- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swinegod
őstag
válasz
Silverr #231011 üzenetére
Abszolút meg tudom érteni, ha te megcsinálod a szükséges lépéseket amivel nyerhetnétek, de a mongoloid selejt csapat baszik rá akkor egy idő után csak feladod, de ezt is meg kell tanulni, hogy meg tudd állapítani nagyjából, hogy mégis mikor, mennyi fogyatékos a csapatod
-
zodo
nagyúr
válasz
Silverr #225878 üzenetére
Ja elírtam, Mester jelvényekre gondoltam I. II. III. osztály vagy épp Ász melyeket xp alapján kapod.
Swinegod
Úgy értettem hogy kellhet alap X-es tank modul kifejlesztéseihez, mester jelvény szerzéshez, legénység tanulási képesség felgyorsításához de akár napi küldetéseknél is hasznos.
Az általad említett Field Modifikáció eszembe sem jutott mert még nem néztem csak bemutató videókat róla.
A kapott Szabad xp sem mellékes. -
Swinegod
őstag
válasz
Silverr #225878 üzenetére
Ez egy nagy félreértés szerintem. Castort az érdekelte, hogy a szedett XP mire jó 10-es tankon, Zodo pedig úgy értelmezte, hogy minek legyen több XP-d meccsenként tier 10-ben, nem mintha kellene új tank kifejlesztésére
Javítsatok ki ha nem így van. Castornak a válasz pedig az, hogy kell a szabad XP, néhány tankon van modul, lásd Batmobil és E100 valamint ez az új fos, a field modificasion, azon van 8 szint, mindegyik 28k xp, pld arra -
Geller72
veterán
válasz
Silverr #225529 üzenetére
Pontosan. Én akkor is így tennék, ha 8k-s WN8-am lenne, de nincs. Érdekes, hogy itt a fórumon sem a családnevével szerepelnek a tagok.. Írtam már nem egyszer, hogy ez az én döntésem, ha nem tetszik, ignorálható - akár a kommentem is.
Nem vagyok unikum játékos, egyrészt annak ellenére, hogy több éve van accom, még 4k csatát sem játszottam, volt hogy több mint egy évet kihagytam, és most is van olyan hét, hogy vagy nem játszom, vagy alig pár csatát. Én nem a WOT mellett élem le az életem, de nem is szeretném.
Casual játékos vagyok és meg is maradok annak. Olyan szinten vagyok, hogy tudok meglepetéseket okozni a csatában, de azt a szintet nem tudom folyamatosan hozni - szituációfüggő a tudásom.
Sima kis zöld játékos vagyok és ez nekem így tökéletesen megfelel ilyen minőségű játék mellett. Ha esetleg a jövőben ez, vagy egy másik játék komolyan vehető, akkor lehet hogy én is máshogy állok majd hozzá, de addig ez így marad. -
nomic
aktív tag
válasz
Silverr #225529 üzenetére
Véennyóc ide vagy oda, aki kicsit is kompetitív módon játszik, annak ez a legreprezentatívabb adat. Ha jól játszol, akkor sokat sebzel, ha sokat sebzel, nő a WN8. (kivéve persze ha lightokkal játszol, mert assist nem számít.)
Ez alapján megítélni, lenézni valakit nyilván nem szép dolog, de azért nem a sátán követei hozták fel nekünk a WN8-at.
-
Raidon
őstag
válasz
Silverr #216385 üzenetére
Én azért is nem Dakit választottam szintúgy mert nem szimpatikus. Jó játékos nagyon is de nekem valahogy a megjelenése etc nem gyerebe. Na meg az a lila kalapos festés
Csodálatos. Circon-t válaszottam minden meccs szinte Dakillzoros team enemy. 6-os szint megvan. Azért 10-ig eltolom én is.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Silverr #215647 üzenetére
Nem a csaták nem tiszták szerintem, csak tele van bugokkal a kód.
Akik az MM-et írták, annak az a szerencséjük, hogy nincs informatikai kamara. Különben már rég egy életre el lennének tiltva a hivatás gyakorlásától.
Ezt csak úgy illusztrációként betenném ide: [katt]
A képen nincs semmi különös, viszont az, hogy a grille ebben a pozicióban lőtt belém 520-at úgy, hogy a ház, aminek a fedezékében álltam, érintetlen maradt, szimplán nevetséges. -
e-newsee
addikt
válasz
Silverr #215338 üzenetére
Ezt az elméletet nem olyan nehéz bizonyítani, mint a low-roll vs. hogh-roll dolgot. Fogsz egy tankot, minden nap letolsz vele 10 csatát egy-két hónapon keresztül, és felírod, amikor eldobtad a kalapot. Aztán bedobod egy chartra (x=dátum, y=ammorack-ek száma), és rögtön kiderül, látszik-e bármilyen minta.
Fontos, hogy ugyanaz a tank legyen, mert akkor kizárod az egyes tankok ammorack érzékenysége közti különbséget. Amit viszont még így sem tudsz kizárni, az a tier leosztás. Mert ugye -2-es low tierként nagyobb eséllyel kapsz ammorack-et, mint +2-es top tierként.
Szóval hajrá! -
Barret001
addikt
-
popey37
addikt
válasz
Silverr #213982 üzenetére
ha a csata alatt nem irtál neki semmit, akkor a replayt küld be a supportnak, ha megnézik és nincs benne semmi szöveg, elvileg törlik a tiltást. mert akkor a buzija a haverokkal összefogva tiltatott le a csata után. azért meg ő fog kapni, mert a haverok nem is voltak benn a csatában.
ha irtál neki akkor nincs mit tenni, le kell tölteni a büntit.
ezért hülyeség ez a jelentgetés: bárkit ki lehet tiltatni a játékból, csak össze kell fogni és egyszerre jelenteni. -
Geller72
veterán
-
-
Black_Sheep
tag
válasz
Silverr #213924 üzenetére
7 csatából léptem át pár napja, 4089-es WN8-cal. Nem hagyott maradandó emlékeket, nem is tudtam, hogy ennyire stathúzó cucc, amíg nem néztem rá most.
A nagytesó (40TP) egy lassú hulladék ergya tetű, rémálom.
A 45TP tier 7 legjobb tankja. Stockként kezdtem ezt is, de pár csata alatt kifulloztam, jelenleg 2071 az átlagsebzésem, amit nem egy T8-cal is elfogadnék. Nyilván csökken majd, de élmény vele a játék. Sokan jól tolják vele, mert 1290 alap xp-re csak első osztályt adott... -
e-newsee
addikt
válasz
Silverr #208491 üzenetére
Azzal én is maximálisan egyetértek, hogy az új felszerelések óta több az ilyen jellegű bug. Tuti, hogy van összefüggés. Igazából most derül ki élesben, nagy csataszám után, hogy vannak-e extrém szélsőségeket okozó tank/skill/felszerelés/helyezkedés kombinációk.
Vagy csak simán összeveszett egyik-egyik felszerelés kódja az eddig elmozdíthatatlan bokor bónusszal. Ha belegondolunk, eddig a bokor bónusza fix volt. Vagy volt, vagy a bokorral együtt "eltűnt" lövés után. Most pedig egy álló, a kezdetektől statikus bokornak hirtelen lett egy dinamikus paramétere. Nem lepne meg, ha elcsesztek volna valamit. -
-
jano_77
nagyúr
válasz
Silverr #208168 üzenetére
Ki mondta, hogy e miatt szenvedek?!? Én az agyatlan barom csapatok miatt szenvedek, de azon a gold sem segít! Tök jól el vagyok sima lőszerrel, mert tudom hol kell lőni a tankokat. Ezt kellene megtanulnia sok embernek illetve azt, hogy oldalba lehet kerülni vagy meg egy tankot. De hogy kérdésedre is válaszoljak, nem, senki nem veregeti a vállam és nem is várom el. Csupán leírtam amit gondolok a gold lőszerről, ahogy sokan mások is. Vagy nekem nem szabad?
-
e-newsee
addikt
válasz
Silverr #208054 üzenetére
Ha papírral vagyok, engem sem zavar. De az, hogy gyakorlatilag a mindenkinek hozzáférhető prémium lőszerrel ledagradálták a páncél szerepét egy tankos játékban, amiben PÁNCÉLOZOTT harci járművek vannak... Ha már a randomban csak névleg van csapat, ergo taktika is, akkor legalább az egyéni eszközhasználatot támogathatnák annyival, hogy legyen esélyed a kihasználni a páncélod adottságait.
De mindettől függetlenül, mindenki azzal lő, amivel akar. Én is töltöm, ha hatossal betesz 8-asokhoz, és olyanok az ellenséges tankok. Legalább, ha nekik csak 3 lövés vagyok, akkor az alatt a rövidke idő alatt minél többet tudjak sebezni. -
phoenix1989
őstag
válasz
Silverr #206776 üzenetére
nem az hogy belőhetetlen de azért az elég érdekes hogy rákérdezel hogy ennyi csatával és találattal tudja e egyáltalán hol van a gyenge pont majd jön a válasz hogy az meg mi? és végig nézve a csatát látni hogy oda lő folyamatosan ahova egyébként kellene. és ugy visz be meg ott ahol baromira nem kéne.
-
galervin93
addikt
válasz
Silverr #206500 üzenetére
Ne.
---
Első pár meccs alapján tényleg kaotikusabb lett a dolog, elsősorban a felderítés. Az hogy most egy tank 9 helyett 8.5 alatt tölt annyira nem zavar, eddig is 1-2 másodperccel kevesebb idővel számoltam, de az hogy nem tudom ki-mikor-honnan szpottol (amit eddig elég jól be lehetett lőni), na az kellemetlen. De pl. ha beülök a felpimpelt Manticorbe, ami közel 600 méterre lát, kapja ezt az új parancsnoki bizbaszt, hát a fűszálat is kiszpottolom vele. Lesz még ezért károgás, és sajnos jogos is lesz.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Silverr #204093 üzenetére
Azt "szeretem" a legjobban, mikor van egy EBR, ami rohangál fel s alá és a fél csapat - jobb esetben - lövi, de nem találja el senki, mert arra nem jöttek még rá, hogy elé kell lőni. Na jó persze nekem sem sikerül mindig, mert igen nehéz kiszámítani a mozgását, pláne ha vki jobb játékos ül benne, aki cikázik is közben és nem csak egyenes vonalban kiszámíthatóan tolja. Nem értem mi értelme volt őket berakni, annak meg végképp nem, hogy annak mi értelme, hogy az enemynél mindig egyel több EBR van. Ha 3 light van akkor ott 3 EBR, nálunk jobb esetben szintén 2 EBR és egy sima light. Nagy ritkán - mint a fehér holló - előfordul fordított esetben is, de azzal sem értek egyet, mert kibaszott hátrányban van az a csapat, ahol mondjuk 1-1 light esetén csak sima light van egy EBR-el szemben! Néha kipróbálhatnák a saját játékukat a WG-sek vagy csak elfogadhatnák, amiket a játékosok, akik használják a programjukat, javasolnak, mondanak.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Silverr #203657 üzenetére
Aha... Erdekes modon nekem elegge lassan mennek az Obj 279e kuldetesei, pedig van hozza tankallomanyom meg jol is jatszok.
Szerintem az a delikvens siman csak fizetett valakinek, hogy huzzak ki neki a tankokat. Csak jobb egy Obj 260-nal vagy 279e-vel kempelni a sajat bazison mint egy IS-7-el.
-
BloodRay
veterán
válasz
Silverr #200337 üzenetére
Senki nem mondta, hogy nem játszhat bárki, bármivel.
A totálisan noob játékosokról volt szó, amibe ooloo belemagyarázta, hogy ők sokkal jobban élvezik a játékot és sokkal kevésbé toxikusak, mint aki gondolkozik is csata közben.(#200338) ooloo -> Engem is hidegen hagynak ezek az értékek, besorolások. Ugyanakkor próbálok hatékonyan, sikeresen játszani. Szerintem nem szükséges, hogy a kettő között bármiféle összefüggés legyen.
Én csak azt nem értem abban mi a szórakozás ha valakit sorozatos kudarcélmény ér. -
jano_77
nagyúr
válasz
Silverr #200337 üzenetére
Nem is erről van szó, hanem alap - legalábbis annak kellene lenni - intelligenciának, hogy tudjam, hogy ez nem egy sima gép elleni játék, ahol nem teszem tönkre sok más szórakozását, játékát azzal, hogy balfasz vagyok és csak a leghátsó sarokba akarom magam meghúzni és ha arra téved egy tank, akkor lövök rá egyet - és vagy eltalálom vagy nem. Szal erről beszélt szerintem a kolléga és osztom a véleményét teljes mértékben! Csak épp az a baj, hogy ez az alap intelligencia rengeteg emberből hiányzik - a jelek szerint,
-
-
kchryss
veterán
válasz
Silverr #179739 üzenetére
Egy igazi tuskó ő is és a nézői is. Még régebben youtube mellett stream-elt twitch-en is. Skill4ltu-nak szokása, hogy ha végez az adással akkor host-ol egy kevesebb nézővel rendelkező streamert. Szinte mindig angol nyelvű adást választ, de egyszer tett egy kivételt és host-olta Stanlock-ot, mert tudta a statjai alapján, hogy baromi jó játékos. Aztán amikor host után beleolvasott Stanlock adásában a csetbe akkor szomorúan tapasztalta, hogy nem örültek a host-jának és kb azt írták, hogy szopja le Stan faszát.
Utána skill megfogadta, hogy többet nem host-ol ruszki streamert.
Nem tudok oroszul, de annyit levettem, hogy ennek a csávónak minden második szava bylat vagy szuka, vagy idi nahui. Szóval igazi tapló, de ennek ellenére olyan átlagokat produkál aminek sokan a felének is örülnének ha sportszerűtlen, ha nem. -
jano_77
nagyúr
válasz
Silverr #175852 üzenetére
Azt nem csodálom, hiszen szerintem az egyik, ha nem A legjobb 9-es tank a játékban a Standard B.
Én is megtartottam és húztam beléjük egy új legénységet. Még nincs azon a szinten, mint a 10 Progettoban ülők, de már így is Nagyon jó gép.Khryss: Te miért szeretnéd megvenni a SZÖRNYET? Érdekelne az álláspontod.
(#175854) galervin93: értem amit mondasz - és még igazat is adok Neked - de ott van pl a Type59 és a körülötte lévő HYPe, kultusz! Ha ez a tank az acc-on található, máris más árat adnak érte, mint anélkül. Erre gondoltam csupán, lehet rosszul fogalmaztam.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Silverr #175712 üzenetére
Nekem is az volt, az hittem, hogy na majd a nagy ágyú, aztán kb. 2 kör után raktam is vissza a 100mm-s csövet.
Mostanában már mentem vele egész jó köröket, egy biztos, hogy nagyon büntetni a rossz helyezkedést, T8, T9 még ok, T10-ben viszont hátrább kell helyezkedni és akkor megindulni, amikor már mindenki kicsit lefáradt.
Egyébként szerintem nagyon szép hangja van az ágyújának, imádom elsütni.
700-as WN8 mellett persze a véleményem nem biztos, hogy sok segítség
, igaz meglett rá az első jel, de az első 200 csata az nagy szívás volt.
-
Emu
őstag
válasz
Silverr #175717 üzenetére
Nem azt mondom világbajnok gép, de inkább ezzel megyek 5 kört mint bármelyik olasszal T8 előtt.
Utolsó akcióban vettem vissza, mert ki akarom húzni a 430U-t is. Azóta gyűlt rajta 50k xp, és meglett a csőre a második csillag is. A lövedék sebességét szokni kell, de ha nem megy ott az apcr, az gyorsabb. Top tierként lehet bátran előre menni, olyan körben ahol nincs top-ban heavy tank simán át lehet vele tolni a heavy oldalt is. Camo-ja is elég jó, simán lehet néhány pályán a kör elején passzív spotolni vele, de a legjobb az áthaladókat oldalba lőni, majd mikor kialakult a felállás akkor flankelni. Kisebb 6-7es tankokat /lightokat le kell rohanni, facehug, és sebezni sem fognak míg kilövöd őket.
-
kchryss
veterán
válasz
Silverr #171492 üzenetére
Furán mozog a célkereszt, de ez nem aimbot szerintem. A lövéseinél 90%-ban hintáztatta a tankot és úgy lőtt. Ezért van ennyi ugrálás benne. Be van neki kapcsolva a "Vízszintes stabilizálás mesterlövész módban" és a szerver oldali célkereszt. Az első beállítás arra jó, hogy mozgás közben kompenzálja a torony mozgásával a tanktest mozgását és a célon próbálja tartani az ágyút. Ha lassan forog a torony, mint a cérna ax esetében akkor az lesz mint itt, hogy az egérrel mutatott célkereszt rajta a célon a mozgás miatt pedig az ágyú célkeresztje mindig kicsit késve, de rááll a mutatott célpontra.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Silverr #168620 üzenetére
Mivel random 30 féle tankot sorsol össze az MM 30 random pléjerrel így elég nagy a szórás minden téren, és ehhez még hozzájön az a x különféle mapp is. Így minden tankkal fogsz jó köröket menni és fogsz erősen szopóágra kerülni.
De ha azt hiszed más online játékokban más a helyzet, akkor el kell, hogy keserítselek, mert már 10 éve ment a nyavalygás például a MOHAA-ban is, de nagybátyám PUGB-zék, hallanád a szitkozódást ami ott megy, szóval aki nem bírja ezt, az inkább játsszon offline.
-
kchryss
veterán
válasz
Silverr #168539 üzenetére
Szituációtól függ. Ha lassú és gyenge tankkal vagy akkor mindenképpen érdemes a csordával menni vagy a bázisnál beállni valami jó helyre védekezni. Ha gyors és jó tankkal vagy akkor eldöntheted, hogy vezeted a csordát és minél agresszívebben gyorsabban megpróbálod letolni a lemming oldalt, vagy egyedül elmész a másik oldalra és ott okosan menekülve minél több kárt tenni a túlerőben lévő ellenfélben.
-
válasz
Silverr #168495 üzenetére
Westfield északi részéről indulva rám majdnem rámesett egy T10 és egy Standard B(a 9-es digó), halott csata volt a láma csapat miatt, de így is, prém nélkül összelőttem 1600+-t pedig úgy játszottam, hogy minél tovább feltartsam őket, amíg a keleti oldalt esetleg átviszik a többiek.
Na mindegy, a lényeg az, hogy kb. olyan, mint a normál IS, ami nekem bejött. Hacsak nem fogsz ki egy csapat barmot, akkor lehet vele aratni rendesen. Az alapból BIA-s legénység miatt és mivel kiváló fejlesztő platform a ruszki nehezekhez, szerintem még pont megérte. -
kchryss
veterán
válasz
Silverr #168471 üzenetére
Grat! Nagyon rég játszottam az m6-tal, de amikor húztam nagyon szerettem én is. Páncélja nem jó, de az ágyúja egy álom. Százalékosan talán az egyik legnagyobb különbség ennél a tanknál van a prém és sima lőszer átütése között. 160 vs 243. Az a 243 átütés egy 6-os tankon beteg, keresztbe hugyoz mindent ami elé kerülhet.
A T29 amúgy jobb a saját szintjén. A legjobb 7-es heavy és a 7-es tankoknak jobb az mm-jük jelenleg, mint a 8-asoknak szóval biztos élvezni fogod vele a játékot.
-
popey37
addikt
válasz
Silverr #168471 üzenetére
nekem több mint 3k csatám van vele, egyszerűen imádok játszani vele, pláne tier 8-ban: jön szembe az okoska tier 8 ,azt hiszi könnyű préda a hatos, azután amikor kap kettőt a 243mm átütésű goldal akkor meg menekülöre fogja.
is-3 szemből nem ellenfél ha töltésre el tudod dugni a tankot. -
Ispy
nagyúr
válasz
Silverr #166727 üzenetére
Én így vagyok a lightokkal, egyszerűn noob vagyok hozzá.
A múltkor Párizsban mentem egy kört a type 64-el, de túl nagy volt a lendület, ahogy a téren lévő dombra felmentem (a bokor volt a cél), azt jól kirepültem a nagy üres placcra, mondanom sem kell, hogy 1 percig sem éltem.
Ez van, amikor a T34-ből átülsz egy type64-be, mintha egy másik játék lenne....mondjuk tőlem egyébként sem állt távol a yolo életérzés.
-
sanya53
aktív tag
válasz
Silverr #166727 üzenetére
Nyugi nem kell rögtön feladni, a tank jó csak szokni kell.
Meg azért a pályaismeret is nagyon fontos.
Én is most tértem vissza a játékba és ezek az új mapok, szóval nekem sem könnyű még.
Szóval csak próbálkozz és figyeld a többi TD-t hogy merre megy és kövesd őket, de ne a piros gémereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged