán.
zsolt72: a prémium tankokat nagyon beszigorították, szinte lehetetlen már ingyen szerezni, a kötvényboltot leszámítva, de oda kevés jó tankot raknak be. Rájött a wg, hogy a tank maradt nagyjából az egyetlen vonzerő, amiért hajlandóak az emberek kinyitni a pénztárcát.
-
zodo
nagyúr
Írtam az ügyfélszolgálatnak, igen egyszerű megoldás segített végül.
" Sajnálattal hallom, hogy ilyen problémát tapasztalsz.
Kérünk, próbáld meg törölni a beállítások szűrőit a keresztgomb megnyomásával az alábbiakban látható módon: "
Szerencsére X-es tankokra volt patch előtt szűrve de kezdett bosszantani hogy csak ezekkel tudok játszani.
Töröltem és minden ok de azért fura hogy nem mutatott semmit szűrő ide vagy oda. -
phoenix1989
őstag
nincs kiforgatva, te írtad, frissítve van a játék változott akkor mindenki kezdje elölről az egészet mert nem fer. hát minden játék ilyen mert változtatással tartják fent az érdeklődést (+ javítanak ) az hogy ez neked személyes sértés mert kikéred magadnak hogy az aki hamarabb kezdte a játékot annak minden sokkal jobb volt vagy könnyebb de minden esetre más ne hogy már jobb legyen vagy több legyen neki mint neked. csak azért mert később kezdted vagy csak mert nem vagy elég jó hogy meg szerezd azt amit más megtudott. El kell keserítselek , minden játékban átdolgoznak dolgokat ami miatt más és más dolog jobb vagy rosszabb ettől még nem kell minden fiókot nullázni és soha nem is csinált így senki. ha már említetted az autós példádat "minimál és szükséges pálya/tapadás hibák javítások érkeztek."
változott a pálya változott a tapadás?? hmmm akkor ott miért nem kérted az egyenlő bánásmódot? a tapadás és a pálya merőben megváltoztatja a fizikát és az irányítást stb. ott miért nem kérted hogy ugyan nullázzák már mindenkinek mert ez nem fer? gondolom nem történt ilyen a részedről. de ezzel én be is fejeztem veled a vitát mert abszurd amit elvárnál és elvárhatnál minden egyes játéktól . hozzá teszem nincs olyan ahol ezt megtennék mert az lenne az igazán nemfer -
Baltazár123
őstag
A wg ezzel már nem fog érdemben foglalkozni. A játékosok nagy része kihúzta, amit akart. Új játékos kevés van, azok meg jó sokáig elszüttyögnek vele és nekik jó így is.
A wg-nek a bevétel a prém tankokból meg a mindenféle csomagokból meg a loot boxokból jön. Most onnan vegyenek el egy embert, akinek elég sok ideje elmenne rá, hogy kiegyensúlyozza a küldetéseket. Ne legyenek se túl nehezek, se túl könnyűek. Egyszerűbb hagyni a fenébe, olyan kevés embernek okoz ez problémát. Sajnos már nem lesz meg a kritikus tömeg ehhez. Néha átfaragnak 1-2 küldetést a látszat kedvéért, tehát azt se mondhatja senki, hogy egyáltalán nem foglalkoznak vele. Ez ennyi, elhiszem, hogy bosszant, kicsit engem is, de el kell engedni.
-
Baltazár123
őstag
inkább a meta változott sokat és nem igazították hozzá a küldetéseket. Úgy vannak vele, hogy akinek sikerült, örüljön, akinek nem, az meg így járt. Most is meg lehet csinálni, csak sokkal több mindennek kell együtt állnia. Pl az spg15 küldetések, szinte lehetetlen megcsinálni kitüntetéssel a nagy tankokra. Sajnos nem gondoltam át és ráraktam a t55a-ra, spg15 , mondván, hogy majd visszaveszem később. Hát ez már nem fog menni. Talán 1 ilyen spg csatám volt az elmúlt 2 év alatt, de persze akkor még másik küldetés volt aktív.
hasonlóan a sok pattintós küldetés nehéz tankokra. régen simán még e75 toronnyal is meg lehetett csinálni, most már túl magas a levegő aranytartalma ehhez. A spotos küldetések is jóval nehezebbek még úgy is, hogy növeltek a tankok hp-ján valamikor.Lehetne még folytatni. Szerintem régen sokkal könnyebb volt megcsinálni, nem azt mondom, hogy könnyebb volt a küldetés maga, csak kevesebb dolog kellett együtt álljon.
-
phoenix1989
őstag
regisztrációs szülinap? soha nem kaptam semmit azért mert regisztráltam.
béta?akkor a piacon lévő összes játék soha nem is volt kész, mindig csak béták mivel mindenhez mindig jön frissítés ami változtat mindenen is. atya ég vannak gondok.
rosszul gondolod bennem nincs semmilyen tüske.
feketepiacon árulták a parancsokat
én meg 2013 óta és?
a 260 küldik rengeteget változtak
a játék egyszerűbb(fejleszteni haladni a tankágon) de a küldetéshez tudás kell még akkor is ha azokat javították hogy könnyebb legyen. -
Zsolt,72
senior tag
"nem vehettem plusz parancsokat"
„Erről az életbe nem halottam, max. kiváltani lehetett.”
Sok évvel ezelőtt, egyetlen alkalommal volt rá lehetőség, hogy a Fekete piacon 1 500 aranyért lehetett vásárolni Parancsot.Nem csoda, hogy nem emlékszel, hiszen nem egy mindennapos, bevett gyakorlat, ez egy egyszeri alkalomnak látszik, eddig nem ismételte meg a WG.
-
kisharsany
aktív tag
Csak azt nem veszed figyelembe, hogy nem mindenki tőlti a játék előtt a fél életét. Aki kéthetente belép pár csatára, annak a folyamatos resetelésekkel esélye sem lenne teljesíteni a kampányokat. Még a pro játékosok is megszenvednek némely küldetéssel és időbe telik mire végeznek egy kampánnyal.
-
phoenix1989
őstag
Ezeket te se gondolod komolyan. A kezdeti küldetések jóval nehezebbek voltak és rengeteget változtattak pont ezek miatt na meg azért mert sokat sírtok tanulás helyett. Ja meg mikor a parancsokat vásárolni lehetett ? Akkor én is kérek kompenzálást mert mikor én csináltam nem vehettem plusz parancsokat brühühü
Az adott körülmények között sikeresen elvégeztük (hidd el nem volt könnyebb sőt) ,téged se hívnak vissza suliba hogy hallod változtak az elvárások csináld már meg újra a vizsgád. -
vJokka
aktív tag
"Amúgy úgy lenne korrekt hogy minden ilyen változások (akár az op. ajándék tankok érkezésével is gondolok itt a kampány küldetésekre) (tank és pálya módosítások) alkalmával a statisztika/kampány küldik is törlődnének mert úgy igazságos és kiegyenlített. "
Ez miért is lenne korrekt? Megszenvedsz a küldikért, utána meg elveszik? Hát marhára korrekt lenne... -
zodo
nagyúr
Ahogy sejteni lehetett, teljes káosz van a fejemben.
Beléptem, ez fogadott aztán átszámoltam Xp-re.
Főként Olasz és pár Német könyvek melyeknek összeértéke: 8.450.000 Xp
Akkor ollózunk a wg cikkből...
Melyik könyv ad 2.000.000 Xp-t?
Ilyen nem is létezik!
Gondolom a Magyar fordítás, 2.000.000 kreditbe kerül egy ilyen könyv.
Progetto M35 mod. 46 legénységem, régen és most.
7 full + felső 3 elkezdte a 8. skill-t 64%
Számolgattam a Skill/Xp -t hogy is van ez miközben rátaláltam erre...
Szóval úgy értem, ingyen van a 3 bónusz készség.
Ha ez így lenne akkor alábbi képen a Töltő-től elvett 7. skill és másik 3 tag 7. skill + 8.skill 64%-os Xp értéke.
Kép tetején a 6. skill feletti teljes elvett Xp mennyiség / 250.000 Xp-t adó képzési könyvek száma. 138db
További kalamajka hogy wg cikk 7. skill-ről a 9.-ig nem kevés ilyen típusú könyv kell.
Standard B kapcsán is érdekes a történet.Így ültek még tegnap, egységesen 5 skill + 91%
Új kiosztás mára virradóra.
Honnan jött +3 bónusz készség?
Mindegy, elosztottam de miért nem együtt vagy miként fejlődik a bónusz készség?
Nos vissza a interaktív skill/xp kalkulátorához.
5. skill + 91%-ról 6. skill-hez kell könyv szám: 10
Bónusz készségről szó sincs de elvileg "ingyen" van.
Végül hogy mennyi és milyen könyv kellett a 6. skill + 3 bónusz készséghez.
8db 250.000 + 2db 100.000Xp könyv
Szóval nekem ez full káosz és mindezt hogy igazságosabb és jobb legyen főként az új játékosoknak.
Ne felejtsük hogy anno a 6. érzéket is ki kellett szenvedni. 210060 Xp ha elsőként húztad.
Amúgy úgy lenne korrekt hogy minden ilyen változások (akár az op. ajándék tankok érkezésével is gondolok itt a kampány küldetésekre) (tank és pálya módosítások) alkalmával a statisztika/kampány küldik is törlődnének mert úgy igazságos és kiegyenlített.Gondolom, sokan maradnának!
Mai első 2 csata, elsődleges 3 napi küldi kész.
Bónusz küldi "nyerj 5 csatát"
Persze Alt+f4 -
Plata
félisten
Engem már vagy 11 éve nem izgat a stat,sőt ha rossz kedvem van úgy csinálom a nyerj x csatát hogy bemegyek t8 ligtokkal és csak benyomom az automata padlógázt és iszkiri,majd köv tank amíg meg nem lesz a kívánt nyertes csata.
Legtöbbször a napi küldetéseket úgy tolom le hogy meló közben,legtöbbször artyval,mert artyval lehet közben afkolni.Ami jól jön mert munka közben bármikor megzavarhatnak.
Igazából csak szórakozás miatt játszom már nagyon rég.Ezért is van több accom,hogy tudjak néha trollkodni.Mert ha sok ír kávét iszom nagyon troll leszek és büntit is kaphatok. -
Plata
félisten
Talán van neki bosszúálló skill?
Én ma újdolgot tanultam.
M41-el ha padlógázzal beleszáguldok boroskólába hegyról lefelé akkor a boroskóla megdöglik.
Kaptam küldit,nyerj 5 csatát.
Rossz kedvem van,szóval elő a light tankokat és kamikaze.
Majd csak összejön az 5 win.
Most utoljára m41-el rárontottam boroskólára.Jöttek fel hegyre én meg le.Boroskóla sem gondolta hogy megszívja én sem. -
Plata
félisten
Ok,akkor magas az adó amit a netkábeled fizet ezért lassú.
Bocsi,de sok kávét ittam.
Egyébként meg hagyd a bánatba ha hülye a csapat,nem éri meg a csetbann.
Bár hogy nem lehet hergelni az ellenséget úgy sincs sok értelme a csetnek.
Néha a WoWs-ban is jó lenne ha kivennék közös csetet,ott minden napos eset hogy valami bunkó elárulja a csapattársak helyzetét.
Nem is értem hogy a WoT-ban miért nincs közös amikor a WoWs-ban van és ott sokkal toxikusabbak a játékosok. -
Joe.36
addikt
Nekekem nem tetszik hogy elveszik a 7-skill-t, nem sok van nekem, 3 ilyen legénységem van.
Sok időm van benne, kompenzálást max aranyban tudnám elképzelni esetleg.
Miért baj hogy van aki sok év alatt elért valamit ?
Miért kell elvenni?Waffenträger auf E 100-amat is elvették !
Miért nem lehetne törölni a haszontalan vackokat, akár ingyen is?
-
Elf
aktív tag
"Régóta így van, max. új játékosoknak jó vagy lehetnek hasznosak."
10 éve játszok.
Ezek a módosítások nekem hasznosak.
Néhány 5 skilles legénységem van a többi alatta.
Semmiből sincs meg mindenem.
Minden jól jön. Tervrajz, képzési könyv, bármi ajándék.
Az hogy neked minden megvan és még ezzel játszol azt kell hogy jelentse hogy az élményért vagy itt nem a tapsolásért. Tehát minden oké.
Mit adhatnának neked aminek örülnél ha egyszer megvan minden?A sok agyatlan tankot meg azért hozzák be mert megveszik. Tömegesen.
-
jano_77
nagyúr
Köszönöm szépen zodo!
Így legalább nem kell nekem leírni. Örülök, hogy más is átlátja miért NEM lesz jobb ez a rendszer sem!
Gyakorlatilag a töménytelen képzési szarral - már ha egyáltalán tényleg korrektűl kompenzálnak majd- nem tudok nagyon mit kezdeni, mikor minden tank (3 leszámítva) ki van fejlesztve és ami kellett az a garázsban is van és amibe kell legénységem is van legalább 3-4 skill! Vagyis sokat nem fogok tudni kezdeni a füzetekkel, hacsak nem lehetne eladni!?
Azt érzem/gondolom erről a módosításról, hogy a "nesze semmi fogd meg jól" kategória! -
po1son
addikt
Nem írok nekik, csak nem értem miért kell ennyire túlbonyolítani, hogy a karakter választás után még valahol valami csatlakozásra is kattintani kell.
Ráadásul miért kerülők fel akkor a ranglistára, ha nem fogadtam el mindent, de végül utána törölnek onnan?
WG logikaEgyébként nem csak engem töröltek, hanem sokkal többen voltak a listán...
-
po1son
addikt
Ott nem írja a nevemet, de mindegy, ezt megint tipikusan elbaszta a wg akkor.
Van egy ilyen rész
Válassz ki egy karaktert, és kattints a Csatlakozás gombra, hogy felkerülj a karaktered ranglistájára.Már nem emlékszem erre a részre, mindenesetre első pár napban ott voltam a ranglistán.
-
po1son
addikt
Ruszki accon?
kisharsany - mindenki kapott jutalmat, aki választott egyet az öt karakter közül és legalább játszott egy meccset.
valamiért én a ranglistán sem vagyok rajta, pedig első pár napban ott voltam...
mindenesetre holnap írok egy levelet a supportnak, ha nem kapok. -
RAiN91
őstag
Megvan, itt volt, köszi. Csuka 3D stílus, át kellett vennem, 7 napig érvényes. Bekerült a boltba 2500 goldért
Más kérdés: pár legénységemnél piros a fő% érték. Pl. T32-nél. Írja, hogy T32-re van képezve (más tankból átképeztem). Mégis piros. Miért? Átképzés gomb továbbra is van, de csak golddal lehet.
-
-
joergie
őstag
Magamra úgy tekintek, mint aki tud játszani ezzel a játékkal, de ez a patton egy kalap sz*r. Én nem hibáztatnék senkit azért, mert nem tud vele dmg-et csinálni. Egy pozitív pontot se találok ebben a tankban.
Az orosz hátsótornyosokat szokni kell, de pontosak, jó dpm-el...csak kell tartani egy kis távolságot az ellennel, nem lehet arcukba mászni mint a középtornyosokkal. -
Met
nagyúr
Miért jelentetted?
Tegnap simán kitolt egy f@szkalap az enemy elé, simán meg is haltam.
Ticket, replay, leírtam.Dear Met__,
Thank you for contacting our Player Support team about a friendly fire incident.
We are very sorry something like this happened when you were just trying to have fun. This has also happened to us in battle and we know it’s frustrating and can have a major impact on the outcome of a game.
Team-Damagers are handled by an automatic system that takes into account all attempts to cause damage to allies. This tool acts against team-killers and compensates those players whose vehicle has been damaged by an ally.
Once an account has damaged/stunned/killed a certain number of allied vehicles, which we estimate as beyond a reasonable accident, a restriction is applied to the offending account.
In addition, offenders are forced to pay a portion of the damage caused (in credits) and forfeit some experience to their victim. While we may tolerate occasional team damage, since we understand that accidents can happen during a battle, once an account crosses the line, a sanction is due. The first offense in World of Tanks is a 24-hour suspension, meanwhile recurrent offending accounts will observe escalating punishments.
We always try to maintain a positive environment in our game, so all players can enjoy their gaming experience. With confidence, we can assure you that our automated system accurately tracks these types of situations, so there’s no need to contact our Player Support team to report this specific situation.
We hope that you will continue to have fun in the game and feel welcome in our community. These sorts of issues are the exception to the norm, and we do our best to mitigate them as much as possible.
On the other hand, please also keep in mind that not retaliating to this kind of in-game behaviour is the best approach if you want to avoid potential sanctions by the automatic system.
If you have any further questions, please do not hesitate to contact us again.
Best regards,
Anthony CurtisLe is zárta az a buzi.
Új ticket, replay, leírtam ugyan azt és még annyit hogy ha ezentúl kitolok mindenkit a fedezékből és esetleg valaki reportol és bant kapok akkor hivatkozhatok erre a ticketre, mert a csodás rendszer érzékelte volna ha szabálytalan vagyok, így akkor mire is kaptam a büntetést?
Ticket lezárva, szöveg ugyan az, csak már magyarul. -
zodo
nagyúr
Megoldódott az EU3-as éves jutalmak kérdése mert az Értesítési központban kellett igényelni.
Érdekes mert EU1-en csak beléptem (ahogy a cikkben is szerepelt) és máris az arcomba tolta a jutalmakat.Közben egy szép Ász az EU3-on, kedvenc tankommal.
-
-
Viktoár
addikt
A szándékos fulladást én úgy büntetném hogy mondjuk összesen 10-szer lehetne megfulladni. Azt a tankot amelyikkel pont a tizediket csinálja, kivenném az accountból. Utána lehet szépen újból kigrindolni az előtte lévő tech tree-s tankkal. Biztos meggondolná a nyomi hogy elmenjen-e megfulladni mert úgysem tartaná számon hogy mikor éri el a 10-et. Nem csak artyval mennek el úszni, és vannak 10-es tankok amiket egy örökkévalóság kiszenvedni a kilencessel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest