Hirdetés
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
ez a T69 mindig ilyen szar volt stockkent?
az az agyu semmire nem jo! semmi dmg semmi pen.
ez mi?! szart se lehet vele. meg j hogy csak 18k xp kell a nagyobb agyuhoz es tervekbol kihuzom a 9est. -
notika77
senior tag
válasz
dokee78 #209595 üzenetére
Azért mert a Improved Rotation Mechanics (fejlesztett forgás) igaz, hogy csak 10%-kal szűkíti toronyforgás esetén a célzókört a vertikális stabilizátor 20%-ával szemben, de 10%-kal növeli a torony (löveg) és a test forgásának sebességét is, ami nagyon sok tanknál előny.
Tour of Duty: Ha jól tudom még nincs kint a feladatok listája, de a jutalmakat elnézve már nincs is hozzá kedvem.
-
dokee78
félisten
AMX 50 B-t milyen felszereléssel használjátok?
Egy kollégám akart tenni rá repesz páncélt,de azt mondtam neki,mivel gyorsabb tank és papír így felesleges rá.A saját setupom javasoltam neki: Venti,stabilizátor,optika.
Neki jelenleg Venti,stabilizátor,célzás gyorsító van rajta.+ 2 kérdés:
Skill4ltu és más streamernél is láttam már,hogy nem tesznek stabilizátort sok tankra. (pl Object 140)Miért nem használják?
Ez az új klános Tour of Duty!
Pár tagú klán tagként is érdemes vagy csatlakozzak nagyobb létszámú klánhoz? -
CirrMee
addikt
válasz
peterson79 #209592 üzenetére
Semmi helyére nem került, ez egy új Felszerelés.
Nem hinném, hogy Skill üres felszerelési hellyel használta az E4 -et. Ha meg nem volt üres, valaminek a helyére oda tette.
-
peterson79
őstag
Semmi extra, de ez volt a 13000-edik győzelmem. Szerintem szép kör
-
-
kchryss
veterán
A wg sunyiban nerfelte a minimapot. Kisebb lett a maximális mérete. Skill4ltu tiszta depis lett miatta, ő mindig úgy játszott hogy a képernyő negyede a térkép volt.
-
CirrMee
addikt
(I)Fejlesztett forgatási mechanizmus(/I)
Mikor (vagy mi helyett) célszerű használni?
-
Viktoár
addikt
Ezt a dögcédulás dolgot hol lehet állítani vagy netán kikapcsolni? Felesleges ökörség, nem ad semmit a játékélményhez.
-
jano_77
nagyúr
EU3?!? ezen lesz a Halloween mod vagy ez most már állandóra van?
-
Viktoár
addikt
Tegnap talán 6-7 meccset mentem a maussal, volt olyan köröm ami jónak mondható. 5k sebzés, 5k lepattanó 5 kill de csak első osztály. Az utolsó arty-t pont előttem lőtték ki lehet hogy top gunnal már ász lett volna.
Többségében folyamatos arty lövések és goldspam jellemzi. Kizárólag városi pálya és bot ellenfél javasolt az élvezhető játékhoz. Esetleg ha sok tier 8-as van akkor mehetsz előre, ott még azért tud pusztítani.
Röviden per pillanat nem meta tank ez biztos. Inkább a mozgékonyabb és mégis páncélozottabb tankok érvényesülnek. Ami viszont meglepett hogy többször pozitív kredittel zártam a köröket, booster nélkül de premium nappal.
köpet: Ha nincs sok kredited, vagy van más amit húzol vagy fejlesztésre vár akkor inkább abba öld az idődet/kreditet, jelenleg a maus nem megérős szerintem.
A type 5 még rosszabb, bár csak a troll gunnal próbáltam.
-
Djuree
félisten
azért csak javul a wn8.
jó lenne visszamenni 1500 körülre az nekem már jó érték.
Összesen
1539
Elmúlt 24 óra
1210
Elmúlt 7 nap
1028
Elmúlt 30 nap
991 -
szbalogh
addikt
Sziasztok! Van valami infótok, hogy a hallowweeeni event alatti küldikkel mennyi kötvény farmolható?
-
Viktoár
addikt
válasz
dokee78 #209567 üzenetére
Ha még így is lenne a free xp-t is össze kellett lapátolni és a terveket is. Valamint ha használt boostereket az is teljesen irreleváns ebből a szempontból. Egyik tech tree tankot sem adja ingyen a wg úgyhogy tenni kell érte.
A minden tank kifejlesztve az azt jelenti hogy minden tank kifejlesztve! A mikéntje senkit sem érdekel ne gondolj bele többet mint ami.
Ha érdekel hogy csinálta akkor kérj tőle egy WoT végigjátszás videót.
-
kchryss
veterán
válasz
e-newsee #209564 üzenetére
1) Belépsz wot-ba és beállítod a mod-ot, hogy ne csak a mostani session-t mentse és hogy feldolgozza a replay-eket is (most nem emlékszem fejből, de ha úgy van hogy "only this session" akkor ott ne legyen pipa)
2) Kilépsz wot-ból és megnézed a replayt
3) Belépsz wot-ba és a modnál ott kell lennie utolsó csataként a megnézett replay-nek -
e-newsee
addikt
válasz
kchryss #209562 üzenetére
Köszi az elemzést!
Nem azért akartam megnézni, mert nem tudtam, hol találta el. Számomra is egyértelmű volt, hogy a tank hátulját, ami kilógott. Valószínűleg azért is váltott repeszre. Inkább azért kérdeztem, mert ha azok a lövések is a frontot érték volna, akkor esélyes lett volna egy bug a ház modelljében. Igazából csak megerősítésképpen kérdeztem.Azt viszont mondd el légyszi, hogyan működik nálad a Battle Hits a replayeknél? Mit kell csinálni, és milyen sorrendben, hogy működjön?
Én azt csináltam, hogy megnéztem a replayt (ehhez ugye ki kell lépni a WoT-ból), majd újra beléptem, de azt mondja a mod, hogy nincs elemezni való csata. Pedig a beállításainál mindkét pipa bent van. Régen néztem meg vele idegen replayt, de akkor mintha így működött volna.
Köszi! -
kchryss
veterán
válasz
e-newsee #209559 üzenetére
Nem gondoltam hogy azok a lövések is kérdésesek. Számomra csak első 2 bekapott lövés volt érdekes a vk-tól, mert ott rálátott az ablakra és ha nincs ez a ritka szituáció az ablak és a vk méretével akkor spotolnia kellett volna a vk-t. Az utána lévő lövések számomra egyértelműek voltak. Itt phoenix már a ház mögött volt így természetes volt hogy nem spotolja az ablakban lévő tankot, hátra a segge viszont kilógott és azt lőtte repesszel a vk.
Engem nem is érdekelt a battlehits, de mivel épp fel van rakva és nálam menti a replay-eket is így megnézheted az 5 lövés, sorrendben:[1] [2] [3] [4] [5]
Ha ehhez is kell rajz: [kép]
-
Viktoár
addikt
válasz
e-newsee #209559 üzenetére
Elcsalt geci az egész játék.
A battle hits sem mindig azt mutatja ami valójában történt. Nekem például volt hogy a t30 tornyát löttem meg teljeesn oldalról és battle hits szerint kb 30 fokos szögből...Persze lepattanót generált. Azán a szuperkonki alsó lemezét és bh szerint a felső volt 0 sebzéssel.
A lyukat meg én festettem az alsó lemezre csata közben.
Baromság az egész, elcsal 1-2 lövést főleg amikor 15:2 a vége.
-
e-newsee
addikt
válasz
kchryss #209553 üzenetére
Azért főnix replayéről megnézném, hogy a Battle hits mit mutat, mert pl az utolsó két lövés (az RRO-s, mielőtt előbújt a VK) olyan, mintha tényleg fedezék mögött kapta volna. Nekem nem sikerült behúzni a modba a replayt, pedig be van kapcsolva, hogy dolhozza fel a replayeket is.
-
Ha valaki most akar új accountot indítani:
Play World of Tanks for free at https://tanks.ly/2RBBrve New players will receive 500 gold, 7 days premium time, and a T-127 by using my code TANKTASTIC. Thanks to Wargaming for sponsoring this video.
-
Viktoár
addikt
Mentem pár kört a maussal de valami nem okés vele.
Áthugyozták még a 9-es tankok is forgathattam ahogy akartam. Ezen is már csak papíron van páncél?
Pedig régen használható volt. RIP
-
kchryss
veterán
válasz
phoenix1989 #209552 üzenetére
Kis kiigazítás:
Azt rosszul írtam az előző posztban hogy a cső töve csak spotoló és nem észlelési pont. Az is észlelési pont. Ebben az esetben úgy lehetséges hogy csak az egyik irányba működik a spot és lövés hogy vízszintesen a két cső töve az ablak feletti fal miatt takarásban van, ő viszont lefelé a csőtől rálát a te testedre, te viszont nem látsz rá az övére mert neki az is takarásban van. Ez csak magas tankkal játszható el aminek a feje az ablak felett van.Egyébként 99%-ban szokott arra az oldalra a várhoz tank menni és ha így lett volna akkor az spotolja az ablakban lévő tankot. Pechedre nálatok most senki sem ment arra az oldalra.
Az első link a vk szemszögéből helyesen: [link]
Az elején kicsit tovább gurultam előre mint kellett volna, akkor spotoltam a vk-t. Miután visszaálltam a te pozíciódba láthatatlan volt. -
kchryss
veterán
válasz
phoenix1989 #209547 üzenetére
-
kchryss
veterán
válasz
phoenix1989 #209547 üzenetére
Szerintem az ablakban volt. Kicsi az ablak, magas a vk. Nem tudatosan pont úgy állt be hogy minden észlelési pontját takarta a fal. A hasánál lévőt takarta a törmelék, a fején lévőt az ablak feletti fal. A csőnél viszont nincs észlelési pont csak spotoló pont így ő tudott spotolni és lőni is.
Nem biztos, hogy így történt, de van rá esély hogy be lehet így állni oda. Ki kell próbálni gyakorlóban. -
Terek
tag
Na alakul a játék
Nem elég,hogy nemlehet látni a lövedéket,sem a becsapódás helyét,de mostmár az ágyúk hangja is eltűnt -
Stigma.HC
senior tag
válasz
phoenix1989 #209541 üzenetére
Pedig más honnan nem jöhetett a lövés. Csak nem közvetlen a fal mögött állt az ablakban hanem biztos hogy távolabb. Egy light se rohant el legalább egyszer balra futni egy kört, így akár még a mezőn is állhatot nagy boldogan a spotkörön kívül vagy környékén.
-
e-newsee
addikt
válasz
phoenix1989 #209541 üzenetére
Na most már tényleg kíváncsi vagyok. Ilyenkor tök jó lenne, ha a játék engedné megnézni a többi játékos szemszögéből is a csatát. A szerveren meglenne hozzá minden adat.
-
notika77
senior tag
válasz
peterson79 #209536 üzenetére
Ezt nem tudtam, hogy univerzálisra is cserélheti, de mindegy, nekem elég annyi, hogy nálatok működik. 2 tankom nincs még kifejlesztve, korábban kaptam olyan nemzetit is, ami már fullos szóval az nem akadály.
-
e-newsee
addikt
válasz
phoenix1989 #209537 üzenetére
Amint gép elé kerülök, megnézem a replayt én is, de alighanem bokor van a dologban. Saját bevallásod szerint nem partnered a spotrendszer, csak abból gondolom.
Ui.: Remélem nem Popey37 kollégával keverlek össze. Ha igen, akkor elnézést.
Valamelyikőtöket mindig megtalálják a láthatatlan tankok.
-
phoenix1989
őstag
valaki árulja már el hol áll a vk?? mert vicc hogy nem látom de ő simán lövöldöz. [link]
-
peterson79
őstag
válasz
notika77 #209533 üzenetére
A pontos angol szöveg:
Duplicates of already assembled vehicle blueprints automatically turn into national or universal fragments. You cannot turn a non-duplicate vehicle fragment into a national or universal fragment manually.Azaz bármelyik lehet, nemzeti vagy univerzális. Neked az RNG ezek szerint nem dobja a nemzetit
-
notika77
senior tag
válasz
peterson79 #209528 üzenetére
A tankra szóló tervrajzot váltja nemzetivé és ennyi. Nem volt benne más logika (nyilvánosan). Augusztusban még így is működött. De a lényeg, hogy ti kaptok nemzetit is vagyis nem vették ki az esélyét csak egy extrém hosszú szopatáson veszek részt a számomra rosszabb oldalon
-
e-newsee
addikt
válasz
peterson79 #209528 üzenetére
Szerintem átváltás nem lesz, mert mindig van valami új ág, amit épp előkészítenek, vagy frissen jött be, és ezért mindig lesz mire elhasználni. Elvileg...
Most pl itt a lengyel közepes, de jön az olasz nehéz, tervben van a japán TD, és még ki tudja, mik. -
Warton
őstag
válasz
peterson79 #209529 üzenetére
Töltésgyorsító + venti + tetszés szerint valamelyik látásnövelő
-
peterson79
őstag
válasz
peterson79 #209503 üzenetére
Leopárd 1-re mit tegyek majd?
-
peterson79
őstag
válasz
notika77 #209524 üzenetére
Ha túl sok a kifejlesztett tank, akkor az azokra esetleg érkező nemzeti töredéket automatikusan átalakítja univerzálisra, de erről külön értesítést nem küld, csak azt látod, hogy kaptál x db univerzális töredéket. Eddig legalábbis így működött, ezen tudtommal nem változtattak.
Nekem tegnap is jött speciális, azt hiszem orosz és német is. Úgy emlékszem olyat kapsz amivel játszol éppen, de ez lehet nem így van. Vagy nagyobb a valószínűsége, inkább így értem. Amikor megvariálták ezt a napi küldit, akkor lehet ehhez hozzányúltak és azért jön Neked extrém sok univerzális.
Talán majd lesz olyan, hogy átválthatod az univerzálist nemzetire és fordítva. Mindig az kell ami nincs, ez Murphy egyik elsőszámú törvénye. -
Djuree
félisten
nálatok megy a gém? nálam a honlap se jön be.
-
notika77
senior tag
válasz
peterson79 #209515 üzenetére
A Battle Pass 318-át levontam, mert az csak bekavart volna. Ez 92 azon felül jött.
Kb. szeptember eleje óta nem kaptam nem univerzális töredéket a napi küldikből, de csak szept. 27-én csináltam az aktuális mennyiségről mentést. Az akkor aktuális BP szintről nem csináltam, de ha a megszerezhető 318 univerzális töredékből addigra volt is már meg, ha most levontam akkor is csak az arányon szépítettem. Hiszen most 92:0 az arány, ha az első 30 már meg is volt, akkor most 122:0 lenne az arány. -
Warton
őstag
válasz
jano_77 #209516 üzenetére
Összevissza ad mindenfélét, de főleg univerzálisat, de előfordul nemzeti töredék is. Én még adott tankra vonatkozó tervrajzot is kaptam párszor, ami elég meglepő, mivel a kínai td-ken és egy-két másik nemzet 10es td-in kívül szinte minden ki van fejlesztve. Tehát elég kicsi az esélye, hogy ilyet kapjak.
-
válasz
eddieke666 #209518 üzenetére
Nincs magyar nyelv a Prime Video-n, de felesleges is annak, aki nem tud angolul.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
eddieke666 #209518 üzenetére
-
jano_77
nagyúr
válasz
notika77 #209513 üzenetére
Az igazság az, hogy nekem pl nem írja, hogy milyen töredék jár, csak, hogy töredék a napi küldi. Mikor csata után megkapom, akkor meg mindig elfelejtem megnézni, hogy mit rt, mit kaptam, de nekem is az a gyanús, hogy mintha csak univerzálisok jönnének a napi küldikből.
-
notika77
senior tag
A napi küldikből ti kaptok nem univerzális tervrajzot? Régebben 5-10 univerzálisra jutott legalább egy nemzeti vagy arra konvertált töredék. Szeptember 27-i képernyőmentésem van, amit már emiatt csináltam és ahhoz képest ma már 92-vel több univerzális töredékem van, de nem volt egy nemzeti vagy tankra szóló sem.
Azért ilyen "sok", mert naponta többször újrázom a jutalmakat, csak a töredéket és a freeXP-t nem és nagyon szerencsés napokon 1+2+3 töredék összejön plusz a ráadás küldi is ad 5-öt. -
e-newsee
addikt
válasz
Djuree #209510 üzenetére
Eddig is volt ilyen minden hónapban, csak most a The Boys sorozat (nagyon jó, érdemes nézni) kapcsán lesznek a témák. Szerintem mind a 7 szuper"hős" lesz előbb-utóbb. A következő állítólag Meave lesz, és 23-án jön, szóval addig nem érdemes lemondani, azt is be lehet húzni egy triallal. Viszont én úgy tudom, az első hónap van ingyen, utána fél évig fél áron, majd azután teljes ár.
-
Djuree
félisten
sracok nem tudom volt e mar itt, en nem lattam.
ha regeltek az amazon prime gamingre, volt twitch prime, akkor kaptok a jatekba sok mindent, 5x xp bonuszok, skin, 3 skilles starlight csaj kommander meg prem tank berles 10 napra stb.
utana le is lehet mondani egybol nem von le penzt, 7 nap free trial van.
-
e-newsee
addikt
Én is megerősítem a Tankreward titkos küldetéseit, bár nem tudom, mikre adta. Tegnapelőtt vettem át kerek 700 pontért a Tier I-es jutalmat, ma pedig van 1000 pontom. Úgy, hogy ma eddig még nem játszottam. Szóval tegnap behúztam valahogy 300 (100 napi +200 titkos) pontot. Azt mondjuk nem tudom hogyan, mert tegnap rettenetes napom volt 20%-os WR-tel, és 500 körüli e-pénisszel.
-
Viktoár
addikt
Elindulnék a leopard felé és Pz t25-öt használnám legénység húzásra. Erre a kis pötyögtetőre mit ajánlott felszerelni?
-
peterson79
őstag
Gyűjtöm a lóvét a Leopard 1-re. Arra milyen felszerelés dukál?
-
peterson79
őstag
szerintem jön az új Halloween...vagy valami olyasmi. Kinézetre ezek is T-55-ös speckó tankok, de lehet benéztem
-
notika77
senior tag
válasz
köpet #209500 üzenetére
A 140 esetében nem nagyon kell célozni ehhez. Szemből a testen bal oldalt az üzemanyagtartály van, jobb oldalt ammorack vagy driver esetleg a tank hátuljában lévő motor
. Oldalról ugyanez a helyzet, hacsak nem a toronytól hátrébb sebeznek, mert akkor ott már csak a motor van, de oldalról (90°) viszonylag kis eséllyel található el.
Persze a modulsebzésben megint van RNG, szóval az hogy azt célzod és még el is találod nem jelenti azt, hogy sérülni is fog
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 256 gb 100% akku
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Intel Core i9-13900k OEM
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest