-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisharsany
aktív tag
válasz
Dobi 562 #258415 üzenetére
Helló!
A japán heavy ágon a legjobb szerintem a VII-es, amúgy a IX-est is szerettem.Tier VIII meta: 50-el száguldó TD-k, 40% feletti álcázással, amik 800-at belédvernek. Bravo Wargaming!
Az angol kerekes tankok szerintem hulladékok, ahogy a cseh könnyűtankok is. Mindegyik létszámhátrányt jelent a csapatnak.
Különféle eseményekből tudsz szerezni nyersanyagot, vagy ha szétszereled a kísérleti felszerelést.
Javítottak az MM-en, most már szinte alap a 2-2 arty és a 4-4 light...
-
simauser
tag
válasz
Dobi 562 #242955 üzenetére
Ez teljesen így van, valami tweak nagyon kéne, mert a csaták felében lövéshez se jutok, és úgy lövik szét a csapatot, hogy szinte csoda, a másikban (a másik oldalán állva a vesszőnek) meg rohanni kell, mint a hülye (a csordával, lehetőleg, de lényegében mindegy, csak haladj), hogy egyáltalán lövéshez jussak, mert szinte elég az ellenfél. Bokorba állni, várakozni, megfontoltan haladni garantált alacsony damage.
Mondjuk én átlag noob vagyok. A legtöbb csata nagyon rövid, és annyira el van tolva az egyensúly, hogy az egyik fél a másik hp-pooljának sokszor a 10%-át se lövi el.
szerk
TESCO-zsömle
"A játék nagy egészét tekintve semmi nem változott, csak a sebesség nőtt a powercreep miatt. A nagyobb DPM gyorsabban eszi meg az ugyanannyi HP-t."Ez nagyon igaz. De szerintem a mai piacon a WG-nél ezt egyenesen előnynek értékelik. Több, gyors csata, gyors élmény.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Dobi 562 #242953 üzenetére
a játék teljesen állatias lett, a horda előre rohan és vagy ők lőnek agyon mindenkit vagy őket, onnantól meg ugye esélye nincs az embernek, aki esetleg valami ismertebb taktikai helyre ment - szerintem ez a fő oka annak, hogy alig van arányos csata. A legtöbb csata 5:15 15:5 vagy még rosszabb arányban. Semmi taktika, semmi gondolkodás, hogy milyen erők állnak szemben, betolja a horda, aztán lesz valami. Utána meg sok tank a kevés vagy egy tank ellen helyzet van, lövök egyet kapok egy csomót.
Persze összeadódnak a hatások, arany lőszer durva mértékű használata, táras tankok, nagyot odab.szó tankok (bz) csak erősítik ezt a hatást, de ez az állat módra rohamozó horda ez igazából új találmány és csúnyán rontja a játékot. Még tavaly se volt ilyen gyakori, hogy meg se állnak szinte úgy ránk tolják. Persze ha meg a mi hordánk a nagyobb, akkor ráfaragtak, de még azt se várják meg, hogy legalább a tankok többsége spotolódjon, már tolják előre.
A cc séf többször játszott az eu3-on és azt mondja, hogy ott nem ennyire rush a játék, jobban hasonlít a régi játékhoz, bz is kevesebb van. Kár, hogy csak meghívóval lehet oda menni.
-
Djuree
félisten
válasz
Dobi 562 #242922 üzenetére
igen, mostanában sok ilyen van.
tegnap is full hp-s 9-es tankunk kempel hátul. az ellennél már csak 1 lövéses tanok voltak, a többiek nálunk is 1 lövésesek voltak. mondom indulj már el te szerencsétlen. erre visszaír hogy shut up noob. mondom miafaszvan?
persze döntetlen lett amit simán nyertünk volna ha elindul a hülyéje... -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Dobi 562 #242882 üzenetére
Nincs ebben semmi újdonság. M44-et is azért nerfelték a feledésbe, mert sokan játszottak vele. AMX akárminek több, mint 1%-al volt magasabb a győzelmi aránya és kb 150-nel az átlag sebzése, de az nem számított.
WG-nek ez egy régi módszere arra, hogy a TT tankokat/ágakat rotálja. Ha valami kiugróan népszerű, azt akkor is nerfelik, ha amúgy nem op csak hogy a játékosokat más tankok irányába tereljék.
Ugyanilyen szokás volt, hogy az új ágakat rendszerint OP-ra csinálták, aztán pár patch elteltével, mikorra már mindenki kihúzta, akit érdekelt, jött a recellő... -
-
Szibilla
aktív tag
válasz
Dobi 562 #242833 üzenetére
Phase I volt az első T9-es tankom, mikor még a fejleszthető tankokkal T6 körül voltam...na olyan is vele az eredményem. Most már biztos jobban menne, csak most meg már vannak keményfejű amerikai prémium tankjaim és inkább azokkal megyek.
Char Future meg sosem érdekelt, meg úgy általában a francia tankok sem. Biztos jó lehet amúgy, mert mostanában is sokszor látni csatában.
Talán tényleg ez a kettő tank van BP-ból, ami életképes lehet, a többivel elvétve találkozok.
Kötvény mondjuk jó ötlet, csak tokenenként egy 100-as nem a legjobb üzlet, persze ha nincs más...
-
Elf
aktív tag
válasz
Dobi 562 #242800 üzenetére
Szakaszban mi úgy szoktuk hogy én felderítek a haverok meg célbalőnek. De mi bénák vagyun hozzád képest.
Elfogadom ha nálad ez nem működne.Én is késő este megyek mikor a család bealszik úgyhogy nekem is csöndben kell lennem.
A kommunikáció úgy zajlik hogy mondják mi a terv én meg paskolom az F5-öt hogy roger-roger.
Mondjuk kell pár perc míg összeáll egy csapat de utána gyorsan megy a többi. Magyar kevés van de a román-lengyel-német csapatok elmondják angolul mit akarnak ha nem maguktól akko kérésre.
Ha mostanában nem próbáltad akkor szerintem érdemes ránézned.
Mondjuk küldetésben itt nincs haladás de credit az jön, meg a jatékélmény egyenletesebb. -
-
azotodiknap
lelkes újonc
-
Viktoár
addikt
válasz
Dobi 562 #242708 üzenetére
Ja értem tier 4-ben nem kell hogy normálisan működjön az MM, vagy ez úgy működik hogy tierenként másik játékkal játszunk?
Na nem mintha sokat mennék tier 4-ben csak gyűjtöm az xp-t a japó td-re. Egyébként magasabb tierben is ugyanazok a játékosok vannak....
Az emil2 akkora egy balfasz volt..... A végén ketten maradtunk a löwe és az rhm ellen.(mindkettő full hp) Láttam hogy a löwe megy az emil-re, az emil-be 800 hp volt, nekem fél hp-m. Mentem segíteni neki, közben imádkoztam hogy az rhm ne jöjjön a hátunkba. Felvettem egy lövést tőle hull down-ból, szerencsére pattant,
cserébe a fél hp-ja oda. Ekkor kibújt az emil kitárazni.... egyszer sem ütötte be...Ok, megint kinéztem, ezúttal high roll.....löwének vége.... Átfordultunk az rhm-re, már töltöm is a HE-t, spotot kap bumm egy 900-as neki, a maradék 200 hp-t az emil tárazta ki.....Ha az a szerencsétlen eltalálta volna........
Ge.i mondom ez nem igaz mindjárt kiégek, azt a 200-at is nekem kellett ellőni.
-
Szibilla
aktív tag
válasz
Dobi 562 #242696 üzenetére
"...az alternatív setupban van kétágú távcső is..." - ez értelmezésem szerint a klasszikus csigaszem lesz.
Egyébként igen, azon a tankon, ahol a töltésgyorsító nem lehetséges és talán a turbó is felesleges, szerintem is elfér a távcső. Mondjuk hiába van meg kb. 1 éve az a tank, még mindig nem mentem vele, szóval tapasztalatom az nincs.
-
hulp01
senior tag
válasz
Dobi 562 #242500 üzenetére
Nekem ma kivételesen jól ment. Végre az elátkozott Leoval is sikerült nyerni, és kivételesen a kpz-vel se kaptam ammoracket. Mondjuk csak pár csatát gurultam velük.
Az elc-vel ugye spot volt. Illetve lett volna, ha ez a sok agyhalott lövi a spotot. De 2k így is megvolt.#242504 Elf
Szerintem az stb nem igazán tartozik a gyors medek közé. Az inkább a cs, leo meg batchat. A tvp-nek és az stb-nek is viszonylag alacsony a végsebessége a másik háromhoz képest. De ha a fordulékonyságra gondolsz, akkor mindegyik jó. Ezek közül a batchatet semmiképpen nem ajánlom. Elképesztően frusztráló játszani vele, nagyon sokat kéne buffolni, hogy használható legyen. -
BerserkGuts
addikt
válasz
Dobi 562 #242393 üzenetére
Te vagy sötét ha ennyit se tudsz hogy a T-34-85 hogy néz ki valójában
Én még régi vágású wotos vagyok kisgyerek én még ahoz szoktam hozzá, hogy nem ilyen fos kamu a játék, de látom felhígult rendesen.
Jön az ovis gyerek és leakar oltogatni mert annyira buta, hogy a T34-85 páncélzatával sincs tisztában, de látszik neked bármit ellehet adni. -
-
azotodiknap
lelkes újonc
válasz
Dobi 562 #242317 üzenetére
Nem vagyok "konteós" de naiv se. Ez egy p2w játék.Hidd el láttam a statisztikádat és egy percig se gondoltam, hogy azért vagy jobb játékos az átlagnál mert fizetsz a jobb játék élményért. Mint ahogy én se írtam "szétcsalt" játékról.( azt a 1 millás szöveget éreztem egy picit erősnek) További jó játékot kívánok mindenkinek.
-
azotodiknap
lelkes újonc
válasz
Dobi 562 #242292 üzenetére
Szarkasztikus válaszodat olvasva szerintem nem olvastad el vagy esetleg nem értetted amit a fórumtárs írt.
Akkor viszont legyen, picit én is beleállok: megnéztem a fiókod adatait 118 db azaz száztizennyolc darab prémium tankkal a garázsban én is nehezen látnám be, hogy ez egy ( WG által is elismert: RNG+ irányított MM ) manipulált játék.
"Téged is figyelnek, csak te nem költöttél még 1 millió felett a játékra meg szidod nyilvánosan a WG-t, ezért neked a másik irányba tekerik a gombokat.
Ha majd összejön az 1milla költés akkor visszatekerik normálra." -
BigBear
senior tag
válasz
Dobi 562 #242285 üzenetére
Na ja. Tudom, rohadék összesküvés-elméletes idióta vagyok, nincs ilyen, nem is volt soha, képzelem, a MM meg az RNG is tökéletesen működik.
Visítani szoktam magamban a röhögéstől, amikor nézem a videóit némelyik WOT-menőnek. Meglehetősen gyakori náluk, amikor detekt, lámpa villan, ők meg vígan figyelnek / robognak tovább bárminemű feléjük irányuló lövés nélkül. Vagy éppen snapshotolnak bárhol gyak. bárkit. Nálam meg 90+ %-ban ez úgy zajlik, hogy kinézek a dombon, pitty, aztán kis túlzással kapok vagy 8 lövést, még a pálya leghátsó sorában ücsörgő bármitől is, vagy éppen a 70-nel elrobogó ugrató / pörgőforgórúgással repülő szutyok lő telibe, átütve nulla pennel a páncél legdöntöttebb / legerősebb pontját is.Én meg célzok, vár, vár, tuti összeszűkült, durr -> derékszögben jobbra vagy 100 m-rel mellé.
De természetesen mindez a képzelet szüleménye, ilyen nincs.
Ahogy nincsenek 10-20-50 csatás mindegy mit is csinálunk, akkor is veszítünk 14-15:0-ra menetek se.
Persze, aki ügyes, aki jó, azt el kell ismerni. Én sem vonom kétségbe, hogy profik. Csak éppen azt is felesleges tagadni, hogy a WG számára ez rohadtul üzlet, az ő támogatásuk is. Miért kell tagadni, amikor néha nem kicsit kilóg az a lóláb... -
Viktoár
addikt
válasz
Dobi 562 #242269 üzenetére
Én annyit látok az egész wot "fejlődéséből" hogy nemsokára eljutunk egy olyan felállásba hogy csak és kizárólag prémtankokkal éri meg majd játszani.
A tech tree tankok azok csak olyan mellékes avagy futottak még kategória lesz, kihúzhatod őket ha nagyon unatkozol, de nagy élvezeti faktort ne várj. Ha szeretnél jó tankokkal játszani akkor csak is a prém.
Most még nem csak a prémek a játszható játművek, de mivel futószalagon jönnek és mindegyik erősebb mint a szintjén lévő tech tree-s, nem nehéz megjósolni hogy mi lesz a jövőben.
A balanszolást engedjük el, ezt is csak hasra ütésre csinálják mint annyi mindent a játékban, logikus magyarázat nem lesz rá.
Valahogy úgy képzelem el ezt a játékot mint a jurassic parkot. Az első rész nagyon jó volt, a második még nézhető, de már nem hozta a színvonalat. A harmadik és a többi ehhez kapcsolódó rókabőr meg a hanyatlás iskolapéldája. Így van ez a wot fejlesztéssel is, csak süllyed és húzza magával a színvonalat is.
-
zodo
nagyúr
válasz
Dobi 562 #242080 üzenetére
Ha egyszer valaki meghiv oda akkor oda fog bejelentkezni a jatek legkozelebb?
Nem.
Szakaszba hív valaki és addig maradhatsz míg ki nem lépsz a szerverről.
Önerőből nem tudsz bejelentkezni.Vagy minden egyes alkalommal kell meghivo?
Igen.
Fentiekből adódóan.Igaz, hogy az EU3-on jobb a jatekelmeny?
Nem hiszem hogy jobb lenne.
Ugyanúgy sok a bot, ugyanúgy magadra maradsz stb.h1mpi
És hogy lehet bejutni?
Regisztrálsz ha egyáltalán van választási lehetőség.
Wargaming vs. Lesta Games
Én ~6 éve regisztráltam RU fiókot, ősszel volt lehetőség átköltözni így önerőből be tudok jelentkezni.Aki meghív, hogy ment be?
Lásd. példám
vagy
tesztelni kellene hogy ha valakit áthívnak szakaszba, kilép a szakaszból de szerveren marad akkor ő át tud-e-hívni további Eu1-2 játékost szakaszba. -
kchryss
veterán
válasz
Dobi 562 #242080 üzenetére
Nézz bele iyouxin streamjébe amikor a HT15 küldetést csinálta pár hete. Akkor ment át eu3-ra.
Ő el volt ragadtatva eu3-tól. Azt mondta ne hívjon meg senki oda több játékost hogy megmaradjon ilyen "védett" szervernek.
Viszont el kell keserítselek. Pont azért van ott több kiegyenlített csata mert ott még több a béta hím és mindenki kempel. Még az itteninél is több a bot és afk játékos és sok a csata közben disconectelő vagy laggoló játékos. -
Baltazár123
őstag
válasz
Dobi 562 #242078 üzenetére
Az ágyúja jó, de az arany lőszert nem bírja valóban. Volt szerencsém akkor is játszani vele, amikor tényleg kapott buffot és durva egy jószág volt, de most bárki átlövi, a tetején meg az a hűtőszekrény méretű parancsnoki belépő
amit arany lőszerrel bárki belő.
Ennél nagyobb gond, hogy milyen állatias csaták mennek teir10-ben. Komolyan nem értem, hogy ezt bárki is élvezi, megyek is steel huntert játszani inkább. Mint a megvadult állatok, megy a horda előre és akkor ez a nagy játék. Gondolkodás 0, tank ismeret 0, a győztes csapat is minek örül ilyenkor? Az egész csata csak egy rohanás, 0 taktika, ami pedig ennek a játéknak az érdekessége (lenne).
Saját lionunk rámegy 2 nehéz tankra és kitáraz, utána meg a nem tud időben visszatolatni, mert az a tank ilyen. Lőtt 4-t (gondolom arany lőszer szigorúan), ebből kettő sebzett és ezért eldobta a tankot. Utána meg az ellenfél felbátorodott és letolta azt az oldalt.
Egyébként én nem nagyon értem ezt a full arany lőszert hogyan termelik ki. E5-el egy viszonylag jó sikerült 4k sebzéses bukó csata, prémium előfizetéssel 0 arany lőszer mellett hozott 15k creditet, de ha full arannyal mentem volna, mint a profik, akkor 30k bukó és ez egy jól sikerült kör volt, bementek a lövések. Ennél nagyobb is lehet a bukója a doktor vérpistának, mert egyébként engem kizárólag arannyal lőtt mindenki. Meg kell még vegyek kb 70m kredit értékű tankot, azért sem szórhatom a kreditet, de ha valaki tegyük fel nem kell már kreditet gyűjtsön, akkor is hogyan bírják ezt finanszírozni, hogy csatánként 30-60e vagy akár még több kreditet elbuknak?
Kis érdekesség, azt mindig is tudtam, hogy a tier9 prémium tankok sz.rul hozzák a kreditet, aminek egy része a piszok drága javítás. Most pont mentem egymás után a wz114-el meg az e5-el és mindkettőben teljes hp-t vesztettem. A javítás mindkét tanknál kb 27e kredit volt. A wg ezt megcsavarta rendesen, mert a tier8 prémium tankok javítási költsége ha jól tudom, kevesebb, mint a tech tree tankoké. A tier9 prémiumok esetében meg vagy nem figyeltek erre vagy direkt így hagyták, hogy sz.rul hozzák a kreditet. Ehhez jön még a drága lőszer is.
-
-
válasz
Dobi 562 #242032 üzenetére
Uhh,most sokat nőttél a szemembe, minden féle írónia nélkül. Nem szálltál bele egy tét nélküli értelmetlen hsz cunamiba
Erről itt sokan pédát vehetnének,h nem kell 100 kommentbe erőltetni a másikra a saját igazunkat. Mindenki leírja a kommentjét és lép tovább. A tisztelt közönség meg magába lehülyézheti az egyiket, vagy a másikat.
-
-
válasz
Dobi 562 #242026 üzenetére
Mer egy papír közeppessel kötelezően előre kell szaladni szétlövetni magad a csata első fél percébe?
Akkor meg azért rinyálnál. Tudom csak a nehéz a király,aki a sűrűjébe van.Vannak viszont más tank osztályok,azon bellül is több feladatkör. Akkor most kicsit segítek pl obj430u előre lehet szaladni, leopard 1,lion stb nem szaladunk előre. Ők lövik a bokros td-kel a spotterek ELSŐ spottjait,mert jó az ágyújuk. Majd mikor eldöltek az erőviszonyok,helyezkedések (2-3 perc) ,akkor oda mennek a gyorsaságuk segítségével,ahol szükség van rá. Pl nyomod a táncodat fel le a dombon,h kupolákat lövöldöz,de élvezetes is ez
Akkor védik a feneked,meg a szárnyakat stb.
-
zodo
nagyúr
válasz
Dobi 562 #241826 üzenetére
Elmentek otthonról?
Nem tudom mióta gyűlnek, ládát nem vettem, tankot sem igazán az utóbbi akcióban.
Szóval költsem el egy újabb táras közepes tankra az ....
~ Összes tervrajtöredékemet (ok ez nem tétel) ,
~ Összes kreditemet ami annyi mint 8 db X-es tank akciós áron ,
~ 86% -t a szabad xp-nek ami ~ tier 8 -tól 10-ig elegendő a köztes fejlesztésekre
és 16500 kötvényt ami több mint a legdrágább ajándék tank a shopban , -
Elf
aktív tag
válasz
Dobi 562 #241816 üzenetére
Ezek a 33.33%-os csak sima pech széria.
Olyan nem lehet hogy a te teljesítményeddel így maradjon tartósan.
Viszonyítási alapként az én tízeseim:Én mindent light tanknak nézek és ez nem túl hatékony tierX-ben....
DE ilyen trágya stattal se megy le 33%-ra a WN.
Tartós 33%-ot szerintem csak a csapattársak aktív akadályozásával lehet kihozni. -
válasz
Dobi 562 #241826 üzenetére
Kár hogy a 780 nem lesz bent mellette, inkább azt szerezném meg, de azért ezt ha tudom megszerzem.
Van 90millió ezüstöm meg majd 900 ezer szabad xp-m, és a jó isten tudja mennyi tervrajzom.
Ha arany mindenképpen szükséges, akkor viszont kihagyom..Most látom van becserélési lehetőség is, wz111 repül mint a xar..az tuti bármelyikre érdemes a csere
de még nem választottam ki melyik legyen..
-
Baltazár123
őstag
válasz
Dobi 562 #241818 üzenetére
jó, hát, persze, mindenki játsszon, ahogy szeret
Én azt vallom erről, hogy az életnek van több területe, ahol tényleg érdemes kompetitívnek lenni, mert az anyagilag is viszonozza. Csakhogy ez stresszel jár, nem adják olcsón az elismerést, kivéve ha havernak vagy haverja vagy rokona, de ez már egy mási történet akkor
Amikor játszom, akkor meg pont ki akarom pihenni, elfelejteni az élet másik területein jelentkező nyomást, stresszt, mert határidő, komplex IT feladat stb - Lazítani akarok. Ugyanis a WOT semmit nem ad vissza, inkább csak elvesz. Kivéve ha valaki streamer akar lenni, mert akkor neki meg ez az a terület, ahol kompetitív kell legyen. Nade én csak lazítani akarok a játékkal, ezért nem nézek semmilyen statisztikát vagy nem érdekel a chat-ben ki mit ugat, mert mérgeznék a szórakozásomat.
Eleve most jöttem rá, amikor végre végeztem minden fejleszteni valóval, hogy még így is a WG mondta meg a hosszú évek alatt, hogy mikor és mit játsszak és nem az én igényeim szerint játszottam. Kezdve amikor boostert kapcsoltam, mert Muszáj kijátszani vagy amikor kampány és küldetés van, mert Muszáj azzal és úgy játszani. Pl a T832, muszáj volt nekem tier6-7-ben játszani, mert ott jobban tudom a pontot hozni, illetve gyorsabban kimaxolom a tankot, ahelyett, hogy a viperát meg a bisontét játszottam, mert azokkal szeretek játszani, csak mire kimaxolom azokat, meg tier8-ban sokkal kevesebb alkalommal tudok top3 lenni.
Ez is hiba volt végül is, mert a szórakozásomat mérgezte. Most már csak csinálgatom a küldetéseket, ha megy simán, megy, ha nem akkor elengedem. A steel huntert is úgy játszom, hogy egy csatát vagyok hajlandó sunnyogni a térkép szélén a top5 reményében, ha összejön, összejön, ha nem, akkor elengedem. Inkább megyek arcába az első szembe jövőnek, aztán valamelyikünk megy a garázsba vagy mindketten, ha egy sunyi harmadik les ránk
Viszont jól szórakozom így és kikapcsol, ez kell nekem és így fogom ezentúl a játékot játszani. Nem a WG fogja nekem megmondani hogy mit és mikor játsszak, hanem ahogy én akarok játszani, úgy és azzal a tankkal fogok játszani.
-
Viktoár
addikt
válasz
Dobi 562 #241779 üzenetére
Köszi a tippet. Tier 9-10-ben már nincs olyan hogy páncél, mindenki spammeli a prémlőszert. T8-ban még van pár tank amit a saját tierje nem tud belőni, szét is kúrták a tiert, de hát majd lesz a többiben is.
Baltazár123 Előfordulhat, nem figyeltem a küldetéseket, nem játszottam minden nap.
Bár azt írja mindegyikre hogy kész.
-
hitman77
senior tag
válasz
Dobi 562 #241588 üzenetére
Conqueror, Phase 1 megvan azok jobbak valóban, Concept nincs meg. Az a baj hogy a Proto tetszik mint tank és jó hogy hoz kreditet és kötvényt is ha sikerül néhány sebző lövést leadni, de valahogy nagyon nem érzem vele a játékot. Amikor bejött még jó volt de azóta gondolom mindenki megtanulta hogy hol lehet belőni és így csak ritka helyzetekben kimagasló a tornyozó képessége. Na mindegy egynek jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Dji Osmo Pocket 3
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest