Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én egy darabig magyar szinkronnal + felirattal játszottam, de egyes (mellék)szereplőknek igen szerencsétlenül választottak magyar hangot, plusz engem nagyon zavart, hogy a szinkron és a felirat szövege olykor igen nagy mértékben eltér egymástól (nem jelentésileg, hanem fogalmazásilag).
Plusz vannak befejezetlen mondatok a szinkronban (túl hosszú a szinkron, a kép meg hamarabb tovább megy), ami engem azért zavart.Amúgy nem lett rossz összességében, a főbb (plusz 1-2 mellék) szereplőket szerintem jól eltalálták magyarban is, de én inkább átváltottam angolra, főleg, hogy a többi résszel is így játszok.
Mondjuk valaki meg a lengyel szinkronra esküszik, bár nem tudom, hogy tud is lengyelül, de én a nyelv alapismerete nélkül nem játszanék úgy, hogy a mondott szövegből egy kukkot sem értek, hiába van ott a magyar felirat.
Aktív témák
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 11 64GB 100% (3 hónap Garancia)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest