-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
e-newsee #222257 üzenetére
Kb. igen.
Ritka élmény, amikor ennyire tisztán lehet párharcot folytatni valakivel, ezért nem is léceltem le és láthatóan ő is élvezte, jó játékos volt (mondjuk Defenderrel pont szarabbul ment, ez is érdekes). Végül szerintem legyűrtem volna 14 lövésből 3 sebzett (ő kétszer ütötte be a tumoromat ugyanennyi idő alatt), csak aztán jöttek a többiek és kivégezték szegényt nagy nehezen.
Az biztos, hogy továbbra is a Defenderrel meg a Tigris 2-vel kell a legjobban vigyázni ezen a szinten, az egyiket alig ütöd be, a másikat ugyan beütheted, cserébe ő is téged jóval nagyobb eséllyel.
Van amúgy most jobb ágyú tier 8-ban, mint a 10.5 cm a Tigris 2-n? Max a Caernarvon jut eszembe, de az alfa miatt az is elmarad szerintem. -
Nyugis
senior tag
válasz
e-newsee #222142 üzenetére
na igen.. de ez még semmi lehet fokozni!
nekem csak 40k csatám van , a "nagybácsinak" meg 80k!!!
a gyereknek kellett egy csík (nyomorult osztálytársai végett) valamelyik elcseszett tankra, 61%-ig bírtam idegekkel aztán feladtam. Majd rá állítottuk és kb fél nap alatt meg is lett.
gyerek boldog= család boldog!
ha szeretnék egy kis Win8-at húzni vele megyek szakaszba és hoppá nincs szopó roller! -
hulp01
senior tag
válasz
e-newsee #220604 üzenetére
Nem lehet, hogy csak szimpla szinkronizációs probléma? Ez olyankor szokott lenni, amikor a két esemény szinte egyszerre következik be.
Lövésnél van olyan, hogy a te látókörödben már nincs benn az ellenfél tankja, de ha lövöd és a csapat számára még spottolva van, akkor kiírja, hogy mennyit sebeztél, és hozzá is adja a látható sebzéshez. -
nihill
őstag
válasz
e-newsee #220524 üzenetére
Ha az elbújás vezet győzelemre, akkor azt kell alkalmazni, ez nem arty kérdése. Nem attól férfi valaki hogy egy szál 261-el nekimegy egy JGPZ+grille+3 arty kombónak. Egyébként én azért jöttem el még régebben, hogy más szögből tudjam lőni a támadókat, mert viszonylag kiegyenlített volt a vége, csak aztán túl hatékonyan darálták be az ott maradottakat.
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
e-newsee #220348 üzenetére
De ezeket azért nem kaptad meg, mert tavaly már megadta, mert beléptél és akkor elérted azt az év szintet, amiért már járt! Ha valaki csak idén érte el azt a bizonyos évet - mondjuk legyen 7 év regisztráció - akkor Ő most kapta meg, de Te már megkaptad tavaly, mert akkor elérted.
Ellenben a Toldi az más szitu, mert ezt vagy megvetted anno vagy megszerezted egy kicsi maratonnal, de nem ajiba kaptad!
Szerintem legalábbis, de majd a Sárkány kijavít ha tévednék! -
hulp01
senior tag
válasz
e-newsee #219854 üzenetére
Köszi az infót. Amúgy gondoltam erre én is, hogy ez lehet a háttérben. Akkor itt a bizonyíték rá. Amúgy nagyon egyszerű a megoldás a sok arty-ra: Ensk, Ruinberg, Paris stb. Amíg a ranked csaták 99% Prokhorovka, Malinovka, Steppes, Murovankán van, addig jönnek a klikkerek.
-
hulp01
senior tag
válasz
e-newsee #219797 üzenetére
Én is csak lestem, hogy wtf? Aztán megnéztem a tank szerepkörét is, és aztán akkor már egy fokkal érthetőbb lett. Az STB trading damage-re kap extra xp-t. És mivel egy obj705-tel álltam le meccselni, előtte meg egy SC-vel, és lőttek ők is (maradt vagy 200 hp-m), ezért szerintem sok extra xp-t kaptam. Plusz nem volt kiemelkedő játékos, nagyjából mindenki egyformán teljesített. Amúgy aki kitalálta, hogy a Progettonak first spotra járjon extra xp, az szopjon lovat. A saját spot lövése, az rendben van, de az, hogy ebrek meg 3 lightos meccsek esetén még én is spottoljak? Sokszor az ebr körbefut, aztán már mindenkit felderített.
Volt egy másik csatám Progettoval Lakeville-en, aminél nagyon sajnálom, hogy nem volt bekapcsolva a replay. Lentről kezdtünk, és az ellenfél fullra áttolta a völgyet, már a bázisnál voltak, elvesztettük a közepét is és a jobb alsó sarokban védekeztünk a városból jövő heavy-k ellen. A bázist egy Kranvagn és egy STB védte zseniálisan, mi meg próbáltuk tartani a sarkot, plusz lövöldözni a középről jövőket, hogy ne tudják hátbatámadni a védőket. Az arty ott volt velünk a sarokban, és elég jól tolta. Egy lyukas garast nem adtam volna a győzelemre, és mégis sikerült lehozni. Az STB valami 5k sebzéssel zárt, írtam is neki utána, hogy szép munka volt. Fogalmam sincs hogy élte túl.
Amúgy igen, nálam is ez van: a jó csatákban vesztünk, első ötben vagyok, de nem a legjobb, a győztes csatában meg sokszor még azért is imádkozok, hogy egy chevron összejöjjön. De azért van fejlődés, mert jobban megy, mint az előző két szezonban. -
peterson79
őstag
válasz
e-newsee #219798 üzenetére
Tegnap reggel Iyouxin-t néztem, top tippek rankedre. Közben STB-1-el alkotott, mármint egy korábbi játékra mondta fel amit akart.
Hát, nem tudom. Olyan lövései voltak, hogy csak lestem. Azt már észrevettem, hogy ezek a replay-ek bugosak, nem azt adja vissza amit a játékban látsz. Néha nincs az ellenségnek rajza, mégis eltalálja, nem jelez bizonyos találatokat meg ilyenek. De a lényeg, hogy eszméletlen mit le tudnak művelni egyesek és állítólag ugyanazzal a tankkal, mint ami nekem is ott áll a garázsbanperszeee
Ha kell belinkelem, de nem olyan nehéz megtalálni. Nem tudom mit lehetne belőle tanulni, mert ismerem az STB-t, újat nem mutatott, de ahogy ő játszik vele...az emberfeletti szerintem. -
Swinegod
őstag
válasz
e-newsee #219724 üzenetére
Dehogynincs, kifejtettem én is mikor kijött az első teszt kérdőíve, hogy 5 válaszlehetőség volt, ebből 3 igen, 1 meh és 1 nem. WG-ből simán kinézhető, hogy a meh szavazatokat úgy veszik, hogy végülis nem nem, tehát akkor igen, vagyis volt 1 nem és 4 igen válasz, ez eléggé iszonyatosan félrevezető már amúgyis, de még akkor ott voltak maguk a kérdések, ahol az összes változtatást vették egybe mindig, vagyis ha nekem tetszett, hogy a kocsikat lehet sebezni keréken kersztül meg falakon át lehet lőni HE-vel, de minden mást egy büdös szarnak találtam akkor lehet, hogy nem fogok a nem tetszikre menni csak a meh-re ami ugye valószínűleg a WG szemében egy egyetértésnek számít
Egyébként QB szerintem fantasztikusan érthetően elmondta mi a baj a HE változtatásokkal, a papír tankok szarabbak lesznek a tankosak meg jobbak mikor majdnem az összes legjobb tank a játékban jól páncélozott ls az összes szar az papír
Ja meg többet sebeznek a kocsik HE-vel amit szerintem mocskosul senki se akar -
hulp01
senior tag
válasz
e-newsee #219719 üzenetére
Ez igazából csak megfogalmazás kérdése. Azt értem alatta, hogy egyik se sebez semmit. Most az, hogy robbant és úgy nem sebez semmit, vagy lepattan, a végeredmény szempontjából mindegy. De ettől függetlenül a HE nulla sebzéseket, amit 100%-ban felfogott a páncél nem számítja bele a blokkolós küldetésekbe. Ami szerintem elég röhejes.
Megnéztem én is QB videóját, és azért elég jól alátámasztja a véleményét. Gondolod, hogy ekkora hatása lenne egy embernek ennyi nézőre? Én nagyon bírom Skillt, de ha mondjuk ő azt hozná ki, hogy az arty milyen fasza, attól én még nem értenék egyet vele, és egy ilyen szavazáson tuti azt mondanám, hogy vesszen az arty. Érdekes amúgy, hogy Skill nem csinált a HE-ről videót, pedig az ő véleményére is kíváncsi lennék.
-
KisApám
addikt
válasz
e-newsee #219489 üzenetére
Azért kérdeztem, mert most és tegnap sem tudtam belépni rá.
A dátum az tiszta volt [March 23 14:00 CET (UTC+1) through March 29 11:00 CEST (UTC+2)]. De az érdekelt volna (amit az oldalon nem, látok), hogy naponta mettől-medddig, X órától Y óráig lehet játszani rajta? Tegnap délután sem engedett, meg most sem enged be. -
aginor
veterán
-
kchryss
veterán
válasz
e-newsee #219194 üzenetére
Valószínűleg mobilról fórumozik hmb kolléga. Ha visszaolvassátok a hozzászólásait akkor látni hogy általában nem használ nagy betűket, ékezeteket és sokszor szóközöket is lespórol. Ennek ellenére nekem nem okozott eddig gondot az írásainak olvasása és értelmes dolgokat szokott írni. Ez a tegnapi volt a kivétel.
Egyébként érdekes hogy azt fel sem róttátok neki hogy egy 2013-as hozzászólásra írt választ. -
-
Kolter
junior tag
válasz
e-newsee #218831 üzenetére
Ezt viccnek szántad ugye ? Láttad a videót. Itt max az ebr nek van esélye. Látom a lelki szemeim előtt ahogy az E100 félre szökken. Észrevette , reagál,nyom egy kövér gázt (felroban) , és a garázsban visszaér a sarok mögé.Hahahaha. Ha játszok és bevállalom a front pozíciót eddig is számítottam az artyra. És ugyan annyi esélyem volt hogy mellé lő , de most még meg is növelték a HE sebzését.Milyen ház , a tundra közepén. Már a legtöbb pálya úgy van kialakítva hogy ne is lehessen olyan helyre menni , ha játszani szeretnél ammit az egyetemista barátaink nem tudnak be lőni. Persze ha bent kuksolsz egy bokorban , vagy bujkálsz az a te dolgod.De akkor ki játszik?
-
válasz
e-newsee #218831 üzenetére
Szart sem fog érni ez a jelző. Az egyik oka az lesz, hogy senkinek sem lesz meg, akinek nincs legalább 5-6 skilles legénysége, mert ennél sokkal fontosabb skillek vannak, a másik meg, hogy nem fogsz tudni olyan gyorsan reagálni a tankkal, hogy te kikerüld a lövést. Legfeljebb light tankkal lesz elég időd reagálni, de ott is csak akkor, ha messziről lő az arty, esetleg a mobilisabb medekkel.
-
notika77
senior tag
válasz
e-newsee #218792 üzenetére
Ezt hol olvastad/olvastátok vagy csak valaki kitalálta és mint a hülyeség általában megállíthatatlanul terjed?
A BM-et lezáró hír a WG oldalon 6 mondat (+video, de azt nem néztem meg), A 6 mondatból egyben azt mondja visszatér és egy másikban pedig azt, hogy reméli még fogunk együtt dolgozni.All right, guys, it was very nice, but that's enough! Time to cut ties and lay low for a while until I get things back on track.
You have my respect. It's always good doin' business with you! Rest well and keep your heads up, I hope we’ll work together again. So long and keep an eye out! -
Djuree
félisten
-
Geller72
veterán
válasz
e-newsee #218544 üzenetére
Ehhez képest elég hamar hullanak a csatákban. Ezt mondjuk most pont nem én lőttem ki, de első volt, akit meglőttem. 2mp kellett volna, hogy előbb betöltsek, mint a csapattársam, akkor azt is én lövöm ki. Sokan szerintem sokkal merészebben tolják velük, mint amennyire kellene.
Még másfél óra az ajánlat végéig. Tettem rá egy vicces ajánlatot, mert nem kell annyira. Nem sírom el magam, ha nem lesz meg.. Majd beteszik prémben normális áron.
.
-
Geller72
veterán
válasz
e-newsee #218522 üzenetére
Nagyon. De nem éreztem rá, hogyan is kellene vele játszani. Tornya jó, mert van páncélja, de a buff után sem éreztem pontosnak a löveget. Messze nem érezni azt a pontosságot, amit a stat alapján elvárnék. Az alváz papír, mindenki belövi. Valamit ki kellen rá találnom és visszavennem, ha rájönnék, mit nem csinálok vele jól.
.
-
kchryss
veterán
-
kchryss
veterán
válasz
e-newsee #218025 üzenetére
Ugyanerre gondoltam én is. A legrosszabb prém tank is megéri kreditért akkor is ha nem játszol vele csak megy a gyűjteménybe. Viszont ha már a wg technikai bénázása miatt lemaradtam róla akkor jó hogy nem a prototyp vagy a renegade ment a levesbe hanem ez.
Ha pár másodperc alatt elfogy a teljes készlet amire 8 óra lenne akkor ott eladói szempontból nem sikerült jól az igényfelmérés. Vagy a készlet volt kevés vagy az ár volt alacsony. Mivel gondolom nem akarnak sokkal több tankot eladni mert az a későbbi eladásokat csökkenti így az árat kellett volna magasabbra belőniük. Ha 10m-ért adták volna valószínűleg akkor is elviszik mind, de akkor talán nem ilyen gyorsan. Gondolom tanulnak belőle és legközelebb változtatnak mert nekik az az érdekük hogy a lehető legtöbb kreditet és goldot leszívják a játékosoktól amit még pont kifizetnének érte és az sem érdekük hogy a másodperces készlet kifogyás miatt mérgesek legyenek a játékosok.
-
tasiadam
veterán
-
válasz
e-newsee #217237 üzenetére
Én Budapestről jöttem Kaposvárra, itt is a város szélén. Szép zöld, nyugi van, de az 500 megás UPC helyett 150-es Telekom van, 5 mega feltöltéssel. Szoftverfejlesztőként egy álom, mikor nagyobb cuccot kell feltöltenem. Személy szerint abban bízom, hogy 1-2 éven belül mindenhova elér az 5G és akkor talán kiváltható lenne a szaros landline. Rákérdeztem, de nem terveznek errefelé fejleszteni a parasztok.
-
Viktoár
addikt
válasz
e-newsee #217190 üzenetére
A fejlesztők lassan átállnak az etherium 2.0-ra ami teljesen más technológia lesz mint a mostani úgyhogy az összes bányászrig mehet a levesbe. Illetve más felhasználásra még jó lehet, de bányászni majd nem lehet velük, teljeséggel alkalmatlanok lesznek a vga-k a bányászatra a technológiai változtatások miatt. A jelenlegi rendszer több sebből vérzik ezért nem maradhat így.
Még egy kicsit bírd ki aztán majd szaré-húgyé hozzádvágják a bányász kártyákat, más kérdés hogy akarsz-e venni 24/24-ben járatott kártyákat aminek a többségén gari sem lesz. Nem vagyok nagy tudora a témának,ha tippelnem kellene max egy évet mondanék, de nem zárnám ki a lehetőségét annak sem hogy már nyáron érezhető lesz hogy ereszt a lufi. Senki sem tudja előre, majd meglátjuk hogy haladnak a fejlesztések.
-
tasiadam
veterán
válasz
e-newsee #217190 üzenetére
Lényegében az nvidia már annyira nem erölteti magát, főleg h a VGA-kól jövő bevétel már csak a második helyre esett vissza és inkább a GPU gyorsított (végtelen HBM-es) adatbázisok adják a lóvét nekik. Kiadják MSRP áron, onnan hogy ki mit kezd vele nem az ő problémájuk. Elviszik a GPU-t a gyártóknak, ők meg röhögnek a markukba és hülyére szedik magukat. Nem az nvidiát kell szapulni ilyenkor, hanem azt, akitől tényleg veszik. Lényegében az nvidiának annyi köze van ehhez, hogy ők kiadják h mit kell gyártani a samunak, onnan mehet a gyártókhoz. Itt ki is merült az ő részük. Annyiért adják a kártyákat, amennyiért nem szégyellik. Nem csoda h árat emeltek, plaz asus is, és lassan el kell fogadni, hogy egy középkat kártya 1000-1500 dollár, egy alsó közép pedig 700-1000.
Aztán persze jönni fog sírva az nvidia hogy csökken a gamer kártyák iránti kereslet, mert mindenki is konzolt akar. -
galervin93
addikt
válasz
e-newsee #217095 üzenetére
"ehhez engedni kell az egóból"
Ez egy jó mondat!
Ugye ismerjük a random generátor áldásos hatását, meg azt is, hogy miért van egyáltalán a képletben. No most ez bizony a játéktudást farigcsálja. Hiába van meg a tudás, illetve hozzá az ego is (itt most jó értelemben vegyük az egót), ezt bizony rajtunk kívül álló dolgok farigcsálják.No ha mindennek fényében ezt az egót össze tudja hajtani az ember és zsebre tenni, akkor kinyílik a világ.
Ha nem, akkor lesz köcsögMM meg buziRNG.
Én bevallom néha átkuksizok a sötét oldalra, szétb*sz az ideg, ha éles helyzetben sz*pat az RNG, de azért nagyrészt el tudom fogadni.
Pont a minap néztem egy statisztikai oldalon, hogy majdnem minden tierben hasonló relatív sebzésátlagot (WN8) hozok. Ezen meglepődtem, szentül meg voltam győződve, hogy T10-ben full bot vagyok, de még T9-ben is inkább gyengébb, mint jobb. Ehhez képest annyira nem is rossz a helyzet, sőt T9 után T10-ben van a legmagasabb efütyim (aztán T8, T7 a sorrend). Szóval így utólag visszanézve az elmúlt közel 7 évet amit a pályán töltöttem, és hogy mit szerettem volna elérni (stabil zöld/1500 WN8), azt simán megléptem, sőt már a "következő" szintet is (2000) karcolgatom (igaz a kihagyásom után csökkent vagy 10 pontot az overall érték), de T7-T10-ben így is simán felette vagyok ennek is, márpedig ez alatt a legritkább esetben játszom, szóval ezzel is elégedett vagyok.#szerénység
(Persze összességében 2k véjennyóc nem nagy dolog, ezzel is tisztában vagyok.)
A következő nagy kihívás végre markolni egy 10-es tankot, alatta van már, de a "királyi tierben" még nem jött össze, a Centi AX-szel vagyok kb. lőtávolban, de gyúrnom kell még kicsit.
Mindig kell valami kihívás az embernek, és akkor nem unja meg. Ezért bánom a második személyes küldetéssorozatot, mert én kumma isten hogy nem fogok artyzni, pedig valszeg már a 279e-ért menetelnék, de nyasgem WG. -
peterson79
őstag
válasz
e-newsee #217095 üzenetére
Engem az tud bosszantani,hogy nem tudok rájönni a nyitjára. Mármint hiába mutatják, hogy kell sidescrape-elni, meg tornyozni, sokszor nem működik Nálam és ugyanúgy belőnek, premiummal meg főleg. Szóval próbálná az ember, hogy jobb legyen, de valamiért nem megy. Pedig gyakorlok eleget...
Most azon vagyok, hogy egyszerre egyféle dolgot csináljak vagy max kettőt, értem ezalatt, hogy heavy és med csaták. Nem vegyítek bele TD és light tankot, mert az aztán tényleg tök mást kíván. Majd áttérek valamikor arra is. -
peterson79
őstag
válasz
e-newsee #216960 üzenetére
Amúgy ezekkel a 12-15 vagy több másodpercig töltő tankokkal mit akarnak elérni? Azt értem, hogy az újdonság varázsa miatt sokan kipróbálják, de aztán a 3 napos csoda lejártával csak ott fog porosodni megint a garázsban. Mondjuk pénzük az lesz belőle...ennyi a lényeg?
Sokan gyűjtik is ezeket, azt is hallottam már -
hulp01
senior tag
válasz
e-newsee #216958 üzenetére
Na jó, de pont a td-knek van brutál alfája és általában dpm-je is. Lásd Skorpion G, Su130 vagy akár a WZ, amit Skill is említett. Ez a dpm teljesen kiheréli minden fronton. Mert az alfa sebzése meg nem elég nagy ahhoz, hogy bárkit is visszatartson. A T30-nak is irtózatos töltésideje van, de az 750-et lő beléd, szóval kétszer is meggondolod kimenj-e elé. Vagy akár az ISU-nak, hogy maradjunk t8-nál. Szerintem nem lesz népszerű tank. Én megpróbálom kiseggelni (bár azt én sem tudom miért, ne kérdezd).
-
Gyuri27
félisten
válasz
e-newsee #216936 üzenetére
Nem erről van szó. Hanem arról (és itt lehet normál tank is), hogy ugyanannyi a prem löszer. És nagyon nem mindegy, hogy azért a 4000-5000 kreditért mennyit sebez. Mert (oké nyilván nem telibe) de a kredit a sebzés után jön. És ezek a 200 körüli sebzések premmel eszik a kreditet. Győztes vesztes csatánál látszik a legjobban.
75 ts még bukónál is +. Nyilván nem gold spam ész nélkül.Az ilyen majdnem ingyen prem tankokkal pilóta pl nem csinálnak semmit.
De ott a dmax amihez szintén hozzá kellene nyúlni. Meg a fában is találni jó per elavult vasat. -
Gyuri27
félisten
válasz
e-newsee #216925 üzenetére
Az ax venti, rammer, bia 2845. És a 4400 kredit a 230-as alfával nemigazán faszányos.
A 75 ts dpm-ja 2325 és mégis jobban hozza a kreditet. Ugye ott van egy 360-as alfa.
Szóval még mindig nem mindegy, hogy 4400 kreditért 230-at vagy 360-at sebzel. Vagy többet.
És ezt ragozhatod napestig. -
kchryss
veterán
válasz
e-newsee #216739 üzenetére
Sárkánylogika.
#216736 galervin93
Ja nagyjából ezeket az arányokat szoktam írni:
"10 csatából van mondjuk 6 ami egyáltalán nem rajtad múlik, ha azt feltételezzük hogy hosszú távon nem csal a rendszer akkor ebből 3-at nyersz akkor is ha nem csinálsz semmit, 3-at meg buksz akkor is ha bármilyen jól játszol. A maradék 4 csata viszont olyan hogy befolyással vagy rá, ebből a 4-ből ha 1-et hozol le akkor 40% wr-ed lesz, ha 2-t akkor 50%, ha 3-at akkor 60%, ha mind a 4-et akkor meg 70%."És itt most muszáj megjegyeznem hogy sokan nem értik az átlag fogalmát. Az hogy átlagban 10-ből 4 csatát tudsz befolyásolni nem azt jelenti hogy akkor minden nap az első 10 csatádból 4 ilyen lesz. Lehet hogy aznap épp olyan 10-et kapsz amiből 1-et sem tudsz befolyásolni, meg lehet hogy 10-ből 9 rajtad múlik. Az átlag nagy mintára vonatkozik.
Az is vicces amikor egyesek az átlagot akarják látni a napi staton. Hát rohadt vicces lenne ha így működne. Akkor ha 50% győzelmi arányod van és 2 csatát játszol aznap akkor ha az elsőt megnyerted a másodikat muszáj buknod, ha meg az elsőt buktad akkor a másodikat kell nyerned. Ráadásul mivel nem tudni mennyi csatát fogsz játszani így csak úgy tudná a rendszer a napi átlagot manipulálni ha felváltva nyersz/vesztesz.
-
3
senior tag
válasz
e-newsee #216684 üzenetére
Megszüntetik a splasht. Helyette - ha a lövedék nem ütötte át a páncélt - az eltalált páncélzat belső oldaláról leváló repeszek sebeznek a tankon belül. A terepet továbbra is lehet splashsel rombolni. A kerítésen, vékony páncélrétegen és hasonló - AP-val átlőhető - dolgokon HE-vel is keresztül lehet lőni (átütés-érték csökkenés mellett). A prémium és HE-specifikus járművek HE lövedékei valamilyen kivételezésben részesülnek (majd, a teszten nem). Az átütésjelző jelzi, hol nem sebez a lövedék, hol sebez részlegesen, és hol 100%-osan. Ezek a változások csak a nem artákra vonatkoznak.
-
peterson79
őstag
válasz
e-newsee #216451 üzenetére
Nos, igen. Taktika és stratégia. Sokszor és sok helyen van így, hogy várunk, hogy majd a másik hibázzon. Emiatt alakultak ki a kempelős körök. Nem azt mondom, hogy ez a nem jó, azt sem, hogy jó, ugyebár. Van amikor izgalmas tud lenni az ilyen taktikai rész amikor már csak 4-5 tank van. De amikor még van 12 és egyik fél sem akar lépni...eltelik 5 perc és még mindig nem, na az már gáz.
Ezért is jók ezek a 7v7 csaták, erről is beszéltünk nem egyszer. Kinyílik a pálya, van hova menni, lehet flankelni. Mondjuk ehhez is kell ész, mert tegnap kétszer is megszivattak a társak, mert felmentek Himmelsdorfon a dombra. Közben az egész ellenséges csapat ment a másik oldalra - ahova kellene, mert ott a foglalokör - 3 tankkal 7 ellen nem sokat tudsz tenni, úgy általában. Még egy Skill szintű egyén sem -
Swinegod
őstag
válasz
e-newsee #216442 üzenetére
Mert általában én vagyok az akivel megtörténik. Ez a debil tvp feláldozta magát és annyit ért el vele, hogy elvitte fél hp-mat ami elméletben tök hasznos lenne mert én voltam az egyetlen aki aktívan tartotta az oldalt az ellen. hogy lerohanják, de mivel vesztettek amúgyis a végeredmény az, hogy mindketten szar meccset mentünk és attól függetlenül is vesztettek
-
köpet
aktív tag
válasz
e-newsee #216384 üzenetére
Az, hogy 50 lenne a végsebessége új nekem is, nehezen tudom elképzelni azt a szitut, amikor ez megvalósul. Este előveszem, a gyerek fiókjában megvan még a valentine I.-el együtt, majd összevetem őket (bár az utóbbi már két tier-el lejjebb csúszott emlékeim szerint).
Nem vitatom, hogy a matilda használhatóbb a csúszómászók között, mivel nekem nincs meg nem alkotok róla véleményt, csatában annyit érzékeltem belőle, hogy az is lassú, jól páncélozott és a lövege meglepően hatékonyan aprít. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
e-newsee #216259 üzenetére
eddig kb 10bol 2x foglaltunk be, valaki mindig utanafutott az utso embernek kinyirni, hiaba irod h dupla pont vagy akarmi, nem is nezik a csetet szerintem
hulp csak azt kell megoldani h raerj.. nekem ez a kijarasi tilalmas hulyeseg a wotban nem nagyon egyezik az ejjeli muszakkal vhogy...
szerencsere a commander nem ezen mulik a tobbit meg lexarom -
tasiadam
veterán
válasz
e-newsee #215936 üzenetére
Mind a kettő túlélte. Csak a nagy dög kap 1k pluszt, a kis pcösköszörű meg maxhp -1-2%.
Amúgy trollgun HE-val szoktam borsigozni, ha van valami combosabb, akkor AP-APCR. De ellenük HE ment.
A skorpio HEAT-et kapott, mert az 50TP-t vártam, de nem váltottam lőszert, hanem rálóttem csak toronyra vele. -
hulp01
senior tag
válasz
e-newsee #215932 üzenetére
Ha jól értelmeztem a kiírást, akkor a 7v7 módban egyszerre kapod az egyéni és a csapat pontokat is. Randomban is lehet egyéni pontokat szerezni küldetések teljesítésével, de csapatpontokat nem. 70 pont kell a szintlépéshez és szerencsére itt átviszi a pontokat a következő szintre. Tehát 69 pontra ha kapsz ötöt, akkor a következő szinte átvisz négyet. Ez nem minden eventnél volt így emlékeim szerint. 7v7 módban a csapatvezető boostokat is aktiválhat, ami jelentősen megdobhatja a pontok mennyiségét, ha sikerül teljesíteni (pl nyerj foglalással, vagy nyírj ki mindenkit).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged