-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Black_Sheep #222050 üzenetére
Pipáld be a beállításoknál, hogy üzenetek fogadása csak barátlistáról, szerintem gyerekeknél ez egy must have.
Tegnap én is írtam egy csapattársnak, de nem becsicskítani akartam. Super Chaffee-vel fogta magát és Prokhorovkán beállt a szigetre északra, majd elment bázist foglalni és ennyi volt a hozzátett értéke, írtam neki meccs után, hogy ha oda akar menni kempelni, akkor ne Chaffee-vel játsszon, hanem valami td-vel, nem is lebaszás jelleggel, hanem csak tanácsként, erre visszaírt, hogy s*ck my d*ck.
Amúgy kérdés: a chat beállításokban a "szemét elrejtése" pipa pontosan mit takar?
-
phoenix1989
őstag
válasz
Black_Sheep #221790 üzenetére
az a baj a kép alapján egy csomó tank pozíciója kérdéses , mivel ha jól számolom 9 tank nincs spoton amiből kettő arty szóval 7 tank akár lehet a lenti szakaszon így érthető az stb és a kranvagina is. 13 105 tuti pozíciót vált, egyedül a 705 amire azt kell mondanom tényleg szar helyen van de ő szerintem beszart attól hogy egyedül legyen, jobb szereti a társaságot xD fél hátha kibeszélik
-
zodo
nagyúr
válasz
Black_Sheep #221376 üzenetére
Type 59-et még nem erőltettem (2 csatás) majd később előveszem, gondoltam most mindenki megvette (mint én) aki lemaradt a G-ről vagy később kezdett játszani mint mikor még még bent volt és meg lehetett szerezni.
G-s kollégákat nézve ill. itt is többen lehúzták hogy már nem a régi önmaga.Szerintem a játékban minden "random" ahogy a tank rng is, van hogy bármit át lő futtából de van hogy max. pattintani tudsz egyet aztán garázs.
Reggeli csodás 12/1 -et sikerült 48/21-re visszatornázni. 43+ %
HWK 30 -al mentem ma egy top sebző kört ami persze bukó volt így lett 13/1 az állás.
Nemrég csak összejött vele egy Ász-t pedig a végét el is k...tam.Szerk:
h1mpi
Nekem anno az öregek azt mondták hogy X-es tankot nem adunk el.
Ok ma már pillanatok alatt fel lehet jutni, nem úgy mint rég mikor több száz csata kellett hozzájuk. Emlékszem mikor a T-54-ből két X-es tankot kellett kifejleszteni hogy egyáltalán be tudjam kapcsolni a legénység gyorsítás lehetőséget.
Na de a legénység nem minden mert lehet 5 skill-es legénységed mégis te leszel a csapat noobja ha a rendszer úgy akarja míg máskor egy 50% első skilles + lámpa direktívás tankkal mész egy Ász kört.
Szóval ültess bele valakiket most úgy is legénység képzés akció van, ToT ill. BP-ból is ki lehet szedni Képzési füzeteket. -
Swinegod
őstag
válasz
Black_Sheep #221378 üzenetére
Soha ne mondd, hogy soha. Igenis, lehetsz annyira egysejtű, hogy stabil 35% winrated legyen, igaz annyival még nem találkoztam, de minek összefutottam egy 42%-al 27k csatából és ő határozottan ember volt. Hiányzó kromoszómákkal, de ember volt
-
Geller72
veterán
válasz
Black_Sheep #221376 üzenetére
Az Emil 2-nek ha csak a torony van kint, 400-as pen alatt be nem lövöd. Szal azzal lehet kukucskálni.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Black_Sheep #221243 üzenetére
Azt hittem valamelyik francia spottert fogjátok ajánlani ,de akkor megveszem a ruszki csodát . A tizes wz spotter az a garázsban van , mennyire használható ?
Jól emlékszem , hogy te a wotinfon admin vagy ugye ? -
jozefgucci1
addikt
válasz
Black_Sheep #220899 üzenetére
Igen ,de én úgy vettem észre a Kranvagen Heat lőszere szeret nem sebezni , míg ugye 50B apcr nagyobb átütés és nem fogja meg semmi .Randomban szerintem pár csatát mentem a Kranvagennel ,de akkor ha ennyire jó leporolom .
-
Szibilla
aktív tag
válasz
Black_Sheep #220899 üzenetére
Ez már így alakult, majd egyszer talán...
-
po1son
addikt
válasz
Black_Sheep #220745 üzenetére
t49 tot tank, ilyenkor talán nehezebb vele jó kört menni, másrészt sokan troll ágyúval használják és annál egy epic kör ahol tele van modul/legénységi kritikussal magasabb xp-ét ad.
Egyébként ez is ász lett volna csak túl kevés tankot spotoltál fel, az meg rengeteget számít könnyű tanknál a xp számításnál ( spg spot - dupla xp stb).
Rankeden ezért volt könnyű EBR-el haladni, mert egy jól sikerült spot körel már védve volt a stráf. -
ooloo
őstag
válasz
Black_Sheep #220648 üzenetére
Ne aggódj ... anyád és Te sem csuklottál , mert egy kósza gondolat sem voltál a csata végén . Nyomtam a következő csatát .... ilyen ez a popszakma .
-
peterson79
őstag
válasz
Black_Sheep #220665 üzenetére
A felső hasáb? Az egy kis sáv és kb ugyanolyan nehéz beütni, mint a kupolát általában?
-
peterson79
őstag
válasz
Black_Sheep #220660 üzenetére
Kösz, akkor ezzel nem nagyon fogok erőlködni :)
Inkább keresek más célpontot vagy megvárom míg oldalra néz -
Szibilla
aktív tag
válasz
Black_Sheep #220411 üzenetére
Köszi a hosszú összefoglalót, ezek is logikus szempontok. A lengyel vonal nekem is szimpatikus volt, de nem álltam neki, nincs bele legénységem se...német tankok közül meg csak a medek érdekelnek, eddig mindenhol azt olvastam, hogy nem jók a német HT-k.
A lassú tankoktól meg tudok őszülni. Játszom az angolokkal is, na azok jók, ha odaérek velük időben az ütközőpontra...ha nem, akkor csak cammogtam percekig egyetlen lövés nélkül. Az amerikai gépek a szívügyem, azokat mindenképpen tolom, de ide nem költeném el a tokent, hadd legyen minél képzettebb legénység, mire odaérek T6-ba.
Azt már látom, hogy az orosz gépek T5-ben fognak kezdődni igazán, mostanában találkozom a KV1-el, az nem kellemes ellenfél...alatta nekem nem tetszettek eddig az orosz vasak.Arty egyáltalán nem érdekel, az, hogy hátul kuksoljak és lessem, hogy a többiek mit csinálnak, nem nekem való. Úgy érzem, azzal lennék leginkább kiszolgáltatva a csapatnak és arra már 200 csata is elég volt, hogy rájöjjek, ez nem mindig túl praktikus.
Nagy szerencse, hogy nincs csapaton belüli sebzés, mert már a kezdőkörben szitává lőnék egymást a csapattagok, nem is kéne hozzá ellenfél.
Ha nem lesz több ilyen tokenem, akkor még jobban meg kell fontolni, mire költöm el.
-
h1mpi
félisten
válasz
Black_Sheep #220209 üzenetére
Elég ha fut...
Amúgy én utálom azokat a tankokat, amik lassan szűkülnek. Egysezrűen nem álvezem a játkot velük. Nekem már a Kpz 50t meg a TVP 50/51 is pont határeset. Ha ilyen körbekocsikázós kedvem van, akkor az AMX 13 57 GF-et szoktam elővenni. Annál nem sok nagyobb fun faktor van nekem
-
po1son
addikt
válasz
Black_Sheep #220203 üzenetére
+1, imádom ezt a tankot, én nem is tartom ezt 100%os med-nek, inkább egy scout~med hibridnek.
Ahogy írtad, gyors, jó álca, max spot látótáv (én távcsővet raktam rá), ha még a gun is OP lenne rajta, akkor a progetto lekerülne a trón tetejéről. -
Thrawn
félisten
válasz
Black_Sheep #220203 üzenetére
Egyetértek, az egyik legjobb prémium a játékban
-
h1mpi
félisten
válasz
Black_Sheep #220193 üzenetére
Köszi
-
h1mpi
félisten
válasz
Black_Sheep #220159 üzenetére
Köszi! Megpróbálom
-
h1mpi
félisten
válasz
Black_Sheep #220157 üzenetére
Köszi! 3 stráf kellene még...9/1 állok
-
po1son
addikt
válasz
Black_Sheep #220121 üzenetére
Tegnap én már port forwarding-al próbálkoztam a router beállításokba, de semmi haszna nem volt, ugyanúgy szar és élvezhetetlen volt a játék és ami a legdurvább már délután 2 órától elkezdődött nálam a pingeles, nem 6 órától mint szokott.
-
kchryss
veterán
válasz
Ez a div3 vége ugye? Grat hozzá!
#220122 jozefgucci1
Mennyit fizetnél érte? Kajzoo-nál nem érdeklődtél erről? -
jozefgucci1
addikt
válasz
Az szép eredmény .
Nem akarod nekem is megcsinálni ?
Nálam pöpec a legénység ígérem
-
kchryss
veterán
válasz
Black_Sheep #220092 üzenetére
Biztos vagy ebben? Szerintem 99% hogy van kredit szorzója.
Nekem is megvan az a tank és úgy emlékszem annyit szokott hozni mint a panther/m10. Mindkettő 7-es limites prém és elég hasonló a játékstílusuk is, kis alfás gyorsan köpködős papír med-ek. Volt hogy felváltva ezzel a kettővel nyomtam a maraton xp gyűjtős részét. -
jozefgucci1
addikt
válasz
Black_Sheep #220072 üzenetére
Telekomosoknak nem segít sajna semmit . Tegnap ketten megcsináltuk nem javult semmit .
-
h1mpi
félisten
válasz
Black_Sheep #220031 üzenetére
Ja csak 8 stárf, az rengeteg
-
jr1994
addikt
válasz
Black_Sheep #219650 üzenetére
JgPz szerintem esélytelen, Löwém nincs, Kpz talán most rankeddel meglesz de szerintem az sem igazán jó erre a célra. Vk B esetleg jó lehet, meg Pz VII-tel amúgy sem játszottam még soha. De a Tiger P-t át akarom ugrani, és csak egy 8-asra való töredékem van
Hulp01: én már akkor boldog lennék, ha a csak a láncot érő lövések pattintásnak számitanának. De úgy lehet hogy túl könnyű lenne.
Swinegod: hát nekem nem hiszem hogy be fog jönni a VK 100, de valószinűleg azt választom a küldetés miatt.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Black_Sheep #219624 üzenetére
+1 Jellemzően a superunicum nem fogja tolni ilyen szar tankokkal , mikor ott van neki az STB1, Udes ,Leo stb meta med tankok amire úgy is fossák a goldot és nem a HE-t . Csak megint jellemzően az megy , hogy amit ezek mondanak az szent és sérthetetlen , pedig azért saját maguk felé hajlik a kezük nekik is rendesen . Vegyük el a HE-t , mert akkor aztán a sok balfasz még annyira sem fog tudni mit kezdeni velünk és +10%-al lilábbak leszünk . Gusztustalan a hozzáállás .
-
h1mpi
félisten
válasz
Black_Sheep #219440 üzenetére
Ez megnyugtató, bár annyira nem akarnék artyzni. Az Obj. 277-es nagyon bejön, gyors, jó a páncélja és elég pontos a lövege. SC csak nézett tegnap, amikor 5/4 belőttem a torony tetejét.
Tegnap elkezdtem. 20 meccset ír elsőnek, hogy menni kell. Utána mi történik? Kapok egy besorolást vagy ugyanúgy 1. divízió első stráftól indulok? -
hulp01
senior tag
válasz
Black_Sheep #219321 üzenetére
Szép kör a tvp-vel, de nekem ez simán azt bizonyítja, hogy milyen szar. Még t6 ellen is lőhetted a goldot. Amint t8 ellen kerültél, már gond volt. Nem sokon múlott, hogy a type kicsináljon. Plusz az arty-juk is elég béna volt. Egy-egy jó kört bármivel be lehet mákolni, de attól még a tank szar marad. Persze mindenkinek más tank jön be.
Én minden percét gyűlöltem a vele való játéknak.
-
popey37
addikt
válasz
Black_Sheep #219271 üzenetére
A "wot nem generál nagy adatforgalmat"
ez jó vicc, mobilnetről játszom és napi 30-50 csata mikor mennyi, de 800 mega körül szokott lenni a napi adatforgalmam. 25 nap alatt megközelitöleg 20 giga adat, hát nem is tudom akor neked mekkora a nagy adatforgalom. -
hulp01
senior tag
válasz
Black_Sheep #219230 üzenetére
A b. választ jelölném meg.
Amióta a stun a küldetés, azóta az van, hogy a csapattársak megvárják míg elmúlik a stun és utána rohanják le az ellent (és jellemzően elhaláloznak). Ha két egymás melletti tankból csak az egyiket sikerül stunnolni, akkor a másikat lövik. Plusz rengetegen használják az eü készletet, tehát hiába nyomok valakire 20mp stunt, amit lőni is tudnának a csapattársak, fél pillanat múlva már eltűnt róla a kábítás. Volt olyan, akinél nem tudom elképzelni, hogy nem csalással csinálta. Egész egyszerűen nem lehet ilyen gyorsan reagálni. De mindegy, a végeredmény szempontjából lényegtelen.
De valóban szar körök voltak, csak azért tettem be ezt a három képet, hogy nem olyan nehéz -40-50k-t összehozni.
Jó lenne ha sokkal többször rakna be grand battle-re, mert ott az arty elég op. A lightok nem jönnek át az első percben, és conterezni se lehet, mert nem igazán érdemes, annyira sok helyen lehet az arty (ellentétben egy mines-szal mondjuk). -
hulp01
senior tag
válasz
Black_Sheep #219215 üzenetére
Biztos valami szuper unikum játékos vagy, de tessék, itt van az előző három köröm arty-val: standard ammo és féláras pótkaja:
Mi a szart csináljak, ha két perc után az ebr-ek ott köröznek a bázisunknál, a kilőtt lövedékek meg 200 alatt sebeznek. Ez a három csata a körülményekhez képest kiválóan sikerült. Abba a nyüves ebr-be is 400-at sebzett a direkt találat.
Prémium nélkül nem akciós pótkajával ez kapásból -45-50k per csata. -
hulp01
senior tag
válasz
Black_Sheep #219202 üzenetére
És akkor csinálj egy olyan összehasonlítást is, amiben az egyedüli különbség a normál venti első helyen és a +2,5%-os venti a második helyen. Mondjuk legyen az első helyen helyette a rotation mechanism. És pótkaja nélkül, mert az sem jellemző a f2p játékosoknál. Úgy azért már messze nem lesz ekkora a különbség. És ennek függvényében kérdéses, hogy megéri-e a 3 millát.
Én most, amíg van egy kis prémiumom meg hajtom a tetves arty küldetést, használok pótkaját. Hát a végeredménynél sírhatnékom van. Ha kilőnek, akkor minimum -30k, de a -50 se ritka, ha nem lőnek ki, akkor azért lehet pluszos kört menni, de max. 10-20k. Ez normál accounttal még durvábban nézne ki. -
Swinegod
őstag
válasz
Black_Sheep #219202 üzenetére
Bourrasque-al nekem kb egy tárral kevesebb sebzésem van mikor nem használok benne kaját, az a +5% gun handling és látótáv ég és föld
-
hulp01
senior tag
válasz
Black_Sheep #218923 üzenetére
Ok, az pont nem jutott eszembe, így már fogósabb kérdés.
Az 50t sokkal többet bír, viszont a Skodának ott van a pillanatok alatt leadott burst dmg-e.
-
Djuree
félisten
válasz
Black_Sheep #218865 üzenetére
de nekem a latotav kicsit szamit csak, ami van alapbol az eleg, vannak sokkal fontosabb tulajdonsagok szamomra. meglatok akit meglatok, inkabb legyen pancelom es akkor van is eselyem tulelni ha lonek ram.
-
Kolter
junior tag
válasz
Black_Sheep #218865 üzenetére
-
Viktoár
addikt
válasz
Black_Sheep #218849 üzenetére
Első dolgod volt az arty-t leszorzózni?
-
aginor
veterán
válasz
Black_Sheep #218534 üzenetére
-
aginor
veterán
válasz
Black_Sheep #218524 üzenetére
Nem. Csak a harmadik ligáig toltam, így azt sem tudom, hogy amúgy lehetne-e.
-
Swinegod
őstag
válasz
Black_Sheep #218488 üzenetére
-
jano_77
nagyúr
válasz
Black_Sheep #218488 üzenetére
Köszi, micsoda jofej vagy
-
hulp01
senior tag
válasz
Black_Sheep #218452 üzenetére
Na, ez azért erősen játékosfüggő. Nekem nem annyira volt ujjgyakorlat, küzdöttem rendesen, hogy feljussak a második divízióba. Viszont mindenképpen megérte a szenvedést, mert nagyon állat tank.
Múltkor Malinovkán kaptam vele steel wall-t. A házak oldaláról kezdtem, és fent a tó mellett elmentem abba a kis feljáróba. Mire eljutottam oda, maradt van 400hp-m (mert viszonylag lassú tank). Viszont utána már nem vesztettem semmit. Valami 3k blokkolt dmg-em volt.
Sebzésem meg bőven fölötte.
-
h1mpi
félisten
válasz
Na akkor még se veszett el a fejsze nyele
Ha lesz ranked akkor Neki ugrok kicsit komolyabban, mint szoktam
-
aginor
veterán
válasz
Ha ez igaz, akkor nálam működnie kell a dolognak, mert mésfél szakasz végignyomtam benn. Este megmondom.
-
h1mpi
félisten
válasz
Black_Sheep #218439 üzenetére
+ Djuree: nem kell kredit farmra, arra van vagy 10 db 8-as
Csak elkölteném már valami értelmesre. Az M60-tól félek kicsit, hogy olyan puha lesz, mint a Patton...
A Kpz 50t most nem megvásárolható, meg kell várni gondolom a rangsorolt csata 3. fázist?
-
notika77
senior tag
válasz
Black_Sheep #215770 üzenetére
A WZ5A-nál jobb a 277 és annál meg a 260, szóval a futottak még kategória (szvsz), az STB-1-et pedig írta zodo is.
-
hulp01
senior tag
válasz
Black_Sheep #215770 üzenetére
Ez a kijelentés szerintem csak jó játékosok esetén állja meg a helyét. Ranked idején játszottam prémium fiók nélkül full t10-ben és masszívan veszteséges volt. Pedig annyira nem számítok rossz játékosnak. A ranked elég szarul ment, de akkor is minimum átlagosan. Nem lőttem goldammot, javítókészlet meg ilyenek a depóból ment és nem használtam plusz kaját a legénységnek se.
-
Warton
őstag
válasz
Black_Sheep #215600 üzenetére
Akkor ez nem a te játékod.
Az előzményt nem tudom, de az amiket mutattál egyáltalán nem furcsák. A 25%-os RNG-ben, meg a lövegek szórásában bőven benne van. Ebben a játékban az RNG-nek óriási szerepe van. Eleve nem oda lő, ahova célzol csak úgy kb-ra, a penen is van rng, a dmg-en is van rng.Aztán, hogy a wg ebbe belenyúl vagy sem azt nem tudhatjuk, én úgy sejtem, hogy valamilyen szinten biztos, hogy belenyúlnak.
-
hulp01
senior tag
válasz
Black_Sheep #215600 üzenetére
Nekem is ez a legnagyobb bajom. Olyan, mintha az rng csatánként működne. Az egyikben semmit nem ad, a másikban meg mindent. És ha többen kerülünk a bré rossz oldalára egy csatában, akkor máris ott a 0:15. És ha t10-ben vagyunk, akkor ez még jobban jelentkezik.
Múltkor volt egy csatám kpz50t-vel és a bázist védtem a végén. Próbáltam legalább is. 5-en rontottak rám, de ketten-hárman is egylövésnyi hp-val. Na, mondom ez akár még össze is jöhet, de minimum pár kill. Hát az rng másképp gondolta. 3-4 lövést le tudtam adni, és egyetlen egy sebző nem volt köztük. Volt lánc, lepattanó, critical. És mindezt 20m-en belül, szóval nem a pálya másik felére lövöldöztem. Persze tök simán vesztettünk. -
Warton
őstag
válasz
Black_Sheep #215577 üzenetére
Most komolyan azon vergődsz, hogy egy IS-t AP-val nem tudtál belőni 648 méterről? Meghogy egy Borat lánca megette a lövésed 400 méterről?
-
jimmy74
őstag
válasz
Black_Sheep #215373 üzenetére
Ob 268-cal egymás után 2 ace-t csináltam de a 13as küldi ment ahol top Gun kell.. -
phoenix1989
őstag
válasz
hiába alacsony az ász határa ha nem tudsz játszani azzal a tankkal. szóval szerintem olyat kell választani amivel jól megy és jön az ász. ráadásul ezeket a küldiket úgy kell megcsinálni hogy addig reseteled amíg az első csata ász utána marad 19 csata 2 ász körre. de egyébként 1. osztály elég 3 szor. kivéve ha kitüntetéssel akarod.
hulp01
szerintem light tank ami tök jó erre. -
jano_77
nagyúr
válasz
mondtam volna, hogy tier5 tankot kell választani - pl ELC bis, amivel az utóbbi napokban viszonylag több ÁSZ-t sikerült menni - de aztán rájöttem, hogy sajnos itt csak tier8 vagy felette játszik.
-
notika77
senior tag
válasz
Black_Sheep #215356 üzenetére
Ez a két legrosszabb T8-as prém tankom a garázsban. Ezeket cserélném be (plusz ~500 arany), ha úgy döntök, hogy a feka bulldog mellé kell a HWK30 is.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Black_Sheep #215356 üzenetére
panthert ki lehet szedni ingyen a toborzó programból. nem pazarolnám rá az aranyat.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Black_Sheep #215269 üzenetére
-
Warton
őstag
válasz
Lehet, ha bent lenne a kötvényboltban. De nincs.
-
po1son
addikt
válasz
Lehet én vagyok vak, de én nem látok a kötvényshopba Kampfpanzer 50 t.
-
Swinegod
őstag
válasz
Black_Sheep #215221 üzenetére
És kinek a hibája most komolyan ha az elején ő szar helyet választ? Azt meg adom neki, hogy én mocskosul nem számítottam arra, hogy előbb felér az Amx 30 meg Barbeque mint a kocsi, mert az azt jelentené 60-al előbb fent vannak tankok a hegyen mint a kocsi 95-el
de hát olyan unbalanaceolt szar hányás map csak nem lehet a játékban ahol az egyik csapatnak 1,5x akkora távolságot kell megtennie ugyan arra a helyre, ugye?.Viszont onnantól ha ezt elkúrtad, és mondja mindenki mit csinálsz, akkor nem az a normális, ha idiótának hívsz te mindenki mást, hanem azt mondod bocsi my bad szar helyre mentem és crippled vagyok a csata maradékjára. És abban is biztos vagyok nem leges leghátulról lövöldözöl kocsival ha 4hp-d is van3000 körüli ratingem volt kb 5000 csatával mikor ezeket húztam egyébként, még bia meg 6th sense se volt rajtuk, kivéve a kocsit, mert azt csak gyűlölöm, és amúgy nem használok rá kaját, se fejlesztett modulokat és rendes legénységem sincs benne, de ha megynyugtat a recent statom nekem is világoskék, szóval én is tudom mit csinálok. Kivéve a Ruval, mert arra nem éreztem rá legkisebb mértékben se és utálom mint a szart
Phoenix1989: Ja, 5 ember, úgy hogy az első meghalt 2mp alatt, én meg 0 camoval és 1000hp-val nem fogok elindulni instant meghalni, a Progettonak kellett volna pusholni, neki még kis páncélja is van, de ugye láttuk nem tette. Végül ezt a Leo lépte meg, köszönet neki, arra vártam, Gondoltam onnan nyertük a hegyet, hogy kinyomtuk őket onnan, hát nem, szerintem mióta újra lett csinálva a hegy én azóta 1x sem nyertem meg és jutottam fel szóval gőzöm sincs hogy működik, de abban biztos vagyok szörnyű az az egész
Az meg, hogy előbb fent volt a Bourrasque és Amx 30 mint a kocsi aki 95-el megy elmondja milyen jól balanceolt a map -
Swinegod
őstag
válasz
Black_Sheep #215218 üzenetére
Jó ezen besírtam kicsit
"Egyszerűen nem vagytok azonos súlycsoportban, negyedannyira sem értitek ezt a játékot, mint pl ő" Ennyire ne legyen nagy arcod, én tudom nekem mit kellett csinálnom, és csináltam is, csak a Maus camos lassú szar medemmel ennyire tellett azon a rákos rossz mapon. Ellenben neki kocsival 700 vagy mennyi spotja volt Prohorovkán és az összes sebzése ingyen, vesztés közbeni sebzés szóval ingenis ebben az esetben az ő hibája volt és megérdemelt mindent amit mondtak neki
-
Barret001
addikt
válasz
Black_Sheep #215213 üzenetére
Akinek nincsenek szar körei,az hazudik! És akkor még ott vannak a véletlen események,amikor ott KELL hagyni a tankodat,felügyelet nélkül a csatában!
Pl anyád elesik a konyhában,nem fogod neki mondani,bocs 10 perc még hátra van a csatából,utána megyek. És te már is SZAR KEMPER vagy! Ott a neved,nézzék meg a statodat. Azért meg kell dolgozni.Nem a legyek hordják össze -
Swinegod
őstag
válasz
Black_Sheep #215213 üzenetére
De ez indította el az egészet, azért raktam ki
És igen vannak, nyilván, ez is egy szar volt, de ha én elcseszek valamit én bevallom hogy ezt elkúrtam és nem védem magam hogy dehát kocsival snipeolni meta meg azt kell és ti vagytok a kretének, mert nem értitek az én 600IQ stratégiámat és én nem az csináltam amit nekem kellett volna. Ellenséges kocsi spot = ellenség nyer | Mi kocsink nem spot = mi nem nyer. Innentől ha még védi magát ahelyett bevallaná igen, idióta vagyok, bocsi akkor kapja be megérdemelte az összes shitalkot amit kapott
Amúgy amekkora tetves hülyeség a kocsi, 2k átlag sebzést össze tudsz szedni úgy, lősz 2-t mondjuk valaki oldalába meg még 3-at miközben vesztetek, vagy csak elmész artyért
-
Geller72
veterán
válasz
Black_Sheep #215189 üzenetére
Azért külön kell választani azt amikor valaki a csata elején vár arra hogy hogyan alakul a csata és hova tud vagy hova kell beszállni, főleg ha valaki low tierkénk játszik mint az hogyha valaki top térként heavy-vel beáll melléd a td mellé kempelni... szerintem.
-
Barret001
addikt
válasz
Black_Sheep #214585 üzenetére
Itt a lehetőség! Bukhatsz 28 meccset,és kijössz nullára
Igy aztán lehet kreditet,xp-t farmolni!
-
Black_Sheep
tag
válasz
Black_Sheep #214496 üzenetére
Ma egyedül folytattam a megkezdett sorozatot, még 3 győzelem jött hozzá, így a vége 28 győzelem sorozatban:
A 4. csata már bukó, szakaszban ez nyert csata lett volna. De legalább stílusosan ásszal, 6.323 sebzéssel, 4 killel búcsúztattam a győzelmi szériát:
1v1-ben maradtam az Obj. 705-tel, ő 2 lövéses volt, én 1. Ha kevésbé ügyes, még lehozható lett volna.
-
po1son
addikt
válasz
Az szép, anno egy másik felhasználón kihúztam a lengyel nehéz ágat, 50TP nagy kedvenc volt nálam is, jobban szerettem mint a 60-at.
-
Barret001
addikt
válasz
Akkor MIATTAD zártam a mai napot 50%-kal...
-
kchryss
veterán
válasz
Az szép sorozat!
Akkor már tudjuk ki az aki nyer és aki miatt szopón van a többi topiklakó. -
Black_Sheep
tag
válasz
Black_Sheep #213938 üzenetére
-
Barret001
addikt
válasz
Black_Sheep #213938 üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam
Nem stat húzás,hanem xp gyűjtés
Szívesen megállnék itt a béka segge alatt,cserébe dupla xp,és dupla kredit! Nem is gondolkoznék rajta!
-
Barret001
addikt
válasz
Black_Sheep #213929 üzenetére
A jó tankokkal nehéz statot húzni,mert nagyon magas velük az átlagsebzés!
-
Viktoár
addikt
válasz
Black_Sheep #211008 üzenetére
Direkt van nála lehúzva a grafika?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Black_Sheep #211008 üzenetére
Nagyon jó srác és jól játszik
-
szbalogh
addikt
válasz
Black_Sheep #209952 üzenetére
Igen, mindenki próbál még egy-két lövést bevinni a sarokból mielőtt ledarálják. És lila meg kék játékosok is ugyan így mennek az arty-k mögé kempelni, hogy majd a hülye heavy úgy is felszpotolja a közeledőket... szánalom. Kb minden csata a dombon dől el, ráadásul oda megy mindenki, hiszen mindenki oda megy, akkor neki is oda kell menni, hogy legyen sebzése. A dombon pedig 1-2 tank használható kb. És ott van az a kis féreg csótány EBR.... szpotolni se lehet tőle, mert előbb ér a pálya közepére, láncolni nem lehet és lőni se mer rá senki, mert akkor felvillan. Egy RHM Pzw "csak" 15kmh-val lassabb de le lehet láncolni, kevesebbet sebez, pontatlanabb és mindenhol felborul. Nagyon sok bukta kör révén tapasztalom ki hogyan lehet elhárítni az EBR-t RHM-el. Lassú tankkal többet ártasz a csapanak, mint használsz. EBR és STB-1 nélkül elég szenvedős.
-
notika77
senior tag
válasz
Black_Sheep #209862 üzenetére
-
phoenix1989
őstag
válasz
Black_Sheep #209858 üzenetére
kaptam már is7 től WZ től is 200 körül repeszel.
gyere gyakorlóba nézzük meg -
phoenix1989
őstag
válasz
Black_Sheep #209856 üzenetére
nekem ütötték már be és én is ütöttem be már még e100 goldal is. nem azt mondom minden bemegy de be lehet lőni. repesz meg szét basz. 200-at szoktam kapni a tornyomon
-
peterson79
őstag
válasz
Black_Sheep #209402 üzenetére
Ilyen hiba nálam is volt, de gyanitom, hogy valami mod lesz, mert ha vissza akarok lépni randomba, akkor meg kifagy a játék.
-
kchryss
veterán
válasz
Black_Sheep #209399 üzenetére
Az a poén hogy szinte mindent pont ellenkezőleg csinálok mégis működik a taktikám.
A sarkot választom kezdésnek lehetőleg azt ahol a legtöbben lesznek. Keresem a harcot az elején. A német tankot kerülöm minden mást támadok. Nagyon sok a gyenge játékos akik csak autoaimet használnak vagy menekülnek, őket 1v1-ben gyorsan megeszem. Az elején 5-6 gyors csata és már akkora előnyben vagyok hogy simán eszek meg mindenkit.
Általában 7 csatát mentem minden nap ebből 3-4 gyors halál mert nem jött be a kockáztatás, 3-4 meg top3 mert bejött. Mivel a gyors halállal sok időm nem ment el így időarányosan jól haladtam. Elég sokszor lettem első, a francia tankokat a végén amikor már nincs helyük menekülni minden probléma nélkül szoktam felnyársalni.
Napi kb 1,5 óra játékkal végeztem a 15-ös szinttel eu és ruszki szerveren is. Ezzel ruszki szerveren is meglett az első jutalom tankom (1 frontline, 3 steelhunter).
(#209404) jano_77
Velem is előfordult többször is hogy besült a tüzelés és nem tudtam lőni.
Az aknás eset: van hogy konkrétan egy lootban spawnolsz és van rá esély hogy a zöld loot pont aknát adjon neki. -
peterson79
őstag
válasz
Black_Sheep #209399 üzenetére
Szép összefoglaló.
Nekem is feltűnt, hogy mostanában a közepe üres a pályának. Volt, hogy emiatt az ejtőernyős drop-ot is fel tudtam venni, de ehhez szerencse is kell.
-
notika77
senior tag
válasz
Black_Sheep #209372 üzenetére
Elég a testre tenni! A többi opcionális.
-
DonCosta
tag
válasz
Black_Sheep #209372 üzenetére
Ez teljesen biztos? Valamiért nekem az rémlik, azt olvastam, hogy ha egyik elemen rajta van akkor már érvényes az álca bónusz. Jó lenne ezt tisztázni, mert nagyon nem mindegy, hogy 3 vagy 9 db álca kell...
-
DonCosta
tag
válasz
Black_Sheep #209353 üzenetére
Kösz a tanácsot!
A T9-es szinttel abszolut egyetértek. Szeretek játszani a Skodával és az Emil II-vel is. Sőt az M103-at is megkedveltem, de sajnos a legénység az E5-be került és ott kallódik, mert T10 kicsit drága nekem.
Visszatérve a Char-ra pont azért gondolkodok rajta, mert mostanában egyre jobban élvezem a játékot a tárasokkal. Nem vagyok jó velük, de élvezem legalább(és néha adódik egy-egy kiemelkedően jó kör - magamhoz képest)
Sajnos a fejlődésem megrekedt 1000 WN8 körül és nem igazán mozdul előre. Így ha már abban nincs előre haladás elkezdtem kipróbálni más, eddig nem játszott stílusú járműveket, hogy legalább ebben legyen valami perspektíva. -
jano_77
nagyúr
válasz
Black_Sheep #209353 üzenetére
Ráadásul a PHASE I egy nagyon jól balanszolt tank! Ha szereted a heavyket, akkor mindenképp érdemes ezt választanod. A francia Char Futur sokkal több tapasztalatot igényel, sokkal jobban bünteti a hibákat. Egyetlen hibája van ugyan, de az nem kicsi: a töltésidők!
Ha ezen mérsékelnének, akkor nagyon baba lenne. Én így is szeretem nagyon mondjuk. -
jano_77
nagyúr
válasz
Black_Sheep #209346 üzenetére
Én 1x mentem tegnap a némettel - mert a Francia-Amcsi-Brit bent maradt csatában - de ennyire még nem tudom bántam-e meg dolgot mint azt! Botrányosan lassú, lomha szar, de legalább közelharcban sem jó, ha közelre jönnek. (alacsony szinten, magasabbra nem jutottam el vele)
-
kchryss
veterán
válasz
Black_Sheep #208704 üzenetére
-
peterson79
őstag
válasz
Black_Sheep #208244 üzenetére
Ennek a játéknak az a lényege, hogy mindig más élményt kapsz. Igen, ez lehet folyamatos mélytorkozás, de akkor abba kell hagyni aznapra, ezt azért fel kell érni ésszel,hogy mikor nem adja a gép. Sokan arra esküsznek, hogy elég szervert váltani, próbáld ki, hátha müködik.
Nem tudom, sokszor látok itt furcsa hozzászólásokat, néha elcsodálkozom, hogy mennyire függővé tud tenni minket ez vagy bármilyen más játék :) Tisztelet a kivételnek, van aki rendes családban nőtt fel.. -
peterson79
őstag
válasz
Black_Sheep #208232 üzenetére
Az szééép, gratula. Azért úgy látom érdemes azért az Obj 260-ért küzdeni, annyira nem rossz tank, ha ilyet is lehet vele csinálni :)
-
galervin93
addikt
válasz
Black_Sheep #208015 üzenetére
Ja hogy Airfield. Ott J5-6, G5-6, heavyvel mrg a dühöngő. Túl sok opció nincs sajnos. Ahogy írod is nagyon szűk a tér, plusz a bázisok körüli is van egy rakat búvóhely, nem ritkán a fél csapat ott reszket... Mondjuk el lehet ereszteni pár blindot, de nagyobb öröm lenne annál a normális map.
-
nomic
aktív tag
válasz
Black_Sheep #208017 üzenetére
Nem tudom, de még több játékossal is elég szép teljesítmény.
-
galervin93
addikt
válasz
Black_Sheep #207998 üzenetére
Szerintem én a bitchen (sic!) max akkor jártam, amikor rá akartam ugratni valamire... Legjobb, amikor a csapat 2/3-a lemegy oda, megölnek 3 ellenfelet, közben fent meg bedarálnak minket a ...ibe, de mi vagyunk a retardáltak. Fogalmam sincs mi lehet ott lent, de vonzza a hülyéket rendesen, mert szinte nem emlékszem olyan csatára, hogy egyik vagy másik oldalról ne oda ment volna a csapat jó része.
-
hulp01
senior tag
válasz
Black_Sheep #207998 üzenetére
Általában nem is jár sikerrel, de azért ha egy med beeszi magát oda hulldownba, tud kellemetlenségeket okozni. Plusz ugye ha a saját csapat összes többi tagjának ki van kapcsolva a minimapje.... Nekem se lett volna gond, ha valaki támogat. De én elindultam fel, mikor megláttam az áttépő medet, akit sebeztem is. Aztán felül már volt egy standarb, lent meg át is jött a többi vagy 5-6 tank. Nem sokáig éltem. Mire a saját csapat észrevette, hogy mi folyik ott, nekem már késő volt. Sok kevésre el is veszítettük. Csak fura, hogy a másik oldalon nem nagyon van ilyen hely. Bár közvetlenül a partnál azért ott is lehet némi hulldown fedezékbe menni. Amúgy szerintem sem jó taktika ez, én nem megyek oda soha.
-
Viktoár
addikt
válasz
Black_Sheep #207561 üzenetére
Ha éppen szopóágon van akkor tegye le egy kis időre, keressen valódi "kikapcsolódást" és ne legyen seggfej.
-
galervin93
addikt
válasz
Az az üldözés inkább csak annyi volt, hogy mivel láttam, hogy kipusztult ott az ellenség, elindultam a hegy felé (a 704 helyére). Hogy most eközben fel is ökleltem egy-két embert, hát előferdül (nem néztem újra a replayt, de nem is emlékszem a konkrét esetre, annyira nem ragadt meg bennem). A beszólás a végén, hát na, szerintem nagyon finom voltam és nőies, de szeretik ezt a stílust.
Nem szoktam így 'árulkodni', de tudom hogy vagytok páran aktív klánélettel, aztán ott azért nem mindegy a magatartás. -
Jadro
veterán
válasz
Tehát akkor jó meglátás volt a xanax 🤣 Olcsóbb megoldás lehet a delete, ha nem bírja ezt a hatalmas feszültséget, amigy egy játlk tud okozni.
-
galervin93
addikt
válasz
Black_Sheep #207557 üzenetére
Sajnos nincs meg a replay, nem fér el a bagóért osztogatott sokterrás HDD-k korában, meg minek is menteném, hisz abból maximum tisztázni lehetne egy vitás esetet.
Természetesen. -
jano_77
nagyúr
válasz
Black_Sheep #205940 üzenetére
-
Dobi 562
addikt
válasz
Black_Sheep #205879 üzenetére
Nagy nehezen elertem a Div 2 rank 5-t, innen legalabb nem tudok visszaesni.
Ma Obj 430U-val es EBR-el adta jobban. Lehet a Super Conqueror-t felre rakom kicsit, olyan repesz esot kapok mikor peakelek, hogy iszonyat.
(#205880) vJokka : van STB-1-em, de nem tudok vele jol jatszani, igy inkabb hanyagolom. Be kene vinnem randomba tapasztalatot gyujteni vele, de randomozni nincs semmi motivaciom, foleg nem tier 10-et jatszani.
10-es Udes meg megvetelre var, nincs a garazsban.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Black_Sheep #205864 üzenetére
Nem szeretem azt a tankot, akkor mar inkabb 430U.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest